Patinka26 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Dostalam dzis 2-gi zastrzyk w ramie anti D na krew. pobrali mi krew i wzieli mocz szok bo nie robili tego odkada bylam w 14 tyg. w pazdzierniku 7 mego nastepne usg szyjki i spotaknie na zdjecie szewku ale na razie nie wiem czy 7 mego chca sciagac czy pare dni pozniej. dowiem sie na miejscu bo wogole zamieszanie ze mna bylo. powiedzieli ze beda mieli krew gotowa w razie gdyby transfuzja byla mi potrzebna i dziecku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 wiec OLivia bedzie z nami :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 soniu tak mi przykro wyrazy wspolczucia!!!! pomodle sie!!!! pamietaj ze patrzy na Ciebie z gory i zawsze bedzie przy Tobie. Patinka gratuluje corci:) JA juz sama moj pojechal do pracy:( pozatym mam problemy ech to zycie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 patinko----gratuluje drugiej córci!!! efqa--kombinezonik jest przesliczny!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 wlasnie znalazlam na allegro ladny kombinezonik i go licytuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 soniu przykro mi trzymaj sie pomodle sie dzis napewno efka nie przejmuj sie damy rade ja narazie wesela nie mialam i nie wyobrazam sobie jak to bedzie ja mam duza rodzine to tak wszystkich poprosic to ohoho patinko noi bedzie sysunka oliwka swietnie gratuluje :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 madzik witaj co slychac u CIEBIE malo zagladalas ostatnio:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 madzik misiaczki olawd EfQa iwa i dla wszystkich ktorych dzis jeszcze nie bylo a ja upieklam biszkopta z masa budyniowa i na to galaretka gruszkowa z gruszkami :D zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 no i az wstyd ale cos malo fluidkow ostanio sie pojawia :p ******************************** :-) :-)************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 ale slowa poloznej utkwil mi do teraz Nie moge dac pani 100 % gwarancji ale widze dziewczynke kurcze to bedzie dziolszka co nie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 http://www.allegro.pl/item430930595_st_bernard_cudenko_z_misiem_0_3_m.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 rozmawialam z mama przez skypa i mowie jej ze jenk niby sie cieszy ale widac ze oczekiwal innej wiadomosci a moja mama ty zaraz idz do lekarza jak urodzisz i musisz sie zabezpieczyc bo zrobi ci nastepne i bedzie probowal tak dlugo az bedzie chlopak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 olawd sliczny kombinezon :-) uciekam bo cisza jak makiem zasial :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 misiaczki bo ja chodze do szkoly dziennej a dwid wieczorowej i jak jego nie ma w domu to i mnie nie ma w domu bo czekam na niego u mamy az przyjedzie i dopiero jedziemy raezm do domu:):):0 olawd kombinezonik ze ohohoh :):):)PO patinko dzieki za fluitki i dla ciebie a biszkopcika bym zjadla:P:P;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Soniu kochana trzymaj się...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Patinka gratuluje córki! Śliczna będzie ! No twój mąż będzie robił zaraz synka a mój już się szykuje do zrobienia córeczki! I deklaruje że będzie robił do skutku! Więc jestem w takiej samej sytuacji ! :D : D Tylko córeczkę trudniej zrobić :D Ola widzę że wygrałaś aukcję ale boski ten kombinezonik jeszcze ładniejszy niz mój. I zupełnie jak nowy. pewno tylko ślady prania nosi tak jak mój. No dziewczynki odzywajcie się!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Kto tam następny testuje....muszę zajrzeć do tabelki kiedy sie możemy spodziewać kolejnej fasolki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Jejku zgubiłam sie i nie wiem czy do Misiaczków @ przylazła czy nie? Już jestem pełna nadziei!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 STARAJĄCE SIE Nick/Skąd..................Wiek............Ilosc cykli............Data @@@ xxmadziaraxx/k.Kalisz....29...................45...... ...........??.??.08 Myszka24/USA..............25...................17.. . . .. .........07.10.08 Rusaczek/Nowy Sącz......33.............min. 38..................16.08.08 Sara76........................ 32..................50...............,..29.09.08 dorota822....................26..................22. .. .............14.09.08 misiaczki......................23..................37 .................07.10.08 alutek29......................29...................14.. ...............14.09.08 madzik255....................20..................1..... ..............29.08.08 Sylwia29.......................29..................38... ..............21.09.08 iwa18 /uk.....................26...................9.......... .......13.09.08 kalpek.........................22..............przer wa....................... ZACIĄŻONE Nick/Skad...............Wiek........Tydzień ciąży......Termin porodu Patinka26...............26................28........... ..............30.11.08 EfQa......................30...............31.......... ................11.11.08 becia_gask..............26............... 9... . ......................03.12.08 asiunia27................27...............21......... . ...............07.01.09 olawd.....................28...............21........ .. ...............23.01.09 Smerfetka ..............29...............21 (bliźniaki)..............24.01.09 kkinia30.................30...............15......... .................13.02.09 Monia671Kraków........27...............4.......... ................4.05.09 DZIECIACZKI URODZONE Nick....................Płeć.................Imię....... ..........Data urodzin PaniMisiowa..........córka.............Patrycja......... ........21.12.07 Kwatolina.............??????................???????.... ................??.??.08 Fiolek..................córeczka.........Maja .....................02.05.07 Obca...................synek.............Kubuś.......... ...........01.07.08 Fajniutka2005......?????..................?????......... ..............??????.08 Kakusia 22...........synek...............Kacper................ 19.07.2008 AnulaS................?????.................????????.... ...............??????2008 EwQus kolejny cykl przede mna i kolejna szansa przylazlapunktualnie:P oj ostati miesiac!!!:P dziewczyny swietne te ciuszki!!! Smerfeciu jak samopoczucie??:) madzik biednas po calym dniu masz dosc juz .. Patinka alez mi az slinka pociekla hii u nas dzis bylo obzarstwo kolezanka w sobote wychodzila za maz i przyniiosla nam co nie co:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 O nie :( no ale trudno zobaczymy w październiku.... A w połowie września znowu sa kandydatki! A ja wyjadłam resztki z lodówki i jutro trzeba od nowa coś ugotować dobrego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 byla mala iskierka nadzieji no coz trudno...licze na pazdziernik ze bedzie przelomem:P o ja muysle o buraczkowej albo rosolku:P i a raeszta sie pomysli wxinam jablka chcesz??:P [usta[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Ja też wcinam jabłka! Mam twarde, słodkie i soczyste mniam mniam!!! Uwielbiam jabłka!! Ale się dzisiaj nałaziłam..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Misiaczki pewno musisz trochę pobrać ten bromergon jeszcze, ale w końcu zadziała. U mnie zadziałał. A Madzik chyba lekcje odrabia :) bo jej nie ma.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 ja to dzis dalam czdu przed chwila gtowalam kartofelki ze schabowym moj zjadl ze 3 duze schabowe i kartofelkow z kopiec:D:D zmieniam dziewuszki tabelke bo to juz przelom 2 cykl zaczynam :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 STARAJĄCE SIE Nick/Skąd..................Wiek............Ilosc cykli............Data @@@ xxmadziaraxx/k.Kalisz....29...................45...... ...........??.??.08 Myszka24/USA..............25...................17.. . . .. .........07.10.08 Rusaczek/Nowy Sącz......33.............min. 38..................16.08.08 Sara76........................ 32..................50...............,..29.09.08 dorota822....................26..................22. .. .............14.09.08 misiaczki......................23..................37 .................07.10.08 alutek29......................29...................14.. ...............14.09.08 madzik255....................20..................2..... ..............29.09.08 Sylwia29.......................29..................38... ..............21.09.08 iwa18 /uk.....................26...................9.......... .......13.09.08 kalpek.........................22..............przer wa....................... ZACIĄŻONE Nick/Skad...............Wiek........Tydzień ciąży......Termin porodu Patinka26...............26................28........... ..............30.11.08 EfQa......................30...............31.......... ................11.11.08 becia_gask..............26............... 9... . ......................03.12.08 asiunia27................27...............21......... . ...............07.01.09 olawd.....................28...............21........ .. ...............23.01.09 Smerfetka ..............29...............21 (bliźniaki)..............24.01.09 kkinia30.................30...............15......... .................13.02.09 Monia671Kraków........27...............4.......... ................4.05.09 DZIECIACZKI URODZONE Nick....................Płeć.................Imię....... ..........Data urodzin PaniMisiowa..........córka.............Patrycja......... ........21.12.07 Kwatolina.............??????................???????.... ................??.??.08 Fiolek..................córeczka.........Maja .....................02.05.07 Obca...................synek.............Kubuś.......... ...........01.07.08 Fajniutka2005......?????..................?????......... ..............??????.08 Kakusia 22...........synek...............Kacper................ 19.07.2008 AnulaS................?????.................????????.... ...............??????2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 no dziewczyny odrobilam te cholerne lekcje juz tyle zadaja ze nie wiem :P:P:P:p ale najgorsze jest te czekanie na dawida bo jak bym miala blisko to byl przyszla odrobila lekcje z wami popisala i bym miala sporo czasu a tak jak przyjade o 9 do domu to wszystko w biegu trzeba robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 dziewczyny ide sie umyc bo wkacu znalazlam czas zeby sie umyc :P:P:PP kiedys tu jakas dziewczyna pisala chyba yuor mind???ze chce miec dziecko ale jej narzeczony nie chce i pamietacie jak pisalam ze moj dawid tez nie chce ale go zmusze chociaz jest twardy :):):):) i przelamalam go tydzien wytrzymal bez seksu i wczoraj pek jak banka mydlana wiec ja juz usmiechnieta od ucha do ucha ze znow jestem gora i zaczyna starac sie o fasolke wiec nie ma rzeczy nie mozliwych :):):) trzymajcie sie dziewczyny ja wiem ze nie dlugo bedziemy cale w fasolkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Czesc dziewczyny - wlasnie wrocilam z pracy, zycze udanej i spokojnej nocki i do jutra Sonia wyrazy wspolczucia kochana, pomodle sie za Twojego tate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 sonia tak mi przykro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwa18 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 sonia wyrazy wspolczucia trzymaj sie kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach