maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Kurcze cukierka chce!!!Albo batona!!!Ide po lody bo to chyba nie do końca słodycze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Marzenka ale masz jeszcze poczucie humoru :) I bardzo dobrze.Ja też bardziej się boje wychodzić sama wieczorem niż w dzień.Dasz rade i przyjemnego spacerku,a pogaduszki z kumpelą zawsze poprawiają humorek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzena60 0 Napisano Luty 21, 2007 Lody to sa lody a nie czekolada wiec jedz Ja czasami mam ochote na slodycze ale ja to nr36 to moge sobie pozwolic Ta NN mnie niszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Marzenka obiecałam sobie że w poście nie zjem słodyczy.A jestem małym szczypiorkiem i moge sobie pozwolić na tone słodyczy i tak nie moge za bardzo przytyć:( Nie myśl że Cię niszczy,staraj się jak najmniej o niej myśleć.Wiem że to trudne ale do zrobienia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 21, 2007 co slychac laski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 śpimy a co u Ciebie Ada,też masz senny dzień czy pełna energii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 śpimy a co u Ciebie Ada,też masz senny dzień czy pełna energii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 21, 2007 Witajcie dziewczyny i chłopaki widze że samopoczucie dobre ciesze sie ze przynajmniej wy jestescie ok bo ja jestem do d.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Bianka witaj ja też dzisiaj jestem już do d....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 21, 2007 Czy ktoś z was ma tak długo te cholerne zawroty ja z nimi chyba zwariuje odebrałam wynik z prześwietlenia kregosłupa szyjnego _diagnoza W OBREBIE KREGOSŁUPA SZYJNEGO ZMIAN NIE STWIERDZONO a dzisiaj mi się tak kręci że w pewnym momencie myslałam ze spadne z krzesła co chwila mam takie zawirowania pól dnia płakałam ,kto ma takie cholerstwo jak ja dziewczyny napiszcie mi cos błagam ,chyba macie mnie juz dosc ciagle marudze ....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 21, 2007 czesć Maleństwo29 ja mam dzisiaj takie dołujące mysli ze az wstyd mi powiedziec chciałam isc do koscioła ale nie dałam rady teraz tu siedze pisze a co chwila jakbym traciła kontakt z zeczywistością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Luty 21, 2007 no gdzie jest ta lista ? dezerterki no i dezerterzy ! Zgred szerszeniowaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 http://www.medycy.net/index.php?op=24 Tam masz że w nerwicach występują zawroty głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Tak jest Zgredku masz racje,my agorafobiczki na zlot?Może się uda Bianka a chodzisz na terapie i czy jesteś pod stałą kontrolą lekarza?To że czasami myśli nam się plączą to niestety tak jest,nasze myśli są fatalne i chyba wszystkie je mamy a nie chcemy ich opisywć ani o nich mówić bo właśnie nam wstyd :( Może przejdź się jeszcze do lekarza ale innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 21, 2007 Witam! chciałam powiedzieć wszystkim dzień dobry, choć już może dobry wieczór. ciężki dzień dzisiaj był. dobrze że się skończył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Cześć Punca,tak powoli to wszyscy zaczeli narzekać na ten dzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Biedna Napisano Luty 21, 2007 Mam ogromny problem. Od kilku lat skubie, dłubie, obgryzam kciuki i palce. Jest coraz gorzej. Do krwi, do mięsa. Nie panuje nad tym, wygląda to ohydnie, musze zaklejać plastrami, bo koleżanki pytają co mi się stało w palec. Co to jest, jakaś nerwica? Ratunku! :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Luty 21, 2007 Witam wieczorkiem :) Adusia telefon wczoraj miałas ? Liduszko chyba trzeba częściej takie party organizować u Zgredka to przywykniesz i ciśnienie nie będzie Ci skakało ;) Maleństwo zapomnij o lodach ! to też przyjemność i słodycz chyba że zjesz samą kostkę lodu ;) a ja też bym chciała fotki milusinskich ...plisss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 21, 2007 Ja ostatnio odwiedziłam 5 lekarzy i kazdy co innego jak nie chodziłam do lekarzy to jakos to leciało a teraz kiedy zaczełam szukać rozwiazania moich problemów zdrowotnych to mam taki mętlik że nie wiem sama co jest laryngolog zawroty od ucha zapalenie błednika , neurolog miał wykluczyc inne powazniejsze choroby i stwierdziłm kre gosłup leki bilomag i hyedrokzyzyna psychiatra dystonia neurowegetatywna clonazepam lllllekarz chorub wewnetrznych SOLE ERLENMAJERN propranolan dostaje warijacji ....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Luty 21, 2007 Bianko ja miałam też długo zawroty głowy i niby wszystko miałam z wynikami ok . Teraz wiem że po niektórych lekach skutkiem ubocznym mogą być właśnie ....zawroty ! jesli badania wyszły że u Ciebie też wszystko jest dobrze a nadal Ci się kręci to możliwe że od któregoś leku . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Biedna Napisano Luty 21, 2007 Doradzicie coś proszę? Chyba się na tym znacie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 21, 2007 Biedna według mnie to nerwica natręctw. ja wyrywam sobie włosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 21, 2007 Juz jestem i witam wieczorkiem! Dopiero obiadek zjadlam.Musze Wam polecic taki sosik-POMYSL NA>>>RYBE W SOSIE SMIETANOWO -KOPERKOWYM.Wysmienite danie,do tego ziemniaczki i surowka. Marzenka,nie zostawiaj NNNN pod smietnikiem ,bo tam Efcia chodzi i bedzie sie bala,ze znowu do niej sie przyplacze!:D:D:D Na zakupach nie bylam-zrobilo sie mrozno i wietrznie i nie chcialo mi sie isc.Przesiedzialam w Palacu.Do tego glowa mnie rozbolala.Ta noga tez dokucza. Marzenka.ja mam juz ze starosci wycieranie chrzastki stawowej w kolanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Pipek a może na to kolano fizykoterapia? Jak to lody nie? To ja chyba nie wytrzymam :( Pelasia a Ty gdzie jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Bianka to ja już nie wiem bo faktycznie zgłupieć można jak każdy z tych lekarzy mówi co innego :( To może popytaj wśród znajomych o dobrego lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 21, 2007 Efcia nie mialam wczoraj telefonu tylko dzisiaj ,a na moje pytanie czemu nie wczoraj byla odpowiedz -ostatki byly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 21, 2007 Malenstwo ty tez masz agorafobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 21, 2007 Niestety :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Luty 21, 2007 Biedna jedyne co mogę Ci poradzić to udanie się do psychologa. nie możesz siebie ranić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 21, 2007 chyba tutaj też nie rozwiąże mojego problemu nie wiem już co robic nerwica tak mi ostatnio dokopuje że zaczynam sie poddawac ......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach