Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bYcZyCa

BYCZKI,BYKI I ICH WYBRYKI

Polecane posty

Go艣膰 bYcZyCa
A ja jestem szczerze m贸wi膮c ba艂aganiara...lubie mie膰"nie艂ad artystyczny";)w moim pokoju:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 BYCZYCA
ja te偶 jestem ba艂aganiar膮 :( i wiecie co uwielbiam gotowa膰 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ola1234
Widze,ze topic zacza艂 sie rozkreca膰-bardzo mnie to cieszy...lubie sobie czytac o ludzich-po prostu o moich bratnich duszach:):):):) -pozdrowienia dla autorki tematu:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bYcZyCa
Te偶 uwielbiam gotowa膰:) Nawet z najprosztrzego dania potrafie stworzy膰 SUPER JEDZONKO:)(艂adnie pachnie,wygl膮da i oczywi艣cie 艣wietnie smakuje) ...cholera w艂a艣nie przed chwila zda艂am sobie sprawe z tego,ze ...ze ja to sie chyba jeszcze lubie chwalic;):):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chora madziora
Ja te偶 jestem bykiem=materialistk膮,estetka,dobr膮 kucharka,ba艂aganiar膮,domatork膮,leniuchem,os贸bkapotrzebujac膮 du偶o ciep艂a i stabilnosci w zyciu prywatnym i zawodowym:) ps.jak mi sie c贸艣 jeszcze przypomni to napisze 3majcie sie byki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BYCZYCA
mi艂o mi jestem Magdalena i strasznie sie ciesz臋, 偶e jest tutaj tyle Byczk贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a tu macie ciekawostke
:BYK 21.IV-20.V ODNAWIAJ膭CA I ZYCIODAJNA SI艁A BARANA MO呕E ZOSTAC WYKORZYSTANA TYLKO WTEDY,GDY ROZWIJA SIE ONA NA 呕YCIODAJNYM GRUNCIE.TEMU S艁UZY OKRES BYKA,SYMBOLIZUJACY MACIE呕Y艃STWO.BYK POZWALA ZMATERIALIZOWAC ENERGIE BARANA. SYMBOL BYKA TO OKRAG,NA KT脫RYM SPOCZYWA PO艁OKRAG.PIERWSZY OZNACZA S艁O艃CE,DRUGI-KSI臉呕YC.POLOKRAG MA ZAZWYCZAJ WI臉KSZE ROZMIARY-SYMBOLIZUJE TO PRYMAT ELEMENTU DUCHOWEGO KSIE呕YCA NAD INTELEKTUALNYM S艁O艃CEM. ZNAK BYKA JEST WYRAZEM KOBIECOSCI. CECHY BYKA:ZDECYDOWANIE,STENOWCZO艢膯,PRAKTYCZNOS膯,UCZUCIE,OSIAD艁Y TRYB ZYCIA. DEWIZA ZYCIOWA:" MAM I CHCE !" 呕YWIO艁:ZIEMIA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bYcZyCa
Byk - G艂贸wna cecha pozytywna os贸b urodzonych pod znakiem Byka jest si艂a i odwaga. Przeto pewno艣膰 siebie wynika u nich z poczucia swojej warto艣ci. A poniewa偶 najcz臋艣ciej s膮 szlachetne, a tak偶e ostro偶ne, dlatego w 偶yciu nie powodzi im si臋 藕le. Przez ca艂y okres stabilizowania swojego 偶ycia, ch艂on膮 wiedz臋, utrwalaj膮c wysokie zalety inteligencji. Ponad wiedze przek艂adaj膮 inne zalety... Kobiety spod znaku Byka nie ujawniaj膮 swojej przewagi nad kobietami spod innych znak贸w. M臋偶czy藕ni s膮 mile widziani w towarzystwie, bywaj膮 zawsze uprzejmi, tolerancyjni, nieraz hojni. Uchodz膮 najcz臋艣ciej za ludzi dobrych, cho膰 zdarzaj膮 si臋 tak偶e i z艂o艣liwcy. W zawodzie miewaj膮 nieraz trudno艣ci, poprzez swa szorstko艣膰 bycia, surowy tryb 偶ycia i trwa艂y charakter. Kobiety ze znakiem Byka s膮 energiczne i odwa偶ne. Ich wyg贸rowane ambicje powodowa膰 mog膮 nieporozumienia rodzinne. W wieku dojrza艂ym s膮 chorobliwie zazdrosne i niezwykle gadatliwe, co mo偶e wp艂yn膮膰 na urobienie im opinii trudnych we wsp贸艂偶yciu. Jednak w wi臋kszo艣ci s膮 one wzorowymi 偶onami i dobrymi matkami. Cale swoje 偶ycie po艣wi臋caj膮 bez reszty rodzinie i kszta艂towaniu cieplej, domowej atmosfery. M臋偶czy藕ni spod znaku Byka odznaczaj膮 si臋 du偶a odwaga, m臋stwem. Je偶eli dojdzie do tego ich 艣mia艂o艣膰, pe艂ne inicjatywy 偶ycie, to przedsi臋biorczo艣膰 ich doprowadzi do wielkich sukces贸w. W 偶yciu umiej膮 znale藕膰 si臋 w ka偶dej sytuacji, nic co ludzkie nie jest im obce. Nie s膮 rozrzutni, ale r贸wnie偶 i nie sk膮pi - potrafi膮 i umiej膮 wynagrodzi膰 tych, kt贸rych polubi膮. Wra偶liwo艣膰 na dole cz艂owieka jedna im zwolennik贸w i przyjaci贸艂. Ka偶dy m臋偶czyzna spod znaku Byka jest najwierniejszym m臋偶em. Najidealniejszym zwi膮zkiem jest ma艂偶e艅stwo osoby Byka z osoba spod znaku Lwa. Wiele rado艣ci i szcz臋艣cia w 偶yciu przynosi r贸wnie偶 zwi膮zek Byka z Rakiem. Porady dla urodzonych pod znakiem Byka: Mo偶liwo艣ci szybkiego i du偶ego dorobienia si臋 os贸b spod znaku Byka musz膮 by膰 osi膮gni臋te przez umiej臋tne kierowanie swym 偶yciem. Osoby te nie powinny zaprzepa艣ci膰 swych szans szybkiego dorobienia si臋 i osi膮gni臋cia sukces贸w maj膮tkowych. W przypadku gdy czasowo los nie sprzyja, musz膮 wykaza膰 wiele cierpliwo艣ci, uporu i konsekwencji w d膮偶eniu do celu. W d膮偶eniu do sukces贸w i realizacji plan贸w, wszystko jest do pokonania. Wszelkie trudno艣ci w d膮偶eniu do szcz臋艣cia mog膮 tylko hartowa膰 osobowo艣膰 i przybli偶a膰 prawdziwe powodzenie w 偶yciu. Osoby urodzone pod znakiem Byka, od urodzenia obdarzone s膮 uzdolnieniami literackimi - je偶eli zwr贸c膮 na nie uwag臋, to mog膮 odnie艣膰 powa偶ne sukcesy. Zami艂owanie do nauk 艣cis艂ych odpowiednio piel臋gnowane, rokuje du偶e nadzieje w zdolno艣ciach konstruowania aparatury i wynalazczo艣ci. Te walory musz膮 by膰 odpowiednio odkryte i rozwini臋te. ps.ja te偶 co艣 znalaz艂am...poczytajcie sobie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BYCZYCA
jesli mog臋 co艣 ku przestrodze to trzymajcie si臋 Byczyce z dala od Baran贸w, uwiedzie, rozkocha, b臋dzie ksi臋ciem z bajki, idea艂em m臋偶czyzny, b臋dzie gra艂 t臋 role bardzo d艂ugo, a potem dopiero jak juz Byczyca zakocha sie po uszy dopiero Baran poka偶e swoje prawdziwe oblicze, czyli egoizm, bezwzgl臋dno艣膰, wyrachowanie, brak uczu膰, zabierze Byczycy wszystko to co najpiekniejsze posiada艂a, wyci艣nie z niej wszystkie soki zycia, zniszczy, zdepta i porzuci!!

Udost臋pnij ten post

Ja takze jestem \"BYK\" 21.kwiecien. Pozdrawiam Wszystkich馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bYcZyCa
A wiesz robalu,ze ja sie tez urodzi艂am 21.kwietnia:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A ja 23 kwietnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bYcZyCa
Robal....ja to przy Tobie to g贸wniara jestem;)-87r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 byczek FeRRnando
Te偶 jestem bykiem i ciesze sie,ze powsta艂 taki topic(moze juz kiedys by艂,ale ja osobiscie nie trafi艂em) Jestem cz艂owiekiem uczuciowym,romantykiem...mam silna psychike(ju偶 troche przezylem w zyciu wiec mog艂em sie o tym przekona膰) pozdrowionka dla bykow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja mam...
du偶o przyjaciol spod tego znaku,wiec tez cos moge wam napisac;byki jako przyjaciele sa godni zaufania,zaradni zycowo,chetni do pomocy,maja w sobie cos takiego co przyciaga do nich ludzi:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bYcZyCa
TMT???i co w zwiazku z tym?? Chcesz mie膰 dziewczyne spod znaku byka???...polecam:) Niestety ja juz jestem zajeta;)

Udost臋pnij ten post

Siemanero. Ja te偶 jestem byk, kobieta byk:-) Najch臋tniej widzia艂abym siebie w kilku miejscach jednocze艣nie. Nie jestem typem plotkary tak偶e gdyby by艂 taki kierunek studi贸w jak plotkarstwo wylecia艂abym z hukiem. Wiem du偶o o ludziach z mojego otoczenia chocia偶 nie musz膮 mi o wszystkim m贸wi膰 (METODA OBSERWACJI). Jestem uparta, czasami z艂o艣liwa. Lubi臋 eksperymentowa膰 w kuchni albo urozmaica膰 nowymi dodatkami wcze艣niej wypr贸bowane przepisy. Bardzo lubi臋 mie膰 racj臋 ;-D. Czasami zachowuj臋 si臋 jak egocentryk. Jestem troche naiwna ale radze sobie z tym. Bardzo szybko mozna zdoby膰 moje zaufanie ale je偶eli zostanie ono utracone nie da si臋 ju偶 tego naprawi膰. Nie nawidz臋 by膰 sama i bywam wsz臋dzie tam gdzie s膮 ludzie chocia偶 czasami zdarza mi si臋 zamkn膮膰 w swoim prywatnym piekie艂ku:-) Moj膮 najwi臋ksz膮 wad膮 (wg mnie) jest to 偶e jak mam do艂a to zazwyczaj kopie go kilka dni albo i d艂u偶ej. Jestem osob膮 bardzo niezdecydowan膮 i najbardziej by艂abym szcz臋艣liwa gdybym mia艂a przy sobie doradc臋, kt贸ry pomaga艂by mi w podejmowaniu r贸偶nych decyzji. Czego nie lubia we mnie moi przyjaciele? Mo偶e tego, 偶e jak jestem pewna swojej racji to b臋d臋 o ni膮 walczy艂a. POZDRAWIAM WSZYSTKIE BYCZKI I WOG脫LE WSZYSTKICH. FAJNIUTKI TOPIK. PEACE!!!!!!!!:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do byczyca
a ja jestem spod byka a mopj chlopak spod barana i jest nam cudownie juz od 4 lat:P:P:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bYcZyCa
Widze,ze ludzie spod znaku byka nie wiele sie od siebie r贸偶ni膮:) To fajne:):):):):):):):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez byczek
a jest ktos z 24 kwietnia??? uwazam ze to najladniejsza data urodzin na 艣wiecie!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bYcZyCa
Do- te偶 byczka!!! Zgadzam sie z Toba,偶e jest to naj艂adniejsza data zaraz po 21 kwietnia ;);)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BYCZYCA
21 kwiecie艅 si臋 k艂ania:) No ja z Baranem te偶 by艂am w wieloletnim zwi膮zku i jest to jedyna mi艂o艣膰 mojego 偶ycia, wi臋c nie m贸w hop!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez byczek
chcialam dodac do tego co pisalam wczesniej ze jestem jeszcze okropnie z艂o艣liwa.uwielbiam dogryza膰 innym ale lubie tez ci臋te riposty skierowane pod moim adrese;)miooodzio

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bYcZyCa 18
Ja nie koniecznie uwielbiam komu艣 dogryza膰...ale jak mi kto艣 za sk贸re zajdzie to...biedak z niego i to straszny:D:D:D Moi znajomi zawsze wspolczuli osobie z kt贸ra wesz艂am na jak膮s "scie偶ke wojenna"...wtedy nie szczedzi艂am ostrych s艂贸wek i z艂osliwych minek..hehe A nieraz to sie lubie pok艂ucic tak dla rozrywki,najcze艣膰iej z moim ch艂opakiem;)...bo jak jest tak ca艂y czas dobrze i s艂odko to sie porzygac idzie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bYcZyCa 18
Ciekawe czemu kto艣 za膮艂 sobie moje pseudo-bYcZyCa ....i musz臋 byc teraz bYcZyCa 18 :(:(:(:(

Udost臋pnij ten post