Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominisia1

POMOCY - CHCE MIEĆ DZIECKO

Polecane posty

Smerfetko Trzymaj się, ja na twoim miejscu też bym poszła do lekarza. Lepiej to sprawdzić. Posłuchaj koleżanek i sprawdź to kochana. Może to nic takiego ale i ty będziesz spokojniejsza a i mąż pewnie też.

Witam!!!!!!!!! Smerfetko---------ciesze sie ze zdjecia Ci doszly👄mam nadzieje ze Ty tez mi podrzucisz jakies na poczte----prosze🌻 A z tym Twoim organizmem naprawde sie cos dzieje dziwnego...tak jak ostatnio z moim...lepiej idz kochana do lekarza , on cie zbada i bedziesz wiedziec co to takiego.....przesylam ci gorace buziaki👄 Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i zycze milego dzionka👄🌻 papa🖐️

Gość Smerfetka 29
Ach dziewczyny sama juz nie wiem co ze mna nie tak, nadal ze mnie leci.Do lekarza dopiero w środę tak więc muszę poczekac te kilka dni.Wiem , że coś dziwnego się dzieje, ale w ciąży raczej nie mogłam być, bo zaledwie kilka dni temu miałam okres, a teraz takie coś.W każdym razie się przestarszyłam i mój mężulek też.Myślałam też ,że może coś mi tam pękło jakiś torbiel albo coś, ale nigdy nic nie miałam, więc lepiej nie myślę, bo zwariuję.Przynajmniej brzuch już mnie tak nie boli.

Gość misiaczki95
hej Dziewczyny! Smerfetka moze nadrzerka pekla czy cus>>? ale lepiej niech lekarz zobaczy..AnulaS szczesciaro:P:P:P ja po wizycie u gin-endokr . badania trzeba zrobic prawie 150zl niezle ale dla dziecka ..mam tylko nadzieje ze wszystko ok bedzie i ze sa sznse na dziecko...wczoraj kolezanka urodzila core..3420 52cm zazdroszce ech..ale porod mowi ciezki byl:(( ale nic nie zanudzam:P:P caluski

CZESC DZIEWCZYNY!MAM DO WAS PYTANKO OTOZ LECZONA BYLAM LUTEINA GDYZ MIALAM BEZOWULACYJNE CYKLE I ZARZYWALAM CLOSTILBYGET OD 6 MIESIECY W CELU POCZECIA DRUGIEGO DZIECKA.CLOSTILBYGET BRALAM OD 5-10 DC PO 2 TABL (W TYM OSTATNIM MIESIACU ,WCZESNIEJ 1*1 TABL)LUTEINE 10 DNI PRZED MIESIACZKA-SPODZIEWANA!.OD OSTATNIEJ ZARZYTEJ TABL LUTEINY MINELO JUZ 21 DZIEN I MIESIACZKI NIEMAM ,DODAM ZE ZAZWYCZAJ MIALAM NA 3-4 DZIEN OD OSTATNIEJ TABLETKI.CO DO OWULACJI TO W TYM CYKLU CHYBA BYLA-NIEWIEM DOKLADNIE ALE BARDZO CIAGLY I BOLALY MNIE JAJNIKI,WIEC PO TYM SADZE ZE CHYBA SIE COS DZIALO.NA OSTATNIEJ WIZYCIE GIN.POWIEDZIAL ZE JAK NAM SIE TERAZ NIE UDA TO CZEKA MNIE SZYBKO LAPAROSKOPIA.A DODAM ZE ROBILAM TEST W 34 DC-NEGATYWNY. A DZIS WYPADA MI 41 DC.CO O TYM MYSLICIE?MIALAM UMOWIONA WIZYTE U LEKARZA ALE JA ODWOLAL I IDE W SRODE CHOC TAK CZEKAM I BYM CHCIALA BY POWIEDZIAL PO BADANIU GRATULUJE JEST PANI W CIAZY!,NIECHCIALABYM SIE NIEMILO ROZCZAROWAC ALE TEZ NIEMOGE SIE TAK NAKRECAC!PROSZE O SZYBKO ODPOWIEDZ

Gość Obca_
Starajace sie Nick/Skad................Wiek.............Ilosc Cykli............Data @ Myszka/USA..............24....................8......... ..........? Patrycja/UK..............25....................4........ . .........27.11.07 Smerfetka/Poznań......28...................24.......... ..........26.12.07 kkinia30/Warszawa,UK......30..............19............ ........25.11.07 Pauly78/Rzym...........29....................15......... ...........19.11.07 Sylweczka78/Żory.....29....................min.72....... .........22.12.08 Rusaczek/Nowy Sącz..33...................min. 32................05.01.08 Zaciazone Nick/Skad...............Wiek...........Tydzien Ciazy......Termin porodu Fajniutka2005..........21................13............. . . ......24.06.08 kwatolina................30................23.......... ..........22.04.08 Obca_.....................23................15.......... ........29.06.08 Fiołek1....................29................18......... ..............27.04.08 AnulaS .....................27................10................... ....29.07.08 Dzieciaczki urodzone Nick....................Plec.................Imie....... ...........Data urodzin PaniMisiowa..........corka.............Patrycja......... ......21.12.2007

Gość do Betty
Dziewczyno, a nie lepiej zrobić test z krwi (betaHCG)???? Od razu będziesz wiedxziała na czym stoisz tzn. wykaże ciążę lub jej brak. To najszybsze i napewniejsze rozwiązanie.

Gość monita32
Witam wszystkich,zycze wszystkiego dobrego w Nowym roku,a przede wszystkim udanych starań o dzidzie:):):) trzymaj sie patinko jestem z tobą, miejmy nadzieje ze nowy rok przyniesie nowe nadzieje bądz dzielna ja na razie czekam na @ a pózniej bede testy owul.robic,bo w grudniu jakos nie wyszło,owul.małam akurat w wigilje a jechalismy do rodziców po wigili tak ze nawet nie było jak sie zmobilizowac do działania:(:(:( ale teraz bedziemy próbowac na całego :) trzymam kciuki za wszystkie staraczki :):):) prosze trzymcie za mnie tez gratulacje panimisiowa!!!! pozdrawiam

Gość monita32
do Myszki 24 czy moge dołaczyc do waszej tabelki?? jeżeli tak to do staraczek monita32.... ..32...................12cykli...............@06.12.2007 dziekuje i pozdrawiam

Witam was kochane po dlugiej nieobecności tyle sie dzialo ze nie mialam kiedy napisac za co was bardzo przepraszam ale moze sie usprawiedliwie; Przed świętami oprócz sprzątania itp. mialam szkołe a chodze na dzienne wiec same rozumiecie a do tego mdłości i senność między świętami zaczęłam pisać prace wreszcie bo na jutro mam oddać juz część a dopiero skonczyłam poza tym byłam na usg widziałam tez swoje malenstwo- podobnie jak AnulaS to był 10 tydzień miało 31 mm i też machało rączkami i nóżkami razem z mężem byliśmy wzruszeni No a pożniej przygotowania do sylwestra bo do nas znajomi przychodzili i nadal te mdlosci i pisanie pracy no ale skonczylam to co narazie mialm napisac i troszke wolnego chyba bedzie wiec postaram sie bywać cześciej Rozpisałam się strasznie ale śle pozdrowionka i buziaczki dla was wszystkich i do usłyszenia

Witam Oczywiscie Monita32 ze mozesz dolaczyc do naszej tabelki.Zaraz Cie wpisze...tylko jutro napisz mi kiedy bedziesz miala kolejny okres, a nie jak napisalas kiedy mialas ostatnia...:Pnarazie napisze ci znak zapytania w dniu spodziewanego @. Kakusia super ze wszystko z dzidzia ok...poglaszcz brzuszek od wirtualnej cioci👄 👄Starajace sie👄 Nick/Skad................Wiek.............Ilosc Cykli............Data @ Myszka/USA..............24....................8......... ..........? Patrycja/UK..............25....................4........ . .........27.11.07 Smerfetka/Poznań......28...................24.......... ..........26.12.07 kkinia30/Warszawa,UK......30..............19............ ........25.11.07 Pauly78/Rzym...........29....................15......... ...........19.11.07 Sylweczka78/Żory.....29....................min.72....... .........22.12.08 Rusaczek/Nowy Sącz..33...................min. 32................05.01.08 Monita32.................32.....................12........................01.08 🌻Zaciazonekwiat] Nick/Skad...............Wiek...........Tydzien Ciazy......Termin porodu Fajniutka2005..........21................13............. . . ......24.06.08 kwatolina................30................23.......... ..........22.04.08 Obca_.....................23................15.......... ........29.06.08 Fiołek1....................29................18......... ..............27.04.08 AnulaS .....................27................10................... ....29.07.08 ❤️Dzieciaczki urodzone❤️ Nick....................Plec.................Imie..................Data urodzin PaniMisiowa..........corka.............Patrycja......... ......21.12.07

Witam was moje kochane troszke mnie ne bylo ale od srody w pracy nie dzwigam staram sie i pracuje w bardzo zwolnionym tempie maz bardzo na mnie zly ze poszlam do lekaza i poprosilam o skrocenie zwolnienia do pracy a mialam na 2 tyg nie chcial lekaz dac ale ublagalm go,napisac na zycznie pacjentki Ale jest ok, rany bola ale to chyba normalne. Smerfetko idz do lekaza ja mialam takie objay przy ciazy pamietasz ???cofnij pare stron wstecz i zobaczysz. Ale lekaz koniecznie bo moze byc tez cos nie tak?Mozna tak wiec b gdybyc. Ja na razie z tabelki musze sie wypisac bo moj maz teraz powiedzial ze nie chce dziecka mam jechac do polski na badania i potem wystraszyl sie bardzo. Jak mi smutno bylogdy wczoraj sie kochalismy a on ucikl w ostatnim momencie do lazienki to bylo okropne uczucie az sie poplakalam ale chyba on ma racje. od 3 dni zle sypiam tzn 3 dni temu spalam 2,5 godz i mi wystarczylo wczoraj 4,5 godz a dzis 4 serce mi wali strasznie moze od tabletek bo lykam ich duzo na uspokojenie to powinnam spac a tu odwrotnie. Posylam buzaczki odezwe sie naszybciej jak bede mogla bo popracy jade mezoi w sklepie pomoc wczoraj wywalilismy z 20 workow aki syf za przeproszeniem zostawil popredni wlasciciel ze szok. Buziaczki papapa

Patinka__________ Trzymaj się cieplutko.Twój m napewno chce dobrze.Kocha cię bardzo mocno i to jest najważniejsze. A my wszystkie jesteśmy z wami.

Kakusia ________ Podziwiam cię za to pisanie, ja jak mialam mdlosci to nie mialam sily siąść do kompa a co mowić żeby sklecić kilka logicznych zdań a ty nawet już masz część pracy.Szybciej napiszesz to będziesz miala z glowy.I tak trzymać .Poglaszcz brzuszek od ciotki

Gość kkinia30
Czesc wam wszystkim!!! Pozdrawiam was wszystkie bardzo bardzo goraco!!! Smerfetko kochana ty musisz isc jak najszybciej do lekarza,bo nie mozna takich problemow zostawic do gdybania.Idz przebadaj sie i zobaczysz ze bedziesz o wiele spokojniejsza.Mam nadzieje ze nie dzieje sie u ciebie nic powaznego. Betty83- zrob sobie jakis porzadny test a moze okazac sie ze ty rowniez dostalas prezent swiateczny(troszke spozniony:) ).Nabralas sie roznych lekarstw a byc moze i to ci dopomoglo i oby to bylo to,trzymam kciuki!!! Iwa a co u ciebie nie dajesz wogole oznak zycia odezwij sie;);) Anula,Kakusia jak to dobrze ze z wami i malenstwami waszymi wszystko jest dobrze.Nie pozostalo wam nic innego jak tylko zmieniac daty w tabelce i dolaczyc do PaniMisiowej. Oczywiscie jestem z wami wszystkimi przyszle mamusie z tabelki,jest to pocieszajace ze wzrosla liczba oczekujacych juz na przyjscie na swiat bobaskow!!!Mysle ze w tym roku przybedzie jeszcze drugie tyle. A ja moje drogie dzisiaj mam wizyte u ginka i nie wiem co poczac gdyz moj maz nie za bardzo chce do Polski na badania jezdzic a tym bardziej ivf sie podejmowac mowi ze zajmie nam to mase czasu.Uwaza ze tutaj na miejscu chyba bedzie jednak lepiej,bo obliczeniu wszystkich kosztow podrozy to chyba nas ten zabieg niewiele mniej wyjdzie jak tutaj na miejscu.Ja juz sama nie wiem co robic wszystko mi jedno czy to bedzie tutaj czy tam aby tylko cos juz zaczelo sie tylko dziac bo w dalszym ciagu jestem w martwym punkcie.Tutaj jest tez mozliwosc uzyskania kredytu i splacania na raty,tekze nie odczuli bysmy mysle tez tego zbyt mocno finansowo. Ale wizyte mam dopiero o 11.00 wiec zobaczymy co ustalimy z lekarz. Odezwe sie pozniej . Pozdrawiam was goraco i zycze milego dnia buziulki dla wszystkich!!!

Cześć dziewczyny !!!! A ja dziś w lepszym samopoczuciu. Kaszel prawie ustał. Spałam prawie całą noc więc nie mam na co narzekać. Patinko kochana ja podzielam zdanie Pani misiowej Twój mąż na pewno Bardzo cię kocha i nie chce żebyś cierpiała. Robi to dla ciebie. Jak odwiedzisz w Polsce lekarza i okaże się że możecie spokojnie starać sie o dziecko zobaczysz jaki będzie szczęśliwy i dostanie skrzydeł. On teraz też cierpi i zastanawia się jak cię przed tym wszystkim ochronić. Masz wspaniałego męża. Nie martw się razem na pewno uda wam się przez to wszystko przejść i będziecie mieć upragnionego maluszka zobaczysz. Smerfetko Ty też biedactwo musisz być dzielna. Na pewno będzie dobrze tylko koniecznie idź do tego lekarza. Trzymam za ciebie kciuki. Myszko Cieszę się że masz w sobie tyle siły i optymizmu. Trzymasz to nasze forum jak tylko możesz i jakoś istniejemy. Ty też napewno niedługo zostaniesz mamą. Sylweczko Dawno nie gawędziłyśmy na gg mam nadzieję że w twojej pracy wszystko w porządku no i że czynności adopcyjne idą ku przodowi. Odezwij się czasem. Pozdrawiam was wszystkie !!!!

Patinko----------kochaniutka , poczekaj jeszcze troszke az rany sie zagoja i mysle ze bedziecie mogli sie starac o bobaska razem z mezem....On sie boi o ciebie i mocno cie kocha wiec dajcie sobie troszke czasu na odpoczynek od tego wszystkiego, a pozniej znow do dziela ....👄 ja mocno wierze ze Wam sie uda i bedziecie bardzo cudownymi i szczesliwymi rodzicami...modle sie za Was codziennie do Sw. Dominika aby dal wam dzidziusia i zeby bylo wszystko dobrze....i bedzie dobrze ------sciskam cie mocno i nie przemeczaj sie za bardzo 👄 PaniMisiowa-------ciesze sie ze znajdujesz czas na pisanie mimo dzidziusia.....jak coreczka ? nie rozrabia, grzeczna jest? Ucaluj ja odemnie👄......powodzenia:P Kkinia---------------po wizycie odrazu daj nam znac co ustaliliscie z lekarzem👄 AnulkoS----------super ze piszesz od czasu do czasu, ze znajdujesz dla nas czas....👄Musze ten topik jakos trzymac zeby nie poszedl w niepamiec....bo za bardzo sie z Wami wszystkimi zzylam i trudno i ciezko by mi sie bylo z Wami rozstac-----glaskanko dla brzuszka🌻 Ja wlasnie jem sniadanko , ale zaraz mnie czeka sterta prasowania jak i pranie....ale bede zagladac w miedzy czasie....milego dnia dla Was zycze i do pozniej👄

No nie i stronka moja:P:P:P:Pkurcze cos musi sie wydarzyc, to chyba na szczescie...obyyyyyyyyyy:D:P:D:P:D:P:D

Ja znów po leżakowaniu. Codziennie, muszę sobie pospać wieczorkiem albo popołudniu bo padam nosem. Teraz nie mogę dojść do siebie. Potem zawsze ciężko mi się rozczmychać. Zaraz wróci mój mąż i posiedzimy sobie razem. Teraz myślę o mojej nieszczęsnej pracy. Mieli mi zabrać od stycznia część obowiązków i nic, ciągle mi jeszcze dokładają. Nic nie rozumiem. W poniedziałek jak wrócę do pracy to może coś się wyjaśni. Ale ja tu jak zwykle gadam do siebie, bo jak zwykle nie mogę tu na nikogo trafić. Może potem pa pa pozdrowionka dla wszystkich

Gość Smerfetka 29
Anula S nie gadasz do siebie, ja jestem.

Gość Smerfetka 29
Co prawda na chwilkę, bo mam trochę pracy, a poza tym mąż jak już dopadnie się do kompa to koniec.Wtedy mogę pomarzyć o pisaniu do Was, jedynie późno nocą jak on już idzie spać.

Gość Obca_
Kochane nie wiem czy Wam pisałam ale chciałam sie z Wami podzielic czymś dla mnie bardzo waznym,mianowice 3 dni temu w 15 tygodniu ciązy moja dzidzia pierwszy raz dała mi "kopniaczki",wiem ze to to a nie nic innego bo to moja druga ciąza i wiem juz jakie to uczucie itp:) mysle sobie ze skoro tak szybko dała znac o sobie to musi byc bardzo silna co mnie bardzo cieszy,ale tez troszke sie denerwuje bo widziałam melestwo tylko raz jak była fasolką ateraz dopiero drugi zobacze 8 stycznia.Mam nadzieje ze wszystko jest w porządku,moze juz niedługo dowiem sie czy bede miała synka czy corcie:)

Witajcie moje Sloneczka :-) Dziekuje ze mnie wspieracie,wiem widze ze bardzo sie stara i ze on kocha mnie bardzo i nie chce przezyc tego 2 raz. TYlko mi przyro jest a ja jestem niestety osoba bardzo necierpliwa ale bede musiala sie z ta mysla oswoic.Dobrze ze mam sporo pracy od rana do wieczora corka pomaga tez jak moze :-) wiec czasem o tym nie mysle. Smerfetko kazda z nas dobrze ci radzi wiem ze teraz tylko myslisz i czasem sa to mysli okropne i przygnebiajce bo czlowiek nie wie co sie dzieje.wiem ze to okropne. Myszko dziekuje serdecznie iz modlisz sie za mnie,jestes Wielka i dla mnie to bardzo wiele znaczy. Kochane ja padam bo jak wyszlam o 7.30 z domu to wrocilam do domu o 19 tej palce u nog tak mi napuchly ze nie potrafie d butow wlozyc tak sie dzis nabiegalam. zycze spokojnej Nocy i buziaczki dla kazdej z was bo kazda z WAS JEST TUTAJ WYJATKOWA :-)

Gość Obca_
Kochane dlaczego nikt nie pisze...hmmm...

Wiataj OBCA Ja napiszę. Mam od czwartku do dzisiaj boli mnie dół brzucha, ciągle a co jakiś czas mam nasilenie tego bólu. Na dodatek plamię, pojawiają się takie skrzepy, jak na początku okresu. Nie wiem co się dzieję, a ze względu na ostatnie doświadczenia z pogotowiem /oskarżyli mnie o to, że symuluję/ boję się tam pojechać. Nie wiem jak poprosić o zastrzyk przeciwbólowy i o zrobienie usg narządów rodnych... Napisz co o tym myślisz. Bardzo proszę.

Dziewczyny a Wy gdzie jesteście. Co się znowu dzieje. Odzywać mi się tutaj - proszę, Smerfetko proszę odezwij się i daj znać co u Ciebie. Wszystkie kochane odezwijcie się. Dajcie znać co nowego u Was.

Witam Byłam dzisiaj caly dzień u teściow i mialam troche pomocy ze strony teściowej. Cieszy mnie to ze tak lubi naszą córkę bo się obawialam ze będzie inaczej ze będzie faworyzowala corki brata męza a tu mnie zaskoczyla pozywywnie. Odzywajcie się dziewczynki prosimy.

Gość misiaczki95
czesc Kochane:)))pani Misiowa:* causki dla corci:) jak u WAS??MI sie znow bole zaczynaja jajeczkowanie chyba hmm nic za kilka dni na badania sie okaze czy mama bede..a jak wy sie czujecie? AnulaS JAK ciaza? Obca Kakusia?a Wy?pozdrawiam

Gość kkinia30
Hej dziewczynki U mnie nic nowego po ostatniej wizycie u gin. Sytuacja jest wiadoma bez ivf albo icsi nie mamy szans na dziecko. Moj maz ma za slabe plemniczki i nie poradza sobie same. Wiecej wizyt juz miec nie bedziemy bo znalezli nam przyczyne i podali sposob w ktory mozemy miec dziecko.Dostalismy telefony do kliniki,cennik i zyczyli powodzenia jesli sie zdecydujemy.Refundacja nas nie obejmuje jak pisalam wczesniej bo ja mam juz dzieci. No coz zostaje nam tylko wszystko doglebnie przemyslec,podjac wlasciwe decyzje.Moj maz jest strasznie zniechecony,ostatnio powiedzial mi ze albo naturalnie albo wogole,to go opierniczylam troszke ze jest egoista i mysli tylko o sobie.Wiec zmiekl troszke i powiedzial ze musimy zastanowic sie nad tym. I to bylo by na tyle,nie zostaje mi nic innego jak czekac momentu kiedy uda mi sie go zmobilizowac,mam nadzieje ze nie jak bede miala 40 lat,bede miala wtedy to wszystko juz gdzies. Namarudzilam wam troszke ale gdzie indziej mogla bym to zrobic jak nie tutaj.Poprostu czasem mam juz tego wszystkiego dosyc i nie wiem co mam robic i co myslec o calej sprawie:(