Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a to jestem ja

Wasze dziwne nawyki - wpisujcie!!!!!!

Polecane posty

- ja takze musze miec zawsze wode mineralna przy lozku inaczej nie da rady spac -drzwi od pokoju musze miec otwarte jak spie bo inczej wydaje mi sie ze sie udusze -spie na jasku o grubosci okolo 2 cm(bez niego nie da rady) - sikanie przed snem i przed wyjsciem to norma u mnie - podczas snu mode miec tylko glowe na nie przykryta a dokladniej jej fragment(inaczej pewno by mnie robactwo wszelakie pogryzlo) -mam ulubiony 1 widelec i robie awanture jak ktos go uzywa -mam osobny kubek do kawy i herbaty -w domu pijam zwykle kawe czarna a u ciotki zawsze z mlekiem(choc to ten sam gatunek kawy) -zawsze spie przy wlaczonym radiu -gazeta musi byc rowno ulozona bo inaczej nie umiem jej czytac to tyle na razie jak sobie przypomne to dopisze

1-woda przy łóżku w nocy i w ciągu dnia w torebce (nawet kiedy na dworze -50 st. C) 2-nie wyjdę z domu bez makijażu i w okularach (noszę soczewki) 3-kiedy piszę smsa to zawsze wychodzą mi dwa 4-zawsze zostawiam 2 papierosy z każdej paczki na \'czarna godzinę\' 5-za każdym razem kiedy jestem w sklepie kupuję gumę do żucia albo tik-taki 6-rano robię sobie kawę i herbatę, bo lubię i jedno i drugie 7-zawsze budzik dzwoni mi 15 minut przed właściwym czasem wstania, ponieważ muszę sie posmyrać po brzuchu I to chyba jak na razie wszystko :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość blehblehleh
a mnie wkurwa to, ze po trzech wpisach ktos pisze, ze topik jest super itd. po czym wnosisz?

Gość No a ja...
...jem palcami (nie no luz tylko w domu) i codziennie rano cwicze przez godzine :D Do przedmowcy: sśij!!! ;)

Gość kropka kreska
moj nawyk to wchodzenie na kafeterie ;)

Gość to poczytajcie co mam ja
1 w nocy wracając do domu tak po 21 nie mogę przejść obok rzędu zaparkowanych samochodów - bo mam wrażenie że one mnie obserwują 2 jak idę na siku to muszę spuścić najpierw wodę żeby był odgłos przyjaznego szumu wody 3 jak idę spać to moja kołderka musi byc równiuteńko ułożona bez zagięć 4 wszystkie małe szpargały z całego domu mam ułożone w kategoriach w komplecie 30 pudełeczek - od najmniejszego do największego (te pudełeczka tak jak te rosyjskie lalki drewniane otwierane na pół) 5 jak otwieram okno rano to sprawdzam czy blok na przeciwko jeszcze stoi i czy są drzewa 6 jak nie włoże do torebki błyszczyka i chusteczek to tak długo krążę po domu aż się spóźnię tam gdzie mam być - ale je znajdę 7 jak idę po chodniku to nie wchodzę na te pęknięte płytki a jak już wejdę to zaczynam szybciej iść lub biegnę po tych następnych nie pękniętych 8 wswzystkie sztućce mają swoją oddzielną przegródkę w ociekaczu i jak mąż pomyli to jak nie poprzekładam to nie zasnę 9 jak do prania nie dodam Calgonu to wyobrażam sobie że następne pranie - i pralka mi się zatrzyma w trakcie prania 10 wszystko ma kategorie na jednej kupce leży burdel czyli bieżąca poczta rachunki i reklamy spod drzwi na innej naczynia i szklanki inny rewir to miejsce dla książek nic nie może przenikać to innej sfery 11 a no i włazience obsesyjnie zamykam wszystkie butelki szampony i żele pod prysznic oraz ustawiam ję kolorystycznie i według wielkości 12 zbieram wizytówki wszędzie i od każdego mam już od ambasadorów z restauracji z klubów sportowych od znajomych biznesowe a ostatnio od faceta na bazarze z ziemniakami 13 zawsze kupuję cienkie bawełniane skarpetki gładkie bez wzorków dla mężczyzn i je noszę ale tylko bawełniane (poniżej 10 złotych nie kupię bo myślę że chińskie) 14 jak myję żeby to zawsze czyszczę tubkę od pasty - to samo z naczyniami korek od płynu do naczyń nie może być zamulony płynem 15 wszystko trzymam w pudełeczkach z wieczkiem pojemniczkach lub stylowych puszkach nic nie może być na wierzchu 16 jak jestem na wsi działce czy kawałku jakiejś ziemi zawsze zdejmuję buty i muszę przejść choćby kawałek na bosaka jak se przypomnę coś jeszcze to odpiszę a rozbawiła mnie jedna panna co napisała że rozmawia ze swoją świnką morską chociaż nie spodziewa się aby ona jej udzieliła odpowiedzi!!!

17 kupuję zawsze chusteczki zewa softis bo są 4 - warstwowe i jak w nie prycham to na 100 sztuk zerwą się może tylko dwie - zawsze je rozpakowuję i 5 sztuk do łazienki 5 sztuk do pokoju, mydło też na zapas i też rozpakowuję nigdy nie leży w opakowaniu - ma być pod ręką i gotowe do mycia. 18 jak włączam kompa to zawsze mu robie scan nawet jak go włączam 3 razy dziennie to za każdym razem scan i aktualizacji bazy danych z wirusami

Gość zapobiegliwa
1.przed wyjściem z domu sprawdzam dwa razy czy żelasko jest wyłączone i czy pies ma wode i zawsze zamykam dwrzwi na dwa zamki i gasze światło na korytarzu, ajak nie sprawdze to zawracam,i to akurat upierdliwe jest:/

19 jak stoję pod domofonem (jakimkolwiek) to muszę się schować pod daszek bo wydaje mi się że spadnie na mnie armia noży

20 nigdy przenigdy nie zasnę z twarzą do ściany, muszę widzieć wejśćie inaczej nie czuję się pewnie

Ale się uśmiałam, hehehe - najbardziej mi sie podobał wpisy z pierwszej strony, gdzie dziewczyny pisały, że obie nogi muszą przejść tą samą liczbę schodów albo, że obracają się za siebie, czy ktoś za nimi nie idzie z siekiera :D Ja też mam schizy np., że się potknę na lodzie, śniegu lub prostej drodze i skręcę se kolano. Ostatnio byłam w sklepie Cubus i tam koło kasy była rozlana woda, pośłiznęłam się i poczułam że jeszcze trochę i bym złamała nogę w kolanie!! ale dostałam schizy, przez resztę wieczoru wyobrazałam sobie,co by to było, gdybym tą nogę złamała. Generalnie mam skłonność do wyobrażania sobie różnych okrucieństw na swój temat... idę koło torów i myślę: \"Co by to było, gdybym szła torami ,pociąg jechał, a ja bym nie mogła zejść z tych torów\" Najczęściej mam tego typu mysli przechodząc przez ulicę - wizja rozpędzonego tira metr ode mnie... brrrrrr. A z bardziej normalnych nawyków - kiedy jestem poza domem czeszę się średnio co 15 min- jeśli mam czas.

21 no i mam jeszcze coś takiego że jak kogoś poznam nowego czy na dłużej czy na krótko - to przez te kilka pierwszych chwil wyłapuję słabe punkty a potem o nie pytam (nie wprost to jest cała sztuka) i jak ten ktoś zaczyna być wyprowadzony z równowagi to go nie lubię a jak się umie obronić to włączam w poczet znajomych 22 jak widzę facetów na ulicy którzy się na mnie gapią po prostu wpatrują takie miny strzelam i tak się wykrzywiam żeby im się odechciało, czasem pokazuję język jak mnie wkurwią 23 jak siedzę w restauracji (bo tam nie wali muzyka jak w klubie) i ktoś się na mnie gapi i mnie podsłuchuje - to wiecie co robię? wywalam jęzor potem pokazuję faka a potem jeszcze mówię na głos że ten burak obok zamiast się zająć sobą patrzy i słucha co mówię ja!!!!

24 po każdym szczotkowaniu muszę wybrać ze szczotki co do włoska i wyrzucić 25 nie napiję się wody z kubka zawsze musi być ze szkła 26 po włączeniu kompa muszę zrobić rundkę gry Kyodai

Gość słodka mery
mam extra blyszczyk do ist ktory smakuje jak guma do zucia taka jak kiedys i jeden blyszczyk starcza mi na max 2 tygodnie. maluje sie nim non stp. w szkole w pracy przed tv no po prostu co minute. oczywiscie go zlizuje od razu po nalozeniu. mmmmmmmmmm... ide po blyszczyk :)

Ja też mam swoje nawyki + z zamyknem drzwi czasem od windy wracam 2 x żeb sprawdzić czy napewno zamnęłam + Jak jestem sama w domu to częśto jak mnei spory czas w mieszkaniu niema sprawdzam czy wszstkie pokoje są puste i czy kogoś tu nei było (to mam od paru lat jak nas okradli STRACH) + Jak na paznokciu odskoczy mi lakier chocby maleńki kawałeczek zaraz muszę zrobic na nowo nie wyjdę z takimi paznokciami przecież na ulicę + odpukiwanie w niemalowane czyli w zęby to już u mnie norma + porządek w domu nienawidzę niechlujstwa wszystko musi być na glanc + Jak siedze w łazience wszystkie wyraz które gdziekolwiek widze czytam od tyłu + Układanei ręczników w łazience muszą być wielkościa poukładane od najwiekszego do najmniejszego, niech tos ino próbuje to zmienić !! + ścierki w kuchni w szafce układam kolorami hehe i sporo sporo tego by sie jeszcze uzbierało wiem że to głupie ale cóż :P

-spie w skarpetkach -spie pod pierzyna mojej babci -nie lubie nowej poscieli -jesli gdzies wyjezdzam zabieram swoja poduszke -staram sie miec jak najmniej rzeczy [dziala instynkt ucieczki-wziac tyle, byle potrzebne rzeczy] -jesli jestem u kogos to wodze oczami po pokoju i mysle, co bym mogla zmienic w danym mieszkaniu. -nie lubie u kogos chodzic do lazienki[wstyd ze ktos uslyszy jak robie siusiu] -podsluchuje,czy ktos po skorzystaniu z toalety myje rece [podsluchuje czy woda leci z kranu] po tym doswiadczeniu wiem ,czy mam doczynienia ze swinia i takiej osobie juz na powitanie i pozegnanie nie podaje reki,. -uwielbiam gdy kazdy mi mowi zem imo ciezkich warunkow sobie radze -mhhmh biore na zawsze ladne lyzeczki z pubow, z restauracji-mam juz niezly komplecik:P

Przed snem stary wierszyk z dzieciństwa,musze sprawdzic wszystko: DRZWI,OKNA,WODA,GAZ:) -jak wychodze z domu to musze wyszykować sie 5 min.wczesniej:) bo musze posprawdzac czy wszystko wyłączyła. (żelazko,gaz itd.) a najlepsze jest ,ze jak wyjde i jestem na przystanku to mam filma, że o czyms zapomniałam :D

hihih .kleptomanka?:P mmhh..do pubow chodze nieczesto wiec to jakis nalog nie jest hiihh ale lubie to. kazda lyzeczka ma swoja historie i wiem ,w jakim lokalu moge sie spodziewac ladnej lyzeczki .

28 na noc zawsze zostawiam uchylone drzwi do łazienki - mam wrażenie że tam zawsze gdzieś jest woda, no a ona przecież musi wyschnąć! 29 kiedyś często mdlałam teraz jak czuję że mi się to może zdarzyć to mam taki nawyk - rozpinam bluzkę szybciej i głębiej oddycham i do tego mówię w myslach - a właśnie że nie ja tu decyduję - i to działa nie mdleję! 30 jak stoję w sklepie w długiej kolejce lub jak nie ma długo autobusu rozmawiam ze sobą (w myslach) po angielsku.

Gość piszcie ludu pracujący

Gość Andziołek
hihi genialne jestescie! to teraz ja! -wszytskie szafki w domu musza miec pozamykane drzwiczki, jak ktoras jest niedomknieta (lekko uchylona) to robie rundke po calym mieszkaniu i domykam wszytkie- nawet te zamkniete- dzrwiczki szafek. -jak o czyms mysle to zawsze "pisze" slowa w myslach -nie staje na peknietych plytkach chodnika - licze wszytsko0 co sie da :okna w bloku kiedy stoje w tramwaju w korku, znaki drogowe, przeszlam sama siebie kiedy na swoim slubie liczylam zirenka winogrona wyszytego na obrusie na oltarzu :) -zawsze kapie sie w opowiedzniej kolejnosci, jesli sie zapomne i najpierw umyje np. plecy przed brzuchem to zaczynam od nowa -1000 razy sprawdzam czy napewno nastawilam budzik na rano narazie tyle jak cos sobie przypomne to napisze i Wy tez cos piszcie fajny temat!!!

hehe,dobre dobre:) ja zawsze gdy czytam lub słyszę jakiś nietypowy wyraz to przestawiam jego sylaby,albo próbuję przeczytać wmyślach wspak:]na zegarku elektronicznym zawsze przestawiam cyfry czyli jak jest np 19.38, to ja robię 13.98,czyli wychodzi mi 14.38 :D bez przerwy dotykam swoich włosów, wiele osób zwraca mi na to uwagę:/ muszę mieć wodę mineralną przy łóżku, jak po umyciu zębow wieczorem nie wypiję choć łyka wody to nie mogę zasnąć bo mam niedobry smak w ustach:P jak nie mam wody mineralnej w domu to bez przerwy chce mi się tak pić, jakbym conajmniej tydzień szla w karawanie na saharze;)jak tylko dotknę czegokolwiek w kuchni to muszę umyć ręce, i tak co chwilę...zawsze śpię przy otwartym oknie, nawet przy 20 stopniowym mrozie musiało być uchylone;)bez umycia włosów nie wyjdę z domu.też obsesyjnie gapię się na ludzi,czasem aż niebezpiecznie jest:Pah no i obsesyjne czyszczenie uszu, parę razy dziennie bagietkami, bo brudne uszy wywołują u mnie odruch wymiotny;) no i zawsze jak mam np. wyminąc samochód z którejś strony to się zastanawiam z której i wyobrażam sobie, co się może wydarzyć jak minę go z lewej, a co jak z prawej;) wiecie co, chyba każdy ma jakieś takie swoje dziwactwa, wcześniej wydawało mi się, że mam jakiś problem;)

A ja właściwie jestem szczęśliwa i żadnej powaznej schizy nie mam , ale np, kiedy jestem w podrózy - to nawet jak u kierowcy kupię bilet , to kiedy usiądę to zastanawiam się czy pojadę w dobrym kierunku i przez połowę trasy mam przez to myslenie zepsuty humor ... :P

Gość mimi999
- myje lustro w lazience kilka razy dziennie nie moze byc na nim zadnej kropki -zbieram paprochy z dywanu, nawet jak leze w lozku potrafie wstac i podniesc. -wycinam w blistrach z lekami puste miejsca po tabletkach - 2 razy dziennie dezynfekuje kibelek - w lazience musi byc mydlo antybakteryjne - zasypian z jaskiem na glowie - w markecie na tasme nigdy nie wystawiam tak jak leci z koszyka ale grupami np nabial chemia itd -no i ostatnie papier toaletowy w kibelku musi sie rozwijac od gory. - w szafie zawsze baagan

Gość czarodziej55
up

zawsze po wyjsciu z domu sprawdzam czy drzwi sa zamkniete przynajmniej 3 razy :O i mimo to potem i tak mam co do tego watpliwosci :O

Gość .o.ooo.
up:)