Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka Jagoda

zdradzone kobiety - pierwsze sygnały ostrzegawcze

Polecane posty

bo oprócz tych prześmiesznych sygnałów ostrzegawczych innych bardziej skomplikowanych nie potrafią zauważyć :D:D:D:D I DOBRZE :D:D:D:D:D

Gość opallll
ehheh, zobaczysz bedziemy sie smarzyc w piekle:-)

a co może byś wolała się non stop modlić? :D a w piekle wcale nie powiedziane,że się tylko smaży :D:D:D:D ponoć niezłe balety tam odchodzą :D:D:D:D:D

Gość bujajaca_w obłokach
xyzed-wiedziałam,ze spytasz o doope!A więc....daję :))))))))))obleś z ciebie:))

aaaaa jeśli dajesz i to jeszcze z finezją to posypuję głowę popiołem i stwierdzam żeś pip pip pip :P jeżeli jeszcze siedzisz z takim facetem :P :D no chyba ,że dobrze Ci potrafi zrobić,a tobie to wystarcza:D:D:D:D:D :classic_cool: i tylko nie lubisz bólu rogów :D:D:P :classic_cool:

Gość no tak....
Widzę, że i mój temat podobny do powyższych z tym, że ja teraz obecnie nie wiem czy to jeszcze trwa. Byłam w ciąży( bliźniaczej) po 11 latach małżeństwa , nie była to pierwsza ciąża bo mamy syna 10 lat.. wszystko pięknie ładnie przez te wszystkie lata... i pewnego dnai zauważyłam jak mój ukochany małżonek pisze jakieś sms- y uśmiecha się tajemniczo... ale pierdoał myslał że ja się niczego nie domyslę.. oczywiście wykasowane zostały smsy pewnie te bardziej podejrzliwe.. zostały tylko takie po których miozna sie było spodziewać że coś wczesniej innego było pisane..... ona pisała cyt. " napisałam szyfrem żeby nie wpdało to w niepowołane ręce" powiem tak zryczałm całą noc .....powiedziałm mu że dzwonił ktoś do mnie i powiedział mi że on ma romans.....przysięgał że ktoś mu robił głupi kawał ze to nieprawda...Zdenerwował sie totalnie ale nie wyszedł nigdzie i nie dzwonił ....oczywiście ustaliłam że to stara pannna po 40-tce była i pracuje u niego w firmie. Zżarły mnie tak nerwy.. że urodzi łam w siódmym miesiącu... tydzien po tym incydencie. Walka o życie naszych córeczek ... sparwiła że chyba przestał ...ale przecież codziennie się z nią widział...czy to byłu tylko sms-y.... nie wiem. urodziłąm we wrześniu... 2006 a pół roku temu widzę.. że znów to samo czytał sms-y nic zbereźnego tam nie było dziękował komuś za to że coś za niego zrobiła zawodowego. Podejrzewałam że coś jest nie tak... wychodził na dół niby na paierosa a było zimno i stał na kltce i dzwonił do niej tłumacząc że nie mógł wcześniej bo usypiał córkę..Powiem Wam że miałm inne podejrzenia i w tym samym dniu wieczorem on usypiał córkę i wiedział że wczesniej dostał sms-a.. cholrea ja się wzięłam za szybkie przeglądnięcie komórki i zamarłam....szukałam tego sms-a ale od zupełnie kogoś innego...a tu koleżanka z pracy ...która ma troje dzieci , która chciała dac ubranka dla moich dzieci....cholera myśłam że padnę...ale jeszcze w pełni świadoma przesłałam tego smsa- na swój telefon służbowy... bo wiedział że się wyprze jak wtedy. Poszłąm spokojnie do łazinki sie uspokoić .. i ptem delikatnie zaczęłam z nim rozmowę .. oczywiście od razu wziął komórke do ręki.. i niewidzialnym ruchem zaczał wykasowywać sms-y więc mu pokaząłm w swoim... Była niezła burza....nastraszyłam ze odjedę....na drugo dzien cały w nerwch przyznał się że to były głupie sms-y.. że nie spał z żadna kobietą ot co taki głupi wybryk. Ja wiem że oststni rok bylismy kompletnie zabiegani.. bo przy bliźniakach tak jest że cżłowiek nie wie jak sie nazywa... Obiecał że już takich rzeczy nie będzie żebym mu wybaczyła. Problem wtym że ja mam przekorny charakter i wiem że mu to jeszcze za 20 lat wypomnę. Zmieniał się całkowicie ..... wróciałm do pracy.. schudłam .. 10kg bo tyle mi zostało po ciąży....ale od wykrycia tego incydentu zmieniałm się.... on wraca z pracy jest cały do naszej dyspozycji... ale telefonu juz nie mam po co sprawdzać bo są dwa warianty alebo wszystko czyści.... alebo naprawdę już nic nie ma.... I tu mój problem, gryzie mnie to że nie wiem co on do nich pisał...???? szkoda że nie ma jakiś takich metod żę jak on dostaje sms-a to i na mój telefon on przychodzi. Jestem okropnie nieufna pod tym względem. On dalej pracują w tej samej firmie i tam pracuje tez jej mąż.... ??????????????????????????????????????

Gość bujajaca_w obłokach
xyzed- całowita racja!tego bylo mi potrzeba:)powstałam z popiolu:)pies go lizał:)))kij mu w oko:)etc:)

Gość do no tak
ale o co pytasz? pracuja razem wiec sie nie ludz ze nic sie tam nie dzieje. nie twierdze ze cie zdradza ale tez nie oszukuj sie ze nagle stal sie swiety. Nie bardzo tylko rozumiem o co nas pytasz? Sprecyzuj prosze to pomozemy.

Gość współczuję Wam
to daje dużo do myślenia.... Trzeba niestety dobrze sprawdzić kandydata na męża zanim przyjdą dzieci :(( Niestety , taki świat dzisiaj :((

Gość betkaetka
mam byc moze glupie pytanie ale chcialabym sie dowiedzic z jakiego miesiaca sa wasi mezowie, kochankowie, partnerzy. Bardzo mnie to interesuje bo moj facet jest z czerwca zdradzil mnie mam tez kumpla z czerwca i tez swinia.

Gość bujajaca_w obłokach
z czerwca to bliźniacy,ludzie o dwóch oblicach....nie sa wierni:(

Gość Zainteresowana12
Dziewczyny piszecie świetne informacje, ale coś się zrobiło cicho.

Gość kjhjkg
probuje przypomniec sobie co tam jeszcze takiego bylo............

Gość didi 277
oprócz tych wszystkich rzeczy - * guma do żucia ( w samochodzie, w kieszeniach, spodni, marynarki) * dbanie (nagle) o czystosć samochodu * pilnowanie by fotelika dziecięcego w nim czasem nie było (okropny wstyd z fotelikiem pod firmę podjechać (czyżby?)) * mimochodem rzucane: Facet powinien mieć kilka kobiet jak w krajach arabskich, * zero reakcji na mini, nową koszulkę nocną, fryzura nie taka, * wytykanie braku zainteresowań, nagle za małej grupy koleżanek, itp. bzdury * na uwagę, że wraca z ustami ubielonymi we fluidzie sprawdza w lusterku czy aby napewno i głupio się tłumaczy * mnóstwo ciężkich dni w pracy, ogromne zmęczenie, i potrzeba wieeelka spokoju * ale i tak INTUICJA, INTUJCJA, INTUICJA jak ona dochodzi do glosu, to ZNAK, że źle się dzieje

Gość aaalfaaa
Witam wszystkich Do bujającej w obłokach- wkurza mnie ogólnikowe ocenianie ludzi spod znaku bliźniąt...wczoraj własnie miałam urodziny (oczywiście bliźniak) i nigdy nie zdradziłam męźa a mam długi staż małżeński.....jestem atrakcyjna ale.........to tylko od nas samych zależy jak będzie wyglądało nasze życie, trzeba wziąc tylko wszystko we własne ręce.....

I dobrze,że ponawiasz,a nie podnosisz :D:D:D:D:D Ha ,a pierwszy sygnał to w zasadzie niektóre same sobie dajacie np traktując seks jako formę nagrody za dobre sprawowanie i w tymże momencie już powinna się wam lampka zapalić :P:D :classic_cool:

ha czyli szukamy wentylka bezpieczeństwa tłumaczeniowego z uwagi na fakt,który nie podlega stwierdzeniu ogólnemu na szerokim forum o profilu uczuciowym :D:D:D ;) ;);)

Gość nasturcja1978
Pół roku temu w nocy telefon dzwoni odbieram a tu znajoma sie pyta czy moj mężuś dotarł do domku ja jaspana zdziwiona ale mówie ze jest.I wtedy widze smsy no i odruchowo czytam i niewierze ten skur... mnie zdradza z tą pindą. On sie tłumaczy ze to tylko smsy nic wiecej itd awantura az miło. Wybaczam a potem jeszcze tak 4 razy mu wybaczyłam smsy, spojrzenia (razem cala 3 pracujemy ze sobą) i wczoraj znalazłam drugi tel. mojego męż a tam smsy pod tytułem kocham cie , tęsknie, pragne cie dziubasku, ryczałam długo i go wyjebałam i postanowiłam ze fiutek beknie za wszystko. A

Gość chlopie eeeeeeeeeeeeeeeee
oki ja wam powiem skad wiedziec : ukrywa komorke .. ma wiecej niz 1 karte sim czesto sprawdza swojego maila i gadu gadu guma do zucia nei chce mu sie sexu uprawiac wychodzi czesto gdzies niby do kolegi .... a teraz ja wam powiem jak sprawdzam swojego ;.... wiem ze to chore ale raz bylam zdradzona w okrutny sposob i teraz nie ufam nikomu - wprowadzilam monitoring w kompie dzieki temu znam jego hasla na maila i inne - czasem sprawdzam komorke - akurat jakies 4 meichy temu zwielam tel na abonament.. ale za niego nei place hehhe mieszkam zagranica wiec moj tel lezy wszedzie i moj czesto zniego korzysta wkoncu za darmo... jest pewny ze nei wiem gdzie dzowni bo bilanse nie przychodza na nasz adres heh ale nei wie ze moge to na necie sprawdzic:) - czesto lubi siedziec sam w pokoju i bierze komorke ze soba... - sprawdzaj twarz... mzoe zostal mu fluid kochanki na twarzy -

Gość a fuuuj
Mieszkać z takim SB-kiem pod jednym dachem? Włóż mu jeszcze gpsa w tyłek i zainwestuj w wykrywacz kłamstw to będziesz pewniejsza. Współczuję mu takiej powalonej baby jak ta chlopie eeeeeeeeeeeeeeeee

Gość pierdoly....
ja poznalam faceta ,utaił przede mna fakt ze ma zone ...na poczatku "kontaktowal "sie ze mna z jednej komorki,pozniej dokupil drugi numer,druga karte,lazil z dwoma komorkami gnoj jeden, na szczescie odkrylam prawde!

Gość jabłko antonówka
ehhh jak ja zaluje ze nie przeczytalam tego duzo wczesniej. ale najlepsze jest to, ze wszystko to, te sygnaly widzialam, i podejrzewalam ze cos nie tak, "glupia nie jestem" , ale nie chcialam sprawdzic, bo sie balam prawdy, dostawalam glupie wymowki. skonczylo sie na tym , ze mnie bil za to ze pytalam, maltretowal mnie , bal sie sk... przyznac. menda z rypina. na szczescie juz ponad rok jestem wolna.

Facet zdradza: (dla kobiet) Najczęściej trwa to długi czas zanim zorientujesz się, co jest grane, ale to się da wyczuć: Zaczął zachowywać się inaczej, jest bardziej nerwowy niż kiedyś. Bywa złośliwy, uszczypliwy, stwarza powody do kłótni. Miej oczy szeroko otwarte. Prędzej czy później się zdradzi, bo kłamstwo ma krótkie nogi! Brak uwagi twoją osobą: (jest zakochany w kimś innym). - Nagła zmiana trybu dnia. - Jest wiecznie zamyślony, żyje jakby w innym świecie. - Kilka razy powtarzasz zdanie zanim dotrze, że to do niego mówisz. - Niechęć do rozmowy, natomiast jak przyjdzie kumpel jest pełen energii. Agresywne reakcje w stosunku do ciebie: (usiłuje zagłuszyć wyrzuty sumienia, ma poczucie winy) - Obwinia ciebie za wszystko. - Szuka w całym dziury. - Pretensje o byle co. - Wytykanie, czego nie zrobiłaś. - Nagle dostrzega u ciebie same wady. - Uważa, że ty masz wszystko gdzieś. - Często dochodzi do awantur w zasadzie o nic. - Porównuje, jaka byłaś kiedyś. - Stara się wzbudzić w tobie poczucie winy. - Coraz bardziej mu przeszkadzasz. Unikanie kontaktów seksualnych: (nie chce zdradzić tej drugiej) - Wyszukiwanie pretekstów, że niby nie ma ochoty na sex. - Jest wiecznie zmęczony. - Nagłe wybuchy złości w łóżku. - Prowokuje ciebie do agresji. - Obrażanie się z byle powodu. Dziwne telefony. - Dużo głuchych telefonów albo pomyłek, kiedy ty odbierasz telefon, itp. - Nie wyciąga telefonu komórkowego z kieszeni. - Zabezpieczenie przed przeglądaniem jego komórki. - Wyłącza w nim sygnał. - SMS-y treści erotycznej tłumaczy np. "ktoś się pomylił, przecież ja wczoraj byłem u Tomka". - Ukradkiem spogląda na telefon. - Podczas rozmowy wychodzi z pokoju, ścisza głos. - Dyskretnie ci się przygląda, czy czasami czegoś nie usłyszałaś. Samotne wyjścia o dziwnych porach, niby to do kumpla, itp. To święta prawda .Przerobiłam to krok po kroku :(

Gość mysia79
To wszystko prawda.Zorientowałam się nawet dość szybko, mimo że nigdy nie byłam podejrzliwa przejrzałam mu komórkę. Nie spodziewał się tego, przecież byłam taką naiwniaczką. Uniósł się honorem, wyniósł do mamusi i bredził, że to dlatego że go niesprawiedliwie oskarżyłam. Na początku miałam wątpliwości. Smsy mogły oznaczać zwykły flirt.Ale teraz wiem, że nie zostawiłby rodziny gdyby nie miał kogoś na boku. Czy mam pretensje do niej, że poderwała żonatego faceta?Mam. Ale do niego większe.

Gość Przeczuwałam
A ja również miałam najpierw przeczucia. Jakoś tak pewne zajęcia schodziły mu dłużej niż dotychczas, spóźniał się do domu. Na moje pytanie czy ma kogoś, ależ giize tam odpowiadał. No i wydało się w maju tego roku, bo zapomniał skasować jednego sms-a, a komórkę to już mu sprawdzałam wcześniej, ale niestety chyba niezbyt często. Czy oni myślą, że my to takie naiwne i niczego się nie domyślamy?