Gość misiaczki95 Napisano Luty 26, 2008 taki ktos//daruj wiedzialam ze to ...echh Smerfecia nie przejmuj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 26, 2008 Taki ktoś, wspaniała decyzja i powodzenia Wam obu. Za pozdrowienia dziękuję i tez pozdrawiwm, a pytań zadaje wiele, żeby zrozumieć decyzję matki.Teraz dbaj o maleństwo, a później oddaj do adopcji, zobaczysz będziesz spokojna i szczęśliwa i Twoja dzidzi również. Cieszę się,że tak szybko podjęłaś taka dobrą decyzję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki ktoś Napisano Luty 26, 2008 MISIACZKI95 HMMMMMMMMMMMMM SKORO WIEDZIAŁEŚ GRATULUJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki ktoś Napisano Luty 26, 2008 Ja pierdole co to za analfabety piszą .... W sumie kasuje tą strone żegnam kalekie [czytaj bezpłodne ] kobiety Avec toi j'irai Jusqu'au bout de la terre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiaczki95 Napisano Luty 26, 2008 spadaj :P ulzylo ????? nie wiesz co to znaczy nie miec dziecka!!!!!!!!!! ale grzeje mnie co mowisz poublizaj mi jak chcesz hahahah ojej haahhahahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 26, 2008 Taki ktoś no kaleki to jesteś Ty, spojrz na siebie a na pewno zobaczysz i znajdź sobie inne forum , najlepiej pasujace do Ciebie. Nas zostaw w spokoju i spadaj. No a pytania rozumiem były niewygodne jak dla takiego pustaka jak Ty, trudno...nie kazdy rodzi się normalny hi hi....ale wybaczamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 26, 2008 Misiaczki świetnie, jesteś najlepsza wiesz o tym i nie zapominaj tego nigdy.Brawo, brawo, brawo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki ktoś Napisano Luty 26, 2008 Kurcze ale mnie zabolało buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu................ suczki które nie mogą mieć dzieci .....................Może daremne jesteście hi hi ... CO WARTA JEST KOBIETA KTÓRA DZIECKA NIE MOŻE MIEĆ .................................NIKIM TAK WY pozdrawiam hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiaczki95 Napisano Luty 26, 2008 na takich najlepiesz olewka ale jakos zawsze jezyk mnie swierzbi hheh czlowiek dramat przezywa a ci zarty sobie robia :P warjaty!! ale to wroci po 3 kroc ...echh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiaczki95 Napisano Luty 26, 2008 mam nadzieje ze w tym tyg bedziemy oblewac Smerfeciu moje dobre wyniki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 26, 2008 Misiaczku jesteś tam jeszcze, bo nikogo poza nami juz nie ma. Dziewczyny poszły już spac, albo sie starają, a nasza Aneczka już śni o małej dzidzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 26, 2008 No jasne ,ze wyniki beda oki, a dzidzi już wkrótce i wiesz to bedą te upragnione bliźniaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 26, 2008 No i do lata to te nasze brzusie juz będa pokaźne, ha ha, ale bedziemy paradowac brzegiem plaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 26, 2008 Morze, plaża i my z naszymi kochanymi mężusiami i brzuszkami.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiaczki95 Napisano Luty 26, 2008 no ba:P:P:)) juz sie nie moge doczekac!!!!!!!ale fajnie bedzie bawic blizniaki hihii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki ktoś Napisano Luty 26, 2008 Ja mam dwoje wy gówno i żalicie się zwłaszcza smerfetka hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm DAREMNE SUCZKI NIC WIĘCEJ DZIECKA NIE POTRAFICIE SPŁODZIDZIĆ PRACUJCIE JAKO SKRZYDŁOWI NA ŚMIECIARCIE................KTO WAS ZAPŁODNI ????????????? K A L E K I ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 26, 2008 Ja tez bliźniaki chcę mieć a co raz a konkretnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 26, 2008 Znowu moja stronka ha ha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki ktoś Napisano Luty 26, 2008 K A L E K I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 26, 2008 Jesteś Misiaczku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiaczki95 Napisano Luty 26, 2008 Smerfetko teraz na kazda sie chyba bedziesz lapac haha spryciulo!! na teraz u nas w rodzinie kolej na blizniaki mam nadzieje ze Nam przypadna!!!!Tobie tez tego zycze!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 26, 2008 Tak pusti, chyba sama zostałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiaczki95 Napisano Luty 26, 2008 wybrakowanys as?? hehh my w odroznieniu od Ciebie jestesmy szczeliwe szkoda mi Cie idz w pokoju ahah pap tam sa drzwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 26, 2008 Myślałam,ze mi uciekłas kochana, my takie nocne marki tylko jesteśmy i tak buszujemy na naszym forum, dziewczyny jutro bedą musiały nadrobić zaległości w czytaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 26, 2008 Misiaczek a Ty do kogo piszesz, jak tylko ja tu zostałam, co ja mam iść w pokoju?Nie chcesz pogadać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiaczki95 Napisano Luty 26, 2008 hehe jasne ze to nie bylo do Ciebiie dzieki ze jestes Kochana jestes i jak maz da sie namowic na brudzia:? hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 26, 2008 Poszłaś już spać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 26, 2008 Kochana jeden to na dzień dobry, a przez cały tydzień wypoczynku troche sie tego uzbiera, ha ha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiaczki95 Napisano Luty 26, 2008 juz sie n i moge doczekac Kocham morze a noca cos pieknego!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 26, 2008 Oj tak, a wiesz zanosi się,ze nie tylko my bedziemy i Aneczka, bo i Olawd tez sie pisze i inne dziewczyny na ten wypad nad morze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach