Zgredek 0 Napisano Marzec 18, 2007 punca niestety pochwały pochwałami. A mnie jakieś cholerstwo znowu wzięło. Mam już tego dosyć. Żeby tak pogoda psuła humorek heh. A tak się już odstresowałem a tu za 3 dni do roboty :| i wielkie g z urlopu heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 18, 2007 Zgredek trzymaj się i nie dawaj weź aparacik i ruszaj w plenerek :) Pelasia wracaj do Warszawy!!!! :) :) :) Ja dzisiaj umieram ale z bólu:( Szyja napie.....,bo wczoraj ścięgno chyba sobie naciągnełam.Buuuuuuuuuuuuu już nie daje rady z tego to nawet głowa mnie boli i zęby.Hi hi hi. Słoneczko daj dobrą rade na coś takiego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 18, 2007 maleństwo w taką pogodę to nie aparacik :( jedynie to co się chce to przespać dzień albo się powiesić (wredny żart) zacząłem sobie czytać książkę traktująca o feng shui. Ciekawe sprawy tam piszą i cholera nawet się sprawdza :| trza jednak ten zaczęty remont 2 lata temu skończyć heh. nie mam na to siły i chęci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 18, 2007 Hejka wszystkim no dopiero sie z wyra zwlekłam poł nocy przez ten cholerny plaster nie spałam tak mnie palilo oby tylko pomoglo Zgredzio czemu taki smutny jestes nie tylko u ciebie jest buuuu na dworze u mnie to samo no tylko deszczu nie ma pozdrawiam wszystkich buziole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 18, 2007 Amarylis dzieki za maile z pps super a szczegolnie k........ a hi hi hi :):):):)pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 18, 2007 pepeeski fajne na chwilę miałem rogala na gębie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 18, 2007 a teraz ide zastrzelić szczura w piwnicy. Trochę się wyżyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Marzec 18, 2007 Zgredek, czarownica Ci mówi, żebyś się nie dołował - coś na Ciebei czeka, ale jeszcze nie mogę powiedziać. co. A co do Feng Shiu, odezwij się do basiuijuż, ona świetnie się na tym zna. Ludzie, moja mama chyba wyczuła moje złe nastawienie - hihi, chyba sie obraziła! Ale jajca, udaje, że nie obchodze ją. Karze mnie. A ja z rogalem na gebusi, bo czuję się wolna. Wczoraj zadzwoniłam do niej na chwilę, a ona nawet nie zapytała, czy pojechaliśmy wbrew jej woli do Wrocławia i jak mi poszły pierwsze dni w szkole. Jestem w szoku. Chyba chce, żebym poczuła się odrzucona, a ja jak wolny ptak, zamiast się smucić - cieszę, bo już nie straszne mi to odrzucenie! Maleństwo, czy Ty to słyszysz? Niedługo wyjeżdżamy, mam chwilę przerwy, bo promotor czymś się zajął - brrr, znowu 5 godzxin w tym strasznym pociągu, ale co to dla MNIE?, nieprawdaż? Pozdrawiam Was deszczowo i pochmurnie, i niewyspanie, bo katar mnie dusił całą noc - chyba te leki mi nie pomagają, klej (katar w takiej formie) mi skleił zatoki i nie mam czym oddyvchać, w dzień jakoś sobie radzę, ale noc była koszmarem: budziłam się na wpół uduszona nie bardzo wiedząc, co sie dzieje. Chyba znowu czeka mnie wizyta u lekarza - nie znoszę tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 18, 2007 Pelasia trzmaj tak dalej:) Powrotna droga będzie lepsz bo wracasz do domku.Tylko że u nas pogoda do ...... a zresztą jak wszędzie:) Zgredek główka do góry:) Lidzia jakie plasteri? Pomagają na bolącą szyjke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 18, 2007 Pelasia a ja 24 ostatn dzień to już uzgonione ale jeszcze 31 musze przyjść po papiery.I słodka wolność :) Kurcze ale pech wczoraj dostałam już propozycje pracy u kolegi w jego firmie ale przecież jeszcze nigdzie nie moge iść. E tam potem się będe zastanawiać teraz najważniejsze jest coś innego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 18, 2007 Hejka Malenstwo ja mam przyklejony na kość lędzwiową wpadam na chwile cos napisać Nie wiem skarbie czy na szyje kupili mi w aptece jak by ktos wrzatkiem polewal ale troche lepiej juz no i po co sie tak schylałam hi hi hi Czesc Pelasiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 18, 2007 Cześć Lidzia :) Jak już mniej boli to przestanie,powiedz rodzinie że jesteś chora i obolała to obiad dostaniesz do łóżeczka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 18, 2007 pelasia coś tam widziałaś podziel się chociaż rąbkiem tajemnicy chyba że \"góra\" narazie każe milczeć :) Mnie coś chyba ogólnie sie poprawia.. Wlazłem do wanny, popływałem sobie, odmoczyłem się. Wylazłem i jakoś na sprzątanie mnie wzieło. trochę poprzenosiłem z kąta w kąt trochę zmiotłem. Teraz sortuje muzykę wywalam to czego nie słucham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 18, 2007 a właśnie pelasia gdzie są foteczki do galerii ?? hę nie ociągaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 18, 2007 rrenka wyślij mi swojego maila na maila bo się w adresach pogubiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniulkaaa 0 Napisano Marzec 18, 2007 witam wszystkich !! dzisiaj jest ok... ale w kosciele probowalo mnie \"złapac\" ale sie nie dałam... nie raz chcialam wyjsc z kosciola bo mysllalam ze nie wytrzymam .... milego popołudnia, pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Marzec 18, 2007 Witam wszystkich Dołączam dziś do grona w.... na pogodę :O czuje się przelewająco -olewająca ;) u mnie jest 985 ciśnienia i pada deszcz ..zasypiam w locie ;) Pelasiu do domku się wraca o wiele szybciej niż sie z niego wychodz , więc ani sie obejrzysz a już będziesz stała u drzwi swoich ;) Jestes dzielna! i tak trzymaj ... Danusia ..... Iiyamo jesli możesz mam prośbę ...dowal mi żebym sie otrząsła ;) bo taka przymulona dawno juz nie byłam .... Liduszko a po co się tak schylałaś ? hmmmmmm ? może termoforem trzeba było to miejsce rozgrzewać ... Zgredku życzę zeby ogólnie się bardzo poprawiło i żeby ten rogal z twarzy został na cały dzień :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 18, 2007 Witam wszystkich popołudniową porą !!!!!! Mnie znów od rana telepie :( Już sama nie wiem,czy to ta pogoda ,czy te leki nie działają , czy to w ogóle kiedyś minie ?? ech ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 18, 2007 Witam wszystkich serdecznie! Ale wczoraj sobie popisaliscie!Ja bylam na imieninach-bylo ok.U mnie tez deszczowo i cisnienie niskie na dworzu.Na morzu mowia o sztormie,a w gorach halny.Pogoda brzydka. Samopoczucie w miare. Pelasiu,wracaj,bo powroty wiekszy urok maja,gdy czlowiek teskni do bliskich swoich spraw-tak mowi piosenka. Lidzia no jak zdrowko? Zgredek,a jak Twoj dolek?Czy moze juz dolinka sie robi? Efcia-kladz sie i spij-dzis niedziela!-mozna poleniuchowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 18, 2007 Jestem w trakcie robienia obiadku,wiec tak bede wpadac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 18, 2007 Witam wszystkich! :) u mnie pogoda ogólnie nie najgorsza, nawet czasem wygląda słoneczko i nie jest za zimno, tylko wieje... niewyspana troszkę jestem bo późno wczoraj wróciłam z imprezki :) ale nie żałuję bo było bardzo miło :) dzisiaj mam pięęękny dzień, bo mój kochany mąż kupił mi pięęękne autko :):) taką małą żabkę, renault twingo kolor morski - jest śliczny - zakochałam się od razu :):) teraz sobie dwa tygodnie na mnie poczeka, bo jeszcze służbowym jeżdżę, ale już od 1 kwietnia będę sobie nim pomykać po okolicy hihi, cieszę się jak dziecko :) buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 18, 2007 Cześć Efcia :) Diabełku w końcu minie :) Nie myśl o tym że Cię telepie tylko porób coś co lubisz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 18, 2007 Punca dostałaś autko od męża ? Super :) :) :) Oj to dzisiaj uroczysty obiad ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 18, 2007 Punca,bardzo sie ciesze,ze Ty sie cieszysz z tego autka.:DMnie osobiscie samochody nie ciesza,nie mam prawka I nie sprawia mi roznicy czym jade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 18, 2007 punca gratuluję zakupu !!!!!!! Ja nawet prawka nie mam :) Malenstwo ,wiele bym dała ,żeby to w końcu minęło ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 18, 2007 tak szczerze to dla mnie też wielkiej różnicy nie ma czym jadę, ale to autko jest wyjątkowe, bo jest moje :):);):):) Bo służbowe to się nie liczy, jak jeżdziłam autem męża to też nie to, ale fajnie jest mieć coś swojego :):) I to tak fajnie się złożyło, że akurat 18 marca mi go kupił :) a 18 marca 2004 zrobiłam prawko, więc jakby na trzecią rocznicę prawka dostałam autko :) ale jest kochany, obiecał, że jak dostanę tę pracę to mi kupi i kupił :) kocham Go wiecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 18, 2007 Wiemy punciu , wiemy :D:D I bardzo dobrze !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 18, 2007 Lidzia dzieki za maila-extra! Punca,fajnie sie zlozylo z ta rocznica i autkiem.Jasne ,ze Twoje jest wyjatkowe,bo coz-sluzbowe to nie Twoje.Koniec pracy-koniec z samochodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 18, 2007 Lidzia ja też dziękuję za maila :) Striptizer jest boski :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Marzec 18, 2007 A gdzie reszta nerwusow?:D Ada,Gosiak,Olabasia,Starababa,Zuza,Marzena,Kasia,-tych kolezanek juz dawno nie bylo.Zaraz sprawdze kogo jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach