Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Go艣膰 pinka23
pipek ja tez tego nie ogladam ale moja mama oglada i jestem skazana na ta telenowele na szczescie mozna sobie z kims pogadac

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pipek
juz po 1 dawce mozna sie zle czuc.po ok,2tyg.widac jakies efekty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek
a co ci dali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek
najgorszy jest 1 tydzien brania,a potem organizm pomalu sie przyzwyczaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek
PINKA23,:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek
acha juz wiem co bierzesz,trzeba przeczekac te nieprzyjemne objawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinka23
rexetin pol rano i pol wieczorem ja je bralam przed ciaza i dobrze sie czulam bralam prawie rok i musialam odstawic czy teraz jak biore to tak jak od nowa bym zaczynala?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinka23
a i cloranxen doraznie i tez juz bralam i sie dobrze czulam a teraz boje sie brac bo mam jakies chore jazdy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinka23
czy to normalne ze boje sie brac leki jak to przelamac przeciez musze sobie jakos pomoc

Udost臋pnij ten post

(: 馃尲 Pipek Sprawdzam, czy mi wyjdzie? jesli tak to dzi臋ki za porad臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek
jestok.Maaaja :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gabi147
Pippek no odzywam sie do Ciebie moze zle napisa艂as;p nie mam pojecia ja jestem na gg ale Ciebie nie widac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek
Pinka23,nie wie czy to normalne,aleto jest i moj problem.nie wezme zadnego leku bez przeczytania ulotki i sprawdzenia dodatkowo w leksykonie.sprawdze i tak nie biore.tak panicznie sie tego leku boje .jak wzielam noey lek zaraz sie balam wymyslalam objawy ktore wyczytalam a ich nie bylo tylko mi sie wydawalo tak eziala l臋k.wzielam pol tabletki na noc i balam sie zasnac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek
ja jestem i czekam.zaraz wysle ci jeszcze raz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gabi147
JA Ci wys艂a艂am swoj Pipek;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia_o
Byc moze Erlen - Meyera to szklo, moze to rowniez szklo, ja w kazdym razie mialam taki plyn o takiej nazwie...mysle ze w aptece pani farmaceutka powinna wiedziec o co chodzi skoro u mnie na zadu....wiedziala hihihi ;) moze zrobilam jakis blad literowy, sorki :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czesio
jestem studentem akademii medycznej mam nerwice z膮艂adka ostatnio mam kata od dw贸ch tygodni i ju偶 nie moge mam zaleganie mysli i takie yam pomocy??????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spytaj koleg贸w
z psychiatrii ;-)

Udost臋pnij ten post

Witajcie. jak tam czerwcowe upa艂y? Ja zdr贸wko? Ja dzi艣 mia艂am jecha膰 do dentysty, ale ten upa艂 mnie dobi艂 i odwo艂a艂am wizyt臋. Po po艂udniu za to id臋 z kole偶ank膮 gdzie艣 na plotki-bardzo to mnie relaksuje.Czy jeste艣cie ?Bo od rana prawie cisza, wszystkie poprzechodzi艂y艣cie na prywatne rozmowy? czuj臋 si臋 opuszczona./ha, ha (:

Udost臋pnij ten post

a gdzie tam na prywatne:-) ja tez ciezko znosze upa艂y , choc te jeszce mnie nie dobijaja

Udost臋pnij ten post

Kringa! Jak to mi艂o! Nie wychodz臋 z domu bo upa艂, ale w sumie to fajnie, 偶e lato przysz艂o. Oby na troch臋 d艂u偶ej. jak si臋 czujesz? Ja dzis jakos nawet nie narzekam.

Udost臋pnij ten post

Kringa czy kiedy艣 pisa艂a艣 na jakim艣 czacie? Mo偶e sobie za艂ozymy taki czat o nerwicach? To chyba nie trudne, a mozna by pogada膰 troche szybciej jak ma sie czas?

Udost臋pnij ten post

dzis jad臋 z kolezank膮 na pogaduchy i zamiast sie cieszy膰, to wci膮z kombinuj臋, 偶eby wytrzyma膰 ten czas, 偶eby pojecha膰 w miejsce kt贸re ju偶 znam, a nie jakie艣 nowe.Takie leki co by by艂o gdyby? Oczywi艣cie staram sie z tym walczyc, ale jednak czuj臋 si臋 dziwnie podkrecona samym faktem wyjazdu z domu. Ona mnie zabiera swoim samochodem, 偶ebym w艂asnie sie rozluxni艂a. Zna moja sytuacje i te leki. Kardiologa tez mi poleci艂a od siebie.Jest kochana, ale i tak mam od rana s...czk臋. Poniewa偶 mam t臋 cholerna nerwice od lat wielu, wi臋c ju偶 nie wpadam w panik臋, bo czego艣 si臋 nauczy艂am, ale ten dygot wewnetrzny zosta艂. Chyba ja dzis poprosze, by kiedy艣 ze mn膮 pojecha艂a do jakiego艣 psychiatry, bo z m臋偶em raczej bym nie chcia艂a. On zaraz sie tak na mnie spojrzy dziwnie i pewnie sobie pomysli, 偶e zwariowa艂am doszczetnie i znowu chce 艂azi膰 po jaki艣 nowych lekarzach. Czy Wy tez tak przezywacie wyj艣cia z domu? Ja nawet z psem 偶adziej chodz臋, w艂a艣ciwie z musu, bo widz臋, 偶e si臋 ju偶 meczy. jestem straszn膮 pa艅ci膮, a tak kocham swoj膮 suni臋. M贸j m膮偶 si臋 艣mieje cz臋sto i m贸wi, 偶e powinnam zamieszka膰 w przychodni. Smieszne!!!No naprawd臋!

Udost臋pnij ten post

Kringa Jasne, ale jak ci poda膰 namiary nie 艂ami膮c zasad anonimowo艣ci? Nie znam sie na tym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Maaja
ta s... to nerwicowy objaw niestety...:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gabi147
Haloooooo halooo jak tam sie miewacie;) Ja w pracy dobrze ze klima jest bo bym umar艂a;)dzis sa moje urodzinki i czuje sie znakomicie zebym czy艂a sie tak zawsze jak dzis,hehe i jeszcze posz艂am dzis na diete,ta kapuscaina zobaczymy jak mi pojdzie,grunt to spokoj.PozdraviamWas i ca艂uskiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:p

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