Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Dieta 1000 kalorii po kopenhaskiej - kto wchodzi ???

Polecane posty

musze sie pochwalic:) dostalam sie do komisji wyborczej:) wiec jakas kaska wpadnie:D:D:D na dieta .pl 100 gr fasolki szparagowej jak sie nie myle to ok 40 kal a ja mam chyba 200g tyle ze nie mam wagi i tak na oko licze bo nie ma jej duzo:). juz mam zrobiony dzbanek herbatki czerwonej i bede sie nia "zalewac";) kupie sobie dzis chyba super Linie dodatek specjalny tam sa diety i cwiczenia:) dziewczyny mam takiego lenia ze skoda gadac siedze w domu caly czas bo nie pracuje:( i zamiast dokonczyc pisac prace lic to ja tylko zagladam na topik .... MASAKRA

lucy a mi znowu kaska bokiem, bo ja nawet nie słyszałam ze mozna do jakiejs komisji sie dostac , a jak to załatweic to tym bardziej :( siedze jak ten ciołe w robocie nawet jednego telefonu nie było.a goraco tu jak doabli- mówie wam sauna .juz jest nowa super linia.ostatnio było z dodatkiem o oczach.musze poszukac i sobie tez kupic.aerobik w wodzie 75 zł dodatkowo szefowa chce mnie wyciagnac na normalny aerobik za 40zł :( :( :( fAJNIE by było gdybym 400 nie zarabiuała ;(

felina---> moze powinnas zapisac sie na zwykly areobik. a kase ktora zaoszczedzisz przeznaczysz sobie na zwykly basen albo na saune :). Ja musze pomyslec nad lodowiskiem to tez spalanie kalori a mam niedaleko do niego. i kosztuje gdziesz godzinka 3 zl.A ruch to zawsze ruch:) ide zjesc fasolke bo w brzuchu mi burczy mimo wypicia 2 szklanek mineralki:P

Gość
ja mam wstręt do aerobików :-0 brrrrr Wlaśnie wtrzącham marcheweczkę :-)

a ja wypiłam kubusia i zjadłam 2 brzoskwinie :) ide usiasc na korytarz tam jest chłodno przynajmniej jezeli chodzi p ruch to przeszlam spacer 1 km i weszłam na 2 pietro :) hihi jaka ja wygimnastykowana jestem:P

Gość
:-D a wieczorkiem może też jakaś gimnastyka będzie :-D

a bedzie bedzie ...musze chate posprzatac:P no cóż cały tydzień tam prawie nie mieszkałam i kurz mi osiadł :( ... ale mam wrazenie ze o inna gimnastyke i chodz i:P :)

Gość
Feliś jak ściągniesz ten program w domku to daj znać to ci zapodam adresy jakichś fajnych stronek do szukania tego co cię interesuje. Nie przeszkadzam ci na gg bo widzę że Klyent :-))

Gość
TO JA JESZCZE !!!!! pierwszy dzień na kapuścianej i 1 kg w dół :-D :-D :-D LUCY *****168cm**** 60kg(1,09)*** GAGATEXXX ****168****57,5(31.08)*** FELINA21 ******* 168*****69.00(1.09) MAGI22 ******** MYSTERY *******164*******64kg (01.09.05)** LATKA *******174******60,5 (1.09..05) LESNA ******* TRISKELL ******174******81kg (1.09.05) GALLATHEA ******157 cm***** 62kg (31.08.05) PRZEMĄDRZAŁA ****** wymiary: biust - 93 cm - pod biustem 81 cm talia - 75 brzuch - 86 dupa - 101 biodra - 98 udo (mniej więcej w środku :-P) 53 łydka - trochę pod kolanem tam gdzie najgrubiej - 37 uffff - nareszcie coś do mierzenia i ważenia wpadło mi w łapki :-) wzrost 164 cm 26 lat dziecko sztuk jeden

hejka raz jeszcze:D przed chwilka przejechalam kole3jne 4 km:) czyli razem 7. na kolacje zjem salatke z ziemnia pomidora i ogrka. wieczorem 100 brzuszkow i chyba dzis wystarczy:)

wymiary: biust - 88 pod biustem 78 talia - 78 brzuch - 90 dupa - 104 biodra - 98 udo (mniej więcej w środku ) 59 łydka - trochę pod kolanem tam gdzie najgrubiej - 36 z tymi klientami to była porazka, na obiad miałam talerz lecza , wiec chyba nie zgrzeszyłam za bardzo.teraz mykam pod prysznic, pozniej posprzatam chate i zrobie sie na cacy.Nastepnie w zaleznosci od przypisywanego mi szczescia albo mam miły wieczór z nim....albo z kumpelami :) a jak bedziesz miec program to daj znac papa

lucy jestem pełna podziwu :) gratuluje 🌼 do mojego sportu dzisiaj moge zaliuczyc jeszcze 2 razy dodatkowe schodzenie i wchodzenie na drugie pietro i kolejny 1 km spaceru do domku :)

Hej.Teraz ja LUCY *****168cm**** 60kg(1,09)*** GAGATEXXX ****168****57,5(01.09)*** FELINA21 ******* 168*****69.00(1.09) MAGI22 ******** MYSTERY *******164*******64kg (01.09.05)** LATKA *******174******60,5 (1.09..05) LESNA ******* TRISKELL ******174******81kg (1.09.05) GALLATHEA ******157 cm***** 62kg (31.08.05) PRZEMĄDRZAŁA ****** wymiary: biust - 87 pod biustem 74/75 talia - 68/70 (zależy kiedy się mierzę) brzuch- 77 biodra (najszersze miejsce)- 96,5 udo ( najszersze miejsce) 54 łydka - trochę pod kolanem tam gdzie najgrubiej - 37,5 (strasznie dużo w porównaniu z udami a w kostce to mam chyba z pół metra :-P ( są ogromne- 25cm) ale to genetyczne, u mnie wszystkie panny takie mają w rodzinie 20 lat brak dzieci :-( dziś mam humor okropny i życzę Wam dużżżzoooo lepszego od mojego

jak wszystkie tak dokladnie to tez sie wpisze:) talia----> 70 biodra--> 88 biust ---> 86 pod biustem --->75 brzuch---> 80 wdl. diety.pl zjadlam dzis 600 kalori ale wydaje mi sie ze to jednak nie jest zbyt wymierne bedzie chyba wiecej a spalilam ok 300 kalori. Mam nadzieje ze z biustu mi nic nie spadnie bo i nie ma juz z czego:D:D Felina ---> udanej randki:) napisz relacje

Gość
Fela trzymam kciukacze

To ja również życzę Ci felinka miłego wieczoru w towarzystwie tego przystojniaka hmm...a ja co??? znów samotnie spędze wieczór bo mój luby ma inne plany na dziś no to chyba ja na rowerek myknę na pół godz

rozchorowałam sie ;( :( mam 38 stopni.wziełam garsc tabletek.spałam juz 2 godzinki po pracy.zaraz znowu ide...kurcze łeb mi pęka, katar mam :( a rano było ok. on puscił mi sygnałka narazie nie wiem czy przyjedzie i o której przyjedzie...ale dlaczego dzisiaj mnie to złapało :( ide spać- dobranoc

FELINA--->No to jak pech to pech:O Mama dzis robila barszcz czerwony i\" wygrzebalam\" z niego gotowane warzywka tj. buraki, marchewka ---> one nie sa chyba az tak tuczace a smakuja mi wiele bardziej niz warzywa gotowane w wodzie:P jak teraz weszlam na wage to rowne 60 kg a biorac pod uwage ze wazylam sie po calym dniu to SUPER!!! a wy tez wazycie sie na czczo?? mam nadzieje ze tak:P ale ja dzis was pytaniami bombarduje:P

Gość
ja niestety obecnie nie mam dostępu do wagi więc ważę się tak koło 17.00 ale normalnie zawsze ważyłam się na czczo z rańca i po wizycie w Wc :-) w dodatku golusieńka Ech Felina nic gorszego jak przeziębić się latem - mam nadzieję że szybko dojdziesz do zdrówka i twój przystojnak cię nie zamęczył. Był wogóle ??

hej wprawdzie gorączki nie mam...ale czuje sie fatalnie. Był kochane do 12tej i było super,zrobił mi masarz,gadalismy zartowalismy i wygłupialismy sie.całkiem miło było.I nawet w gorączce człowiek umie się cieszyc ....ale wiecie co wam powiem z tego i tak nic nie bedzie.Takie moje spostrzezenia.Spotkamy sie jeszcze pare razy i koniec bedzie. No ale mamy jechac 17go na mojej kuzynki urodziny, a 11 na jego ...jak ja nie lubie planowac nie wazyłam sie , bo po co sie jeszcze bardziej wkurzac.jem własnie musli, pakuje sie do robotki i mykam.odezwe sie jak w pracy bede. pozdrawiam

Gość basiu_niaa
mam pytanie dziewczyny...Jak czesto sie wazycie?? bo ja staje na wadze codziennie-a to przeciez bezsensu chyba nie??bo niewiele zmian widac:)

WitAm:) basiunaia----> powinnas sie wazyc raz w tygodniu. ale wiem jak to trudno bo sama prawie codziennie na wadze staje:O ja jak zwykle przy rozpoczeciu diety mam problemy z zaparciami a zadnych ziolek nie chce pic bo po nich srtasznie sie czuje:( pozdrawiam

ja na zaparcia stosowałam syrop lactulosum, mi pomógł tedy i nadal widze rezultaty :) co do wazenia moze bezsens ale i tak sie waze bardzo czesto :P

felina --> ja tez waze sie bardzo czesto, czasami nawet kilka razy dziennie -a to juz paranoja:) od kiedy osiagnelam wymarzona wage 60 staralam sie wazyc raz w tygodniu i wychodzilo mi to, do czasu kiedy postanowilam zrzucic jeszcze kilka kg:) zbliza mi sie jeszcze miesiaczka ..... :(

ty mi nawet nic nie mów na temat wazenia, kiedys wazyam sie raz za jakis czas,pozniej juz dziennie ...a teraz co wejde do ubikacji (wiele razy ) to już obsesja.Aod momentu jak teraz przytyłam te 2-3 kg to juz wogole szału dostaje....bo waga nie spada :( nie ważne ile razy na nia stane

Gość
Ja całe szczęście nie mam dostępu już do wagi - też mialam schizy na tym punkcie

no wlasnie:) tylko tym stawaniem na wage jeszcze bardziej sie denerwujemy:O. i mamy weekend:) czy wy tez tak macie ze najtrudniej oprzec sie jedzeniu wlasnie w weekend? bo u mnie wtedy same smakolyki:) np, jutro mama chce zrobic pierogi ktore uwielbiam...:( :)

w weekend całe szczescie jem najmniej bo ciagle jestem poza domem.latam wszedzie przez cały dzien i noc :) za to w ciagu tygodnia z nudów bym cały czas jadła....nie umiem sie wtedy oprzec ciesz sie ze weekend trwa dwa dni, bo ja musze walczyc z 5 dniami :P

U mnie weekend też jest dość ciężki. Własnie prze weekendy wszystki moje diety padały. Co do ważenia też mam obsesje. Ważę sie codziennie rano, bez zbędnych obciążeń - czyli ubrania. Wiem, ze to bez sensu i ciągle wznawiam postanowienia by sie nie ważyć tak często, ale i tak mnie ciągnie. Przez rok nie miałam dostępu do wagi i własnie przez ten rok najwięcej przytyłam. Tak więc zaprzyjaźniłam się z wagą i staram sie nie popadać w panikę kiedy waga stoi. Gorzej jak zaczyna rosnąć.