Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bYcZyCa

BYCZKI,BYKI I ICH WYBRYKI

Polecane posty

spokojnie to zazdrość kogoś kto nie jest byczkiem, bo jak widać my potrafimy sie razem trzymać:)

Kochane moje byczki!!!!!!!!! A podpowiedzcie mi co mogę kupić koleżanką na 18-ste urodzinki??? Imprezka jutro a ja jeszcze nie mam prezentu:(:(:(

szczerze powiedziawszy, ja mam różne okresy w swoim życiu, jeśli chodzi o prezenty, czasami głowa pełna pomysłów, a czasami totalna pustka, jedno jest pewne uwielbiam obdarowywać!! niestety oszczędzać też nie potrafię, pieniądze, bardzo szybko się u mnie rozpływaja:( a jeśli chodzi o prezent na 18-to spróbój może w taki sklepach z upominkami, zazwyczaj mają jakieś śmieszne rzeczy z okazji 18-stki:)

BYCZYCA wiesz co,ale ja bym chciała im kupic coś takiego z czego naprawde były by zadowolone..nie jakąs tam pierdułke,którą po pierwszym dniu rzucą w kat

Jak kupisz coś praktycznego uzywanego na codzień, to nie zrobi takiego wrażenia jak coś oryginalnego związanego z 18-stka!!

Jak większość byczków ja uwielbiam kupować prezenty. Miło jest patrzeć jak ktoś jest zadowolony z upominku. Dlatego też proponuję na 18 coś co zostanie na pamiatkę. Jak moja kumpela miała 18 i musiałam kupić prezent sama wybrałam wielka kartke 18-nastkową i łańcuszek srebrny z wisiorkiem ładnym:) Qmpela była szczęśliwa:) Na inną 18 złożyłam się na prezent z 2 osobami tak więc był większy budrzet i solenizantka dostała mega pluszaka (słonia - symbol szczęścia) z kokardą na szyi a na niej autografy nas czyli osób które wręczyły prezent:)

kup ilustrowana kamasutre albo cos w tym stylu.u nas to byl przebój...taki znak wkraczania w dorosle zycie;)

no nie wiem coś takiego to chyba fecet powinien Jej kupić, chociaż nie mam konkretnego zdania na ten temat!

Gość taka sobie Rybka
Witam wszystkie Byczki.. moj kochany Tomii jest Bykiem...kiedy czytam Wasze opisy Byków to tak jakbym widziala Jego. Mimo kilku wad Byki sa super!! Mój braciszek równiez jest Bykiem wiec wiem co mowie ;). Byk jak kocha to po grób, lubi ładne rzeczy, dobrze zjesc i jest chorobliwie wrecz zazdrosny. Dla takiej Rybki jak ja Byczek to idealny partner (mimo wszystko) Pozdrawiam wszystkie fajne Byki....

Hmmm. W horoskopie napisali że raki to wrażliwe osoby. Moze jakiś niepowtarzalny album na zdjęcia i wklej jakieś wasze zdjęcie kolezenskie. I pomysł numer dwa: ksiązka a na pierwszej jej stronie specialna dedykacja

PrincetonGIRL -widze,ze Ty też interesujesz sie astrologią:) Dzieki za Wasze pomysły:*:*-jesli Wam jeszcze wpadnie cos do główki to piszcie!!!

Byczki to może opowiedzcie o swoich doświadczeniach z innymi znakami, chodzi o związki, ja juz przestrzegłam przed Baranami!!

Ja się dobrze dogaduję ze strzelcem :-) Nasze charaktery się różnią ale staramy się zachować spokój i znaleźć rozwiązanie zadowalajace obie strony:) Astrologia, magia, zjawiska nadprzyrodzone, znaczenie snów= coś co lubię:)

A moja najlepsza Qmpela jest koziorożcem i zawsze super się dogadujemy. Jak wpadamy w tarapaty, to też zawsze razem cało wychodzimy z opresji:-)

Mój brat jest koziorożcem i uważam, że jest to najlepszy facet na świecie:P a moja mama to skorpion uwielbiam Ją, ale bywają ostre zatargi i kłótnie!!

Mój najlepszy kumpel tez jest koziorożcem :)-faktycznie super chłopak,wogóle z ludźmi spod tego znaku sie świetnie dogaduje:) Co do związkow to jak u mnie są to przeważnie LWY-obecny też i jest wspaniały...pisałam już o tym wczesniej tylko,ze chyba napisalam byk zamiast lew,bo tyle tu sie o bykach mówi;) Miałam też jednego chlopaka RYBKĘ-niepoprawny romantyk,marzyciel-dobry,ale na krótka chwiłe. STRZELEC też był-nie wiem czemu,ale nie potrafiłam mu zaufać...taki tam zwykły laluś:/ ...jak mi sie jeszcze cos przypomni to napisze

A wiecie co BYCZKI...niedługo zaliczymy setke na tym topicu :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

heheh a niby czego mam zalowac? tego ze nie znam was bo jestescie byczkami hehehehe przeciez to gadanie jaka to ja jestem bo jestem byczkiem to jakas bujda i bzury :P nie no jak mi ktos podrzuci publikacje naukowa o istotnym wplywie znaku zodiaku na charakter czy osobowosc to jestem sklonna blagac o wybaczenie :D byczki i wszystkie inne zodiaki sa gupie :P:D

ale przeciez ja nigdzie nie napisalam ze mnie zmuszono sie tu wypowiedziec :D a poza tym wypowiadam sie tam gdzie mam ochote! zreszta temat byczki mnie zwabil :D:P