Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yupiterka

NIE NAWIDZE SWOJEGO NOSA!!!!

Polecane posty

Gość weronika206vp.pl
Nie wiem jak mam jej pomóc, bo sama mam krzywy noc, ma malego garba ...nie znosze go .Kiedyś go nie mialam, ale w gimnazjum moja siostra rzucila w niego niechcąco komórka (inaczej mowiac ceglą--> bo jest ona duża i ciężka) hah:D Od tamtego czasu moje życe jest do D... za przeproszeniem .Nie chcę Mi się już życ ;( Przez ten nos jestem niesmiala, nie lubie rozmawaic z ludzmi bo jak pomysle o tym ze na niego patrza to az mi sie niedobrze robi..POMÓŻCIE !!! CO mam zrobić ;(( A i mam 16 lat, wieć operacja plastyczna jest niemożliwa :P Rodzice sie nie zgadzaja :)

Gość weronika206vp.pl
Nie wiem jak mam jej pomóc, bo sama mam krzywy noc, ma malego garba ...nie znosze go .Kiedyś go nie mialam, ale w gimnazjum moja siostra rzucila w niego niechcąco komórka (inaczej mowiac ceglą--> bo jest ona duża i ciężka) hah Od tamtego czasu moje życe jest do D... za przeproszeniem .Nie chcę Mi się już życ ;( Przez ten nos jestem niesmiala, nie lubie rozmawaic z ludzmi bo jak pomysle o tym ze na niego patrza to az mi sie niedobrze robi..POMÓŻCIE !!! CO mam zrobić ;(( A i mam 16 lat, wieć operacja plastyczna jest niemożliwa Rodzice sie nie zgadzaja

Gość upssss
tu chyba problemy z psychika zachodza. myslisz ze nikt nie ma co robic tylko patrzy sie na Twoj nos? tysiace ludzi ma jakies wady. jak kazdy bedzie myslal tylko o swoim krzywym nosie to zglupieje. Ty widze juz powoli glupiejesz :P ja tez nie mam zbyt ciekawrgo nosa, bo mam taka smieszna ze tak powiem gulke na koncu nosa hehe no ale co nie zmienie tego. najlepszy sposob to podejscie do tego z zartem. ale oczywiscie tez bez przesady. najlepiej zajmij sie rzeczami w sobie ktore Ci sie nie podobaja, a mozesz je zmienic. nos niby mozesz zmienic, ale nie zawsze wychodzi to na dobre. poprostu pokochaj siebie taka jaka jestes! a jesli ktos zartuje sobie z Twojego nosa to po pierwsze sama sie smiej, a po drugie oznacza to o tej drugiej osobie ze sama jest widocznie sama zakompleksiona i wyzywa sie na innych. mnie ludzi ktorzy zartuja sobie z innych z powodu rzeczy na ktore nie maja wplywu jest osobiscie zal. wiec wrzuc na luz i pomysl o przyjemniejszych rzeczach a nie o nosie ktory napewno itak jest do przezycia :) pozdrawiam

Gość weronika206vp.pl
Dziękuję za pocieszenie :)) Chyba masz rację :D Niektorzy maja gorsze problemy nic ja i zyja... Nie maja nosa wogóle czy nóg :( A jestes dziewczyna czy chlopakiem ??:P

Gość upssss
jestem dziewczyna nie podrywaj mnie :P i zycze powodzenia :)

Gość weronika206vp.pl
Nie mam zamiaru hihi ;DJestem dziewczyna :P Ale fajna jestes ;) Dziękuję kochana jesczze raz ;**

Gość upssss
alez nie ma za co :]

Gość weronika206vp.pl
Jest ;))) ;DD

Gość Tylko się nie śmiejcie
A ja to dopiero mam NOCHAL! Jak strasznie to wygląda,bo mam bardzo wąskie usta...nochal jak kartofel:/ To dopiero porażka!:/:/ http://mojelzy.wrzuta.pl/obraz/7kdOLOFbkE/ Ile kosztuje operacja nosa? Gdybym chciała zmniejszyć sobie "płatki" nosa? Nie wiem jak to nazwać...

Gość weronika206vp.pl
Taa masz pewnie normalny nos tylko narzekasz ;PP Wmawiasz sobie, ze tak jest ...Ja mam malego garba to dopiero problem a nie troszke za duzy nos ;/ A ile masz lat ?? ;P

Gość maaagdaaaa
Ja mam duży nos jestem dosyć ładną osobą jeżdże na kastingi bo chce być modelką tylko mam problem nie mogę się ustawiać bokiem do zdjęcia bo sie swojego nosa wstydze:( moi koledzy raz siee z niego śmieli chce isc na operacje ale sie boje pomożcie!

Gość .Kaśka.
Haha!!!!JA wcale nie mam brzydkiiego nosa!!Tylko se żartowałam!!Jestem taka jaka jestem!!Czyli sobą!Żal mi was,bo są ważniejsze rzeczy niż wasze nosyyyyyyy!!!

Gość kth
weszłam na tę stronę bo pomyślałam, że znajdę jakąś radę jak optycznie pomniejszyć nos. nic tu o tym nie ma. odniosłam w pewnym momencie wrażenie, że tu się wypowiadają jacyś sami próżni, puści ludzie używający zamiast 'ks' w polskich wyrazach 'x' i 'sh' zamiast 'sz'. jasne, w każdym z nas drzemie dusza próżnej osoby, we mnie też, bo inaczej bym na tę stronę nie weszła, ale litości, wy macie niemal myśli samobójcze przez te wasze nosy! mój jest garbaty i duży, ale czytając wasze wypowiedzi moje kompleksy częściowo wyparowały. i ludzie, optycznie pomniejszyć, operacjom plastycznym mówię 'nie'! wszystko co sztuczne, doklejone, poprawione, cokolwiek, jest dziesięć razy gorsze od nabardziej skartoflaciałego nosa. proszę, udowodnijcie, że macie więcej punktów IQ od roślinki doniczkowej.

Gość Nawiedzona 10
A ja sie z tobą w ogóle nie zgadzam!! moj nos, przez moj długi, troche krzywy i garbaty nos miałam tyle cierpienia psychicznego,ze nie da sie opisać tego ! Inteligencja u mnie ponadprzeciętna , więc na pewno wiem co mówię, mam 33 lata, męża, dziecko, dom, a mój kompleks i tak sie daje mi nadal we znaki, chcę sie podobać nie tyko innym a przede wszystkim SOBIE ! NO I NICZYM NIE DA SIE ZATUSZOWAĆ DŁUGIEGO, GARBATEGO KINOLA ! wiem co mówię.Ty najwyrazniej nie masz żadnych kompleksów.Szkoda mi osób , których nie stac na operację, mnie tez nie było nigdy stać ale teraz mam na to kasę i już niedługo moje największe marzenie sie spełni. Do wszystkich, którzy mają kompleksy- nie poddawajcie się , jak tylko możecie zbierajcie pieniądze, naprawdę warto, choć nieraz mozecie pomyslec ze to kupa kasy lecz nie mozna tego tak przeliczac, najwazniejsze , ze wasze życie odmieni się na lepsze, trzymam kciuki :)

Gość Baba jaaaga
hej wiecie ile by kosztował zebieg u Doktora Cieślika ?????? Zcięcie garba i skrócenie go ??? odpiszcie ! słyszałam ze jest tani

a moj jest strasznie maly, krotki, zadarty, z \"kartofelkiem\" na koncu ;/ szok

Gość delfinn
Jak ja sie ciesze ,ze jest tu taki watek ;D I ,ze nie tylko ja musze sie meczyc ...;( chwilami mam poprostu zamiar zapasc sie pod ziemie ;( Nie dosc ze z profilu widac garbka moze nie duzy ale jest to z polprofilu to juz jest masakra !!!!!!!!!!!!! jak by ktos mi przyczepil cos do twarzy ..;/ Nie cierpie jak moj brat mi dokucza i mowi ze mam dlugi nos (lub wielki) zalezy co sobie wymysli ;( przez to wstydze sie poznawac nowych chlopakow bo ciagle mysle o tym ze wyklucza mnie odrazu z tego powodu ;/ ale coz jakos wyrzymuje ;))) a najlepsze bylo to ze jak wyjechalam do wloch to mialam niezle powodzenie ...( no niby blondynka o niebieskiich oczach ) pozdrawiam

Gość Goskaaa
Ja chciałabym napisać na ten temat tylko tyle,że nie ma co załamywać sie swoim nosem, tak jak już wiele osób pisało,ma sie wady i zalety-taka prawda,jak każdy. To ,że matka natura dała wam taki a nie inny nos to już tak musi zostać,a nie robić operacje plastyczne.. nie ma co..to bardzo ryzykowane. prawda jest taka ZE JEDNYM OPERACJA SIE UDAJE,WYCHODZI,EEFEKTY PODOBAJĄ,A INNYM NIE.. ja również należe do grona ludzi z takimi nosami, mam dość garbaty nos, nigdy nie lubiłam swojego profilu, rowniez mialam wrazenie ze wszyscy sie na niego gapią-a to tylko złudzenie czyste.. sądziłam,ze nigdy nikomu sienie spodobam, z czasem mężczyzni z którymi bylam dali mi do zrozumienia,ze na nosie nie konczy sie swiat;) ze moge sie czuc poniekąd wyjątkowa hehe;)) naprawde dziewczyny! dajcie na luz z tymi operacjami i zaakceptujcie siebie;) p.s dzis swiatowy dzien przytulania:) 24.06;)

Gość SeboLeK
To Forum raczej dla kobiet ale mam do was pytanie dziewczyny :) Ponieważ mój nos nie jest bardzo krzywy, przegrody są ok ale mam małego garbka i nie z profilu tylko po lewej stronie... Czy to aż tak bardzo przeszkadza czy nie jeżeli chodzi o wygląd ?

Gość Karola1680
Doskonale Was rozumiem... Smutne jest to, że przez podłość ludzi, którzy oceniają tylko po wyglądzie, wielu ludzi ma zrujnowaną psychikę, a część z nich odbiera sobie życie:(( Tak straciłam najlepsza przyjaciólkę... Nie dajcie się!!!

Gość N.........
Wiele ludzi ma ten sam problem "nos". Mój nie jest garbaty , ale dużyyyyyy jak dla mnie i beznadziejnie przez to wychodze na każdym zdjęciu. Cięzko jest zaakceptowac siebie widzac idealne gwiazdy w telewizji.Najgorsze w tym wszystkim jest to,że nie pasuje kompletnie do twarzy:(:(

Gość taka-jak-wy
Tez mam podobny problem..mam duzy garbaty nos, mam ladne zielone oczy ale to moj nos sie wyroznia najbardziej. Jest na prawdę brzydki. Nie raz slyszalam na swoj temat komentarze typu baba jaga itp juz od najmlodszych lat nie bylo to mile. Ale wiem ze mimo to kazdy z takim problemem ma szanse na miłość bo ja jestem szczęśliwie zakochana i podobam sie mojemu chlopakowi jak nie wiem. Ale powiem Wam ze czasami az sie mu dziwie...Mimo to ze jestem szczesliwa ze mu si podobam to chcialabym podobac się tez sobie...kiedys..przez ten nos rezygnuje czesto z roznych fryzur, nawet fryzjerki odradzaja mi jakies fryzury i proponują grzywke. Nie czuje się taka jak inni, dla mnie jestem troszke odmiencem. Jestem nieufna gdy ktos mi mowi jakis komplement..Nie dolujcie się...:( sprobujcie chociaz

Gość taka-jak-wy
acha i chcialam jeszcze dodac, ze jak sie usmiecham to moj nos wyglada jak by chcial wejsc do ust...smieszne nie? najgorzej jak ktos mi przypadkiem zrobi zdjecie wtedy z profilu. Czasem troche nawet wstydze sie za mojego chlopaka ze ktorys z jego kolegow powie als sobie babe jage znalazł. Kiedys spotykalam si z takim chlopakiem w którym sie zakochalam jemu podobalo sie moje cialo ale NIGDY mnie nie pocalowal a gdy w telefonie mojej koleznaki przypadkiem zobaczyl film na ktorym bylam ja to powiedzial: "ale Gargamel". One się pewnie smialy wtedy ale po roku mi o tym powiedzialy. Bylo mi przykro bo na prawde go kochalam. No coz on ma pieknu nos i teraz ma ladna dziewczyne.

Gość wiedźmin5555
tak wlasnie nazwala mnie siostra....mowie sobie czasemz e gdyby szyscy mieli proste nosy to swiat bylby nudny...wszyscy byli by tacy sami

Gość LALAKALA
Przeczytałam wase wpisy i tez cierpie w powodu mojego nosa ale co tam kazdy ma wady ....a to my je wyolbrzymiamy ...to proste ze jak ebdziemy sie gapic w lustro to nos nam sie wyda wiekszy....i bedziemy mialy wrazenie ze sie powieksza....wiec musimy stanac przed lustrem i kilka razy powiedziec jestem piekna , mam normalny nos a z czasem zobaczymy kobiete piekna z normalnym nosem...trzeba w o wierzyc to tak sei stanie....:p trzeba wrecz nosek swoj pokochac...:P trzymam kciuki

Gość nochalllllllll
ja mam straszniee długii, nos w dodatku z garbkiem. Nie nawidze mojego nosa, szczególnie kiedy robia mi się na nim pryszcze .. masakra . Mam dopiero 15 lat więc nie moge mieć operacji, a nawet niewiem czy rodzice by się na nią zgodzili ;((( . Wogule kiedy chodzę gdzieś z koleżankami, które mają normalne małe noski, w wszyscy chlopaki interesują się tylko nimi, nie w tym sensie że jestem jakaś paskudna .. jestem przeciętna .. ale ten nos, niszczy mi życie.. Jeszcze gdyby był bez tego garbka może bym tak nie cierpiała .. ale on . ;| Obrzydza mi całą twarz , jeszcze czasami się tak świeci . Słyszałam już może ze 100 razy, że mam nos jak Baba Jaga ;((((((((. Poprostu jak to słyszę, to płakać mi się chce, dlaczego ja mam taki nos, a nie inni ... ;[

Gość kaasiaa.p
Wy jesteście taakie powierzchowne i martwicie co tylko wpadnie wam na myśl.Normalnie rozkaprysione idiotki.

Gość sylunia6
wypowiedzi poprzedniczki nie komentuje jak ci sie cos nie podoba to po co tu wchodzisz... a apropo tematu świetnie was rozumiem bo też nienawidzę swojego nosa nie jest długi ani szeroki i gdyby nie garb był by całkiem zgrabny i z pewnością wyglądałabym o wiele korzystniej, najgorzej jest oczywiście z profilu- masakra... ale z przodu tez to widac mniej bo mniej ale widac -kurcze strasznie ,nie to dołuje chciałabym sobie zrobic operacje i kiedyś napewno sobie zrobie może jest to i kosztowne ale jeśli strace przez to swoj największy kompleks to chyba warto zainwestować... bo ja juz nie moge na niego patrzeć! cholera jak widze kogoś nowego czy chodźby oglądam film to zawsze pierwszze co to zwracam uwage na nos wiem że to może głupie ale tak już mam niestety i nic na to nie poradze ale nie umie sie z tym nosem pogodzic i go zaakceptowac.

Gość netaaa89
Ja miałam wypadek i zlamany nos niestety po wypadku mam troche krzywy nos, wcześniej też nie był za ładny bo był długi, teraz jest krutszy ale krzywy... na początku bardzo sie tym przejmowałam, ale Ci co wiedzą o wypadku nie pzrypominaja mi o tym, że jest krzywy a Ci co nie wiedzieli to nawet nie zauważają ze jest coś nie tak , gorzej martwia mnie blizny które mi zostały... Także dziewczyny naprawe nie ma się czym przejmować, bo z doświadczenia wiem że nos skupia na sobie najmniejszą uwaga o odpowiedni makijaż i fryzura jeszcze bardziej odciągają uwage od nosa.... pozdrawiem ;-)