Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 *Agata*

Jak zmniejszy膰 OGROMNE piersi ?

Polecane posty

No i ogl膮da艂am stronki w linkach nie mam na co narzeka膰 ;) wiecie szkoda mi sie zrobi艂o tych dziewczyn co maj膮 pod biustem mniej ni偶 70 cm przecie偶 w standardowym bieli藕niaku nie ma w臋偶szych ni偶 75 .Ja przy nich jestem t臋ga mam 83 cm pod biustem . Mo偶e te b贸le piersi u wielu kobiet bior膮 si臋 w艂a艣nie ze 藕le dobranego stanika a nie z waha艅 hormonalnych :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dobry temat naprawde
no trzeba kobity troche u艣wiadamia膰 ;) to sie zawsze da zauwa偶y膰 jak cycnik 藕le dobrany same widzicie my艣lenie nie boli ale troche wysi艂ku kosztuje

Udost臋pnij ten post

W Rzeszowie odnotowano taki sklep – nie wiem czy ten masz na my艣li: http://tnij.org/fxvp Interntowe zakupy jak najbardziej polecam, chyba, 偶e masz okazj臋 wybra膰 si臋 do kt贸rego艣 z miast, gdzie s膮 "lobbowe" sklepy (najbli偶ej to Bi艂goraj, dalej Lublin i Krak贸w) :) Za艣 dziewczynom potrzebuj膮cym obwod贸w 60 czy 65 (a jest ich mn贸stwo!) nie ma co wsp贸艂czu膰, bo jak dowodz膮 zdj臋cia na Balkonetce maj膮 one du偶y wyb贸r marek i modeli, wi臋kszy ni偶 mo偶na spotka膰 w standardowym bieli藕niaku nawet dla „popularnych” rozmiar贸w :P Dla takiego 65F bryt. – polskie 65H – jeden tylko sklep Bravissimo wyrzuca 60 r贸偶nych modeli, wi臋kszo艣膰 wyst臋puj膮cych w kilku kolorach. Dodaj膮c do tego inne marki i sklepy dziewczyna nosz膮ca takie 65F mog艂aby od r臋ki kupi膰 co najmniej setk臋 r贸偶nych stanik贸w, a do tego kilka gorset贸w, kilkana艣cie stroj贸w k膮pielowych, kilka stanik贸w z odpinanymi rami膮czkami, kilkana艣cie stanik贸w sportowych...:D To raczej pow贸d do zazdro艣ci a nie do wsp贸艂czucia :P A 偶e w „standardowym bieli藕niaku" nie ma normalnej rozmiar贸wki... c贸偶, to ju偶 si臋 zmienia, i to coraz szybciej. "Stanikowa mapa" pokazuje, 偶e „bieli藕niak贸w niestandardowych”, czyli z pe艂n膮 rozmiar贸wk膮 i fachowym bra-fittingiem jest coraz wi臋cej (co kilka-kilkana艣cie tygodni powstaje nowy sklep), coraz wi臋cej polskich firm szyje staniki od obwodu 60 i do dalekich miseczek, coraz wi臋cej kobiet jest 艣wiadomych swoich stanikowych potrzeb... reasumuj膮c: standardowym bieli藕niakom przybywa konkurencji a ubywa klientek, wi臋c niezad艂ugo albo si臋 one zaadaptuj膮 do potrzeb rynku (czyli do potrzeb kobiet), albo zgin膮 w pomroce dziej贸w :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na pocz膮tku wszystko jest
wisz best bra ale to du偶e miasta a np taki jaros艂aw czy 艂a艅cut albo rzesz贸w (nina wiem ale straszne ceny)i bra膰 wolne 偶eby stanik kupi膰 :( tobie si臋 艂atwo m贸wi a takich ma艂ych miasteczkach s膮 tylko standardowe bieli藕niaki i ew .drogi szajsowaty triumph w rzeszowie s膮 butiki jak np za ch ameryka mi臋dzy blokami ko艂o salonu 艣lubnego ale najni偶sza marka to felina i najta艅sza, wsz臋dzie tylko s膮 sklepy z przereklamowanym triumphem .....tu na podkarpaciu s膮 najni偶sze zarobki i cz臋sto zostaj膮 standardowe bieli藕niaki ze stanikami po 30-50 z艂 ........wi臋c patrz czasem realnie na 偶ycie prosz臋:( acha atlantic zacz膮艂 robi膰 staniki chyba do F miseczka ale nie wiem jak z obwodami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pytanie o cycniki
W Rzeszowie mi chodzi艂o o sklep na grunwaldzkiej na przeciwko banku PKO w kierunku stacji pks obok jakiego艣 towarzystwa ubezpieczeniowego w艂a艣cicielka tego sklepu z bielizn膮 zacze艂a sprowadza膰 od niedawna niemieckie cyckonosze w dobrych cenach na pr贸be ;) od 25 z艂 w g贸re zale偶y od fasonu czy mi臋kki dla dziewczynek malutki czy taki bardziej usztywniany ;) wiadomo im bardziej usztywniane tym dro偶ej ;) rozmiar贸wka do G najwi臋ksze jej id膮 jak woda ;) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam pytanie do best bra
mo偶e sie baby troche pou艣wiadamiaj膮 ;) mnie rozwala jak chuda laska pisze ,偶e ma 80 pod biustem ;) ja kupuj臋 na 80 ale na ostrym eydechu i duszona metrem mam z 85-87cm pod biustem a i tak czasem zapn臋 si臋 w 75 a miseczke mam F ale to zale偶y bo wiadomo jak sie zmniejsza obw贸d to si臋 zwi臋ksza miseczk臋 a w biu艣cie mam 100-104 m贸j najwi臋kszy stanik to 80F a najmniejszy 75E ale to te偶 zale偶y od producenta i fasonu ;) baby mierzcie si臋 s艂uchajcie mahedy albo best bra (chocia偶 czasem sie przeliczy ale to sie zdarza ,bo ja od niekt贸rych g艂upot prawie siwiej臋 tutaj)

