Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 no rumień się rumień i podsyłaj więcej fotek. Miejsca na stronce mam dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 nom , galeria to takie uczczenie (tak to się pisze ?? ) :) 1000 stronki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 maleństwo poszło na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 maleństwo zajrzyj na pocztę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 zgredek , a nie wykorzystasz później tych zdjątek w celach marketingowych ?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 Diabełku Zgredek lubi akty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 diabełek nie wykorzystam. Zarobkowo to robie sam fotki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 punca :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 widziałem akty :D punca chętna ??? zaraz wsiadam w pociąg hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 Zgredku Sosnowiec zaprasza :) hmm... tylko nie wiem co na to mój mąż hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 męża wyślij do kina :D albo na jakąś delegację hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 ale ty przecież już z Adą na akty jesteś umówiony :) i na masaż hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 nie szkodzi. Dam radę a kto powiedział że wszystko ma być jednego dnia hę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 no fakt, to najpierw Ada mi opowie swoje wrażenia :) a potem zobaczymy hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 17, 2007 Ok już zjrzałam.Punca z ciebie tez bardzo fajna dziewczyna ;) Uciekam bo facet zaraz mnie zabije :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 zgredku zajrzyj na maila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 a tak swoją drogą ,to ładne rzeczy tu się dzieją :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 wiecie co? chyba z tej wystawy psów nici, bo mieliśmy jechać o jedenastej a jest wpół do drugiej i mojego męża w domu jeszcze nie ma.... a na obiad wymyślił sobie łososia, więc trochę czasu mi to zajmie.... szkoda, bo bardzo chciałam pieski pooglądać, zwłaszcza, że dzisiaj moja ulubiona grupa II FCI - a w niej moje ukochane bokserki :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 Diabełek nic jeszcze nie dotarło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 Ooooooo też bym sobie pojechała na taką wystawę ... No, to juz szykuj wałeczek na mężulka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 Diabełek coś dużego idzie na maila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 hihi, myślę, że wyrównamy rachunki, bo on mi dzisiaj awanturę zrobił, że prania nie zrobiłam - ech ci faceci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 a tam dużego od razu , wcale nie ... Ech, jak to dobrze,że ja na razie narzeczona ,a nie zona :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 łooo znowu kolejna zajęta hihihihi. Ja tu kombinuje no a tu masz no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 diabełku kiedy ślub? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 Biedny Zgredziu :) ty się weź za szukanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 dodane fotki do galerii no diabołek się postarała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 hihi ... na razie nie mamy ustalonej daty, a zaręczeni jesteśmy od 23 października 2005 roku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 no no Diabełku :) teraz już wiem, czemu ten Zgredek kombinuje :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 hihi a ja w październiku 2005 ślub brałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach