Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bYcZyCa

BYCZKI,BYKI I ICH WYBRYKI

Polecane posty

Gość bYcZyCa
A ja jestem szczerze mówiąc bałaganiara...lubie mieć"nieład artystyczny";)w moim pokoju:)

Gość BYCZYCA
ja też jestem bałaganiarą :( i wiecie co uwielbiam gotować :P

Gość ola1234
Widze,ze topic zaczał sie rozkrecać-bardzo mnie to cieszy...lubie sobie czytac o ludzich-po prostu o moich bratnich duszach:):):):) -pozdrowienia dla autorki tematu:)

Gość bYcZyCa
Też uwielbiam gotować:) Nawet z najprosztrzego dania potrafie stworzyć SUPER JEDZONKO:)(ładnie pachnie,wygląda i oczywiście świetnie smakuje) ...cholera właśnie przed chwila zdałam sobie sprawe z tego,ze ...ze ja to sie chyba jeszcze lubie chwalic;):):):)

Gość chora madziora
Ja też jestem bykiem=materialistką,estetka,dobrą kucharka,bałaganiarą,domatorką,leniuchem,osóbkapotrzebujacą dużo ciepła i stabilnosci w zyciu prywatnym i zawodowym:) ps.jak mi sie cóś jeszcze przypomni to napisze 3majcie sie byki

Gość BYCZYCA
miło mi jestem Magdalena i strasznie sie cieszę, że jest tutaj tyle Byczków :)

Gość a tu macie ciekawostke
:BYK 21.IV-20.V ODNAWIAJĄCA I ZYCIODAJNA SIŁA BARANA MOŻE ZOSTAC WYKORZYSTANA TYLKO WTEDY,GDY ROZWIJA SIE ONA NA ŻYCIODAJNYM GRUNCIE.TEMU SŁUZY OKRES BYKA,SYMBOLIZUJACY MACIEŻYŃSTWO.BYK POZWALA ZMATERIALIZOWAC ENERGIE BARANA. SYMBOL BYKA TO OKRAG,NA KTÓRYM SPOCZYWA POŁOKRAG.PIERWSZY OZNACZA SŁOŃCE,DRUGI-KSIĘŻYC.POLOKRAG MA ZAZWYCZAJ WIĘKSZE ROZMIARY-SYMBOLIZUJE TO PRYMAT ELEMENTU DUCHOWEGO KSIEŻYCA NAD INTELEKTUALNYM SŁOŃCEM. ZNAK BYKA JEST WYRAZEM KOBIECOSCI. CECHY BYKA:ZDECYDOWANIE,STENOWCZOŚĆ,PRAKTYCZNOSĆ,UCZUCIE,OSIADŁY TRYB ZYCIA. DEWIZA ZYCIOWA:" MAM I CHCE !" ŻYWIOŁ:ZIEMIA

Gość bYcZyCa
Byk - Główna cecha pozytywna osób urodzonych pod znakiem Byka jest siła i odwaga. Przeto pewność siebie wynika u nich z poczucia swojej wartości. A ponieważ najczęściej są szlachetne, a także ostrożne, dlatego w życiu nie powodzi im się źle. Przez cały okres stabilizowania swojego życia, chłoną wiedzę, utrwalając wysokie zalety inteligencji. Ponad wiedze przekładają inne zalety... Kobiety spod znaku Byka nie ujawniają swojej przewagi nad kobietami spod innych znaków. Mężczyźni są mile widziani w towarzystwie, bywają zawsze uprzejmi, tolerancyjni, nieraz hojni. Uchodzą najczęściej za ludzi dobrych, choć zdarzają się także i złośliwcy. W zawodzie miewają nieraz trudności, poprzez swa szorstkość bycia, surowy tryb życia i trwały charakter. Kobiety ze znakiem Byka są energiczne i odważne. Ich wygórowane ambicje powodować mogą nieporozumienia rodzinne. W wieku dojrzałym są chorobliwie zazdrosne i niezwykle gadatliwe, co może wpłynąć na urobienie im opinii trudnych we współżyciu. Jednak w większości są one wzorowymi żonami i dobrymi matkami. Cale swoje życie poświęcają bez reszty rodzinie i kształtowaniu cieplej, domowej atmosfery. Mężczyźni spod znaku Byka odznaczają się duża odwaga, męstwem. Jeżeli dojdzie do tego ich śmiałość, pełne inicjatywy życie, to przedsiębiorczość ich doprowadzi do wielkich sukcesów. W życiu umieją znaleźć się w każdej sytuacji, nic co ludzkie nie jest im obce. Nie są rozrzutni, ale również i nie skąpi - potrafią i umieją wynagrodzić tych, których polubią. Wrażliwość na dole człowieka jedna im zwolenników i przyjaciół. Każdy mężczyzna spod znaku Byka jest najwierniejszym mężem. Najidealniejszym związkiem jest małżeństwo osoby Byka z osoba spod znaku Lwa. Wiele radości i szczęścia w życiu przynosi również związek Byka z Rakiem. Porady dla urodzonych pod znakiem Byka: Możliwości szybkiego i dużego dorobienia się osób spod znaku Byka muszą być osiągnięte przez umiejętne kierowanie swym życiem. Osoby te nie powinny zaprzepaścić swych szans szybkiego dorobienia się i osiągnięcia sukcesów majątkowych. W przypadku gdy czasowo los nie sprzyja, muszą wykazać wiele cierpliwości, uporu i konsekwencji w dążeniu do celu. W dążeniu do sukcesów i realizacji planów, wszystko jest do pokonania. Wszelkie trudności w dążeniu do szczęścia mogą tylko hartować osobowość i przybliżać prawdziwe powodzenie w życiu. Osoby urodzone pod znakiem Byka, od urodzenia obdarzone są uzdolnieniami literackimi - jeżeli zwrócą na nie uwagę, to mogą odnieść poważne sukcesy. Zamiłowanie do nauk ścisłych odpowiednio pielęgnowane, rokuje duże nadzieje w zdolnościach konstruowania aparatury i wynalazczości. Te walory muszą być odpowiednio odkryte i rozwinięte. ps.ja też coś znalazłam...poczytajcie sobie:)

Gość BYCZYCA
jesli mogę coś ku przestrodze to trzymajcie się Byczyce z dala od Baranów, uwiedzie, rozkocha, będzie księciem z bajki, ideałem mężczyzny, będzie grał tę role bardzo długo, a potem dopiero jak juz Byczyca zakocha sie po uszy dopiero Baran pokaże swoje prawdziwe oblicze, czyli egoizm, bezwzględność, wyrachowanie, brak uczuć, zabierze Byczycy wszystko to co najpiekniejsze posiadała, wyciśnie z niej wszystkie soki zycia, zniszczy, zdepta i porzuci!!

Ja takze jestem \"BYK\" 21.kwiecien. Pozdrawiam Wszystkich🌻

Gość bYcZyCa
A wiesz robalu,ze ja sie tez urodziłam 21.kwietnia:)

Gość A ja 23 kwietnia

Gość bYcZyCa
Robal....ja to przy Tobie to gówniara jestem;)-87r

Gość byczek FeRRnando
Też jestem bykiem i ciesze sie,ze powstał taki topic(moze juz kiedys był,ale ja osobiscie nie trafiłem) Jestem człowiekiem uczuciowym,romantykiem...mam silna psychike(już troche przezylem w zyciu wiec mogłem sie o tym przekonać) pozdrowionka dla bykow

Gość a ja mam...
dużo przyjaciol spod tego znaku,wiec tez cos moge wam napisac;byki jako przyjaciele sa godni zaufania,zaradni zycowo,chetni do pomocy,maja w sobie cos takiego co przyciaga do nich ludzi:)

Gość bYcZyCa
TMT???i co w zwiazku z tym?? Chcesz mieć dziewczyne spod znaku byka???...polecam:) Niestety ja juz jestem zajeta;)

Siemanero. Ja też jestem byk, kobieta byk:-) Najchętniej widziałabym siebie w kilku miejscach jednocześnie. Nie jestem typem plotkary także gdyby był taki kierunek studiów jak plotkarstwo wyleciałabym z hukiem. Wiem dużo o ludziach z mojego otoczenia chociaż nie muszą mi o wszystkim mówić (METODA OBSERWACJI). Jestem uparta, czasami złośliwa. Lubię eksperymentować w kuchni albo urozmaicać nowymi dodatkami wcześniej wypróbowane przepisy. Bardzo lubię mieć rację ;-D. Czasami zachowuję się jak egocentryk. Jestem troche naiwna ale radze sobie z tym. Bardzo szybko mozna zdobyć moje zaufanie ale jeżeli zostanie ono utracone nie da się już tego naprawić. Nie nawidzę być sama i bywam wszędzie tam gdzie są ludzie chociaż czasami zdarza mi się zamknąć w swoim prywatnym piekiełku:-) Moją największą wadą (wg mnie) jest to że jak mam doła to zazwyczaj kopie go kilka dni albo i dłużej. Jestem osobą bardzo niezdecydowaną i najbardziej byłabym szczęśliwa gdybym miała przy sobie doradcę, który pomagałby mi w podejmowaniu różnych decyzji. Czego nie lubia we mnie moi przyjaciele? Może tego, że jak jestem pewna swojej racji to będę o nią walczyła. POZDRAWIAM WSZYSTKIE BYCZKI I WOGÓLE WSZYSTKICH. FAJNIUTKI TOPIK. PEACE!!!!!!!!:-)

Gość do byczyca
a ja jestem spod byka a mopj chlopak spod barana i jest nam cudownie juz od 4 lat:P:P:P

Gość bYcZyCa
Widze,ze ludzie spod znaku byka nie wiele sie od siebie różnią:) To fajne:):):):):):):):):)

Gość tez byczek
a jest ktos z 24 kwietnia??? uwazam ze to najladniejsza data urodzin na świecie!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość bYcZyCa
Do- też byczka!!! Zgadzam sie z Toba,że jest to najładniejsza data zaraz po 21 kwietnia ;);)

Gość BYCZYCA
21 kwiecień się kłania:) No ja z Baranem też byłam w wieloletnim związku i jest to jedyna miłość mojego życia, więc nie mów hop!

Gość tez byczek
chcialam dodac do tego co pisalam wczesniej ze jestem jeszcze okropnie złośliwa.uwielbiam dogryzać innym ale lubie tez cięte riposty skierowane pod moim adrese;)miooodzio

Gość bYcZyCa 18
Ja nie koniecznie uwielbiam komuś dogryzać...ale jak mi ktoś za skóre zajdzie to...biedak z niego i to straszny:D:D:D Moi znajomi zawsze wspolczuli osobie z która weszłam na jakąs "scieżke wojenna"...wtedy nie szczedziłam ostrych słówek i złosliwych minek..hehe A nieraz to sie lubie pokłucic tak dla rozrywki,najcześćiej z moim chłopakiem;)...bo jak jest tak cały czas dobrze i słodko to sie porzygac idzie;)

Gość bYcZyCa 18
Ciekawe czemu ktoś zaął sobie moje pseudo-bYcZyCa ....i muszę byc teraz bYcZyCa 18 :(:(:(:(