Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yupiterka

NIE NAWIDZE SWOJEGO NOSA!!!!

Polecane posty

Gość gOsIuLa-mAgIeRa
nio...a niedlugo tesh moja randka!! tak jak tutaj wiekshosc dziewczyn z chlopakiem z gg...wydaje sie fajny raz to nawet sie z nim umówilam ale powiedzielismy sobie ze on z kolega a ja z kolezanka pshychodzimy :P no tylko ze kolezanka zapomniala:/ to poshlam sama :D i widzialam go...jest nawet fajny ale nie widzialam go z pshodu!! ehheh...a on chce sie drógi raz ze mna umówic...zastanawiam sie czy bedzie fajnie i czy mi sie oplaca..hehe chcem mu sie spodobac... mam nadzieje ze nie zaówazy mojego noska..POWIECIE MI CZYM NA SIEBIE ZWRÓCIC UWAGE? TYLKO ZEBY JEGO WZROK NIE PADAL NA NOSEK? NA JAKIE TEMATY MOZNA ROZMAWIAC (na pierwshym spotkaniu z nim) Z CHŁOPAKIEM ZEBY NIE PSHYNUDZAC?? podpowiedzcie mi...dajcie mi jakies rady jak zrobic na nim dobre wrazenie zeby nie pshynudzac aczykolwiek ladnie sie usmiechac, byc zabawna i go rozsmieshyc...proshe odpowiedzcie na moje pytania...:):):) z góry wam dziekuje:*:* widze ze nie jestem sama z tym problemem!! dziekuje wam dziewczyny za wshystko odpishcie proshe:):):*:*

Hejka!! Znów powracam do Was po długiej nieobecności, cieszę się, że mam takich wirtualnych przyjacieli jak Was:)) nie czuję się przynajmniej sama... to super, że chociaż Ty wybierasz się na randkę i masz powód do radości, co ja bym zrobiła żeby jakiś mężczyzna chciał się ze mną spotkać - ehhhhh. gOsIuLaKa dam Ci kilka rad jak dobrze wyglądąć. Przede wszystkim zrób sobie cudowny makijaż twarzyczki, nochal troszkę ukryjesz, gdy jego boki przypudrujesz ciemniejszym pudrem, a czubek nosa posmarujesz jasniejszym podkładem(jest taka zasada: żeby cos ukryc to trzeba używać ciemniejszych podkładów, ażeby coś uwydatnic to z kolei jaśniejszych). Podbródek lekko osyp różem do policzków to stanie się mniej widoczny, no i podstawowa zasada: to oczy. Jeżeli je super umalujesz to efekt murowany(cień w kolorze brązu i złota + biała kredka=super połączenie, koniecznie wytuszuj rzęsy!!) No i pozostaje ubiór - to już pozostawiam wedel Twojego gustu:) życzę udanej randki, napisz koniecznie jak poszło... Strasznie Ci zazdroszczę,wrrrrrrr:) Pozdrowionka dla wirtualnych przyjacieli:)

Gość Marika_____2244
Nno, ja też mam ten problem, współczuję i trzymcie się

Gość gOsIuLa-mAgIeRa
do martunia-Pazowa----> dziekuje ci jestes koffana, nie wiem co ja bym bez Ciebie zrobila...i bez was ogólnie pshyjaciele...a lepiej lżejshy makijash czy mocniejshy?? a fryzurka to jaka zeby pasowala do makijazu i żeby jednoczesnie nie zaówazyl mojego noska i gródki ;);):) proshe odpowiedzcie!! lepiej spiąc w koka...zrobic fale...wyprostowac czy normalnie?? :):)

Gość gOsIuLa-mAgIeRa
aha i jak myslicie o czym pogadac z takim chlopakiem (jest mily, zabawny i wogóle) z którym ide na spotkanie?? proshe odpowiedzcie mi na moje pytanie!! :):) i MARTUNIU-PAZOWA opowiem Ci jak bylo...:D:D ale mam nadzieje ze ta randka bedzie w sobote lub w niedziele!! Ps: jestescie super...nie pshejmujcie sie swoimi kompleksam,i myslcie pozytywnie a jesli wy tak myslicie to dróga osoba odbiera was tak samo:):) myslcie np: jestem fajna, ladna i napewno sie mu spodobam...spróbuje tak pomyslec i powiem wam jaki rezultat!! Proshe dajcie rady na rozmowe z takim chlopakiem i o to co napisalam powyzej:*:*:* DZIEWCZYNY/CHLOPCY-NIE PSHEJMUJCIE SIE NOSKIEM ON JEST PIEKNY (tylko nieraz mnie troche wkurza pshed lustrem i codziennie plata mi figle:):) ODP:):*

Gość gOsIuLa-mAgIeRa
nio i jeshcze raz do MARTUNI---> nie martw siem...niedlugo sie napewno umówish z jakims atrakcyjnym kolesiem!! gwarantuje Ci to:):) pozdroffka i odpishcie:*:*:*:*:):):)

Gość gOsIuLa-mAgIeRa
a yak myshlicie, tshy brac mu do buzi na pierwshej randce, czy czekac do drógiey? bo kolerzanki z klasy zawshe biora na pierwshej... i czy lykacie sperme?

Gość gosiula*
Ktos sie podemnie podshywa:/ bo ta pshed ostatnia wypowiedź to nie moja!! Qrde!!....

Gość gosiula*
nie potshywac sie gupolki nie ushyffam takich suffek jak obciagnac

Gość gosiula*
wiecie co, ta randka to jush dzisiaj, zastanaiwma sie nad jakoms intymnom fryzoorkom :) chiauabym mu zrobic niespodzianke, ale nie fiemm jak :( czy np ogolic sobie ten rowek tesh, czy tylko wzgoorek uonowy... bo tam sie mooshe obgolic... bo jak bedzie kciau lizac...

Gość kriss...
Czesc... Przypadkiem tutaj wpadłem.. od momentu potrójnego złamania nosa mam na jego punkcie kompleksy.. też staram się go nie pokazywać... Może nie jest jaki super długi, ale za to ten garb przyprawia mnie o mdłości... Z przodu do tego jest krzywy (moze nie tak bardzo.. ale garb nie jest na srodku, tylko minimalnie z boku..) Mam 16 lat.. ogólnie moze nie jestem jakiś brzydki, ale ten nos !! ;( Czy ja w ogóle mogę się spodobać jakiejś dziewczynie ? ;( Na operację zarówno mnie jak i moich rodziców byłoby stać.. ale to jest ryzykowne, a mojemu koledze zrobiono z nosa jeszcze większą kichę... a zresztą pewnie w tym wieku mi nie zrobią.. ;(

Gość kriss...
PS; ogol wszystko i zostaw pasek nad cipką :)

Gość załamana 14
ja mam krzywy nos to wygląda obleśnie!!! w realu to tak nie widać ale na fotach... lepiej nie mówić. i do tego nie moge spobie zrobić operacji, bo jestem za młoda ;( ogólnie nie jestem brzydka gdyby nie ten holerny nos, mogłabym być happy jak patrze na foty ale tak nie jestem:( a nie wiecie ile by kosztowała taka operacja plastyczna, ale w jakiejś dobrej klinice? pozdroo :(

ja na szczęście mam ładny mały i zadarty nosek:)przez to mam ładną buźke ale co z tego skoro mam problem z nogami...są szczupłe ale niezbyt zgrabne...ehh życie...jak nie jedno to drugie.....ale przyzwyczaiłam sie,wy też zaakceptujcie siebie takimi jakimi jesteście;)

Gość marolooooron
ej kurcze dostałem w nos na pewnej bójce i teraz mam troche krzywy ale nie wiem czy to tylko czasowe czy tak mi juz zostanie nie mam zlamanego czy cos ale troche boli i jest jakby z jednej strony spuchniety ale zejdzie to czy nie

Gość shit_in_closet
pewnie zejdzie ale zawsze możesz mieć jakieś minimalne skutki w postaci odchyleń w bok etc... Ja też mam krzywy nos, fiutka też mam lekko skrzywionego (!) POWAGA ! A tak na poważnie to wydaje mi się że ten krzywy nos dodaje mi urody, tj. męskości że tak powiem... dziewczyny to już inna bajka, muszą nadrabiać, zgrabną sylwetką, makijażem, pupą (musicie to BARDZO uwzględnić!!! i to wcale nie jest śmieszne. TO JEST GŁÓWNY CZYNNIK NA KTÓRY ZWRACAMY UWAGĘ!!!!), piersiami, dobra już kończę :)... na zakończenie powiem że ten pierdolony NOS może niektórym osobom Z N I S Z C Z Y Ć życie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Renia-czarna
hmmm....ja mam to samo:(twarz mam ladna,pelne dze usta ladne oczy dlugie czarne wlosy i...no wlasnie...i wielki szeroki nos jak u murzyna:(:(wszyscy mysla ze jestem mulatka albo czyms tego typu:(:(nienawidze tego olbrzyma:(:(jeden plus ze jest idealnie prost:(najchetniej bym go sobie uciela:):)jak jackson bym wygladala:):)

Gość KOMPLEKSIO/
..tak, ja też mam problem z moim nosem eh:/ i wiecie już bym nawed przeżyla to że jest troche garbaty ale.. nie to że taki głupi! matko nie cierpie go przez to.Moja koleżanka ma garbaty nos ale jakos tylko z profilu to widac a tak to prawie nic a dlaczego?bo ma go kruciutkiego no! no a pomijając ,,nosek'' to jestm ogólnie ładna:) :)

Gość KOMPLEKSIO/
*dłupi -tam miało być dłupi nie głupie hehe:)

Gość KOMPLEKSIO/
*długi eh;]

Gość BRUNET187 miły
Hej jestem 21 letnim chłopakiem, niby wszystko u mnie ok ale jak pisze na tym formum tzn żę mam coś z nosem:) i tak jest. On jest garbaty zdeczka niby męski i pasuje ale nie czuje się w nim dobrze. Mam 187cm, 95kg, atletyczną sylwetke, oczy niebieskie ale dupa to daje jak wszystko psuje mój indykowaty nochal:) z dziewczynami miałem różnie czasem one mnie podrywały ale ja robie chyba tylko dobre wrażenie na początki jeśli wogóle jakiekolwiek robie z takim indykiem na twarzy. Nosze okularki i one troszke maskują ten defekt. Mam zamiar iść na operacje. A co do dziewczyn powiem szczerze że spodobała mi się kiedyś dziewczyna z garbkiem i takim troszke śmiesznym noskiem. Ale była brunetką, o ciemnej karnacji sexownym tyłku i uśmiechu, i jako tako mnie pociągała więc nie wiem na jakiej zasadzie to działa:) Stwierdziłem że jestem brzydki i musze iść na operacje najlepiej we wrocłąwiu ale się nie orientuje będe wdzięczny za informacje na ten temat papa:)

Gość karolinka24
Oj, jak dobrze jest gdzie ponarzekac...;) ale juz powaznie...moj nochal jest moim DRAMATEM !!! To znaczy kilka lat temu nie wygladał najgorzej, był wprawdzie dosc duzy ale zato zgrabny i co najwazniejsze pasował do twazy. Uchodzilam za bardzo ladna dziewczyne ale..do czsu. Po dosc powaznym urazie moj nosek przekrzywil sie dosc znacznie najedna strone i tym samym zrobił sie straszny ! Widac jaki jest wielki, jedna dziurka jest wyzej a druga nizej, moja buzia przez niego wydaje sie niesymetryczna....płakac mi sie chce gdy przegladam sie w lustrze ;( Niestety tak to jest ze nos jest centralnym punktem twarzy i decyduje o charakterze calej buzki, i nawet nie chodzi o jego wielkośc ale o ksztaut i co najwazniejsze SYMETRIE WZGLEDEM TWARZY. Składam na operacje i mam nadzieje ze najpozniej w przyszlym roku moja buzka znow bedzie ładna :D

hmm...to glupie jakie ludzie maja problemy,jedni jezdza na wozku,drudzy sa niewidomi a nastepni maja krzywe nosy!!!a ja naleze do tych trzeci,to dosc banalne ale ja poprostu niemoge na nochal patrzec!nie jest tragiczne z przodu jest maly i ok ale z boku!!!boze mini czarwnica!nie wiem dlaczego szczegolnie nieciekawie wyglada na zdjeciach!jestem atrakcyjna mloa dama mam powodzenie i chcialam zostac fotomodeleka ale nie wiem...denerwuje mnie ten glupi noch!!fakt ze nikt mi jeszcze o nim nic zlego nie powiezial ale ja mam obsesje1ciagle go ugniatam podnosze!!!jak glupia!a on nic!mysle bardzo powaznie o opercji ale jak bede wygladac po?nie koniecznie ladnie.mam bardzo przystojnego chlopaka od 4 lat i on nawet nie chce slyszec o operacji mowi mi ze kocha mnie taka jaka jestem i ze nos stwarza mnie orginalna bo inaczej wygladalabym za idealnie jak barbie(mam dlugie blon wlosy,niebeieskie oczy,sniada cere,duze piersi ladbe nogi i tylek i...krzywy nos!!!i go nienawidze!ale co mam zrobic!!!!

Gość nochal
mam dłuuuuuugi nos, wygląda jak jakiś kartofel, ale go lubię i przyzwyczaiłam się :-))) po prostu nie robię sobie zdjęć, żeby nie musieć go oglądać ;-PP uważam, że martwienie się czymś czego nie można zmienić jest bezsensowne i jak przejdę sie ulicą widzę kobiety przy, których mój "nosek" wydaje się być wprost piękny, to już od razu kompleksy puszczają. To straszne, ale pomyślcie, że inni mają gorzej od was i z tym żyją.

Gość nie meczyc sie
zoperowac ... pozbyc sie kompleksu....POLECAM

Gość beniaaa
stop operacjom plastycznym! miejcie w dup*e to co myślą inni, zaakceptujcie siebie takimi jacy jesteście. jeśli na podstawie nosa mierzycie swoją wartość to jesteście żałośni...mówicie tak, bo jesteście niedojrzali. To WY wyolbrzymiacie ten problem! Tak naprawdę każdy ma gdzieś czy wasz nos jest garbaty, długi, czy jeszcze inny...zastanówcie się czy sami odrzucacie kogoś przez pryzmat jego nosa..nie? no to gratulacje, bo może w końcu zdacie sobie sprawę, że nie o to w tym wszystkim chodzi.

Gość jaga15
Ja też mam kompleksy na punkcie swego nosa[jest wielki}gdybym mogła to zrobiłabym operacje.Gdy byłam młodsza wydawało mi się że wszyscy zwracają na mnie uwage ze względu na tego olbrzyma ale jak się okazało uwage na mnie zwrócił też i mój mąż .Wie o moim kompleksie ale zawsze mnie pociesza czasem nawet żartujemy z nosa i zapominam o nim.Warto by każda z nas miała kogoś kto może dodać nam otuchy i być wtedy gdy przypominamy sobie o naszych niedoskonałościach.

Gość Zrozpaczona nastolatka
Cześć dziewczyny ...mam 14 lat i mam taki problem jak wy...mam krzywy nos :(:(Nie chce sie chwalic jestem ładna i wszyscy mi to mowią ale nikomu sie nie podoba moj nos oblecha max! Chę to jakos zmienic ale nie mam jak tylko te kosztowne operacje plastyczne !:(Często przyjaciołki mnie pocieszają ze go tak nie widac ale jak patrze w lustro .:(Załamka:(:(!!!pOmoCy jak ja mam z nim tak zyc cale zycie!!

Gość marcinoos
Dziewczyny nie łamcie siĘ!!!!. KOCHAM DZIEWCZYNY Z KRZYWYM NOSEM!!!!!!!!! ,mam wiele koleżanek z krzywym nosem, ale większośc jest na tyle ładna że dodaje im to oryginalności potęgując efekt piękna !!! :)) GŁOWA DO GÓRY i NA PRZÓD PODRYWAĆ FAJNYCH FACETÓW !!! :]]]]