Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haircutter

100 powodów dla których dziewczyny zcinają długie włosy.

Polecane posty

Gość lubię rower
Haircutter Niestety niektórzy ci bardziej ograniczeni umysłowo żucają komentaży typu "co z twoją stroną" , "fetyszysta i zbok" a zapominają podać swoje pseudo.Właśnie do was OGRANICZNIKI piszę te słowa!!!Strona o nazwie haircutter pl jest na etapie produkcji, a jeSli wam się temat nie podoba ..... to sobie o tamponach pogadajcie !Wszystkim NORMALNYM użytkownikom tego forum którzy odpisali na mój temat bardzo dziękuję i zapewniam o swojej poprawności seksualnej.Sondzę że imbecyle które opluwają moje zainteresowanie tym tematem prędzej zaakceptowali by prawdziwego zbokola który gania za dziećmi i kobietami niż człowieka którego fascynuje fryzjerstwo. Mam prośbę do wszystkich niedoklepanych ograniczników którzy przeczytali mój topik i nie pasuje im tematyka...WCIŚNIJ DEBILU STRZAŁKĘ WSTECZ I NIGDY WIĘCEJ TU NIE ZAGLONDAJ!!! Pozdrawiam.ADAM. i co herkaterku zimno w pizdę?bo tekstów to ty nie masz za mądrych :):):p:p a ja jestem zajebisty karzdy mnie porzonda i karzdy mnie lubi jestem tego pewien :)

Gość lubię rower
a i o tych tamponach to dowaliłeś :)osobiście wolałbym pogadać o PODPASKACH najbardziej tych zużytych ładnie pachną ma któraś takie dam za 1 sztukę ....mój rower(składak) mam drugi buahaha sportowy zajebisty jest wolę równierz poruszyć temat owłosienia pod pachami ładnie pachnie a jak ktoś jest przeciw i mnie nazwie debilem to mu wyjebie z pięści i macie tu pisać o: -POCHWACH -PODPASKACH -TAMPONACH -SEKSIE -PREZERWATYWACH -WŁOSACH NA PIŹDZIE -GÓWNACH -RZYGACH -SIKACH ---- I ROWERACH"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _______________==============KAPUT CIOTY POJEBANE PIZDY JEBANE?==================_________________

Gość lubię rower
PODPASKA POCHWA HAHAHA

Gość lubię rower
KUPA KUPA KUPA KUPA KUPA KUPA KUPA KUP KUPA KUPA PIDZA JEBIĘ HAHAHA HAIRCUTTER TO PIZDA JEBANA HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lubię rower
KUPA ŚMIERDZI TO MI SIE W NIEJ PODOBA ! !! !!! !!!! !!!!! HAHAHAHA

Gość lubię rower

Gość lubię rower
A JA WOLE MUJ ROWER HA HA HA HAHA HIHI +++++-----LUBIĘ-----JAJKA-----+++++

Gość lubię rower
14:44 haircutter (barber2004@tlen.pl) Drogie panie. Jestem fryzjerem i ostatnio bardzo często przytrafia mi się zcinać bardzo długie włosy (takie do pasa, za pośladki a i do kolan też się trafiają) swoim klientkom. Wiele z tych dziewczyn jeszcze nie dawno nawet nie chciało słyszeć o zcięciu włosów ,niektóre rozważały taką ewentualność, a niektóre widziałem po raz pierwszy i od razu kazały zciąć swoje latami zapuszczane i pielęgnowane włosy. Strasznie mnie zaciekawiło czemu tak nagle zmieniły zdanie i co je skłoniło, zmusiło , a może podkusiło do podjęcia takiej decyzji? Niektóre (spora liczbadziewczyn) każe sobie zciąć włosy odrazu na króciutko (chłopczyca, jeżyk itp.) Postanowiłem poświęcić temu zagadnieniu trochę miejsca na tworzonej właśnie przezemnie stronie www, a że fryzjerstwo to moja pasja chcę całą tą stronkę poświęcić wyłącznie jemu. Marzy mi się by zgromadzić 100 opowiadań autorstwa właśnie Waszego - kobiet które choć raz w życiu mjały takie bardzo długie włosy i nagle postanowiły się ich pozbyć. Jeśli więc mogłybyście poświęcić chwilkę i opisać mi jak to było, co lub kto was skłonił do tego kroku,jak wyglondało strzyżenie (czy fryzjer zciął wam warkocz czy zcinał rozpuszczone włosy ,czy wasze włosy wylondowały na podłodze czy są jako pamiątka w domowym sejfie , no i co czułyście gdy po latach chodowania długich ciężkich włosów nagle zobaczyłyście je przed sobą lub na podłodze salonu?) Jeśli nie życzycie sobie by wasze opowiadanie trafiło na moją stronę to napiszcie mi o tym a nikt nie znajdzie go w necie.Ja chętnie je przeczytam by choć spróbować zgłębić Waszą tajemniczą naturę (pewnie mi się nie uda).Możecie używać pseudonimów,przezwisk albo wymyślonych imion no i nie podawajcie swoich adresów ani nr.tel. Najlepiej piszcie na mój adres e-mail : barber2004@tlen.pl Z góry wszystkim Wam serdecznie dziękuję. Adam. Ps. Jeśli dysponujecie jakimiś fotkami lub filmami albo urywkami filmów w których dziewczyny zcinały lub mjały zcinane włosy i chciałybyście się nimi podzielić lub udostępnić je np. mnie też będę bardzo wdzięczny. Czekam na e-maile od Was no i komentaże dotyczące mojego tematu. Pozdrawiam. Adam. 15:06 Ściąć a nie Zciąć do jasnej cholery nieuku pieprzony 15:08 chęć zmiany D 15:09 lenistwo 15:10 Pelikan Wygoda. Krotsze wlosy nie wymagaj tak dlugotrwalej pielegnacji- skraca sie czas mycia, suszenia, ukladania, itp. 15:11 pseudo socjolog nowy rozdzial w zyciu czest zaczyna sie od zmiany fryzury,najczesciej scinaja te ktore rozstaly sie z chlopakiem 15:11 bo chcą ładnie wyglądać długie włosy nie każdej kobiecie pasują. szkoda tylko, że tak późno sobie z tego zdajemy sprawę. 15:59 średniowłosa ja sie moge z Tobą podzielić, kiedyś mialam długie włosy, teraz mam takie średniokrótkie nie wiem co mną kierowało, jak szłam do fryzjera i ścinałam... hmm... po prostu źle sie czułam w długich rozpuszczonych włosach, lepiej mi w lokach, ale trwałej nie chcialam, balam sie zniszczenia wlosów, ścięłam i wiem ze o wiele lepiej wyglądam ale troche żałuje... ile teraz bede musiala czekac az mi urosną tak zebym mogla zrobic trwałą? kurcze... niby jest okej, ale nawet nie umiem sobie warkoczykow zaplesc na delikatne fale... i dlugie wlosy mają swoj urok... ale kiedyws tez wybralam sie do fryzjera , bylam prawie zdecydowana na trwałą i fryzjerka mi odradzila, i poza tmy mi powiedziala ze mam strasznie zniszczone wlosy i lepiej bedzie podciąćć, zniszczone od prostownicy - jestem jakas dziwna, nie lubie siebie w prostych a prostowalam no i mi ścięła fajnie to zrobila, ona ma talent fajnie tnie, doradza... ale żal pozostal, juz nie zdecyduje sie nigdy na radykjalne ccięcie 16:04 średniowłosa dodam ze teraz juz od paru miesiecy nawet nie podcinam, chce miec znowu dlugie i zrobie te pieprzoną trwałą choćbym miala wygladac jak baran doslownie i w przenosni a najwiekszym glupstwem bylo zrobienie grzywki, teraz nie chce odrastac w paremiesiecy odtoslo pare centymetrów... brrrrr... ale jestem wkurzona, nijak mi ta grzywka pasuje do fryzury, nie mam jej jak upiąć, ale głupia byłam, teraz mi wlazi do oczu, jak łaże po domu to upinam ją tysiącem spinek takich do malych dzieci a jak wychodze to nie wiem co mam robic w grzywce tez mi bylo nie do twarzy... brrrrrrrrrrrrr niecvh juz minie ten rok jak moje wlosy i grzywka będąnormalne 16:12 Ananke Mam długie i nie zetnę. Nawet gdybym lepiej w krótkich wyglądała... Czułabym się jak nie ja. No nie zaakceptuję siebie w krótkich włosach. Moja jest tylko racja i to święta racja, bo jeżeli nawet jest i twoja, to moja jest mojsza niż twojsza i zaprawdę powiadam wam, że to właśnie moja racja jest najmojsza! 16:26 Amadea A ja mam różne fazy w życiu. Przez parę lat nosze długie włosy później je ścinam na króciutko jakiś czas chodzę w takiej fryzurce czyli jakieś 2 lata i znów zapuszczam włosy. Lubię siebie w króciutkich włosach, wszyscy mówią, że bardzo dobrze wyglądam jak mam ścięte włosy na tak zwaną chłopczyce ale kiedy mam krótkie włosy tęsknie za bujną czupryną i po jakimś czasie wracam do długich włosów. 16:35 zapalniczka to fetyszysta jakiś pieprzony... 10:21 Jully ja mam średnio długie włosy i chociaz bardzo mnie meczą tj. ciezko je rozczesywac szczegolnie po myciu, trzeba je odzywiac, upinac jak jet goraco i w ogole to długim włosom towrzyzy takie piękne uczucie jak sie idzie i wiatr je rozwiewa... poprostu czuje sie wtedy pieknej i pewniej w krotkich wlosach tez wygladam dobrze i jak kazda kobieta lubie zmiany dlatego wiec decyduje sie na sciecie (meczce zabiegi z wlosami, goraco, chec zmiany a czesto rozdwojone koncowki) 16:51 ile tych topików będziesz zakładał?????????? już starego nie można podnieść tylko trzeba zaśmiecać forum?????????? 16:56 taaaaaaaaaa Przychylam się do fetyszysty , fryzjer i taki tajemniczy ? A niby gdzie mają trafić te hmmm... opisy ? Na Twoją stronkę ? To gdzie adres ? Paranoja 00:01 skróciłam czuprynke bo nie mogłam jej rozczesać po myciu 00:45 Soraya13 Ja mam dlugie wlosy, prawie do pasa, wiele razy sie na nie wkurzalam...do tego sa geste i krecone i po umyciu robi sie z nich siano!!!!! maskarka...ale nie mam zamiaru ich obcinac narazie, choc koncowki musze podciac. Wiele bym dala by sie lepiej ukladaly, rozczesywaly i nie byly sianowate aha, probowalam wielu specyfikow na puszenie sie wlosow i oceniam je tak DZIADOSTWO!!!!!!!! 01:06 walentynka jak mialam wlosy do kolan, to mnie pytali czy sobie nimi tylek podcieram... lubilam swoje wloski, dbalam, chodzilam w warkoczu badz w rozpuszczonych. pewnego dnia zrobilam sobie z nich warkoczyki, chodzilam tak przez pol roku, rozpuscilam, podcielam rozdwojone koncowki, raz, drugi, zrobily sie do pasa. potem wszedzie sie wplatywaly, przyszla matura, po maturze zdecydowalam sie na zmiane, podcielam do ramion, odrosly do pasa, przyszedl slub, znowu sie skrocily do ramion, rosly sobie, rosly, az pojawilo sie dziecko... no coz, koniec dbania o fryzure, brak czasu dla siebie, koltunki, dzieciatko mialo za co ciagnac bo wlosy znow prawie pas osiagnely, wkurzylam sie ktoregos dnia, chwycilam nozyczki i scielam na wysokosci karku. do kazdej takiej decyzji musialam stopniowo dorastac. to bylo niesamowite przywiazanie, swiadomosc ze kazdy milimetr to jakis fragment mojego zycia, tak jakbym wraz z kazdym cieciem odcinala sie od swojej przeszlosci. mysle, ze z wiekiem czlowiek juz nie przyklada wagi do takich drobiazgow. a po ostatnim ciecu kitke zachowalam jakos nie lubie swoich wlosow zostawiac bez opieki, jak juz to spalic. troszke boje sie wszelkiego rodzaju czarownikow voodoo http://img266.imageshack.us/img266/4576/p101 03072zg.jpg http://img266.imageshack.us/img266/3134/p101 02002yo.jpg 10:08 Przypadkowa Jakieś 5 lat temu miałam długie ciemne włosy do pasa. I te moje włosy miały tyleż zwolenników co przeciwników. Były opinie skrajnie różne na temat mojego wyglądu. Wielu facetów i niektóre dziwczyny twierdziły że wyglądam wspaniale i mam zachycające włosy a druga część ludzi czyli większość dziewczyn i już rzadziej faceci twierdzili że są za długie i wygląda to nieestetycznie. Tak czy owak nikt nie przechodził obojętny obok tych włosów. Ja jednak byłam już nimi zmęczona. Wyczuwałam też często że wiele osób, szczególnie kobiety te włosy drażniły i dawały mi to odczuć. Czara goryczy się przelała jak miałam taki etap w życiu ze bardzo mi zależało na opinni pewnych osób z pracy (w tym płci męskiej...) i uległam ich nachalnym aż do znudzenia sugestiom co do obcięcia włosów. Obciełam w końcu te cholerne włosy i od kilku lat mam do ramion. Potem i tak juz tam nie pracowałam, ale włosy mam do ramion po dziś dzień. Już nikogo nie drażni mój wygląd. Jest to dla mnie szczególnie ważne przy staraniu się o pracę. Takie długie włosy wyglądałyby nieprofesjonalnie, wręcz niepoważnie. Pasuja bardziej do młodziutkich dziewczyn a ja już nie mam nastu lat i to od dawna. Chociaż przyznaję ze jest kilka osób które ubolewają bo dziś dzień że nie mam juz takich długich jak dawniej, ale ja juz rtaczej nie zapuszcze nigdy takich. 01:05 haircutter co z twoja strona? moze podaj jakiego linka 08:59 mroweczka4 ja swoje ocialam bo chcialam cos w sobie zmnienic znudzil mi sie juz ciagly wizerunek dlugasnych niewygodnych wlosow 09:02 Torcik100 ja ścięłam swoje włosy dlatego że mnie parzyly - zwłaszcza w upały! Gdyśmy się po raz ostatni spotkali Na bulwarze, dokąd zwykliśmy przychodzić, Newa groziła przyborem fali I miasto żyło w obawie powodzi. Mówił o lecie, mówił także o tym, Że być poetką — to absurd po prostu. Jakże pamiętam sobór białozłoty I twierdzę Pietropawłowską! Bo i powietrze dziwne -jak dar boży Cudowne, że odetchnąć nie śmiesz. I w chwili tej dane mi było stworzyć Ostatnią z wszystkich obłąkanych pieśni. 10:16 hehhe mi ten adam tez podaposowal pod fetyszyste na 1 rzut oka niz fryzjera :> dziewczyny dajcie se spokoj ..przecie to jakis zbok 10:53 i need Zapuszczałam włosy kiedy mój misio był w wojsku. Urosły az do pasa. Były lekko kręcone, puszyste ale moja szczupła buźka ginęła między nimi. Dlatego też postanowiłam je ściąć i teraz ulubiona fryzurka to włosy sięgające ramion. W takiej właśnie wyglądam najlepiej i czuje sie zajefajnie. pozdrawiam 19:38 Haircutter Niestety niektórzy ci bardziej ograniczeni umysłowo żucają komentaży typu "co z twoją stroną" , "fetyszysta i zbok" a zapominają podać swoje pseudo.Właśnie do was OGRANICZNIKI piszę te słowa!!!Strona o nazwie haircutter pl jest na etapie produkcji, a jeSli wam się temat nie podoba ..... to sobie o tamponach pogadajcie !Wszystkim NORMALNYM użytkownikom tego forum którzy odpisali na mój temat bardzo dziękuję i zapewniam o swojej poprawności seksualnej.Sondzę że imbecyle które opluwają moje zainteresowanie tym tematem prędzej zaakceptowali by prawdziwego zbokola który gania za dziećmi i kobietami niż człowieka którego fascynuje fryzjerstwo. Mam prośbę do wszystkich niedoklepanych ograniczników którzy przeczytali mój topik i nie pasuje im tematyka...WCIŚNIJ DEBILU STRZAŁKĘ WSTECZ I NIGDY WIĘCEJ TU NIE ZAGLONDAJ!!! Pozdrawiam.ADAM. 12:55 karolka1980 ja scielam wlosy do ramion po dlugich namowieniach ze strony rodziny. niestety zaczelam tesknic za wlosami do kolan i teraz czekam az mi odrosna, ale to troche potrwa. 18:47 Haircutter Droga Karolko , napewno trochę potrwa zanim włosy odrosną Ci do kolan ale pociesz się że już wiesz jakie to uczucie obciąć tak długie włosy i nagle mieć fryzurkę do ramion. Przepraszam i Ciebie i wszystkich za mój wczorajszy (14.08.2005)tekst , ale już mnie wkużyły te niedorozwinięte upośledy które nie zainteresowane tematem wstawiały mi jakieś bochomazy i nawet się nie przedstawiły.Chamstwo i drobnomieszczaństwo!!!! No nic , koniec nerwów. Dzięki za wpis i czekam na kolejne. Opisujcie trochę te swoje wrażenia z wizyty u fryzjera no i co was do nich skłoniło... Tak czy owak DZIĘKI !!! Pozdrawiam. ADAM 18:52 kosma................. a co powiecie na mój przypadek: miałam włosy do pasa, a sciełam maszynką do 21 mm . W pierwszych dniach znajomi mnie nie poznawali, a teraz twierdzą że wyglądam o wiele lepiej. Do tego mój wzrost i waga sprawia, że wyglądam jak modelka. Już miałam trzy oferty od agencji modelek . No i rano wstaję, a fryzurka nie rozczochrana, super!!! Rewelacja. A w upalen lato nic do czoła się nie przykleja. Pozdrawiam 19:30 Haircutter Gratuluję odwagi. Zawsze popierałem takie radykalne zmiany. Ostatnio strzygłem dziewczynę z włosów do połowy ud na takiego trochę długiego jeżyka (ok.3cm). Najpierw się wachała , kiedy zobaczyła swoje piękne włosy zsuwające się po peniuarze na podłogę łezka jej się zakręciła, ale kiedy wstała i przeczesała rękoma króciutkie już włosy wyraźnie odetchneła. Było jej ślicznie a do tego stwierdziła że teraż to poczuje co znaczy życie na luzie. Osobiście uwielbiam obcinać takie długie włosy właśnie na tak krótko.Uważam że długie włosy dawno przestały już być synonimem kobiecości , a krótkie fryzurki dodają wdzięku i są milion razy wygodniejsze i praktyczniejsze. Pozdrawiam.ADAM> 19:35 slownik ort.i szkola a kiedy nas odwiedzisz haircutter? 19:36 kosma................. Cieszę się, że chociaz jeden fryzjer jest na tak. Gdy poszłam do salonu w którym zawsze modelowałam włosy, fryzjerzy odwodzili mnie od tego pomysłu. Musiałam ich przekonywac ok. 15 minut!!! A później zbiegli się wszyscy pracownicy salonu+gabinetu odnowy biologicznej i patrzyli jak moje włosy lądują na podłodze . Ale miałam obry humor widząc ich głupawe miny!!! Rewelacja, a jako że byłam pierwszą klientką obcinającą włosy na jeżyka dostałam bonifikatę 50%, czyli 10 zł!! Fajno. Pozdrawiam Ciebie, Adamie.

Gość fryzjer
zwracam się do alelulia maasz chęć zciąć swoje włosy napisz do mnie na mejla i ja ci powiem co i jak ajak zechcesz to ci je zetne i jeszcze ci sporo zapłace

Gość fryzjer
sory pomyłka zwracam się do kika123 123

Gość fryzjer
sory pomyłka zwracam się do kika123 123

Gość kika12312312313
hej dzieki ale chcialabym sama to zrobic moglbys mi powiedziec jak ?

Gość kika12312312313
bardzo prosze jak mam ustawic maszynke? i wogole jak strzyc wlosy i z kad zacząc? proszę...

Gość fryzjer
a jakiej masz włosy

Gość fryzjer
kiedy chcesz tozrobić

Gość fryzjer
i dla czego sama

Gość fryzjer
kika pisz na mejla 7001gutek@wp.pl

Gość zła ciotka

Gość zła ciotka

Gość fryzjer
zła ciotka co

Gość lubię rower
kupa kupa gówno gnój kiedyś jak byłem mały i jechałem na ROWERZE to wiechałem w gnój pobrudziłem se spodnie KOCHAM ROWER!!! ... a wy??????????????

Gość lubię rower
ksmkgr.": [pl;g ,px[kgh[fd ahbdahkfgp; jklbgdhk 597778864799942 Moje liczby to 6 6 6 czzyli = 666 czyli :P

Gość lubię rower
KUPA KUPA AJ AJA AJA AJ!!!!!!

Gość lubię rower
13:52 Haircutter (barber2004@tlen.pl) OK.Staram się zaglondać jak najczęściej byście nie uznały że Was lekceważę.Piszecie do mnie więc czuję się w obowiązku (z bykami jak cholera) ale odpisywać. Teraz słówko do "NIE LUBIĘ KIVI"!! Słuchaj,z włosami da się zrobić wszystko przy odpowiednich kosmetykach oczywiście,ale jakim kosztem. Już farbujesz włosy co na pewno nie działa na nie leczniczo (nawet ten szampon).Trwała bardzo niszczy włosy ich strukturę ,potrafi nawet popalić (nieumiejętnie wykonywana). Ja osobiście unikam robienia trwałej gdyż założyłem sobie że nie będę niszczył włosów tylko je upiększał. Najlepszym przykładem negatywnych skutków trwałej jest moja mamuśka.Kiedyś gdy owcze głowy robiły furrorę zrobiła na swych pięknych gęstych i długich do pasa włosach trwałą.Po jakimś czasie gdy włosy odrosły trochę ścieła trwałą zostawiając prawie całkiem krótkie włosy (trwała wyszła z mody). Niestety lata minęły,włosy obrosły jej do połowy pleców ale....Po gęstwinie sójbych lśniących pukli zostały tylko wspomnienia. Obecnie jej kucyk jest namiastką no może połową kucyka z przed feralnej trwałej. A co będzie jak zrobisz trwałą, zniszczysz włosy a wieeelkie loki nie będą Ci pasować???Przystąpisz pewnie do dalszego wyniszczania swoich włosków prostownicą?? Pozdrawiam. ADAM. 14:58 Haircutter (barber2004@tlen.pl) No dobra HESS odpowiadam na Twoją serję pytań. 1)Lubię długie włosy u kobiet ale podobają mi się raczej te krótkie.Nie mam pojęcia czemu ale coś mnie w nich kręci.A już najbardziej lubię gdy poznaję kobietę z długimi włosami,a po jakimś czsie zetnę dziewczynę na jakąś ciekawą fryzurkę (raczej krótką) jeśli oczywiście krótka jej pasuje. 2)Osobiście myślę że co do kręconych lub prostych włosów najmodniejszy będzie powrót do natury(żadne trfałe i gofry).Co do długości to pełna dowolność i raczej postrzępione fryzurki.Kolory stonowane w naturalnych odcieniach. Ale to jest moje prywatne zdanie i djabli wiedzą co ci wielcy kreatorzy mody wyfantazjują. 3)To zależy.Jeśli kobieta wyglonda extraz grzywką to mi się to podoba a jeśli świetnie jej pasują kręcone włosy to będę je podziwiał mimo że najbardziej podobają mi się proste lub lekko falujące. Lubię jeden kolor włosów,no może jakis delikatny balejażyk rozświetlający fryzurę. 4)Tu znowu muszę powiedzieć że nie gra on aż takiej wielkiej roli (przecież włosy łatwo przefarbować). Podobają mi się kobiety o ciemnej karnacji typu Salma Hayek ,ale jwśli włosy są piękne ,gęste i lśniące to czemu nie blond. Czasami oprócz koloru włosów warto spojrzeć w duszę człowieka i na jego charakter. 5)GLISKUR jest rewelacyjny do bardzo długich włosów a co za tym idzie do każdych. Wogóle czła serja szampon,krem i odżywki tej firmy są godne polecenia i nie drogie. Dobry jest jeszcze len w odrzywce ale nie pamiętam jaka firma go produkuje. 6)Mam 28 lat i pracuję w okolicach Warszawy.Czasem jeżdrzę do klientek no ale nie do podcinania końcówek żecz jasna. 7)No ...dużo sławnych kobiet ma piękne włosy np emi Moor,Salma Hayek,nasza rodzima Brotka(pod warunkiem że nie są tak strasznie skręcone). UFFFF....ALE MNIE WYMĘCZYŁAŚ TĄ STERTĄ PYTAŃ. ZA CHOLERĘ NIE WIEM PO CO CI TA WIEDZA ALE NIECH CI BĘDZIE,OBY SIĘ PRZYDAŁA. Pozdrawiam i czekam na sterty e-maili,odpowiedzi na forum, i co tam się da. ADAM. 15:20 Hess Dziękuję pięknie za odpowiedzi Po co mi ta wiedza? A bo ciekawska jestem i chciałam wiedzieć co polecasz jako fryzjer i co preferujesz jako facet. Co do Gliss Kura zgadzam się, przetestowałam wiele jego odżywek i bardzo mi odpowiadają. Jeszcze raz thx. 15:38 Haircutter (barber2004@tlen.pl) Jeśli masz ochotę HESS to wpadnij na mój drógi topik "Ciekawe ile modele-ochotniczek by się zgłosiło???" i wypowiedz się co o tym myślisz.Tam Cię chyba jeszcze nie widziałem. Pozdrawiam. ADAM. 18:57 Haircutter (barber2004@tlen.pl) Widzę że limit wypowiedzi na dzień dziśiejszy został już wyczerpany. ADAM. 22:10 Rumiankowa kurde do autora nie chce sie czepiac ale ile ty robisz bledow>> 11:47 carmelka Kiedys mialam wlosy do pasa nie mialam z nimi problemow byly mocna lsniace ale czasem chcialam cos zmianic jak mowilam swojemu jeszcze wtedy chlopakow ze chce sciac to mi kategorycznie zabranial. Ale kiedy na moment sie rozstalismy zrobilam sobie fryzurke do ramin potem troszke krotsza. Jak zaczelismy sie znowu spotykac to nie wyobrazal sobie bym mogla miec inne wlosy jak tylko krotkie teraz mnie ciagle namawia do wizyty u fryzjera nawet zartuje ze nie chce mnie widziec jak nie zetne wlosow. A teraz marzy mis ie krociutka fryzurka moze nie na jezyka. 14:46 Haircutter (barber2004@tlen.pl) Dokładnie tyk to z nami facetami jest.Sam się kiedyś przekonałem na własnej sskórze że nie warto upierać się przy długich nudnych włosach na głowie swojej ukochanej. Twój opis zdecydowanie powinna przeczytać MłodaFoczka która pisała na czwartej stronie tego topika o swoich boskich długich blond włosach , których jej facet nie pozwala nawet w kitkę spiąć. Uważam że jak facet naprawdę kocha to nie z powodu długich włosów , a jeśli broni kobiecie ściąć lub spiąć włosy to na mój gust coś z nim jest nie tak.Poza tym jeśki dziewczyna jak MłodaFoczka trzyma długie włosy z powodu faceta i twierdzi że to takie kobiece to też wydaje mi się dziwne. Żeby móc stwierdzić czy w krótkich włosach wyglonda się nie kobieco należało by choć raz w życiu ściąć te długie blond włosy .Może wtedy okazało by się też co to za miłość tego chłopaka (czy do foczki czy do jej włosów). Mimo wszystko nadal twierdzę że długie włosy może i są piękne i romantychne ale i nudne i staroświeckie.Nadal twierdzę że ładna krótka fryzurka na głowie każdej kobiety jest o wiele bardziej fascynującz niż długaśne włosy . Kobiety z krótkimi włosami wyglądają na zadbane i eleganckie , są nowoczesne i wydają się być zdecydowanymi i takimi z ikrą babkami. Na temat księżniczek z długimi włosami nie będę pisał bo nie szukam wrogów ale muszą wiedzieć że statystycznie żecz ujmując to większość facetów woli krótkowłose zadbane kobiety (jsśli dbasz o siebie to dbasz o wszystko w okół siebie ),a długowłose dziewczyny chodują włosy za pas twierdząc że zwabiają nimi facetów.(tylko jakich-oni kochają nie was tylko wasze włosy.) Pozdrawiam. ADAM. 15:40 carmelka I cos w tym jest bo caly czas twierdzilam ze wlosy zetne dopiero po slubie. Jednak zdecydowałam sie na zmiane fryzury wczesniej i moze to dlatego w niedlugim czasie pobralismy sie . To oczywiscie takie niedorzeczne moje teorie ale badz co badz smieszny zbieg okolicznosci pozdrawiam 17:11 Haircutter (barber2004@tlen.pl) Myślę że rozsądnie jest sprawdzić czy ktoś kocha Cię za wyglond (np.długie za pas włosy),czy za to jaka jesteś wewnątrz (np.twoją troskliwość, charakter itp.). Pozdrawiam. ADAM. 18:29 kretka83 (kretka83@tlen.pl) Haircutter! Jakie szczęscie, że trafiłam dziś na tę stronkę! Od ok.14 roku życia obcinam włosy na jeża. Miałam przez ten czas (mam teraz 22 lata) chyba trzy czy cztery "przerwy" podczas których udało mi się zapuścic włosy najwyżej do ramion. Miałam też dwa razy trwałą. Uważam, że bardzo dobrze mi w chłopięcej fryzurce, a nawet w 1-centymetrowym jeżyku. Jest to poza tym bardzo praktyczne. Jakieś trzy miesiące temu wpadłam na pomysł, żeby znowu trochę zapuścić (zwłaszcza, że mój mężczyzna nie przepada za jeżem na mojej głowie), ale niemożebnie wolno mi rosną i już tracę cierpliwość. Obecnie mają ok. 12 cm i w ogóle nie chcą się układać, dlatego mam ich dosyć i zastanawiam się znów nad ścięciem. Doradź- czy naprawdę króciutka fryzura pasuje mi tak bardzo, jak mi się zdaje?: mam dość regularne rysy twarzy, raczej kształtną głowę, jestem dość niska i drobnej budowy ciała. Włosy mam dość gęste, ale bardzo cienkie i niepodatne na układanie... Co byś mi doradził? Będę wdzięczna za rady. 18:31 kretka83 (kretka83@tlen.pl) PS. Co do twojego pytania o powody ścinania włosów... W moim przypadku były/ są to następujące przyczyny: 1. WYGODA!!! 2. Przekora, chęć pokazania, że konwenanse nie do końca mnie obowiązują 3. Uwielbiam uczucie towarzyszące obcinaniu włosów maszynką 09:41 kretka83 (kretka83@tlen.pl) Halo, halo! Zagląda tu w ogole ktoś??? 10:30 piksa czy ktos moze polecic dobrego fryzjera w poznaniu? 10:31 piksa czy ktos moze polecic dobrego fryzjera w poznaniu?adam czy moglbys podac jakies adresy stronek z fryzurami,roznymi dziekuje z gory 10:37 3333333333 Witaj Haircutter Mam krotkie wloski podniesione u nasady takie raczej postrzepione.... czarne. Co z nimi zrobic do slubu? bo chyba niewiele sie da.....? 13:17 Haircutter (barber2004@tlen.pl) Witam wszystkich i sorki że od razu nie odpisałem ale coś mnie wczoraj sen dość wcześnie do łóżka zaprowadził. Zacznijmy od kretki. Droga kretko,cóż ja Ci mogę doradzić nie widząc Twojej napewno sympatycznej tważyczki.Jedyne co mi przychodzi do głowy to poprzeć Cię co do uwielbienia krótkich włosków.Zważywszy na Twój niski wzrost na 100% pasują ci krótkie fryzury (do figury). Nie widząc tważy nie umiem Ci powiedzieć czy lepiej Ci będzie z jeżykiem, czy też na chłopczycę itp. Jeśli możesz to napisz coś więcej o tym swoim strzyżeniu,co Cię tak kręci w maszynce do strzyżenia. Teraż PIKSA!! Droga pikso, jedyny salon jaki znam w poznaniu to salon KAJA Poznań ul.Półwiejska 17 tel. 61 8534-057.Prowadzi go bardzo fajny gość(krzysztof)i kiedyś w jego salonie pewien niemiec co jakiś czas robił to o czym ja marzę od lat.Otusz ten niemiec strzygł długowłose modelki i nagrywał całe strzyżenie na kamerę tworząc z tego filmiki.On sprzedaje te filmy w necie-ja gdybym coś takiego robił udostępniał bym je za darmo zainteresowanym osobom na wciąż tworzonej stronie www. Jeśli ktoś chce to może obejżeć zdjęcia z tych filmików na stroniewww.ladies-haircut.net ale ostrzegam te jego fryzury nie mają nic wspulnego z prawdziwym fryzjerstwem.On poprostu zcinał długie włosy modelkom tak by zaintrygować klientów na swoje filmy. Ja dobierał bym fryzury do tważy,figury czy potrzeb modelek a nie chlastał byle tylko dłuższe włosy spadły na podłogę. Salon mogę polecić i zapraszam na jego stronę internetową:www.salonkaja.com.pl 33333333,tobie mogę doradzić tylko artystyczny nieład co jest bardzo sexy i przyciąga spojżenie. Pozdrawiam no i piszcie jak najwięcej. Odpiszę na wszystkie Wasze pytania i komentarze (oczywiście czasem na drugi dzień no i z bykami ale jakoś nie lubimy się z ortografią). ADAM. 13:40 kretka83 Dzięki za Twoja opinię. Nie umiem powiedzieć, co mnie kręci w maszynce Po prostu uważam, że jest to niesamowite, prawie mistyczne doznanie, jedna z najmilszych piszczot jakie znam;-p No i tnie szybko, bez cackania się. Parę minut i fryzura odświeżona 13:43 living no wiec jesli chidzi o to czemu scilema wlosy a stalo sie to wczoraj, bo mialam prawie do pasa a teraz takie wycieniwoanie, wystrzepione do ramion, w sumie to mzoe nawety krotsze, sciel;ma bo chcialam cos zmienic, i zeby bylo mi wygodnije, takie wlosy szybcije sie uklada, myje, i chcialam tez zobaczyc na reakcje osob ktore zawsze widzialay mnie w dlugich blond wlosach, widzialo mnie juz duzo osob ale nie wymienialismy pogladow na temat mojej fryzury, mi sie osobisice podoba, ale tesknie za moimi dlugimi wlosami bo to jdnak nie to smao nie chcacy fryzjerka zrobila mi grzywke, ktora nie za bardzo mi odpowiada, nie wyglasdm w niej zle, ale przeszkadza mi ona, jest zaczesana na bok, czy moglbys zaproponiowacv mi jakies ciekawe ukladanie wlosow, i czym to robic? bo jedna strona stsrznie mi sie podkreca a druga wogule i mam probklem z ta jendqa bo sie prpstowac wogulenei chce, nie wiem wiec jak je ukladac i jak moglabym ta grzywke jakos ukryc zeby sie tak w oczy nie rzucala? 13:43 kretka83 Aaa! Własnie umówiłam się na popołudnie do fryzjera i ciągle nie wiem, jak będe się strzyc! POMOCY 13:44 Haircutter (barber2004@tlen.pl) A z długich włosów też maszynką cię ścinano??? Napisz może jak to z tobą było gdy postanowiłaś rozstać się z długą czupryną?Co czułaś ,jak to wyglondało no ico na jeża twoi bliscy i przyjaciele??? 13:49 kretka83 Nie wiem, czy to jest do mnie pytanie Nie ścinano mnie z długich włosów, ponieważ nigdy tak naprawde długich nie miałam (najdłuższe do ramion). Po obcięciu się na jeża czułam się fantastycznie. Czułam się pewna siebie i uwielbiałam dotykac swojej głowy, bo takie włosy są przemiłe w dotyku. Moi bliscy reagowali różnie, ale zazwyczaj im się podobało. Miałam także powodzenie u chłopaków. Teraz mój stały partner bardzo mi odradza ścięcie sie na jeża, uważa, że wyglądam wtedy jak żołnierz ... 13:53 Haircutter (barber2004@tlen.pl) LIVING,co do tej nieszczęsnej grzywki to najlepiej niech Ci ją ta sprytna fryzjerka mocno wystrzępi żeby była jak najrzadsza i jak najlrzejsza.Układaj ją z pomocą pjanki lub żelu według własnego uznania starając się ją ukryć w dłuższych włosach no i czekaj aż odrośnie. Pozdrawiam, powodzeniw no i gratuluję odwagi przy ścinaniu włosów do pasa. ADAM. 14:01 Haircutter (barber2004@tlen.pl) Hmmm,Kretko,armia się Twojemu misiowi nie podoba.... A ja tam bardzo lubię ścinać dziewczynom włosy na tak krótko bo jak sama zauważyłaś taki jeżyk jest códownie miły w dotyku i wcale mi nie żal jeśli przychodzi dziewczyna z włosami do kolan i prosi właśnie o jeżyka(ostatnio właśnie ścinałen takie długie włosy). Wogule irytuje mnie sytuacja kiedy fryzjerzy nie chcą ściąć klientce długich włosów i odradzają im ten krok. Skoro dziweczyna chce z włosów do kolan zrobić sobie jeżyka to proszę bardzo.Przecież jeśli ich nie zetnie to się nie przekona jak będzie się czuć i wyglondać w takiej fryzurce. ADAM. 14:18 kretka83 Dokładnie tak Gdyby mi fryzjer nie chciał obciąć wlosów maszynką powiedziałabym "to na mnie pan nie zarobisz" I poszłabym gdzie indziej 14:42 Haircutter (barber2004@tlen.pl) Niektórzy fryzjerzy chyba są bardziej przywiązani do długich włosów klientki niż ona sama. Śmieszy mnie to.Przecież taka panna z herami po kolana przychodząc do salonu i prosząc np. o fryzurę na eżuka ma w tym jakiś konkretny cel.Nie przyszła potargować śię z fryzjerem co do ścięcia tych długich włosów tylko żeby wyjść z salonu w nowej fryzurze. 15:09 kretka83 Zgadzam się. A co do mojego dzisiejszego fryzjera, to chyba poproszę o mocne skrócenie tyłu i generalnie o odświeżenie całości, ale na bardzo radyklane cięcie się chyba nie zdecyduję. Tyle czasu mi rosło te kilkanascie cm, że byłoby mi zaraz żal... 16:02 Paloma Picasso a ja uważam,że długie włosy są bardzo kobiece, jeśli są zadbane robią napewno dobre wrażenie i z tego co wiem podobają się mężczyzną,większość modelek i aktorek ma długie włosy, długie włosy można uczesać na wiele sposobów z krótkimi już gorzej 16:18 Paloma Picasso miałam kiedyś długie włosy do pasa, kiedys ściełam do ramion bo mi się znudziły, potrzebowałam zmiany,żałowałam, teraz mam tak do połowy pleców,lubie długie włosy 16:30 Moka mam pytania do haircutter Mam okrągłą twarz , włosy do ramion (ciemny blond) wypazurkowane i wycieniowane.Co wiecej one są scinane warstwowo tzn. te na wierzchu sa do brody a te pod spodem do lopatki. I pytanie moje jest takie czy przy ksztalcie mojej twarzy mogę sciąć włosy tak na "chłopaka" czy lepiej żebym została przy tej długości? I co sądzisz o Biosilk? Jak to sie uzywa i jak czesto? Anturium MILKA MILKA MILKA MILKA

Gość lubię rower
14:27 lola lou... pamietam tez jak ja sama kiedys poszlam do fryzjera i ona spytala sie mnie co chce z moimi wlosami zrobic..a mialam bardzo dlugie..powiedzialam ze nie wiem.. to on spytala czy chce miec ktorkie.. ja sie zgodzilam a ona mszynka sciela mnie na jezyka... momentalnie umyla mi wloys rozczesala je i zaczela przez srodek golic... z wlosow do pasa staly sie jezykiem ktory mial okolo 0.5 cm... to bylo dramatyczne przezycie... ale dzis mam bardzo krotkie wlosy.. scielam je okolo tydzien temu... i nie zaluje... 15:42 też pieczarka A ja uwielbiam miec tak krociutko podstrzyzony kark szczegolnie latem, jest fajnie i chlodno. Po raz pierwszy ostrzyglam sie tak pol roku temu, z bardzo dlugich - znaczy sie teraz mam rowno do polowy ucha a z tylu do tej linii wygolone. I zadni rodzice mnie nie strzyga bo mam 20 lat, chodze do fryzjerki ktora zawsze mnie rowno i przzwoicie podcina i podgala. Co tydzien prosze tez swojego chlopaka, zeby mnie podgolil z tylu, on bardzo lubi to robic Polecam wszystkim bo to najlepsza fryzurka. 01:28 EKSPERTKA Podgolił z tyłu,czyli kto scię strzyże? 14:57 też pieczarka co jakis miesiac fryzjerka, a chlopak po prostu w miedzyczasie raz czy dwa podcina maszynka tyl zeby swiezo wygladalo. 15:43 jacaranda Mialam w zyciu i krotkie wlosy i poldlugie i kilka razy dlugie. Teraz mam etap na dlugie (do pasa) i jestem bardzo zadowolona. Nie wiem, dlaczego lansujecie tu opinie, ze dlugie wlosy to meczarnia??! Wedlug mnie jesli komus pasuja, to jest to fajny atrybut kobiecosci. Moge sobie je dowolnie upiac, uwielbiam zwlaszcza takie upiecia, zeby z tylu glowy wlosy bylu zaczesane do gory (wiec koki, konskie ogony, klamry itp). Zadbane dlugie wlosy sa piekne. Sciac je mozna zawsze - to zaden problem. 15:49 też pieczarka Masz racje, tez mialam dlugie i wygladaly ok, ale ja nie ukrywam ze golenie karku daje mi cos w rodzaju satysfakcji erotycznej, nie tyle orgazm co takie przyjemne uczucie myziania - wieje wiatr, te dluzsze wlosy uderzaja o te wygolone... Z tym ze teraz juz tak tego nie czuje jak na poczatku, wiec mysle ze dam im odrosnac na jakis czas zanim zgole tyl znowu. Podoba mi sie fryzura Rihanny, moze tak zapuszcze. 17:38 xxxxxxabc ja ciachnełam 2 tygodnie temu z takich za tyłek na pazia a potem popedziłam do psiapsiółki a ta mnie zgoliła na 3 cm. 00:22 EKSPERTKA a Rihana jak się tarez nosi,znam ją ale nowego image nie znam,opisz..dzięki... 02:24 EKSPERTKA Do pieczarka 14:nie odpisałaś droga koleżanko na pytania,a tak w ogóle to nie martw się i zapuszczaj włosy,nie patrz na mamę! 14:43 aismen (aismen@poczta.onet.pl) aismen@tlen.pl ja lubie jak moja żonka ma fryzure na pazia lub na przysłowiową pieczarkę. jest sliczna w tych fryzurach. ale ostatnio cos się zbuntowała i nie chce sie tak obciąć 14:59 każdej kobiecie pasuje co innego,niektórym jest ślicznie w krókich włosach(np.Halle Berry)inne natomiast wyglądaja lepiej w długich....każdemu pasuje inna fryzura 16:49 dlugie tylko 19:09 haircutter (adamnorthon@tlen.pl) No,no, chwila nieuwagi i jak pięknie!! Tyle fajnych wpisów. Może ktoś sfilmował albo sfotografował Wasze strzyżenie. Podzielcie się swoimi wrażeniami i dołączcie fotki lub filmiki. Pozdrawiam. 18:16 długie włosy są najlepsze Hej jestem Krzysiek i też jestem fryzierem tylko ja w przeciwieństwie do kolegi namawiam na długie włosy niekoniecznie do pasaale takie do połowy pleców, uważam że każda dziewczynawygląda lepiej w długich włosach niż w krótkich , nie moge patrzeć na dziewczyny ścięte na krótko W moim zakładzie ani ja ani żaden pracownik nieścioł nigdy długich włosów na krótkie gdy któraś dziewczyna tego chce t odmawiamy i proponujemy fajne fryzurki z długich włosów i w większości dziewczyny pojakiś czasie przychodzą podziękować za to że ich nie ścieliśmy długie włosy to skarb każdy facet jak ma wybór to wybierze długie włosy a nie krótkie a najlepsza fryzurka która odmładza to 2 warkoczyki 21:18 haircutter Osobiście uważam że fryzjer powinien proponować a nie odradzać. Skoro dziewczyna chce obciąć długie włosy to widać ma ku temu powody i nic nam fryzjerom do tego.Możemy zaproponować jakąś dłuższą fryzurkę jeśli uważamy że klientce w zupełnie krótkich włosach nie będzie zbyt ładnie, ale ostateczna decyzja należy do kobiety. Ja tak sobie myślę że poprostu Twoi fryzjerzy i pewnie ty nie potraficie dobrze ostrzyc włosów.Krótkie fryzury wymagają perfekcyjnego strzyżenia i wielu fryzjerów poprostu boi się ich bo wychodzą na jaw ich mierne umiejętności. Do podcięcia włosów w okolicy łopatek czy ramion nie trzeba być geniuszem. Wiele dziewczyn potrafi zrobić to samemu albo jedna robi to drugiej nie koniecznie mając wykształcenie fryzjerskie. Oj Krzysiu,nie błysnąłeś tym wpisem. Lepiej powiedz gdzie strzyżesz żeby kobiety z charakterem, takie które wiedzą czego chcą od życia omijały twój salon szerokim łukiem. Pozdrawiam. 16:12 earth Jejku ile razy prosiłam swoją fryzjerke żeby obcięła mnie na króciutko. Za każdym razem mówiła, że nie.Brrrr .W końcu się uparłam i miałam takie na ok 3,5 cm. Czułam się bosko Sama fryzjerka stwierdziła, że mi ładnie, i ze się tego nie spodziewała. Obecnie zapuszczam, choć co jakiś czas chcę wrócić do króciutkich bo: - było wygodnie - czułam się seksownie (tak ludzie, w króciuteńkich włosach można być seksi, nie tylko w długaśnych, bo seksapil to samopoczucie a nie wygląd) - byłam pewna siebie Buźę mam pyzatą, chyba nie okrągła, raczej owalno-okragła. Nie wszystkim sie podobałam, ale sobie bardzo 20:39 Adzia93 (adzia93@autograf.pl) Ja mam dość długie włosy. Sięgają mi do połowy pleców. Są bardzo ładne. Naprawede dobrze mi w takich włosach. Sż troche wypazurkowane. Niestety ja , lubię zmiany. I chciałabym zrobić coś moimi włosami. Jakoś je obciąć. W grzywce jest mi nie do twarzy , a rodzice nie pozwalają obciąć mi zbyt dużo włosy. Co robić??? Proszę o porade. Muszę jej jakoś obciąć. Mam taką potrzebe, a już brak mi pomysłów. 00:04 Bob Haired Cześć, jeszcze 5 dni temu miałam piękne, długie włosy sięgające trochę dalej niz do polowy pleców. Zawsze miałam długie włosy, uwielbialam je, bo były lśniące, gładkie i proste Wszystkim się podobały. Niedawno mój chłopak zasugerował mi, że bardzo fajnie wyglądałabym w krótkich włosach. Na początku nie chciałam o tym słyszeć, ale później pomyślalam, że to w zasadzie dobry pomysł. Nigdy nie miałam krótkich włosów i byłam bardzo ciekawa jak będę wyglądać, czuć się, jak będą się układały moje włosy, jakie będą w dotyku. I zdecydowałam się na krótkie włoski, lekko pocieniowane z tyłu i nieco dłuższe po bokach. Idą delikatnym ukosem od bardzo krótkich z tyłu do nieco dłuższych po bokach z przedziełkiem z boku. Jestem bardzo zadowolona z tej decyzji! Włosy stały się lżejsze i zyskały objętości, a odsłonięta szyja i ramiona wyglądają fenomenalnie. Poza tym włosy są niesamowite w dotyku, nie mogę przestać ich dotykać i poprawiać Oczywiście większość moich znajomych nie może przeboleć tej decyzji, ale ja się bardzo cieszę. Stałam się dzieki nowej fryzurze bardziej pewna siebie i szczęśliwa 18:57 Ania long hair moge się założyć że za niedługo tego pożałujesz i dojdziesz do wniosku że długie włosy są najlepsze -można z nich tyle fajnych fryzur zrobić no i żaden facet im się nie opsze sama mam do połowy pleców i nigsy ich nie zetne nawet jak będe babcią pozdrowionka dla fryziera Krzysia tak trzymaj 17:12 pamcia Np.ja ciagle podcinam wlosy bo mam zniszczone koncówki chociaz mam tylko do ramion.Zastanawiam sie nad scieciem ich ale szkoda mi tych moich włosków,szczegulnie że mam zniszczone je deczko. 21:52 pieczarka 14 nudy.nie udało mi się nic uzyskaś w sprawie fryzu nadal mam grzyba na głowie...nie pomogły żadne metody.nie wiem co robić,stawiam ię ale to tylko pogarsza sprawę pozdro 17:03 Bob Haired Na pewno nie pożałuję tej decyzji Aniu długie włosy dodawały mi dziewczęcego uroku, w krótkich jestem po prostu seksy! Czuję się niesamowicie piękna i pewna siebie Obcięcie włosów zmieniło nie tylko mój wygląd, ale podziałało też pozytywnie na samopoczucie A co do stwierdzenia, że długie włosy są najlepsze, to byłabym ostrożna PS. Moje krótkie włosy podobają się facetom a co najważniejsze mój kochany chłopak nie może się im oprzeć Pozdrawiam serdecznie wszystkie kobiety, które dbają o swoje włosy (niezależnie od tego, czy mają je krótkie czy długie) 17:30 jeszcze dodam to ja kiedys scialam dlugi wlosy bo wpadlam w depresję i bulimię... i tak jakos czulam ze musze sobie sciac. ale teraz juz sie wyleczylam, wlosy mam znowu dlugasne i nie mam zamiaru ich scinac 02:31 EKSPERTKA Do pieczarka 14:To znaczy co?nie zapuszczasz? po prostu nie daj się obcinać!a jakie wolisz mieć? 02:34 EKSPERTKA Słuchaj napisałaś w poprzednim liście że cię obcieli krócej itp a można tak chcąć mieć grzybka na głowie?przecież to fryzura za uszy nie? pozdrawiam pieczarka i trzymam kciuki za zapuszczanie,odpisz..pa 00:03 Docia001 (froggydpw@aol.com) barber2004@tlen.pl Czesc, Mam dlugie wlosy prawie po pas, i do tego jeszcze geste. Mieszkam w cieplym klimacie Phoenix, Arizona. Mam 5 miesiacznego bobasa i prace na caty etet. Tak ze moja fryzura do pracy do kucyk. Lubie moje wlosy ,ale juz mam ich dosyc. Czy proponujesz jakas fryzure co bym mogla miec dusze ale latwe do utrzymania? pozdrawiam, Docia001 00:13 EKSPERTKA TEn kretyn każe pewnie ci się ogolić na łyso doocia 14:54 pieczarka 14 ja chciałabym mieć włosy ok. do połowy pleców,lub dłuższe.a noi moja pieczarka to taka jakby długa grzywka po całej lini tgłowy,długości mojego czoła.tak wieczorem co miesiąc,to moja mama karze siadać na krzesło,tata stoi jak się próbuje wyrwać,to się dzieje nie powiem co.mama tnie,tata trzyma.jak tata zwichnął nogę,to mi urosły do karku,ale potem było wielkie CIACH na grzybka.pozdrrooo 19:25 olka 83 troche wszystko jest na przekur na tym świecie jedni chcą mieć długie włosy a mają krótkie i na odwrót np mój sąsiad a obecnie też narzeczony (24lata kończy studia) nigdy w życiu nie miał krutkich włosów (oczywiście nielicząc tego jak się urodził) odkąd pamiętam miał włosy takie jak my dziewczyny a nawet dłuższe bo przez cała podstawówke miał piękne grube i lśniące włosy do pasa wszystkie dziewczyny mu ich zazdrościły - a on ichnie nawidził ale mama niepozwalała mu ich obciąc -chodził w warkoczu końskim ogonie a czasami w rozpuszczonych i kiedy poszedł do liceum i mama nie kazała mu już nosić długich włosów on się już do nich przyzwyczaił i skrucił sobie tylko do połowy pleców i ma take do dziś i wygląda świetnie wszystkie dziewczyny za nim szleją ja też ale mam szczęście bo on zamną) 9dodam że to nie jest jakiś metal albo coś w tym stylu tylko pożądnie się ubierai dba o włosy tak jak ja) uwielbiam je jak opadają na jego umięśnione i opalone ciało a kiedyś zrobiłam mu mnustwo warkoczyków wyglądał bosko -sama też mam włosy do połowy pleców i nigdy bym ich nie ścięła i was też namawiam nie róbcie tego pozdro 01:32 EKSPERTKA Do pieczarka 14 Boże przecież ta twoja mama to musi się za coś na tobie mścić czy co?nie pozwala ci być kobieca,nierozumiem,może gdy będziesz mieć z 25 lat i swoje życie wreszcie posmakujesz długich włosów,bo to wspaniała rzecz,byle by do tego czasu ich nie znienawidzić na przekór bo i tak może być jak się uparli na tą pieczarkę,nie przejmuj się i zapuszczaj!A mamie się nie podobały te długie znaczy do karku?jak mama cię w ogóle strzyże,proste cięcie w 2 min?Walcz o swoje w końcu twoja głowa,zapuszczaj i się nie daj!Nie daj się obcinać i tyle,co w ogóle twoje koleżanki na to ciekawe?...odpisz,pozdrawiam papa 1 « 14 15 16 17 18 » 33 Strony tematu: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233

Gość LISSSKaaaaa
mialam wlosy sredniej dlugosci mocno pocieniowane...no i naszla mnie jakas ( teraz la mnie dziwna i niezrozumiala) faza, zaby zrobic irokez..ale nie taki jak punki maja tylko eby wlosy byly na gorze krotsze a na dole dluzsze ..jeszcze niedawno tak scinano...takie odwolanie do lat 80. no i co wyszlo z tego..ano wyszlo..poszlam do fryzjeraz salonu Jean Paul David czy Davis juz nie pamietam...(z reszta nie warto pamietac po tym co zostawil mi na glowie). Powiedzialm babce co chcialabym na glowie bo wydawalo mi sie ze fryzjerzy z takich firm sa wyszkoleni i maja fantazje..a tu kicha... umyla mi glowe i posadziala na fotelu..zgodzila sie zrobic fryzure i opitolila mi wlosy u gory..zaczela cieniowac po czym oznajmila mi sie ona mi tego nie zrobi bo...bo nie umie!!!! HA ha ha jakas paranoja...ostatecznie uczesala mnie w "Coś" nie wiem jak ja pozniej wrocialam z salonu w autobusie pelnym ludzi... ale ryczalam jak bobr...bo zapuszczalam tyle czasu zeby jakas niewykwalifikowana pie**ola zrobila mi na glowie kuku...:/ kasa przepadla a ja sie sparzylam i juz jakies pol roku nie bylam u fryzjera..bo mam jakis lek ze znowu pojdzie cos nie tak..a teraz teaz wygladam beznadziejnie bo wlosy odrosly i z tylu sa dlugie grubo za karka z przodu do brody... co mam zrobic z tymi wlosamiii..buuuu poradz mi adam cos bo oszaleje..mam cieniowac czy mam zciac do jednej dlugosci? i jak tlumaczyc jaka chce fryzura fryzjerowi zeby mnie zrozumial dobrze?

Gość Hairccuter
Żeby krótka fryzura z cienkich włosów wyglądała na gęstą trzeba ją dokładnie ostrzyc.To nie wszystko ciachnąć włosy na odpowiednią długość i już.Takie strzyżenie musi być wypieszczone.Trzeba włosy ściąć, i tak wycieniować żeby właścicielka fryzury przeczesała je palcami i żeby fryzura układała się sama. Wiadomo że trzeba czasami piankę lub żel wetknąć we włosy,ale to powinno być oczywiste tak jak makijaż czy umycie zębów rano i przed snem. Ja wiem że nie każdej kobiecie pasują włosy krótkie, ale na boga, nie można żyć w takiej beznadziejnej monotonii!!! Jak patrzę na warszawskie chodniki to aż mi się obiad zaczyna zwracać. Albo tabuny niemal identycznie obciętych dziewczyn (zazwyczaj do ramion albo łopatek),albo idiotyczne warkoczyki za tyłek,lub to co mnie wkuża najbardziej to koczki.Włosy gładko ulizane do tyłu i wielki supeł na czubku głowy. Jak już się jest świtezianką zza krowiego ogonka no to idźmy na całość i rozpuszczajmy włosy.No a jak rozpuszczone włosy po kolana przeszkadzają no to trzeba je obciąć. Ruskie baby ze stadionu mają czasem więcej fantazji jeśli chodzi o fryzury niż moje rodaczki. Dziewczyny,patrzcie w lustra a nie na jakieś pseudo gwiazdki typu Mandaryna.Trochę własnego gustu,odwagi i zdecydowania. Czasy warkoczy po kolana odeszły do historii a kobieta sukcesu musi wiedzieć czego chce.Dzisiejsze czasy należą do kobiet zdecydowanych, odważnych, mających własne zdanie i wyzwolonych. Długie włosy zazwyczaj noszą dziewczyny nieśmiałe, bojaźliwe takie typowe ewa ziewa niezdecydowane które gdzie się popchnie tam pójdą. Dobra, koniec wykładu!! Kobiety!!Jesteście piękne!!Dbajcie o siebie i będzie super. Długowłose,nie obrażać mi się. Pozdrawiam.

Gość zimna klucha
eeee

Gość zimna klucha
e weście coś zróbcie z tym fanatykiem rowerów wkurwia mnie zaśmieca forum nie widzicie tego????powiedzcie mu coś ciągle przysyłają tu jakiś spam a założono ten temat po toby ludzieopowiadali swoje poglądy a nie żeby sobie dokuczać ;)