EfQa 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 Idę jeść!! mniam mniam !!! :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 kurcze no w googlach sa ale stare kody:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 wlasnie ci pisalam efciu ze juz pewnie babke wcinasz:):):0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 alutek- może powiesz, że Cię nie znam i żebym się nie wtrącała, ale naprawdę nie możesz zakładać, że to z Tobą jest coś nie tak! Przecież świadomie nie ukrywasz jakiejś choroby, nawet jeszcze dokładnie nie wiesz jakie będą wyniki. Nie takie rzeczy słyszałam i dzidziusie mimo wszystko się pojawiły! Zobaczysz- w końcu i Wam się uda, ja w to bardzo gorąco wierzę, tak samo jak w ciążę każdej z dziewczyn, które się starają. Czytałam jak długo starała się Smerfetka i ze łzami w oczach doszłam do strony na której napisała,że jest w ciąży. Będzie ok. Ściskam Was i już odpływam w sen. Dobrej nocki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 monia wyspij sie :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 KAWAŁ: Dzwoni telefon, facet odbiera i słyszy: - Dzień dobry, mam dla Pana ofertę dominet banku.... - Do czego ?!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 a propo kawalow - zalozylam kiedys stronke z kawalami ale nie za bardzo jest komu pisac - moze wy cos dopiszecie i razem sie posmiejemy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 efqa _________ dobre :P:P:P:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 zapomnialam podac linka :-D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3832993 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 olawd pokazuje mi ze ta stronka nie istnieje:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 ide spac jutro rano wstaje do szkoly dziewczyny to dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 Poczytałam i dobranoc dziewczynki, bo jutro rano lekarz, jak mi się nie chce wstawać.Mam tylko nadzieje,że powie,ze jest wszystko ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 Olawd poczytałam sobie te dowcipy ale sie uśmiałam :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 Nawet dwa dopisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Ktos prosil o kod na minuty,bardzo prosze,oczywiscie z plusa:*121*11*03# Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 dzien dobry wszystkim :-) u mnie pogoda dalej do niczego leje leje i leje i jeszcze wieje Laura w szkole a ja lenie sie na kanapie i ogladam telewizje ale cos mnie kusi do lozka aby dospac sobie jeszcze... dzis w nocy znow mialam wstawanie bo pecherz pelny co chwilke a wieczorem madra wypilam 3 szklanki cieplej herbaty :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwa18 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 pati i u mnie tez leje i wieje urocza anglia:-( moja tez w szkole ale ja dopiero sniadanie jem wlasnie wrocil moj wspołlokator z grecji zjarany i złapał doła bo pogoda i jeszcze do pracy dzis musi i smieje sie ze mnie ze juz do was dziobie z moim humorkiem troszke lepiej wczoraj przytulanki ale pełen spontan bo bez wyliczania dni:-) niedlugo @przylezie wiec kupuje te testy z tymi buskami i do roboty kosztuja26 funtow to 100 na polskie ale sa super i doroboty obiecuje wam bo narazie to jak maz byl zmeczony to sie foszylam i dawalam spokoj ale teraz to mu nie podaruje:-) kupilam w polsce wiesiolek i castagnus(niepokalanek) na lepszy sluz moze bralyscie ktory jest lepszy? bo dwa naraz to moge przedobzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwa18 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 acha zycze wam miłego dnia bo ide obiadek upichcic i do pracy na 14 tutaj jest 11 to zdaze korczaka upiec z ryzem moja mala uwielbia moze odezwe sie wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia_gask 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 dziewczynki kochane zobaczcie co kupilam wlasnie maluszkowi ;) ciesze sie jak dziecko ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=431221301#photo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 hej slonka--zycze wam milego dnia!!!! wlasnie wrocilam od cioci z wielka micha malinek i zabieram sie za soczek - mniam becia-gask---sliczny komplecik!!! STARAJĄCE SIE Nick/Skąd..................Wiek............Ilosc cykli............Data @@@ xxmadziaraxx/k.Kalisz....29..................45...... ............23.08.08 Myszka24/USA.............25...................16.. . . .. ..........10.09.08 Rusaczek/Nowy Sącz......33.............min. 38..................16.08.08 Sara76........................ 32...................50.................29.09.08 dorota822....................26....................22. .. ............14.09.08 misiaczki......................23...................36 ...............09.09.08 alutek29......................29...................14.. ..............14.09.08 madzik255....................20...................1..... .............29.08.08 Sylwia29.......................29..................38... ..............21.09.08 iwa18 /uk.....................26....................9.......... .......13.09.08 kalpek.........................22..................przerwa..................... ZACIĄŻONE Nick/Skad...............Wiek........Tydzień ciąży......Termin porodu Patinka26...............26................28........... ..............30.11.08 EfQa......................30................31.......... ...............11.11.08 becia_gask..............26................ 9... . .....................03.12.08 asiunia27................27..................21......... . ............07.01.09 olawd.....................28..................21........ .. ...........23.01.09 Smerfetka ..............29.................20 (bliźniaki)............24.01.09 kkinia30.................30..................15......... ..............13.02.09 Monia671................27..................3........... ..............4.05.09 DZIECIACZKI URODZONE Nick....................Płeć.................Imię....... ..........Data urodzin PaniMisiowa..........córka.............Patrycja......... ........21.12.07 Kwatolina.............??????................???????.... ................??.??.08 Fiolek..................córeczka.........Maja .....................02.05.07 Obca...................synek.............Kubuś.......... ...........01.07.08 Fajniutka2005......?????..................?????......... ..............??????.08 Kakusia 22...........synek...............Kacper................ 19.07.2008 AnulaS................?????.................????????.... ...............??????2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Becia gask sliczny komplecik pozazdroscic tylko :-) ja czekam za coreczka lada moment wroci ze szkoly Olawd jak patrze na te twoje tygodnie jak szybka ci mkna do przodu a mnie sie znow wydaje ze u mnie sie ciagnie i ciagnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Czesc Wam:):):) A co taka cisza dzis na topiku co????? Gdzie sie wszystkie podziewacie???? Ja ide zaraz smazyc placki ziemniaczane. wiec jezeli ktos ma ochote to zapraszam:) Na popoludnie mam do pracy . wiec pozniej mnie nie bedzie:) Pisac pisac dziewczynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 myszka ja tez mam placki ziemniaczane z cukinia i marchewka bo u mnie lubia na slodko wiec uznalalam ze bedzie sie ladnie komponowalo tylko ja nie zjadlam bo ja lubie z duza iloscia cebuli i sos ogoreczki itp ale u mnie placki to max 15 minut pracy maszynka odwalila za mnie cala prace :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Patinko to masz dobrze, ja bede musiala sobie tez kupic taka maszynke coby za mnie ziemniaki tarla hehehehe ale poki co to musze sama zapylac reka :D:D:D:D:D chce sie plackow to do roboty co nie??? Dobra wiedze ze cisza jest wiec biore sie za robote:) do pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 ojej mnie by nikt nie zagonil do tarcia ziemniakow mialam nie raz poobcierane palce nikt by mnie nie namowil :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 a robisz myszka z sosem jakims czy tylko tak na sucho albo z cukrem jak moi ? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Moj maz lubi na sucho, albo z ketchupem , a ja czasami lubie zjesc z cukrem a czasem bez niczego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 dzień dobry! ja wczoraj tarłam 3 ręcznie kilo ziemniaków na babkę ziemniaczaną :) Ale dzisiaj duszno! Becia fajny komplecik! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Dziewczyny,serce mi sciska jak wy kupujecie swoim niuniom ciuszki:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Klapku cierpliwości i ty będziesz kupować. ja przez te wszystkie lata w ogóle nie patrzyłam na ubranka i akcesoria, w ogóle nie chciałam o tym słuchać bo tak było mi lżej. Bolało mnie myslelnie o takich rzeczach więc omijałam je szerokim łukiem. Aż wreszcie Bóg się nade mną ulitował. Teraz trochę pokutuje bo o niczym nie mam pojęcia i muszę się uczyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach