Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haircutter

100 powodów dla których dziewczyny zcinają długie włosy.

Polecane posty

Gość elwiraaaa
no tak tak...ścinajcie dziewczyny włosy , ścinajcie...bo dzięki temu fryzjerom nie grozi ..bezrobocie!!! ;-) :-) wtedy to mus..aby raz w miesiącu "ogarnąć" odrastające włosy...podczas gdy, z długimi nic nie trzeba robić (tylko dbać rzecz jasna) z długimi włosami nie chodzi się do fryzjera, więc całkowicie rozumiem intencje pana zakładającego topik :-) Oczywiście, nie wszystkim pasują długie włosy..ale nikt mi nie wmówi, że długie włosy nie są kobiece!!!! śmiech na sali....pozdrawiam...

Gość ufliczka

Gość ufliczka
elwiraa zupełnie sie z tobą nie zgadzam, ja mam krótkie wlosy a do fryzjera nie chodze. poza tym LEPIEJ MIEĆ KRÓTKIE, ŁADNE, ZDROWE, MODNE WŁOSKI, NIŻ DLUGIE ZNISZCZONE STRĄKI. WŁOSY SĄ OZDOBĄ JESLI SĄ ZDROWE, LŚNIĄCE A OBSERWUJĄC KOBIETY NA ULICY WIDZE ŻE 70% DLUGOWŁOSYCH NIE MA SIĘ CZYM POCHWALIC, SIANO NA GLOWIE? DZIEKUJĘ NIE DLA MNIE. HAIRCUTTER, DZIEKI ZA ODPOWIEDŹ, JA SCIĘLAM WŁOSY TROCHE Z MUSU BO BARDZO OSŁABŁY I NAWET PREPARATY W TABLETKACH NIE POMAGAŁY.nO ALE NIE ŻALUJĘ MÓWIĄ MI ŻE TERAZ WYGLĄDAM JAK HALLE bERRY.ALE BEDE ODWIEDZAĆ TWOJE LINKI JAK WLOSY PODROSNĄ-MOŻE COŚ MNIE ZAINSPIRUJE I ZNÓW NOZYCE W DŁOŃ:)

Gość ufliczka
a co do blond wlosów-brrr-nigdy w życiu nie chcialabym być tlenioną blondynką

Gość elwiraaaa
wiem, że masa kobiet ma włosy dlugie, ale zaniedbane..ale nie o tych mowa. Z resztą, włosy liche, czyli cienkie i przy tym bardzo długie to totalna pomyłka!! mam na uwadze na prawde ładne, zdrowe i grube włosy...obok właścicielki takich włosów nikt, powtarzam nikt nie przejdzie obojętny!!! właśnie takich włosów można pozazdrościć..dodam, że podobają mi się krótkie, fikuśne fryzurki...ale szybko się nudzą, kilka lat miałam takie..a teraz do ramion i mogę albo rozpuścic, albo upiąć ...wiesz, możliwości masa! a krótkie?- są zawsze takie same( mają o wiele mniej alternatyw jeśli chodzi o uczesanie)

Gość elwiraaaa
..niech tam, przyznam się..że jak dalej będą tak wypadać(?!) to prawdopodobnie znów wrócę do krótkich włosów, ale z ciężkim sercem, bo "rasowe" włosy są tylko długie.

Elwiraaaa, ja ci powiem że fryzjerzy nie zbankrutóją nawet wtedy gdy wszystkie kobiety się umówią i postanowią zapuszczać włosy do kostek. Przecież są maniaczki farbowania, tu bez względu na długość włosów trzeba raz na miesiąc poprawić paskudne odrosty. Są fanki balejażu, fanki najochydniejszych fryzur na świecie czyli tak zwanych owczych głów lub pudli (chodzi o trwałą) Poza tym nawet na długich włosach fryzjer ma sporo pracy z nożyczkami, końce, pazurki, cieniowania,produkcja grzywek i masa innych patentów jakie chcecie mieć na głowach. No a włosy do ramion...hmmm, nie jest to jakaś oszałamiająca długość którą można by się pochwalić. Zapuść włosy do kolan i wtedy pogadamy na temat wyższości ślicznych i zmysłowych krótkich fryzurek nad długimi smętnymi włosami.Myślę że takie długie włosy znudzą ci się o wiele szybciej niż krótkie fryzury. Pozdrawiam!! Adam.

Gość ufliczka
nie zgodzę się też z tym, iż z krotkich wlosów nic nie można zrobic.(no chyba że są bardzo króciutkie).Ja mam 7 pomysłow na caly tydzień i codziennie wyglądam inaczej.wystarczy troche wyobraźni.

Gość ja tez miałam dlugie
odkąd pamietam miałam długie włosy.no nie takie do kostek ale za tyłek takie.wiecie kiedy ściełam??przed ostatnim egazminem maturalnym.pamętam to jak dziś.poszłam i po prostu ściełam.na tką długość zebym ich związać nie mogła.już nie mogłam wytrzymać z tymi moimi kudłami.i wiecie co w krótszych włosach lepiej wygladam i lepiej się czuje:)mam teraz do ramion.a co do blond włosów.hmm ja miałam przez rok blond na studiach.no ale do brązu wróciłam jak zawsze:)

Gość ja tez miałam dlugie
a mam jeszcze pytanko.co zrobić zeby farba się nie wypłukiwała szybko?ja jak zafarbuje na brąz to po 2-3 myciach mam rude:)hehehe juz sie przyzwyczaiłam do tego.no ale chciałabym miec choiaż raz dłużej kolor.

Gość lubię rower

Gość lubię rower
lubię rower lubię rower sralalala właśnie mi odpierdala ide na rower z moim psem sialalala właśnie mi odpierdala ide na rower z moim psem to kundel jest włochaty ale ładny sialalala odpierdala odpierdala właśnie mi ide na rower parampmpom lalalaalala hahahihi siki triki wielkie oczy jak u mariki tralalala prala srala moja stara się wysrała chuba buba z dupy buba dibidibi dums ops ops ooooo czekaj nał!!!!!!

Gość lubię rower
lubię rower lubię rower sralalala właśnie mi odpie**ala ide na rower z moim psem sialalala właśnie mi odpie**ala ide na rower z moim psem to kundel jest włochaty ale ładny sialalala odpie**ala odpie**ala właśnie mi ide na rower parampmpom lalalaalala hahahihi siki triki wielkie oczy jak u mariki tralalala prala srala moja stara się wysrała chuba buba z d**y buba dibidibi dums ops ops ooooo czekaj nał!!!!!! prala bala kupa strala zwiałeś z dupy starej swojej strzyc owce zarobiłeś 10 zł i kupiłeś se prezerwatywe podnieciłeś sie na chate wróciłeś i zruchałeś amelie i rozalie one teraz w ciąży som.ide z psem na spacerek widze pochwe bawie sie pirli parambam kupa srulka sraaaaaaaaaaaaaaam pomóż mi dziecko drogie i loff ju.seksujemy się z psem a tu wchodzisz ty,koniec bajki,mrużysz oczy i baaardzo długo śpisz...

Gość ufliczka
widzę że komuś tu chyba nożyczki do głowy wbili. Boże skąd takie debile

Gość ej ludzieludzie....
debili pełno na świecie, ale to na prawde ktoś walniety, że chciało mu się tyle pisać idiotyzmów...tylko" współczuć"...

Gość elwiraaaa
czy ja wiem? może masz i rację,że zawsze jest co robić z włosami?..napisałam po prostu z własnego doświadczenia,że da się obejść bez fryzjera, miałam całe lata długie włosy( może nie do pupy ;-) ale do polowy łopatek) i nic zupełnie z nimi nie robiłam, były zdrowe, błyszczące i nawet nie rozdwajały sie tak na końcach..ale lat przybywa, włosy rzedną i nie robią już takiego efektu jak kiedyś...?

Obcięlam włosy po rozstaniu z mężem. Właściwie wcale o nim nie myslałam obcinając je, to przyszło samo, był to taki rodzaj oczyszczenia, zamknięcia pewnego etapu w życiu. Czułam się świetnie w nowej fryzurze. Aha - miałam włosy do pasa, a\'la Wenus Botticellego, obcięłam je \"na chłopaka\" i przefarbowałam na czarno - od tamtej pory nie udało mi się ich zapuścić, niestety...

Gość ufliczka
a propos blondynek o ciemnej skórze- u mnie w pracy jest prawie 50 letnia księgowa która nadużywa solarium i ma blond wlosy, coprawda w różowym dresie nie chodzi ale w dekoltach do brzucha i wierzcie mi nie ma czym sie chwalić, ani na glowie ani w dekolcie. Wlosy ma krotkie ale 3 na krzyż i jeszcze tapirowane, a najgorsze jest to że ja na nią patrzeć muszę.

Gość majtochy
Jak ma 3 włosy na krzyż, to ma kompleks na tym punkcie i chce żeby wyglądały na bardziej bujne. Teraz jestes młoda, to nie rozumiesz, ale kiedys też cie dopadną różne niedogodności starszego wieku

Gość ufliczka
a kto powiedzial że jestem młoda? ja mam już 27 lat Jezu :(( ja naprawdę już tyle mam.

Gość lubięrower
lubię rower a wy?założyć taki topik ?o kupie rzygach delicjach i ciastach z kremem w sosie z kupy rzadkiej i sikami za darmo

Gość lubię rower
ja koooocham cię dziś walętynki życze wszystkim aby dostali rower od starych i żeby się wydupcyli pożądnie bo ja koooochamm ruchać kupy.dzisiaj weszłam do pizdy bo była otwarta zobaczyłam kupasa i pełono spermy znalazłam tam ogórka i chwyciłam za peniska wycisnełam śmietanke i mam smaczną pożywną kupę sex mi pomorze hahahaha adasiu gdzie mieszkasz czy masz 12 lat?chronisz swojego fiutka przed złymi moimi wpływami na dzieci przecierz dzieci to czytają i mastrybują się myszką szczególnie dziewczynki bo to je podnieca i same golą włosy z pizdy albo im stara goli te pppppoooojjjjjeeeeebbbbbbaaaaaannnnnneeeeeee włosy z cipy bo są porzywne i lepszee dla psa niż karma z tesco bo to zła karma i ona śmierdzi a ja mam włochatego pieska i musze mu przyczepiać włosy z mojej pizdy pojebanej a ja gówno z tego mam tylko tego zjebanego pojebanego zkurwysyna jakim jeast ten zjebany pies włochacz niekumaty pierdolnięty głupi pizduch.kocham cie mojimi włosami całymi tabletkami antykoncepcyjnym mój ty boczku zboczku lubię rower a wy ja koffam rower a ze dzisiaj som walentynki to chce....wyjebać wam w pizdy i kutasy mojim pojebanym rowerem bo bo bo boooo BO JA TAK CHCEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11HEINZ UP HEINZ UP GIVE ME GIVE ME LUBIĘ SRAĆ KUPĘ!!!!!!!!!!!

Hmmm, ten miłośnik rowerów to chyba serjo jakiś debil. O co mu chodzi??Hyba mu się topiki pochszaniły. Człowieku, pobudka, tu nie temat dla pedałów, ani ćpunów na haju!! Ja tam rowery omijam.Nie lubię na tym jeździć bo się wkoło dwa pedały kręcą, a zboczeńców nie trawię. A co do tych walentynkowych życzeń to ty idioto powinieneś dostać młotek i wybić sobie tą głupotę z i tak już pustego łba. Rany, gdzie to się ulęgło.Czyżby i w zakładach dla debili sanitariusze strajkowali i czuby się rozlazły po okolicy?? No, to by było na tyle do kolegi debila od rowerów. a co do pytania a propo zmywającej się farby z włosów,to albo trzeba zmienić farbę , albo kupić specjalny szampon do włosów farbowanych.Te szampony są super.Utrwalają kolor i zachowują blask włosów na długo po farbowaniu. Pozdrawiam wszystkich! Ps. Kolega debil od rowerów proszony jest o zmianę topiku lub wywalenie komputera za okno...a najlepiej zażyj człowieku swoje psychotropy i wracaj na oddział zamknięty do szpitala dla nerwowo i umysłowo chorych. Adam.

Gość fryzjer
witajcie jeżęli jest wsirud was dziewczyna lub kobieta która zechce zciąć swoje włosy to ja je kupie i jeszcze sam zetne płace sporo i moja oferta jest serio piszcie czekam.

Moja siostra cioteczna ma długie włosy pod pachami. Gutek, umiał byś tak je obciąć żeby nie miała łaskotek. Ona ci chętnie sprzeda włosy, i te z pod pach, i te z nóg, bo te na głowie to obcina u mnie. Daj znać Guteczku! Pozdrawiam.

Gość majtochy
27 to właśnie MŁODY wiek, bardzo młody a babka po klimakterium to juz to czy owo ma kiepściejszej jakości

Gość ufliczka
ten debil ma chyba przeżutki zamiast mózgu. no cóż ja tam jestem tolerancyjna ale bezmózg ma swoje miejsce. Proponuję nie zwracać na niego uwagi bo po co zwracać na takie NIC uwagę.

Gość lubię rower
lubię rower lubię rower dziś ma doda urodziny ona lubi rower i jest zajebista mój pies włochacz zajebiście lubi rower dlatego jest zzzzaaaaajjjjjeeeebbbbiiiiisssssttttyyyyy!!!!i nikt z waszych pizd niepowie mi że nie lubi roweru bo sie obraże i skasuję ten topik co te pojebane aspiracje wziołeś od pajonka kocham rower nie omijajcie rowerów bo rowery są zajebiste a samochody som do pizdy z włosem :p

Gość kika12312312313
hej mam wlosy do polowy pleców jeszcze nigdy ich nie obcinalam z dlugosci. ogladalam twoje bloga i bardzo chcialabym sciac wlosy. mam w domu maszynke ale nie wiem jak mam ja ustawic ani jak sie nia poslugiwac. pomose mi ktos? mam dosc tych wlosow dlatego chce je zgolic tylko jak? na jaki stopien mam ja ustawic, i czzy scinac dlugie wlosy czy wczesniej je obciac nozyczkami. chodzi mi o taka dlugosc jak na filmiku \"strzyzenie w Polsce\" z twojego bloga. poozesz?

Gość alleluja
wiesz co kiko pójdz do fryzjera jeśli mieszkasz w białym borze to jest on na ul t.kościuszki za rogiem tam za delikatesami dobrze tam strzygą miła obsługa a strzyżenie kosztuje około 15 złotych a jeśli zostawisz włosy to nie wezmą nic,wiem ponieważ moja córka była tam strzyżona z wlosów do pasa na "boba"