Udost臋pnij ten post

oraz mahedy ;) niech sie na w艂asnych b艂臋dach ucz膮 poda艂y艣cie linki ze stronkami i do brafitter贸w starczy niech sie ucz膮 na w艂asnych b艂臋dach;) bo niekt贸rym si臋 艂opat膮 do g艂owy nie na艂o偶y ,偶e maj膮 inny rozmiar no bo jak bo w osiedlowym bieli藕niaku najwi臋kszy 80D ;) zrobi艂y艣cie du偶o a ja podejrzewam 偶e baby i tak dalej swoje

Udost臋pnij ten post

wiedza kosztuje kobity(best bra i maheda) a czasem i my艣lenie jest o wiele dro偶sze(to dla reszty) ja dzi臋kuj臋 za linki z biustonoszami kt贸re mozna zam贸wic przez internet 艣liczne s膮 ;) owszem mo偶na si臋 wymieni膰 informacjami ;) np 偶e triumph jest przereklamowany albo valisere ;) czy kostar albo alles s膮 gorsze od chi艅skiej tandety 偶臋 gaja emili i ava si臋 zbiegaj膮 a rozci膮gaj膮 na gumkach mniejsza z tym ,偶e prane w r臋kach i w letniej wodzie pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 baba co sie mierzy艂a raz a dob
;) jak chc膮 sobie zniszczy膰 cycki ich sprawa :P przewali艂am od pocz膮tku ca艂e to forum a raczej ten temat i widzicie jak doradzacie to si臋 wam jeszcze obrywa :P chc膮 mie膰 cycki do kolan ich zmartwienie jak przeczyta艂am o jednej lasce co ma 68 cm pod biustem a nosi staniki na 70 i jeszcze wpiera ,偶e dobrze le偶y (u艣mia艂am si臋 poniewa偶 obw贸d zawsze si臋 zani偶a ;) bo jak masz np 75-80cm to wtedy idealny jest 70)czyli macie obraz "przeci臋tnej polki"(bez urazy do u艣wiadomionych rozmiarowo)bo przecie偶 u nas jest taki podzia艂 "jedyny i s艂uszny": A-艣liwki B-cytrynki C-pomara艅czki ew.grapefruity D-dynie ten wy偶ej wymieniony podzia艂 o kant dupy roztrzaska膰(wiedz膮 te u艣wiadomione) a niech p艂ac膮 za mierzenie ;p albo lataj膮 do stylisty i p艂ac膮 za wizyt臋 z tysia ich sprawa;p ja bym nie chcia艂a obrywa膰 za dobre rady ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki sobie wredniak
spoko potem takie strasz膮 po ulicach szczeg贸lnie latem:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi艣 polarny w tropikach
podam wam linka http://b75.blox.pl/2008/02/Stanikowy-Matrix.html biust biustowi nie r贸wny nie ma co zmniejsza膰 tylko dlatego ,偶e producenci krajowi nie maj膮 poj臋cia o w艂a艣ciwym szyciu stanik贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -Chmurka-
Nie wiem,czy ktos juz wspomnial, ale ja bardzo sobie chwale staniki tzw minimisery (pomniejszaja biust optycznie o 1-2 rozmiary). No i obowiazkowo szerokie ramiaczka - nawet ladnie wygladaja.

Udost臋pnij ten post

minimizery triumpha s膮 do kitu serio jak ca艂y triumph ;) dobrze dobrany stanik odwala kawa艂 dobrej roboty a obawiam si臋 偶e minimizer z triumpha tylko zniszczy piersi po d艂ugim czasie noszenia podaj臋 艣wietny kalkurator do mierzenia rozmiaru http://bra-fitter.prv.pl/ mi kiedy艣 kobita w moim miasteczku sklep triumpha wciska艂a minimizer i sie upiera艂a ,偶e lezy 艣wietnie(wypadaj膮ce cycki do艂em spod szerokiego obwodu) potem szczai艂am ,偶e si臋 ba艂a bo mo偶e go nie sprzeda膰 ;) pochodz臋 z miasta w kt贸rym triumph jest uwa偶any za szczyt luksusu ;) wg mnie to przereklamowana tandeta

Udost臋pnij ten post

do Chmurki poczytaj to co ma w postach best bra i maheda jak na ni膮 sie natkniesz oraz stopki w postach ;) ja na pocz膮tku sie te偶 zbulwersowa艂am ,ze kto艣 mi t艂umaczy ,偶e nie doko艅ca dobrze stanik dobieram a teraz widz臋 po stanie biustu ,偶e sie normalnie fajniejszy robi bardziej j臋drny i si臋 podnosi a nie u偶ywam ,偶adnych krem贸w uj臋drniaj膮cych ;) kiedys na nie wywala艂am setki jak nie tysi膮ce z艂otych (suma summarum) ale to nic nie dawa艂o bo jak miski za ma艂e i biust maltretowany (czytaj przyprasowywany obwodem do klatki p.) z艂ym obwodem i miseczk膮 to jak te kremy mia艂y zdzia艂a膰 cuda?? krem nak艂adasz i wmasowujesz 10-15 min a potem maltretujesz biust z艂ym biustonoszem przez 艣rednio 14-16 godzin wi臋c gdzie tu sens i logika

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chi艅ski czosnek z promocji
posz艂y mi kolejne staniki triumpfa widocznie to straszny szajs jeden starej produkcjii si臋 jeszcze trzyma rzadko noszony a z nowszych pranych w r臋kach w odpowiedniej temp i p艂ynach..........zacze艂y wy艂azi膰 gumki i nitki ze wszystkich stron ;P nie trzeba si臋 poddawa膰 operacji zmniejszania biustu tylko dlatego ,偶e sklepy bieli藕niarskie w wi臋kszo艣ci nic nam nie oferuj膮 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rzeszowianka z baran贸wki
kto艣 napisa艂 o sklepie na kopernika z bielizn膮 itd:( przesz艂am t膮 ulic臋 tam i z powrotem i nie ma innych sklep贸w opr贸cz mody 艣lubnej rad偶y(indyjski sklep) torebek ksi臋garni i ze zdrow膮 偶ywno艣ci膮 ale sklepu bieli藕nianego nie spotka艂am tam :) je艣li chodzi o 艂膮cznik tam gdzie jest aryton mi臋dzy kopernika a sobieskiego jest jeden sklep z bielizn膮 "zuzia" ale tam jest triumpf :( nie umiem szuka膰 albo zamkn臋li albo kto艣 pomyli艂 nazw臋 ulic (pewnie si臋 oka偶e ,偶e po prostu przeoczy艂am) ;) jedyny dobry sklep z bielizna jest za ch ameryka ale ceny nie na moja kiesze艅 :( tam felina to najta艅sza marka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewna sobie ona taka a nie ja
podnosz臋 tu jest nie co kultury ;) miejmy nadzieje ,偶e nie pojawi si臋 taka pouczaj膮ca egocentryczna gametka i nie b臋dzie urwami w nas rzuca膰 ;) witam was s艂onka:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wladyslava
Best bra, mo偶e i nie powinno si臋 przejmowa膰 "dowcipnymi" uwagami pan贸w na budowach, ale jak sie taki incydent zdarza raz, drugi, trzeci, enty, to si臋 dochodzi do wniosku, 偶e tak sie jest widzian膮 przez m臋偶czyzn - jako baloniasta cycolina. R贸偶nica mi臋dzy takim "kulturalnym" a "chamskim" polega pewnie jedynie na tym, 偶e on tego nie powie na g艂os. Zreszt膮 tu nawet nie tyle chodzi o facet贸w, ile o nas same. Mo偶e ktos si臋 czuje szcz臋艣liwy z wielkimi buforami, jak dwa arbuzy, bo sorry, ale tak dla mnie wygl膮da ta dama http://stanikomania.blox.pl/2007/08/Kwestia-rozmiaru.html Jak dla mnie to m艂oda kobieta z takimi walorami wygl膮da tragicznie. Jasne, 偶e lepiej w tej "poprawionej" wersji, ale jednak nadal kaszanka :/ Jak matrona, matka karmicielka. I w takiej sytuacji serio - rozwa偶a艂abym pomniejszanie. Pewnie w Polsce kasy chorych ka偶膮 sie calowa膰 w d na ten temat, ale chocby w Niemczech - jest to refundowane - jak cyc jest monstrualnych rozmiar贸w. Konkretnie nie wiem, jakich rozmiarow to dotyczy, ale my艣l臋, 偶e ten przypadek ju偶 by podchodzil. Dobrze, 偶e moje cycki jeszcze si臋 mieszcz膮 w granicach MOJEJ normy; s膮 JAK DLA MNIE du偶e, ale ujd膮. W dobrym staniku wygladaj膮 nawet na calkiem normalne (w moim poj臋ciu normalne, moim). Najchetniej mia艂abym zgrabne cycuszki, takie p贸艂kule o promieniu 5 cm, 偶eby m贸c sobie za艂ozy膰 czasem sukienk臋 bez stanika pod spodem i wyglada膰 dobrze. 呕eby m贸c sobie kupi膰 bikini w ka偶dej formie i 偶eby pasowalo. No ale ze swoimi gabarytami jeszcze i tak mam du偶e pole do manewru. Naprawde nie zazdroszcz臋 tym "70I", bo ja nie wiem, co sie w takich okolicznosciach nosi na pla偶y :/

Udost臋pnij ten post

Wladyslava, wiesz, o gustach si臋 nie dyskutuje ;) Dla mnie dziewczyna ze podlinkowanej notki na Staniomanii wygl膮da ca艂kowicie normalnie i przeci臋tnie, mam takie znajome, sporo podobnych do niej kobiet widz臋 na ulicach i nigdy, nawet widz膮c te w z艂ych biustonoszach, nie mia艂am takich skojarze艅 jak Ty (sama jestem ma艂obiu艣ciasta). A znaj膮c z forum t臋 dam臋 wiem, 偶e jest ca艂kowicie zadowolona ze swoich piersi (kt贸rym do monstrualnych rozmiar贸w jest monstrualnie daleko...) i od kiedy nosi dobre staniki 艣wietnie si臋 z nimi czuje :) A co si臋 w takich okoliczno艣ciach nosi na pla偶臋? Normalnie, bikini si臋 nosi. Albo tankini jak kto艣 swego brzucha nie lubi za specjalnie, albo kostiumy jednocz臋艣ciowe z miskami na fiszbinach, takie np: http://stanikomania.blox.pl/2009/04/Jak-dobrze-wygladac-w-bieliznie.html http://www.brastyle.pl/freya_swimwear-152.html http://www.brastyle.pl/fantasie-156.html http://bravissimo.com/products/swimwear/bikinis http://tnij.org/f15j (w sklepach wiele nie ma jeszcze, bo nie sezon) :P == rzeszowianka z baran贸wki, wpis o sklepie na Kopernika (Nina, Kopernika 3a konkretnie) jest sprzed 4 miesi臋cy czy偶by sklepik tak szybko zgin膮艂? :( Je艣li tak, a innego nie ma to po prostu um贸w si臋 na Lobby wsp贸lne zakupy netowe z dziewczynami z Twojej okolicy przesy艂ka wyjdzie taniej, a w cenie jednej Feliny b臋dziesz mia艂a co najmniej 2 biustonosze ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do w艂adys艂awy to zale偶y
to zale偶y jak sie ubierasz albo jakiej jeste艣 postury(wiadomo im drobniejsza kobitka tym bardziej wida膰 ale ok 1metr 50cm) mi wychodzi w granicach 80E(nawet mam stanik 80F i dobrze le偶y)75F/G a nawet 70H/I zale偶y od fasonu i rozci膮gliwo艣ci bo pod biustem mam naprawd臋 sporo ;) nie wiem czemu wsp贸艂czujesz ja mam wi臋kszy-艣redni(czyli wi臋kszy ze 艣rednich biust) biust i naprawd臋 za mn膮 nie gwi偶d偶膮 ciecie na ulicy(nie ubieram si臋 wyzywaj膮co a oni raczej wtedy gwi偶d偶膮) ;)Naprawde nawet w golfie mojego biustu nie wida膰 tak bardzo je艣li mam dobry stanik ;) nie ma co robi膰 tragedii poniewa偶 m贸j jeden cycek albo arbuz(chocia偶 daleko wielko艣ci膮)nie wa偶y nawet kilograma mo偶e kilkadziesi膮t deko ciut wi臋cej ni偶 p贸艂 kg ;) a w polsce refunduj膮 operacj臋 je艣li stwierdz膮 wag臋 jednego cyca 2kg i problemy z kr臋gos艂upem ;) ja mam 170cm wzrostu wi臋c strasznie wielka nie jestem (moja babcia ma 148cm i z cyckiem wi臋kszym ni偶 m贸j w jej przypadku wida膰, babka nie robi艂a z tego tragedii nie mia艂a czasu na przejmowanie si臋 ) nie jest 藕le naprawd臋 (mi nie trzeba wsp贸艂czu膰 dobrze ubrane 艣wietnie le偶y)nie boli mnie kr臋gos艂up w odcinku piersiowym a nawet mam prace siedz膮c膮 (czasem szyjny po 14h) w podstaw贸wce mi dokuczano jak mi sie szybko cycuchy pojawi艂y i szybko ros艂y ;) moi koledzy wtedy si臋 ze mnie nabijali a teraz ka偶dy ma za 偶on臋 poka藕nie biu艣ciast膮 ;) naprawde nie ma czego wsp贸lczu膰 dobrze dobrany biustonosz i od razu poprawa wygl膮du ;) nie 艂am si臋 W艂adziu (mam znajom膮 w艂adzi臋 i bardzo ja lubie) pozdrawiam p.s 70L /M to juz powoli poka藕ne a wiadomo im zwi臋kszasz obw贸d tym zmniejszasz miseczk臋 czyli jak mi kiedy艣 znajoma w sklepie pokaza艂a biustonosz 90G/H to autentycznie zmie艣ci艂a si臋 moja g艂owai zapi臋cie na 4-5 haftek bardzo szerokie (best bra popraw nmnie jak ju偶 ale przy 70 to b臋dzie 70O/P a mo偶e nawet R ;) to jest prawie arbuz bardziej bym powiedzia艂a melon bo dorodne arbuzy w klimacie 艣r贸d ziemnomorkim i p贸艂nocnej afryce dorastaj膮 do 15kg ;) podzia艂 na: A-艣liwki B-cytrynki C-grapefriuty D-dynie O KANT DUPY ROZT艁UC tak bo niczego nie oddaje (stereotyp po komunie)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do w艂adys艂awy to zale偶y
a kwestia noszenia na pla偶y ;)wejd藕 na stanikomani臋 albo lobby b. to zobaczysz prze艣liczne kostiumy k膮pielowe a nawet cudne bikini (czy 2 cz臋艣ciowe)nawet bez rami膮czek wszak 80% ma si臋 trzyma膰 na obwodzie(na kt贸rym opieraj膮 si臋 miski ze s艂odkimi ci臋偶arami) sama nosz臋 2 cz臋艣iowe feliny nawet mam sportowe kostiumy p艂ywackie z nogawkami i wyobra藕 sobie 偶e nie musz臋 nosi膰 stanika pod ten kostium(takie firmy jak arena albo speedo maj膮 kostiumy p艂ywackie na wi臋ksze biusty....bo maj膮 odpowiedni pas albo wyprofilowan膮 miseczk臋) mam nawet 42/44 rozmiar mojej mamy na wypr贸bowaniu (moje 38 jest przyciasne przyty艂am)i nie lata mi nic w tym maminym rozmiarze;) nie r贸bmy tragedii

Udost臋pnij ten post

best bra przesz艂am te ulic臋 3x w poszukiwaniu tego sklepu i jedyny jaki by艂 by艂 na 艂膮czniku mi臋dzy kopernika a sobieskiego na przeciwko wdk sklepu z tanimi ciuchami i urz臋du miejskiego(nie wojew贸dzkiego podkreslam)to sklep zuzia z bielizn膮 ale tylko triumfem :( mamy o nim w艂a艣ciwe zdanie(ja i moje znajome)u nas rotacja szybko nast臋puje je艣li chodzi o wynajm lokali w centrum(dlatego mam nadziej臋 ,偶e go przenie艣li)kosmiczne ceny wynajmu a okolice rynku to wiadomo jak dawniej w krakowie trzeba p艂aci膰 haracze mafijnym dresom :( bolesna prawda jedyny sklep jest za ch ameryka ze 艣wietn膮 ekspedientk膮 ale kosmiczne ceny(felina w g贸r臋 i biustonosze nawet powy偶ej tysia-kiedy艣 by艂y)i ubieraja si臋 tam bogate kobiety i m臋szczy藕ni a z mojego miasta rodzinnego na podkarpaciu (nie rzesz贸w) wszyscy chrzania dziadowski rzesz贸w i jad膮 do 艂odzi albo krakowa gdzie ceny s膮 czasem nizsze o po艂膮w臋 ni偶 tutaj(powa偶nie bo tu jak mafia nie trzyma lokali to markowe butiki tzn z ko艅c贸wkami kolekcji po zawy偶onych cenach bo jak mieli firmowane dawniej shisheido versace-nawet stoiska wzbudzali zbyt wiele podejrze艅)

Udost臋pnij ten post

tylko na podkarpaciu w艣r贸d wielu os贸b jest dziadowska mentalno艣膰 :( ,偶e jak si臋 czegos na wierzchu nie nosi to powinno byc tanie za grosze a biustonosz powy偶ej 50z艂 to maj膮tek:( mnie np 艣mieszy kupowanie biustonoszy na szmateksach(ok je艣li zapakowany zametkowany w odpowiednim rozmiarze ok)wiele kobiet tak tu robi uznaj膮c ,偶e to 艣wietna okazja :( 偶a艂o艣膰 nad 偶a艂o艣ciami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 witam was mam pytanko
zamawia艂a kt贸ra艣 staniki przez internet? a co ze zwrotami?

Udost臋pnij ten post

Ja zamawia艂am. I setki dziewczyn z Lobby :) Tu masz odpowiedzi na to co i jak ze zwrotami: http://stanikowe-sklepy.blogspot.com/2007/10/prawa-konsumenta.html http://stanikowe-sklepy.blogspot.com/2007/09/dlaczego-warto-kupowa-w-internecie.html rzeszowianka z baran贸wki, to pozostaje net: poczytaj o sklepach internetowych, przejrzyj ofert臋 - zobaczysz, 偶e taka forma zakup贸w jest przyjemna i wygodna :)

Udost臋pnij ten post

dzi臋ki za info to mniej zachodu niz szukanie po naszych sklepach i centrach rozproszonach po ca艂ym mie艣cie ;) (szybszy kurs na nogach ni偶 mpkiem albo samochodem ;) straszliwe korki i obwodnica w centrum miasta ze 艣wiat艂ami)

Udost臋pnij ten post

rozproszonych mia艂o by膰 sorry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie ma co sie 艣mia膰
to jak to jest z wami baby ??

Udost臋pnij ten post