rrenka037 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 ale ja bez tabletki -chocby w kieszeni ani rusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 bo ja biore tylko taka czastke tabl.-cwiartke tak na zasadzie placebo tylko ok.poludnia polowke bo inaczej nie wyszlabym z domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola33 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Bianka_120 Mam takie same obawy co TY, jak długo to serce jeszcze wytrzyma te ciągłe kołatania, czy nie bedzie jakis ubocznych skutków tej nerwicy.Ale chyba nie potrzeba sie tak dołowac,potrzeba nam pozytywnego myślenia i tego wam wszystkim życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola33 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Alex pozdrawiam !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Na te przewlekle kolatania serca predzej czy pozniej trzeba bedzie brac leki blokery ja juz biore od 6 lat i mi nie kolacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola33 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 rrenka37 a czy te blokery trzeba juz brac zawsze? 6 lat to długo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Ciężko mi się z tym pogodzić moja mama jest załamana szuka oparcia we mnie a ja ja jestem do niczego nie można na mnie liczyc bo jestem do dupy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 z tego co wiem to odstawia sie je stopniowo i mozna zaprzestac brac -w przypadku jak bierze sie z powodu nerwow....ale jesli sa wskazania takie jak zaburzenia rytmu(nie mylic z tetnem szybkim od nerwow!) czy wysokie cisnienie to juz lekarz musi zdecydowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 ja biore bo czuje taka potrzebe a kardiolog powiedzial ,ze w nerwicy stosuje sie je calymi latami i mozna je laczyc z innymi lekami ,bywaja pomocne przy antydepr.ktore moga podwyzszac tetno ,po za tym ja przy nich mam cisnienie 120/80 i tetno w normie wiec mam wskazania aby brac bo mi dobrze sluzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Jak kiedys robilam badanie wysilkowe to mialam zabojcze tetno juz po chwili badania (a bylam spokojna) i dlugo mi zwalnialo -efekt braku kondycji ,nerwow , nadwagi..... i nerwicowe objawy dlatego dostalam te leki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 rrenko a jekie bierzesz blokery na to serce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 atenolol 25 mg -pol rano i pol pod wieczor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 nie było mnie tylko dobę a tutaj tyle wpisów jak uśną dzieciaki to wszystko przeczytam tymczasem pozdrawiam i już nie mogłam się doczekac by tu z wami być :) przypomniało mi sie,że też brałam bellergot, wiele inych dziwnych nazw których nie spamiętałam, co do mojego EEG to dziwne,że tak mnie potraktowali, przecież robiłam to badanie w szpitalu, a i do przyjemnych nie należy... zrobię powtórkę, w ogóle zabieram się za siebie od nowa od podstaw, czuję się,że mam mnóstwo siły, energii, nie jestem zupełnie spokojna, trzęse się w środku ale szczęśliwa, i taka wylewna,, :D jak nigdy dotąd.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Musze kończyć bo mama dzwoniła że mnie zarejestrowała do kardiologa na 21 ,15 i chyba pojade pózniej wam napisze co mi powiedział powiem wam że temu lekarzowi najbardziej ufam pa pa pa odezwe się jak wróce ....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Bianka popytaj go o cos na zmniejszenie tetna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Ja tez koncze bo zapuszcze tu korzenie ,pa,pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Do MAMYJULKI 6 lat temu robiłam eeg głowy mojemu synowi w szpitalu bo miał straszne bóle głowy i w tym właśnie eeg stwierdzili PADACZKE byłam przerażona odwiedziłam mnóstwo lekarzy i dopiero w klinice dziecinnej w chorzowie stwierdzili pomyłke syn jest zdrowy jak ryba ma196 cm wzrostu chodzi na siłownie i nie ma zadnej padaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 mi chociaż żeby cokolwiek powiedzieli, odchylenia od normy i tyle... ale jakiej normy jestem nienormalna ? ogólniak skończyłam z dobrym wynikiem, jestem księgową, matką,żoną kochanką,radzę sobie w życiu nieźlenie, jestem uczuciowa za bardzo jedynie pomogłabym wszystkiemu co sie wkoół kręci ale to mnie wykańcza samą... eeh nie mam czasu musze dzieci usypiać, ale ciagle tu zaglądam ide jedną robote dokończyć ale wrócę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Peo,mozesz wspomagac sie Afobamem.to sa krople homeopatyczne-mozna laczyc z innymi lekami.a jak one na ciebie dzialaja?po ok.1 mies.trzeba brac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ssssssss Napisano Wrzesień 14, 2006 co Ty chrzanisz pipek afobam nie jest zilowy!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ssssssss Napisano Wrzesień 14, 2006 ani homeopatyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Bianka,jak czytalam twoj post ze str 203 to tak ja bym to pisala.te wizyty na pogotowiu,lekarzy przeroznych itp.mam juz dosc czy to ma sens?-tyle w tym rozgoryczenia. Bylam dzis w Palacu Mlodziezy i ledwo wrocilam.po drodze czulam ze cos mnie bierze jakies chwiania.bol glowy goraco,nogi odmowily mi posluszenstwa,jakies zatykania w brzuchu.stanelam na srodku wzielam apap(apteczke nosze przy sobie i wode!).jakos doszlam.w domu czuje jak mi kolacze serce,patrze w lustro ,a ja blada.wystraszylam sie ze to cos z sercem.zmierzylam cisnienie ale nie odrazu bo sie balam ze jest moze wysokie-bylo ok.wypilam 2 kubki wody i przeszlo.ale teraz martwie sie dlaczego taka bylam blada?pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 do SSSSSSSSSSSSSSSS-to jest odp.na zadane czyjes pytanie,chodzi o krople.a ty czytaj uwaznie posty,bo nie wiesz o co chodzi.afobam nie jest ziolowy o tym kazdy tu wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Peo-zrozumiales moja wypowiedz?bo niektorzy nie zrozumieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Maaaja,co nowego powiedzial lekarz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ssssssss Napisano Wrzesień 14, 2006 pipek sie nakrecil ,pipek sie nakrecil.....niie lam sie to tylko nerwica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Bianka,slyszalam ,ze Bellergot ma byc wycofywany z aptek,poniewaz ma za duzo skutkow ubocznych i b.szkodliwy.moj lekarz juz nikonu tago nie zapisuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do ssssssss Napisano Wrzesień 14, 2006 ssssssspadaj!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ssssssss Napisano Wrzesień 14, 2006 zaraz spadam tylko szlag mnie trafia jak czytam takie pipki pipek jestes hipochondryczka wiesz o tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach