Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łodzianka

ginekolog- Łódź

Polecane posty

z reguły tak jest że jak jest dobry ginekolog to pacuje w szpitalu i niestety tylko przyjmuje prywatnie nie przyjmuje w normalnej przychodni.

Gość kanulcia
Polecam Ci dr Sztukę z przychodni w Ksawerowie, chodzę do niej, w ramach NFZ, już parę lat i jestem bardzo zadowolona. Jedyny minus to to, że na wizytę trzeba poczekać około pół miesiąca - miesiąca.

wiem, że niestety jeśli jest dobry ginekolog to przyjmuje tylko prywatnie, ale chyba czasami można trafić do kogoś dobrego także na nfz. Przejrzałam już masę przychodni, tylko właśnie większość lekarzy która tam przyjmuje nie ma za dobrych opinii. Jak już pisałam chciałam się wybrać do Salve...muszę tylko skombinować skądś numer ubezpieczenia bo podobno sama legitymacja studencka nie wystarcza (pani powiedziała,że trzeba mieć aktualną książeczkę ubezpieczeniową - hm, i co ja mam powiedzieć rodzicom, że takową potrzebuję)

Cześć dziewczyny! Czy wiecie coś może o dr Renacie Banach z Madurowicza? Poradźcie, mieszkam w Łodzi od niedawna i trafiłam właśnie do niej... Znacie ją, chodziłyście do niej? A może polecacie kogoś z madurowicza? Pozdrawiam!

Gość gojazone
Jesli chodzi o USG to na pewno nie polecam gabinetu Sonomedika przy ul.Nowej, tym bardziej doktora andrzeja kunerta. Maja dobry sprzęt, 3D rowniez, ale przebieg badania zostawia wiele do zyczenia. Przede wszystkim brak prywatności (co chwile ktos puka i wchodzi, lekarz nie raczy zamnkac gabinetu na klucz- przy usg dopochwowym to pewiem dyskomfort), co wiecej nie informuje o mozliwosci nagrania usg oraz zrobienia zdjec. Trzeba samemu wypytywac sie i prosic o jakiekolwiek informacje. Nie polecam, czulam sie nie jak w prywatnych gabinecie, ale na rejonie w latach 80-tych.

Ja mogę polecić P.Sieroszewskiego z Madurowicza. Chodzę do niego od 4 lat i jestem bardzo zadowolona. Właśnie prowadzi moją drugą ciąże i pomimo, że ,mnie nie stać na wizyty w jego gabinecie to nie zrezygnowałam. Tym bardziej, że miałam z ciążami trochę problemów. Przyjmuje na Zielonej 25 :)

Gość Mafa
Witam wszystkie forumowiczki. Wiecie może coś na temat dr Jabłońskiej-Krasomskiej z Instytutu Centrum Zdrowia Matki Polki? Bardzo proszę o opinie, ponieważ mam się do niej wybrać na pierwszą wizytę. Jestem w drugim miesiącu ciąży i bardzo chcę rodzić w Matce Polce, ale nie wiem czy ta osoba jest dobrym fachowcem. Jakie ma podejście do ludzi? Czy odpowiednio poprowadzi moją ciążę? Bardzo proszę o radę

Mafa o lekarce nie wiem ale mam koleżankę, która rodziła w Matce Polce-ja jej polecałam szpital Rydygiera, ale uznała, że tam chce. Potem powiedziała do mnie, że to jest szpital jak ktoś ma poważne komplikacje i sa tam po to by pomóc. Ogólnie stwierdziła, że to fabryka dzieci, masówka- co chwilę przychodzi inny lekarz do ciebie i do dziecka i nic się nie można dowiedzieć. Ja osobiście polecam szpital Rydygiera- pielęgniarki pomagają we wszystkim, lekarze super, pediatrzy także- wszytko na spokojnie tłumaczą. Ja byłam bardzo zadowolona

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wiecie coś na temat dr Anny Sobczuk, ma gabinet na Łagiewnickiej 54 ?????????????????????????????????

Gość fajna-ona
Wiecie coś na temat dr Anny Sobczuk,. ma gabinet na ul Łagiewnickiej 54 ?????

Gość fajna-ona
Wiecie coś na temat dr Anny Sobczuk,. ma gabinet na ul Łagiewnickiej 54 ?????

Gość dajane
a Katarzyna Amico-Kowalczyk?:) czy macie jakies doświadczenie z tą pania ginekolog..? oraz przyjmuje tylko prywatnie czy państwowo również?

Gość dajane
a Katarzyna Amico-Kowalczyk?:) czy macie jakies doświadczenie z ta pania ginekolog oraz czy przyjmuje tylko prywatnie czy państwowo również?

Gość dajane
a Katarzyna Amico-Kowalczyk?:) czy macie jakies doświadczenie z ta pania ginekolog oraz czy przyjmuje tylko prywatnie czy państwowo również?

Gość dajane

Gość dajane

Gość dajane

Gość Marta19821982

Gość Marta19821982
Cz ktoś zna pania dr Flakiewicz- Kule? Prosze napiszcie coś o niej jak wiecie

Gość sowa74
DO DAJANE Na tym forum była już mowa o dr Amico. Zajrzyj do wcześniejszych postów.

U doktor Amico byłam swego razu . nie mam się do czego przyczepić! fajna , konkretna babka! napewno przyjmuje prywatnie na ul. Nawrot 31 . Jednak ze względu na swoje problemy musialam szukać nowego gina i tak trafiłam do doktor Baś - Budeckiej! i polecam z całego serca! uwierzcie mi, że w swoim zyciu odwiedziłam sporo ginekologów i dopiero pani Baś - Budecka prawidłowo mnie zdiagnozowała, rozpoczęła leczenie! Pani doktor przyjmuje w Madurowiczu oraz prywatnie na Zielonej 25 i Wigury 13, zresztą o pani doktor było już tu pisane kilka razy :)

Flakiewicz - Kula przyjmuje w Adamedzie na Politechniki? O tą panią dr ci chodzi? Byłam może ze 2 razy, ale ogolnie nie byłam zachwycona wizytami u tamtych lekarzy w tamtym miejscu.

Gość malgoskamm
Czy ma ktos moze namiary na drJaczewskiego z CZMP? I czy wiecie cos o dr M. Widawskiej ?

dzięki za opinie o tej lekarce. Chyba żadna z was nie chodziła do madurowicza... :(

Gość Andzia0406

Gość Andzia0406
Lasota,dla mnie to nieporozumienie!Odbierał mój pierwszy poród!Dr.Widawska,super lekarz,chyba nikt dokładniej od niej nie wykonuje usg!Czy znacie dr.Opinca?

Gość Dr. Opinc
Ja znam. Najpierw, na 3 wizytach byłam w Matce Polce, ale nie byłam zadowolona. I za namową przyjaciółki poszłam do dr. Opinca, który prowadził jej 2 ciąże. Bardzo dobry, konkretny lekarz. W przyszły czwartek mam kolejną wizytę.

Gość sowa74
A u kogo byłaś w Matce Polce?

Gość Andzia0406
Przepraszam ,że pytam,chodzisz do Opinca prywatnie czy do polikliniki MSW?To już moja druga ciąża i mam porównanie do lekarzy,z niego niezbyt jestem zachwycona.Pozdrawiam

Gość itik
Każdej polecam dr Nadel. Przyjmuje On w Diasonie na Radwańskiej. Pracuje w CZMP. Ma czas dla pacjentki oraz spore doświadczenie w tym kliniczne. Ogólnie bardzo dobry ginekolog. Wady to: wizyta 100 PLN i termin jakieś 2 tygodnie od zapisu. Co do USG to chyba najlepszy jest Kozarzewski. Każdy lekarz widząc jego pieczątkę pod USG nie ma wątpliwości co do dokładności i opisu. Też Diason.