ada7777 0 Napisano Listopad 30, 2006 Gdzie jesteście moje panie ,nudzi mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 30, 2006 Wracam !! Troli nie ma ? jest czysto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 30, 2006 Cześć Aduś, wiem,że w czerni mi lepiej, lubię czarny kolor.Co planujesz na dzisiejsze Andrzejki?:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 30, 2006 Dla wszystkich ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 30, 2006 Witaj Kasiu:)jak widzisz trole jeszcze się nie obudziły:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 30, 2006 hej, hej dlaczego z rana nie moge sie zwlec z lozka!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 30, 2006 NA dzisiaj planuje terapie i już mnie trzepie ,bo droga mnie dobija.Musze uszykować córcie ,bo wychodzi na imprezke do kolegi z klasy i nie ma się w co ubrać ,a ma dopiero 9 lat.Wczoraj się wkurzyła ,bo zaproponowałam jej zakupy w Paryżu ,ale nie chciała lecieć.Normalnie to bym śmigała gdzieś na impreske ,a tak ciepłe kapcie i telewizor no i wy oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 30, 2006 Iiyma wypnij się sprzedam Ci kopniaka to moze się rozkręcisz.Właśnie najgorsze jest wstawanie z wyrka póżniej już jakoś leci,zrób pare przysiadów ,rozciągnij kosteczki i będzie lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 30, 2006 iiyama nie martw się ja też tak mam często,że nie mogę rano wstać, widać taka nasza uroda.Mam niskie ciśnienie i niski poziom cukru i może dlatego nie mam kłopotów ze snem,natomiast rano o godz.6 do pracy wstaje jak na skazanie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 30, 2006 Kaśka trol wystraszył się tych słodkich serduszek i uciekł,a może miał dość i nie wytrzymał cukrowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 30, 2006 Dana o 6 rano dla mnie to środek nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 30, 2006 Ja strasznie się męcze ze wstawaniem rano ,ale chyba taka moja uroda .Zawsze bylam śpioch i lubie spać.Najgorzej latem dgy trzeba wstać i otworzyć biznes.Jak robiłam prawojazdy musiałam wstawać o 5 rano ,bo na egzamin dojerzdżałam do Szczecina to był horror,na śpiku szłam na przystanek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 30, 2006 kawka, slodka jak cholera chalwa i oczki otwieraja mi sie szerzej. dziewczyny powiedzcie jak to jest, ze boicie sie wyjsc z domu?czy poza domem jest cos niepokojacego, czy cos sie moze zdarzyc? Ja mam tylko lęki ktore trudno opisac ale nie zaleza one od miejsca gzdie sie znajduje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 30, 2006 Idę jakiś obiadek sklecić ,Efcia ,żebyś mieszkała bliżej to zamówiłabym u ciebie obiadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 30, 2006 tez zawsze lubilam spac zwlaszcza z rana i moje dzieci maja to samo,wywalic je z wyrka kosztuje sporo nerwow, dobrze,ze na uczelni rozliczaja je ze spoznien mnie nic nie mobilizuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 30, 2006 IIyma u mnie to jest tak ,że nagle ogarnia mnie taki dziwny niepokój ,wydaje mi się wtedy ,że serce mi stanie ,że nikt mi nie pomoże ,cała się trzęse i nie mam sił i mam taki ścisk pod żebrami.Okropne uczucie i ten strach ,człowiek się boi ,ale tak inaczej.Ostatnio kiedy spacerowałam z mężem doszli do nas znajomi ,yak było wszystko ok ,ale kiedy oni podeszli odrazu myśl ,że padne ,że wtydu sobie narobie to jest bardzo dziwne i upierdliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 30, 2006 Tak Ada 6 rano to środek nocy ale co na to poradzić do pracy chodzić muszę,ale pocieszam się tym, że mam dużo wolnego i wowczas mogę spać do woli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 30, 2006 Mój najmłodszy synek też lubi spać ma 8 lat chodzi do pierwszej klasy i dzień w dzień ma na ósmą .Rano to jest koszmar trzeba go siła wyciągać z wyrka,są przy tym nerwy ,a ile śmiechu ,bo potrafi w kurtce położyć się w łóżku i prosić o jeszcze 5 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 30, 2006 Dana pełna podziwu jestem dla ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 30, 2006 Aduś ale dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 30, 2006 ada a czy cos sie wydarzylo czy to przyszlo samo przez sie? bo ja latem spedzalam wakacje na dzialce i tem wydarzylo sie pare zlych dla mnie spraw, nie chce tam jechac bo czuje sie tam nieswojo i tam zaczely sie moje lęki, ale teraz nie ma problemu idzie zima i na dzialki sie nie jezdzi ale co bedzie latem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 30, 2006 Helo perełki ja wpadłam tylko się przywitać i zyczyć miłego dzionka.Pogoda jest sliczna aż żal w domciu siedzieć , ja nie mam problemu rano wstać , bo wtedy się jeszcze dobrze czuję a potem to różnie bywa.narazie pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 30, 2006 Zapomnialam Dana dzięki za foto fajna z ciebie babeczka Efcia jestem myślami z tobą żeby ci było razniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 30, 2006 Dziewczyny muszę do garów zmykać będę póżniej.Całuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 30, 2006 Kiedy wzięło mnie na początku pare razy wypuściłam się z domu i zawsze skoczyło mi ciśnienie ,pamiętam jak raz wybrałam się do fryzjera i myślałam ,że nie dojde .Póżniej gdzieś wbiłam sobie w łeb ,że jak wyjde to padne i tak mi zostalo.Długo też miałam bóle w piersiach i cały czas bałam się o serce.Ja nie wyszłam za róg domu tak się bałam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 30, 2006 Dana ja bym chyba nie dała rady o 6 rano to u mnie niemożliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 30, 2006 Ada ja tak samo jak ty tego nie da się opisać co człowiek czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 30, 2006 Ja też spadam do garów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 30, 2006 czyli to nie bylo od razu tylko stopniowo, bo ja teraz na sama mysl, ze tam mialabym pojechac czuje scisk w gardle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 30, 2006 Nie można człowieka niczego nauczyć. Można mu tylko pomóc, aby to coś odkrył w sobie. Galileusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach