Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominisia1

POMOCY - CHCE MIEĆ DZIECKO

Polecane posty

Gość Sara76
Alutek a u Ciebie co szwankuje, że nie możesz zajść w ciążę? Są jakieś medyczne powody? Czy może jakaś blokada? Kamea ja się staram prawie 4 lata i wcale nie odkładaliśmy tego na później, bo praktycznie przestaliśmy się zabezpieczać zaraz po ślubie i co chała. Przez pierwszy rok nie panikowaliśmy a potem sie zaczęło... Nasienie słabe, test PC plemników kilkanaście godzin po stosunku brak, inseminacja nr 1, inseminacja nr 2 i figa z makiem. Teraz jeszcze się okazało, że nie mam owulacji i to może stanowi problem. A u Ciebie co zdiagnozowali? Smerfetko nie odzywasz się, a ja tak za Tobą tęskniłam! I za Oląwd też! O Myszce nie wspomnę!

Gość Sara76

Gość Sara76
Pusty post, bo coś się zawiesza i ujechać nie można na tym forum...

Gość Sara76

Gość Sara76
Co się dzieje z tym forum? Postów nie można pisać, bo coś mnie wyrzuca... zaraz się zrobię agresywna i mogę coś uszkodzić co mi wpadnie w ręce...

Gość Sara76
A co do brania tabletek antykoncepcyjnych to ja ich nigdy nie brałam i też nie mogę zajść w ciążę. Któraś z Was pisała, że myśli że problemy z zajściem to kara za tabletki anty, ja kiedyś wzięłam tabletkę "po stosunku" - wypadek na wakacjach z ukochanym co prawda, ale nie byłam jeszcze gotowa i teraz też myślę, że teraz odrabiam pokutę....

Gość Sara76
Myślę, że wtedy i tak by się nie zakończyło ciążą, bo to nie były raczej płodne dni, ale ja chciałam być sprytniejsza i teraz mam za swoje. Czasami nie ma sensu oszukiwać natury... Niech się ktoś do mnie odezwie!

Gość Sara76
Myszka, Kamea i Misiaczki widzę, że mamy podobne terminy następnej @ mam nadzieję, że którejś z nas się uda. W końcu teraz nasza kolej!

Gość Sara76
Znowu mi posta wcięło! Dosyć, że piszę sama do siebie to jeszcze nie mogę tego przeczytać, bo coś zżera moje twórcze wynurzenia...

hej saro ja jestem ale tylko na chwile i zyczyc wam slodkich snow - dobranoc

Gość Sara76
Olawd ale zaszalałaś 3 razy to samo... pewnie też masz problem z kafe, to się robi coraz bardziej wkurzające-serwer jest zapchany czy co?

Gość Sara76
Alutek to się chyba mnie wystraszyła... A Smerfetka jak się nie odzywała tak nadal milczy... Chyba pozostaje mi życzyć Wam dziewczyny słodkich snów i miejmy nadzieję, że jutro kafe będzie lepiej działała.

Do administratora forum: jak nie zrobicie porządku z tym zawieszaniem sie i wyrzucaniem to wszystkie odejdziemy do bobaskowa tam przynajmniej suwaczki mozna wklejać!!!!

Weszłam na to bobaskowo, można tam zdjęcia umieszczac suwaczki i wogóle wszystko. Super. Ola rzeczywiście magnezu ci nie brakuje ale czegoś na pewno bo by cie tak nie bolałay mięśnie.

Sara a ziólek nie pijesz? zacznij prosze cię :(

No tak ja jestem to Was nie ma, szkoda, moze jutro. Dziewczyny dziękuję Wam za zyczenia. Misiaczku jestes kochana 2 razy życzenia mi składasz. Ja chcę Wam wszystkim życzyć w Dniu Matki wszystkiego najlepszego, dla mam, oczekujących mam i tych które cały czas dzielnie się staraja, bedzie to Wam wynagrodzone. Myszko gdzie się podziewasz, wracaj do nas. Asiunia wypoczywaj i wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Aneczka odezwij się do nas koniecznie. Saro gratuluje zdanych egzaminów i powodzenia na pozostałych.Tęskniłam również, ale jak ja jestem to Was nie ma.

Obca ty tez sie trzymaj już niedługo bedziesz miała swojego synusia. Sylwia buziaki, Kamea, Alutek. EfQa jak tam samopoczucie, Patinka co u Ciebie, Becia co słychać? Myszko kiedy bedziesz z nami znów klikać, tesknie bardzo. ******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Witajcie kochane🌻 Nie bylo mnie bo u nas wlasnie byl dlugi weekend i w niedziele i w poniedzialek bylismy z mezulkiem nad oceanem....opalilam sie troche :P:P:P:P:P:P Smerfetko wszytkiego najlepszego z okazji imienin , wszystkiego czego sobie zyczysz, i moc 👄👄👄👄👄👄 I rowniez dla wszystkich mam bez wyjatku zycze wszystkiego co najlepsze , pociechy ze swoich dzieciaczkow, a dla staraczek duzo wytrwalosci i cierpliwosci 👄🌻 Teraz poprawie tabeleczke bo niektore opisy nam sie pogubily widze:P:P:P Postaram sie zagladnac na dluzej jutro po pracy:) 👄STARAJACE SIE👄 Nick/Skąd..................Wiek..............Ilosc cykli............Data @@@ xxmadziaraxx/k.Kalisz....29....................45...... ............23.06.08 KameaC/Lublin..............32.............min. 30.. ...............16.06.2008 Myszka24/USA..............25....................13.. . . .. ..........15.06.08 Smerfetka/Poznań.........29................ ...29...... .. .........15.05.08 kkinia30/Warszawa,UK...30....................22........ ..........19.02.08 Sylweczka78/Żory.........29...............min.72... . .............22.12.08 Rusaczek/Nowy Sącz......33..............min. 34...................02.03.08 Monita32.....................32....................15... .. ............09.06.08 alii/Warszawa..............27.....................33.... ......... ...10.03.08 Aneczka227/Malbork......20.....................8....... ...........28.04.08 A.N.N.A/Barlinek............30.....................3.... ..............02.05.08 dzodzanna...................34.....................28... ..............05.06.08 Ewcik_1 ......................32.....................33............. ...21.04.08 Sara76........................ 31.....................46.................15.06.08 dorota822..................26......................18... ...........01.06.08 misiaczki...................22......................33. ..............17.06.08 iwa18 /uk..................26.......................6............. ...20.06.08 alutek29...................29.......................12.. ..............07.06.08 🌻ZACIĄŻONE🌻 Nick/Skad...............Wiek........Tydzień ciąży......Termin porodu Fajniutka2005..........21...............13............. . . .....24.06.08 kwatolina................30...............23.......... ............22.04.08 Obca_....................23...............36.......... ............28.06.08 Fiołek1...................29...............18......... .............27.04.08 AnulaS ....................27...............13................... ..29.07.08 Kakusia22................23...............31............ ..........26.07.08 Patinka25................26................12........... ...........06.12.08 EfQa......................30................15.......... ...........11.11.08 becia_gask..............26................ 9... . ..................03.12.08 Paula3332............... 27..................6........... ...........20.01.09 asiunia27................27..................6.......... ............12.01.09 olawd/Uk................28..................5. .....................23.01.09 ❤️DZIECIACZKI URODZONE❤️ Nick....................Płeć.................Imię....... ...........Data urodzin PaniMisiowa..........córka.............Patrycja......... ......21.12.07

hej slonka zycze wam milego dnia , ja juz zmykam bo musze jechac autko ubezpieczyc EFQa---podasz mi linka do tego bobaskowa? tak z czystej ciekawosci bym zerknela

Znalazłam arykuł: \" Jedzenie lodów i picie pełnotłustego mleka to dla kobiet, które próbują zajść w ciążę, lepsza dieta niż przetwory z chudego mleka - podaje pismo \"Human Reproduction\". Naukowcy z Uniwersytetu Harvarda w Bostonie (stan Massachusetts) zaobserwowali, że istnieje związek między spożywaniem nisko tłuszczowych przetworów mlecznych a brakiem owulacji i ryzykiem niepłodności. spożywanie jednej porcji pełnotłustego nabiału, zwłaszcza lodów, obniżało ryzyko takiej niepłodności o 27 proc. Spadało ono tym bardziej, im więcej lodów jadły kobiety. Te, które spożywały minimum dwie porcje lodów na tydzień były o 38 proc. mniej narażone na problemy z zajściem w ciążę, niż kobiety, które jadły lody rzadziej niż raz w tygodniu. \" Tak więc Dorota masz rację że jadasz lody!!!

Niegrzeczna jestem - zapomniała dodać że jestem 5 lat po ślubie a starałam sie od 2,5 roku

Boże ale jestem zakręcona jeszcze mi sie fora pomyliły!!! Dzisiaj czuję sie jak .... mam mdłości i głowa mnie boli - ohyda. Myszko dobrze że zażywasz relaksu przed starankami :)

EfQa-------- relaksuje sie i wypoczywam zeby pozniej miec wiecej sily...hehehehe a co do tych lodow to gdzies juz to kiedys czytalam......takze dziewczyny od dzis jemy codziennie jedna porcje lodow :P:P:P:P:P:P:P:P:P Weszlam na chwilke przed praca zobaczyc co u Was......kurcze po weekendowym opalaniu mnie wszystko piecze ....oj jak mezus wroci z pracy to bedzie smarowanko hehehehh.......:P:P:P:P

EfQa-------- relaksuje sie i wypoczywam zeby pozniej miec wiecej sily...hehehehe a co do tych lodow to gdzies juz to kiedys czytalam......takze dziewczyny od dzis jemy codziennie jedna porcje lodow :P:P:P:P:P:P:P:P:P Weszlam na chwilke przed praca zobaczyc co u Was......kurcze po weekendowym opalaniu mnie wszystko piecze ....oj jak mezus wroci z pracy to bedzie smarowanko hehehehh.......:P:P:P:P

Dziewczyny ja zmykam do pracy:):):):) Milego dzionka Wam zycze i zagladne jak wroce ....papa i buziaki 👄 🖐️

Witam drogie Panie, a u mnie coś ostatnio komputer to raz dziala, raz coś mu się nie chce, chyba dawno nie był u naprawy, oby nie musiał znowu byc naprawiany. U mnie wszystko ok, czuję się dobrze, wczoraj miałam napad na jedzenie, najbardziej smakują mi pomidory i rzodkiewka.Mam nadzieje,że później uda mi się z Wami w końcu poklikać, oby mnie znowu komp nie wkurzał. Myszko nareszcie jesteś, opaliłaś sie to super i wypoczęłaś w końcu, no to teraz pora na staranka pełną para, powodzenia i fluidki. ******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************