pipek 0 Napisano Sierpień 24, 2006 trzeba dokladnie patrzec jak co jest napisane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 24, 2006 Wiola,dobranoc,bo tylko my zostalysmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do pipek Napisano Sierpień 24, 2006 ty naprawdę masz obsesję...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 24, 2006 Dobranoc wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
początkująca 0 Napisano Sierpień 24, 2006 wiole33>też dzięki,popytam,mi są chyba bardziej potrzebne na serducho,nie wiedziałam ze jest takie rozóżnienie też sie już pogubiłam,kto sie pdszywa a kto nie:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola33 0 Napisano Sierpień 24, 2006 dobranoc Pipek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 24, 2006 Ty.....brak mi slow-i tobie dobrej nocy zycze,abys przemyslal swoje postepowanie.czy nie sprawiasz bolu drugiej osobie. Nie czyn drugiemu tego ,co tobie nie mile! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
początkująca 0 Napisano Sierpień 24, 2006 miłej nocy pipek:) mi z reguły tętno szaleje,i czuje jakby ciężar w okolicy mostka:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do pipek Napisano Sierpień 24, 2006 macie tu linka-moze się czegos nauczycie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1074782&start=0 początkująca - popytaj w aptece herbatka KALMA ziołowa jest b.dobra,zdrowia dla Twojej mamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Sierpień 24, 2006 to co napisalam bylo do Podszywacza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do pipek Napisano Sierpień 24, 2006 wchodz na tego linka i nie marudz bo za chwilę będziesz się zastanawiać czy nie masz kolejnego zawału... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola33 0 Napisano Sierpień 24, 2006 początkująca ja tez tak mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
początkująca 0 Napisano Sierpień 24, 2006 a jak sobie z tym radzisz? moja teoria na tzw\"przeczekanie\" nie działa i nie w sumie nie wiem co mam robić:O a tak reklama do szały mnie doprowadza.... i pewnie z tego wszystkiego znowu nie będe mogłą zasnąc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do poczatkujacej Napisano Sierpień 24, 2006 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3253821 link jak usunąc te reklamy:) a z apteką trochę zawaliłaś musisz wytrzymać do jutra,powodzenia!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabi147 0 Napisano Sierpień 25, 2006 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabi147 0 Napisano Sierpień 25, 2006 Jestem,ale miałam przebojowa nic;)Dziewczyny to badanie kosztuje13ozłi wyszło wszystko u mnie komputerowa diagnoza całego organizmu wpiszcie w google i wyskoczy.Nie mozliwe ze to kosztuje 1tys ,misiaczki ja troszke sie uspokoiłam po tym badaniu całuskiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Wam wszystkim i serio modlcie sie mam tak modlitwe dostałam od ksiedza pomaga:)całuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Gabi Napisano Sierpień 25, 2006 możesz tu wpisać treść tej modlitwy? Dziękuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabi147 0 Napisano Sierpień 25, 2006 Moge pozniej bo jestem w pracy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Gabi Napisano Sierpień 25, 2006 Poczekam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana_wawa_ 0 Napisano Sierpień 25, 2006 Czesc Gabi masz teraz jakieś objawy somatyczne? Jak sobie radzisz? Ja mam ostatnio chwile załamania przez ten bóle twarzy i zawroty... :( Nie wierze juz w nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabi147 0 Napisano Sierpień 25, 2006 Załamana-wawa wysle Ci modlitwe pozniej ok,zobaczysz wszystko przejdzie tylko trzeba troche czasu misiaki trzeba w cos wierzyc bo to szatan złe mysli nam wpedza,moze powiecie ze zwarjowałam ale ja nawet byłam u ksiedza egzorcysty:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana_wawa_ 0 Napisano Sierpień 25, 2006 Gabi i co powiedzial ten egzorcyta? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana_wawa_ 0 Napisano Sierpień 25, 2006 I co mówi Twoja psycholog? Ja mam wizyte dopiero pod koniec października :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Sierpień 25, 2006 Czesc dziewczyny! Takie badanie komputerowe jest dobre jak boisz sie ,ze masz jakas chorobe..... wtedy mozna naprawde poczuc sie lepiej -w koncu wszystko jest w glowie....ja wiem,ze u mnie klopoty sa z nerwicy wiec takie badanie jest mi zbedne..... Podszywaczy idrozniam ,spoko.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Sierpień 25, 2006 odróżniam mialo byc , ale ta reklama namolna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do rrenki Napisano Sierpień 25, 2006 pewnie nie spałaś całą noc przez podszywacza:o i objawy się pojawiły:P Ale po co psychoterapia lepiej się nakręcać na topiku:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Sierpień 25, 2006 mylisz sie ,takie idioty nie wyprowadza mnie z równowagi...wrecz smiesza ,po za tym ja spie jak niemowle ,jestem jak mis koala moglabym spac 24 godz.na dobe choc to nierealne.... pozdrowka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do rrenki Napisano Sierpień 25, 2006 a o początkuącą zadna z was dziś jeszcze nie zapytała,kolejny dowód na widzenie tylko SIEBIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Sierpień 25, 2006 napisz cos o sobie ,skoro jestes na blizniaczym forum:\"Stany lękowe....itp.\" to temat nerwic ,natręctw jest Ci bliski...moze Ty odpowiesz poczatkujacej na jej pytanie? i podzielisz sie swoimi sposobami na zwalczanie ...hmm...no wlasnie czego....? ja poki co wychodze na zakupki ,pa ,pa wszystkim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do rrenki Napisano Sierpień 25, 2006 juz wczoraj jej odpowiedzialam:) a o swoich objawach mówię lekarzowi i terapeucie - obaj z NFZ! bo nerwicowcom szybko udzielają się dolegliwości innych czego dowodem jest czytanie tego forum, zarzucało wam to już wielu forumowiczow ale wolicie udawać głuche... Udanych zakupów i zerowych objawów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach