Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iskierka nadziei.

JESIENNE STARANIA - kto jeszcze?

Polecane posty

bosko :-) ze mnie taki grafik od siedmiu bolesci, samouczucy sie :-) NA RAZIE a tak w ogole, to jestem po telekomunikacji, wiec mikroelektronika zabrzmiala dla mnie jak symfonia ;-) uuuu alez mnie teraz na wspominki wzielo wlasnie pochlaniam ksiazke o podstawach PHP i MySQL :-) moze bedziemy mogly powymieniac sie doswiadczeniami? i przy okazji zanudzic reszte dziewczyn ;-)

No to nieźle ;) Jaki ten swiat mały!Ja właśnie przeżywam come back na studia - 2 lata temu zrobiłam dyplom inżyniera a teraz po przerwie dobijam sie o magistra. Podziwiam za php itp - przerabiałam częściowo ale zdecydowanie wole dłubać w shopie, corelu i tp. Jasne że jakby co to możemy się wspomóc :) Właśnie siedzę nad stronką www.sandraspa.pl bo trzeba ja już skończyć a na 18 lecę na wykład z flasha (już ostatni a na żadnym jeszcze nie byłam..)

hej - strona jest swietna! ja sie musze zabrac za flasha i javascript a tymczasem grzebie tez wlasnie w PS i corelu, przy czym w tym drugim to tak nawet od smarkacza, a w PSie od niedawna i ciagle nie moge sie przyzwyczaic do niektorych rzeczy rany! ale super ciesze sie - bede miala motywacje, zeby szybko cos ze soba zrobic, bo widze, ze jestem w tyle 100 lat za murzynami a sluchaj - probowalas zrobic strone w oparciu o div\'y ?? naczytalam sie, ze tak dobrze isc w tym kierunku, tylko, ze jakos przykladow malo, niewiele osob tak pisze

Divy powiadasz.. też się próbuję zorientować w tym temacie.. I jeszcze niespecjalnie wiem jak do tego podejść a przydałoby się. Tzn. jak robię stronkę w Dreamveawerze, to on generuje divy ale reszta jest dla mnie na razie zagadką.

Moonlight, u mnie sąsiedzi, którzy będą mieszkać pode mną, remontują mieszkanie od kwietnia. Myśmy zaczęli nasze remontować na początku czerwca, a pod koniec lipca już w nim mieszkaliśmy. Oni mają taki sam metraż co my, ale chyba podkopy jakieś robią, bo borują do tej pory, a już koniec roku się zbliża, może kopią tunel do banku. Dziś też miałam pobudkę o 8 rano, tym razem było to cyklinowanie.

Ale zwariowany dzień. U mnie nie ma sąsiadów pode mną czy nade mną, bo na razie mieszkam w domku:) Zaraz idziemy na chrzest 3-tygodniowej przecudownej Patrycji-mój mąż jest chrzestnym. Super :) Grypka jakoś troszkę odeszła, chyba ze względu na Małą, bo od 2 dni było krucho:(

Koalka, to możesz się to maleństwo na Ciebie zapatrzy i zafasolkujesz??:] A tak w ogóle, to rzadko się zdarza chrzest takich maleństw, zwykle są to półroczne dzieciaczki. Dlaczego tak wcześnie?? U mnie dziś sąsiedzi wywali chyba jakiś rozpuszczalnik. Śmierdzi mi w mieszkaniu, a łeb to mi zaraz pęknie. Miałam dziś od rana wziąć się za porządki, a jedyne, na co mam ochotę, to przespać ten ból. No nic, może kawka pomoże. Pozdrawiam,

Właśnie wróciliśmy...ECH...:) Cudo cudo cudo, a jaka grzeczna-cały czas spała, ani raz nie zapłakała. Robiłam za fotografa i kamerzystę :) No cóż, Beciamun, nabraliśmy ochoty ;)

Nie wiem, czemu tak wcześnie, choć tutaj tak do drugiego miesiąca chrzczą, z tego co zauważyłam. I moje koleżanki nie ze Śląska też szybko chrzczą.Ale klecę zdania, ale padam :)

Gość ja nie moge ludzie
no przylaczylabym sie tu do was ale takie infantylne jestescie lomatko co to znaczy zafasolkowac

Gość aleś niedomyślna
zafasolkować - zajść w ciążę sprawdź sobie lepiej w słowniku wyrazów obcych bleh

Witajcie dziewuszki, widze że temat komputerów rozwiną się na dobre. ja w styczniu też idę na kurs projektowanie stron www. szef mnie wysyła. choć sie broniła rekami i nogami, nie da rady musze iść :( Beciamun nie wiem jak tam u was ale w mojer rodzinie jak i mieście jest przyjete chrzcić dzieci tak do 1 miesiąca, a to dlatego że takie maleństwa są narażone na wiele niebezpieczeństw niestety, a chrzest zawsze jest pociechą dla rodziców gdyby doszło do najgorszego. W mojej rodzinie nawet z nieochrzczonym dzieckiem nikt nie wybiera się w dalsze podróże bo wiadomo o wypadki nietrudno.

Gość madelain
witajcie kochane ! Długo nie pisałam na forum,ale nie chciałam sie ciagle nakręcać ciągłym czekaniem na dzidzie i ciągłym myśleniem o tym. Choć niemyślenie o tym nie było wcale łatwe. I wyobraźcie sobie - UDAŁO SIE !!!!!! Jestem taka szczęsliwa, tym bardziej że udało się po dwóch cyklach staranek. Ale to wszystko dzięki testom owulacyjnym zakupionym na allegro i kochanej Panie Ewie Analityk (takie pseudo z allegro). Naprawę to jest chyba w tym jakaś magia, bo ja też w to nie wierzyłam. PAni Ewa cierpliwie tłumaczyła co kiedy i jak, potem czekała na wyniki itd. Początkowo nie wierzyłam w to że sie udało, bo staranka były 2 dni po pozytywnym wyniku testu owu., a najlepiej sie starać 1 dzień po pozytywnym teście. Poza tym objawy miałam jak na miesiączkę, pobolewał mnie brzuch i jajniki (biegałam nawet po podpaski), poza tym jak zwykle bolały mnie piersi. Miesiączka miała przyjśc w czwartek ,ale spóźniała się, nie sądziłam że to ciąża bo mam nieregularne cykle i takie kilkudniowe opóźnienia to u mnie normalka. Jedyne co było dziwne to po terminie spodziewanej miesiączki piersi zrobiły się bardzo obolałe i drażliwe (właściwie nie mogę ich dotknąć). W sobotę zrobiłam test i od razu wyszły dwie grube krechy!!! Bardzo cieszymy sie z Miśkiem, zastanawiamy sie jak to będzie i kiedy powiemy rodzinie i znajomym. Na razie wybieram się do gina, mam nadzieje że wszystko będzie ok. Trzymam kciki za wszystkie starające sie - na pewno się uda. Radze wyprobowac te testy - kosztuja tylko 20 zł dodatkowo dostaje się szczegółowy opis i porady o problemach z zajsciem w ciąze, opis hormonów itd.

Madelain, gratuluję i jak zwykle życzę wszystkiego dobrego. Uważaj na Was i rzucaj na nas fluidziki (choć jakoś nie wierzę, że dolecą do mnie). Oczywiście podaj swoje dane, żeby tabelka II się powiększyła.

Gość Aranka
Madelain, GRATULACJE !!!!!!!! Życzę, by przede wszystkim dziecko było zdrowe, Mama zadowolona z nieuciążliwego przebycia ciąży i porodu a Tatuś - niewiarygodnie rozpieszczający Ciebie i dziecko. Cudownie, dziewczyny to mi zakrawa na jakąś epidemię ;) Bardzo się cieszę. U mnie nic się nie zmienia, przybywa tylko siwych włosów :D Joanka, kiedy będziesz w 3-mieście? :D Daj mi znać, może pójdziemy na tą kawę :D albo na "Babcię Jadzię" . Całuski dla was wszystkich

Czesc Madelain gratuluje i wszystkiego naj naj i rozpylaj te zarazki bo chce sie zarazic i zreszta my wszystkie . Teraz czekam na @ lub 2 kreseczki oby małupiszon nie przyszedł a kysz nikt cie tu niechce :P.

madelain Wysyłam Cmok gratulacyjny w Brzuszek :) Ja jak na szpilkach czekam do poniedziałku - albo będzie @ albo robię teścik...

Gość madelain
witajcie, dziękuję za gratulacje i ciepłe słowa. Będę trzymała za Was kciuki - na pewno prędzej czy później sie uda, chyba wszystko ma na ziemi swój czas. Trzeba tylko robic swoje i czekac :). Teraz wybieram się do lekarza, ale w następnym tygodniu bo mój Misiek pracuje na druga zmiane a chcemy iść razem - może juz będzie coś widać ? Jestem taka podekscytowana nowa sytuacją chociaż już ochłonęłam z emocji. Jestem troche rozkojarzona w pracy. Poza tym czuje się dobrze - jedynie co mi dokucza to obrzmiałe i drażliwe piersi - tak jakbym je za mocno opalała na słońcu- tak pieką. Żeby tylko wszystko było dobrze. Pozdrawiam

jestem, wrocilam no i przede wszystkim chcialabym pogratulowac wszystkim ZAFASOLKOWANYM :D Aranka >> czolem! wiesz... nie wiem zupelnie, kiedy tam bede, niby mielismy w okresie sylwestrowym tam zawitac, ale moj slubny stwierdzil, ze noc sylwestrowa woli przegadac z moim ojcem niz z naszym studenckim kolega ;-) brzmi to moze niewiarygodnie, ale niestety musze sie z nim zgodzic, bo nasz kolega ostatnio baaaardzo sie zmienil - ja juz nie moge sluchac o tym ile on forsy gdzie zarabia i dlaczego uwaza, ze moglo mu sie w zyciu lepiej powiesc i dlaczego jego zona jest darmozjadem :-( (synek urodzil sie w sierpniu, a ona przez cala ciaze, do ostatniego niemalze dnia wyrabiala zamowienia firmowe i robi to dalej, chociaz maly jet niezwykle absorbujacym dzieckiem) no ale ja zawsze moge isc z kumpela pogadac i przede wszystkim zajac sie malym, a niestety moj maz jest skazany na towarzystwo meskie w takich sytuacjach takze wizyta w 3miescie stanela pod znakiem zapytania ale jak tam bede to KONIECZNIE musimy isc... i na kawe i na babcie :-D sluchajcie dziewczyny - a gdzie jest Madziara??!! odezwij sie, jak nas czytasz! co tam u Ciebie? ide sprzatac - dzis mam dzien wypelniania postanowien wiec najpierw koncze sprzatac, a potem koncze strone, a potem zabieram sie dalej za nauke uff no i jeszcze obiad i pranie :-) zobaczymy ile z tego faktycznie skoncze ;-)

Witam dziewczyny Od jutra nie ma mnie w pracy az do nowego roku więc chciałam wam pożyczyć wszystkiego najlepszego na Swięta jaki i Nowy Rok. Zebyście wszystkie doczekały sie upragnionych dzieciaczków. Trzymajcie sie odezwe się po nowym roku.

Tabelka I NICK...............IMIĘ.......LATA.....MIASTO....CYKL STARAŃ...DATA@ Mama24..............Ewelina......24..........Kraków........0......... madziara............Magda.......27..........Warszawa.......0........3.12 Beciamun............Beata.......27.......Tomaszów Maz......3.......29.12 pogodny dzień........Aga........34..........Kraków..........6.......28.12 Anecik...............Aneta........26.........Sosnowiec........0......... Koalka27............Asia..........27...........Rybnik..........1.........3.12 Aranka...............Ania.........23..........Gdynia.........x.............? Alabamka..........Joanna.......28.........Wrocław.........2............? Salome.............Gośka.........28..........Poznań..........4..........?... Madelain...........Magda........29........Jelenia Góra.......0...........? Tabelka II Nick...................Imię........Wiek....... TC................Kilogramy RRR...................Renata........33........18......................1 Tojaedyta...........Edyta.........30........10......................? Kinia25...............Kinga.........25.........15.....................3 iskierka nadziei....Sylwia........25..........9......................1 sweete...............Asia..........30..........4.......................x koleta................Magda........29.........4.......................? aneya ...............Aneta.........27.........5.....................-1,5 Joanka..............Joanna........25.........5.......................x

Gość pogodny dzien
Joanka gratuluje 🌻 ichcem cichcem do drugiej tabelki no no :D

dzieki Pogodny Dzien :-D wlasnie ... nie chcialam nic pisac, bo jakos tak cicho tutaj i nie wiedzialam, czy w ogole ktos bedzie czytal ale z tej radosci (przemieszanej ze strachem jednak) to mowie sobie - ach, chociaz tabelke zmienie :-) cykora mam jak 150! i jednoczesnie caly czas sie usmiecham

Gość madelain
gratulacje joanka, taka nowina a Ty sie nie chwalisz !!! ja też sie ciesze z dzidzi ale jednoczesnie jestem pełna obaw - chyba to juz tak musi byc :) pozdraiwam

joanka- super!!!!!!! bardzo sie ciesze!!!! i witam w naszej tabelce!!! dziewczyny, nam sie naprawde rozrasta ta IItabelka. Jeszcze troche i nie bedzie I, bo wszystkie bedziemy w II, a dojdzie III, ta w ktorej bedziemy zapisywały, ktora juz urodziła. U mnie wszystko ok. dzidzia rosnie zdrowo. Wczoraj byłam z chłopakami, czyli z męzem i synem na usg, widzieli maleństwo, pozniej z tej okazji wylądowalismy w pizzerii. Super wieczor! gin zabronił mi pic, mam sie bardzo ograniczac, ale jak to zrobic, jak cały czas chce mi sie pic, dzis wypiłam mniej tylko ok3 litry, bo potrafie ponad 4, ale to i tak za duzo, wiec na dniach oduczam sie pic. Tak zadko odzywamy sie na Naszym topiku, trzeba to zmienic, bo Nas wymiecie. buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joanka przyjmij moje gratulacje - bardzo ale to bardzo się cieszę. A cieszyłabym się jeszcze bardziej gdybyś napisała jak Ty to zorbiłaś skubanico jedna :-) Tak po cichutku, nikomu ani słowa a tu taka nie spodzianka :-) Super! Mam nadzieję że teraz już wszystko ułoży się po Twojej myśli i wszystko uda się Wam razem załatwić... A to że się cieszysz ....już sobie Ciebie wyobrażam jak chodzisz a morska sama Ci się śmieje od ucha do ucha - i bardzo dobrze!