maleństwo29 0 Napisano Marzec 18, 2007 Magdziapku ja się tylko patrze na psychike dzieciaczków moich znajomych którzy są w trakcie rozwodów( a jakiś wysyp jest rozwodów obok mnie) i nie chce opisywać sytuacji bo aż mnie to przeraża:(Mam nadzieje że te dzieci będą nie będą miały nerwicy chociaż niestety nie sądze:( Cześć Aniołku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 18, 2007 Zgredziu i jak tam?Nastrój dobry wrócił? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 18, 2007 madzia wstawiłem 3 fotki bo pozostałe były takie same Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 18, 2007 no troche pochlałem i humorek wrócił potem się przekimałem wstałem zrobiłem kilka pompek i jakoś żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 18, 2007 hello! troszkę jestem zła na siebie, bo niestety musiałam wyjść w połowie mszy...... nie było miejsca i musiałam stać.... duszno mi było strasznie i myślałam, że wykituje, ręce mi cierpły... nie wiedziałam co mam z nimi zrobić, niedobrze mi się zrobiło i wyszłam.......... ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 18, 2007 tam punca tak bywa czasem właź na czacik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Marzec 18, 2007 hi Zgredku to ja cos musialam pomieszac bo tylko 3 chcialam wyslac :) malenstwo ja zauwazylam ze teraz jest jakas glupia moda na rozwody - az mnei to przeraza - ale trzeba weirzyc ze bedzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 18, 2007 Dobrej nocki wszystkim.Śpijcie spokojnie:) :) :) Pelasiu pewnie już jesteś więc witaj W Warszawie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 18, 2007 I ja zycze spokojnej nocki,bez lękow.kolatan serca i innych dolegliwosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 18, 2007 heh te rozwody. chcą mnie wrobić jako świadka w jednej ze spraw rozwodowych :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 18, 2007 właśnie młodej skończyłem prace pisać o Matce Teresie. Muszę jej jakąś robotę znaleźć bo mnie wykorzystuje hehehe :) niech to odpracuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starababa 0 Napisano Marzec 18, 2007 moje Drogie nerwuski,czuję sie wywolana do odezwania,wlaśnie odeszłam od telewizora,popołudnie jak zwykle przespane,nocka przede mną.Najgorsze są te ciągłe zmiany ciśnienia atm.mój biedny piesek cierpi też,bo w takich nagłych zmianach ciśnienie,dostaje ataki padaczkowe.też ciąglr dla niego potrzebuję psychotropy.A teraz Wam dobranoc - pogram sobie w kulki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Marzec 18, 2007 Witam wszystkich cieplutko :) Zgredku, jak ja od razu radziłam ciepłą kąpiel na rozluźnienie to wierzyłeś-masz teraz dowód-słoneczko ma zawsze rację Pelaśka odezwij się-przeżyłaś podróż??A swojemu promotorowi powiedz że jak będzie Ci wymyślał tyle zajęć że nie masz dla nikogo czasu to będzie miał ze mną do czynienia-a nie zajmie mi dużo czasu żeby go znależć na tym jego uniwersyteciku, jak sądze :) Liduś kotku, jak plecki??jak sie okaże ze ten plasterek jest cudownym lekiem to subie ich kupie chyba z 200 sztuk i sie obkleje nimi calutka :) Trzymajcie się wszyscy, nie ustawajcie w walce!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Marzec 19, 2007 a ja wcale nie spie, bo jak wszystko jest maniana to potem po nocach czlowiek siedzi i pracuje, wszyscy spia kot tez , a ja te obrazki robie mniejsze i wieksze rownolegle albo po skosie itd.noc jest cudowna do pracy gorzej z porankiem, przypomnijcie mi z rana jak sie nazywam bo pewnie jeszce tu bede ale juz nic nie bede kumac. spijcie dobrze nerwuski, przykryjcie sie ladnie kolderka , glowki na podusie i lulu.milych snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Marzec 19, 2007 ale się działo a mnie nie było... zmiana czasu, i niedziela ruchliwa w parku na rolkach jeździłam było super! czytałam troszkę ale nie wiem o co dokładnie z tą galerią biega? Zgredek to ci ma pomysły...:) Pozdrawiam wszystkich którzy mnie pamiętają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Marzec 19, 2007 mamo julki, poniewaz estesmy leniwe i ta wymiana zdjec juz zaczynala sie nam platac to zgredek zalozyl galerie z naszymi zdjeciami by wszystko bylo w kupie, bo wiadomo, ze kupy nikt nie ruszy. jak przeslesz zgredkowi fotki to cie tam umiesci i da ci klucz by tam wejsc i zobaczyc pozostale nerwuski, przynajmniej tyle zrozumialam, aktora jest godzina u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Marzec 19, 2007 a ja nadal nie spie, chyba leb zaczyna mi pekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaco20 0 Napisano Marzec 19, 2007 CZesc wam :) Wiece cos ostatnio znowu zaczyna sie cos ze mna dziac :(:(:( jakos nie czuje sie soba :/ jakies glupie fazy mi sie wkrecają :/ :(:( np. odprowadzam dziewczyne na przystanek yo mam jakies glupie wrazenia :/ ze nie wiem gdzie jestem... mimo ze i tak wiem... ehh czasem mam dosc :(:(:((:(:( moze to dlatego ze tlumie w sobie uczucia ? i to co sie ze mna dzieje ?? :(:( ehhhhh... czas isc do szkoly :(((( Pozdrawiam was :P !!!! milego dnia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 19, 2007 witam o poranku! paskudna pogoda brrrrrr.... i tak zimno, buu a ja za chwilę muszę wyjść do robotki................ ble iiyamo a Ty co? snu Ci nie potrzeba? całą noc nie spałaś?? pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia, mimo pogody.... buziole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Marzec 19, 2007 witam, nadal nie spie, zostalo mi 1,5 godziny zdaze . kto wie moze i zdrzemne sie 10 min. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Marzec 19, 2007 Witam Wszystkich Mam męża w domu :P bo się biedak bardzo rozchorował ma az 38 temperatury i strasznie stęka i chyba nawet coś ...bredzi ;) Grypka znów jest w domu ...nie ma zamiaru odpuścić , synek pojechał na jazdę a ja znów jaką przetrącona ;) Jaco a z Tobą ciooo ? dlaczego jeszcze hodujesz i dbasz o Swoje emocje i nie pozwolisz ich uwolnić ? hmmmm ? Może jak poczujesz wielką potrzebę otworzysz się i uwierz to będzie ulga . Nikt kto Ciebie zna na pewno zle o Tobie nie pomyśli , ani nic w ich oczach nie stracisz ...teraz stale żyjesz w stresie i pod własną kontrolą organizmu ... sa inne lepsze sprawy i dla nich warto sie starać . Porozmawiaj ... ale to będzie Twoja decyzja . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Marzec 19, 2007 Melduję, że jestem w Stolicy. Dojechałam, troszkę za Poznaniem zaczęłam się denerwować, ale bez Validolu się obyło. Przeziębienie znowu sie nasila - zaczynam traktować już je jak jeden z objawów nerwicy :) Tylko ten katar rzucił mi sie na zatoki i rajni gardło. Uch, pora umierac - jeszcze tylko ten doktorat i wszystko zrobione. Punco, gratuluję nowego samochodziku. A mszą się nie przejmuj - tak byta, czasem \"zdrowi\" też muszą wyjść, bo im duszno. Pozdrawim wszyystkich życząc miłego dnia - a ja już w szkole! Dziś dzieciaki mają rekolekcje, więc jest tu straszne zamieszanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Marzec 19, 2007 Witam wszystkich :D Podpisuje liste :) u mnie deszcz i ponuro :( Lidziu jak tam plecy? Malenstwo a Twoja szyja? mam nadzieje, ze dziewczyny juz lepiej sie czujecie :) Pelasiu - dla mnie to Ty jestes bardzo odwazna osobka :) a z tym przeziebieniem to moze powinnas jakos odpoczac wiecej? i duzo witaminek :) i zadnych tekstow o umieraniu!!!!!! jestes nam potrzebna!!!!! no :) Iiyamo a Ty powinnas sie wyspac porzadnie teraz :) Witaj Efka :D Pozdrawiam wszystkich goraco i mykam do pracy (to znaczy juz jestem w biurze tylko nie chce mi sie nic robic) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Marzec 19, 2007 Magdziapku :D witaj .... miłego i spokojnego dzionka życzę ;) Pelasia nie wierzę Ci żebyś już więcej nie miała nic do zrobienia... a Twoje dzieciaczki w różnym wieku ? przecież jestes im potrzebna ... może da rade zapomnieć też o ..katarze ... przecież podświadomość wiele potrafi jak chce i może dobry nastrój powróci ...Pelasia ..próbuj ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 19, 2007 Witajcie kochane nerwusy! jak minela noc?ja nie moglam spac dzisiejszej nocy.Nie mam wcale sily przez to niskie cisnienie chyba-978 w Warszawie.Pije juz 2 kawke. Jak zdrowko wszystkich,ktorym cos dolegalo? Jak plecki i szyjki? Jaco,a czemu tlumisz uczucia?Wal prosto z mostu ,co czujesz do dziewczyny!!!:D:D:D Niech wie!!!:D:D:D Starababo,fajnie,ze sie odezwalas.:DBardzo smutno mi sie zrobilo z powodu Twojego pieska.Biedak! Pelasiu,wrocilas juz?Jak podroz i pobyt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Marzec 19, 2007 Witam! Mam megadola ,mam dosc ,beznadzieja i nic wiecej.......:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 19, 2007 Efcia,wspolczuje choroby meza-ale moze to nie grypa i nie pozarazacie sie?! Pelasiu,przeczytalam Twoj post jakos przeoczylam-przepraszam.Juz wiem ,ze jestes w domku.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olinka141 0 Napisano Marzec 19, 2007 witajcie :-( ja tez mam dziś megaaaaa doła ... poprostu mam wszystkiego dość ......... czy to kiedyś minie ;-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 19, 2007 Rrenka,co sie dzieje?Czy ta pogoda zle wplywa na Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hexa 0 Napisano Marzec 19, 2007 Hej.Ślicznie dziękuje za życzenia.Kocham Was wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach