pipek 0 Napisano Listopad 29, 2006 Ja tez latalam po sklepach.Kupilam w CA fajna bluzke,poza tym kilka prezentow pod choinke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 29, 2006 a poki co to troll w kuchni by sie przydal bylby jakis pozytek chociaz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Listopad 29, 2006 dobranoc Iijama Ja się tak źle czułam po aerobiku ,że naprawdę zamierzałam się na pogotowie a jak weszłam do Was od razu mi wszystko przeszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Listopad 29, 2006 ja tez juz Was pozegnam.Zycze spokojnej nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 29, 2006 no wlasnie ,czas na prezenty ,tylko za portfel sie trzymac ,mam 4 chrzesniakow(ale 2 doroslych wiec odpadaja juz do podarkow) i moj maz ma 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Listopad 29, 2006 Dobranoc Pipek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 29, 2006 Dobranoc tym ktore ida spac ,ja jeszcze posiedze dopoki moj men nie wroci ,pojechal jeszcze na warsztat na chwile -ma niedaleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Listopad 29, 2006 Rrenka czy Ty nie wiesz czemu nie mogę niektórych wiadomości otworzyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 29, 2006 efcia , u nas mgla opadla prawie calkiem wiec Twoj maz niech spokojnie jedzie a jak bedzie obok mnie przejezdzal to niech trabnie pod oknem to mu chusteczka zamacham! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 29, 2006 no brak jakis programow otwierajacych ale bardzo to sie nie znam ,mi kolega powgrywal i trwalo to moment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 29, 2006 ale popytam i jak bede wiedziala to dam Ci linki do sciagniecia ich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Listopad 29, 2006 Też muszę zawołać jakiegoś kolegę albo jeszcze lepiej obcego przystojniaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Listopad 29, 2006 dzięki Rrenka ja coś tam mam bo niektóre oglądam bez problemu są super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 29, 2006 pewnie te co jest kolo nich napis pps sie nie otwieraja? zaraz cos Ci jeszcze wysle co juz slalam ja Cie tu nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 29, 2006 Gocha wyslalam ,lec na poczte! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 Trol wróci zobaczycie .Gocha jak ja ci zazdroszcze tego aerobiku.Dzisiaj wieczorem znów byłam na spacerku z mężem ,musze kogoś znaleść do wyprowadzania jak pojedzie albo poderwe jakiegoś na zepsuty komputer ,albo lodówke-Efcia w tym jest dobra.Chodze tak po tym naszym osiedlu i na końcu jest zakręt tam jest centrum ,świat i ludzie i nie moge dojść to tego zakrętu.Dzisiaj byłam od niego może jakieś 30 metrów i nie dałam rady -chore co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 Ja tez nie moge wszystkich otworzyć ,wyskakują mi jakieś pierdoly w jakim programie i póżniej ,że niemożliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Listopad 29, 2006 Nic na razie nie mam na poczcie Ada Ty się nie łam zobacz jak daleko dzisiaj zaszłaś przecież to już coś ! Na ten aerobik to ja chodzę z duszą na ramieniu za każdym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 29, 2006 wrcilam z pracy ale tak imi slabo ze szok normalnie!!! dzis juz dalam mojemu prezent na mikolaja tak za wszelki wypadek jakbym nbie dozyla hihi dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 29, 2006 ee tam ada nie chore tylko upierdliwe!nie martw sie ,malymi kroczkami ,ja codzien czuje oddech N na plecach ale trening czyni mistrza i cel jest najwazniejszy ,chce miec nowe firanki to musze polatac po sklepach ,choc prosciej byloby zamowic przez neta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Listopad 29, 2006 Mi wyskakują takie kwadraciki jak w jakichś formularzach co się wpisuje dane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 29, 2006 zcesc aniolku ,oj cos czasu dla nas nie masz wcale ,ale praca najwazniejsza ,rozumiem ,dobranoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 29, 2006 a otwieraja Ci sie takie jakby ksiazki na kupke ulozone(WinRAR)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Listopad 29, 2006 Aniołku chyba dzis zły dzień - moja zdrowa na umysle (w przeciwieństwie do mnie) siostra dzwoniła i opowiadała ,że zrobiło jej się tak słabo ,że pół godziny leżała ! Czemu ja się pytam ona się tego nie boi !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Listopad 29, 2006 Nie Rrenka takie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 29, 2006 no to brak WinRAR ale jak sciagnac ,nie probowalam moze jutro sprobuje...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 29, 2006 Gocha bo to jest tak ze zdrowym-i na takie chwilowe epizody nie reaguja jak my nerwicowcy -a nam sie jakas wsciekla lampa blyskowa zapala! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 29, 2006 Zdrowego jak sie wystraszy to nawet mu nie przeszkadza jakos specjalnie ze serce wali jak mlot ,powali i przechodzi a mi np.od razu by sie robilo ciemno przed oczami i caly dalszy lancuszek..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha37 0 Napisano Listopad 29, 2006 Rrenka ja sobie spróbuję to ściągnąć ! My też się nie damy i sobie wyzdrowiejemy a co ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 29, 2006 Gosia zegnam sie juz ,ide te gary zmywac ,DOBRANOC!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach