Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Happy_27

Termin kwiecien 2006!!

Polecane posty

Gość Anna80
Zmieniłam mój nick bo te drukowane literki tak jakoś tu nie pasują...;)No to teraz ja coś o sobie...Mam 25 lat, od roku jestem mężatką, chociaz jestesmy juz razem ponad 6 lat. Własnie zaczynam od wrzesnia swoją pierwszą pracę w szkole. O dzidzie się wcale jeszcze nie staraliśmy, bylismy z mężem w totalnym szoku kiedy zrobiłam test zwłaszcza, że według naszych i gina obliczeń zaszłam w ciążę ok. 30 dnia cyklu. Też nie mieszkamy sami tylko z teściami co, przyznam szczerze, nieco mnie martwi...Juz 2 razy miałam robione USG dopochwowe i widziałam swoje maleństwo!To 8 tydzien. Czuję się dobrze ale meczą mnie mdłości...Właśnie zostałam kilka dni temu ciocią - moja siostra urodziła synka! Pozdrawiam wszystkie kwietnióweczki!!!PA! :) Czekolada>>>ale mnie pocieszyłas z tą ochotą na sex... ;) 2 miesiące po porodzie...Zapomnę jak to się robi! ;)

Gość RRR
Jaki tu urodzaj na ciała pedagogiczne ! Anna 80, czego uczysz ?

RRR>>> :D Jestem nauczycielką języka polskiego z wykształcenia ale niestety nie znalazłam pracy całkiem w swoim kierunku, będę miała indywidualny tok nauczania z upośledzoną dziewczynką. W mojej sytuacji kazda praca mnie cieszy! A czego Ty uczysz? Nie wiem czy udał mi się suwaczek....

Gość RRR
Ja też uczę polskiego. Miałam kiedyś zajęcia z lekko upośledzonym chłopcem< ale tylko polski i historia.Teraz też dodatkowo 3 H indywidualnego , ale z dziewczynką chorą na serce. Powodzenia!

Hohoho, ale tu szkołą powiało! Anna80 i RRR chce wam sie isc od wrzesnia do pracy? Bo mnie zupełnie nie, juz dzis snił mi sie koszmar z moimi uczniami w roli głównej, bbrrrr. A jak tam wasze samopoczucie Mamusie?

Gość Przyszła Mama
Witam fajnie,ze się coś dzieje na forum,chciałam podziękowac za wpisywanie mnie do tabelki,bo jak dotąd umknęło to mojej uwadze.Dziękuje.Jesli chodzi o parę słow o sobie,ja w tym roku konczę 23 lata,jestem ze swoim mężczyzną trzy lata,dzidzia nie była do konca planowana,ale nie jest to tez tzw:wpadka,miałam rozregulowany cykl po zastrzykach i odstawiliśmy wszelkie srodki antykoncepcyjne,(więc-wiadomo,liczyliśmy się z taką możliwością,jaką własnie noszę w brzuszku..)Poza tym zamierzamy się pobrac,ale z miłosci,nie z musu,więc moze poczekamy i zrobimy to juz po urodzeniu szkraba.Na dzien dzisiejszy mieszkamy sobie razem i cieszymy się całą Naszą Trójką(mogę juz chyba tak mówic..)Mam pytanie apropo torbieli,ja chodzę do dr:Raka(ponoc świetnego specjalisty)w szpitalu na Solcu i ten własnie lekarz tez stwierdził u mnie 3 cm torbielkę,jak okreslił,ale powiedział,ze nie ma zadnych powodów do niepokoju,ze to wręcz normalne i samo się wchłonię..A jak było u Was?Tez macie torbiele?Chciałam jeszcze dodac,ze widzę po sobie zmianę sylwetki powolutku(mysle,ze u mnie juz powoli zaczyna byc widac,moze dlatego,ze jestem raczej dośc drobna(162cm,43,44kg)W dodatku mam straszny wstrę do pomidorów,a przez ostatni tydzien tolerowałam jedynie owoce i soki,na szczęcie zaczynam się czuc juz nieco lepiej,choc wciąz mam zgagę i mdłosci..No nic,nie zanudzam.Pozdrawiam Was Dziewczyny..

czesc :) Ja jutro zaczynam 7 tc (od zatrzymania miesiaczki) i jestem z Olsztyna. Termin porodu - 23 kwietnia. Mam 23 lata ( i pol) :) i rowniez jak kilka z was ucze. Jestem lektorka j. ang. w prywatnej szkole. Jestem mezatka od prawie 2 m-cy :D przyszla mamo - u mnie tez wykryto wczoraj na pierwszej wizycie u gina torbiel na jajniku. Podobno wyglada to zupelnie niegroznie no i bedzie pod stala obserwacja przy kazdej wizycie. Musze przyznac, ze jednak troche mnie to martwi.

Nick..........termin porodu.....kg. nabyte......cm w pasie........płeć RRR................30.03.06...........1kg..........???????...............??? witch 3...........01.04.06..........2 kg...........????.............???? Ania26.............02.04.06.........1,7kg..........????..............????? kizia...............02.04.06.......... 2kg..........?????.............????? Elizabetaa........03.04.06..........-3kg............????..............????? bea 28.............04.04.06.........????????.........?????.............????? Brygunia..........05.04.06.........??????..........?????................???? Happy_27........ 05.04.06.........??????..........??????...............???? Przyszła Mama...05.04.06.........??????.........???????.............???? Czekolada_29.....08.04.06..........0kg.........?????............?????? dowa...............10.04.06.........??????.........??????...............???? ANNA80............10.04.06..........?????.......???????................???? Mina29.............10.04.06.........??????........??????...............???? georginia..........15.04.06.........??????........??????................???? Słonko80...........15.04.06..........-2kg.........??????............????? ona27...............16.04,06.........??????..........?????.............???? dorota275.........17.04.06.........??????..........?????.............???? macieja8...........17.04.06.........??????..........??????..........????? Elunia_K...........19.04.06..........???????.........??????..........????? EVI_1985..........27.04.06...........??????........??????...........???? alaa...................??????..............???............???.............???? Agnes78_Bdg......?????.................?????.........?????............???? gdusia...............??????...............????..........????..............???? Roza...............29.04.06.............2kg..........??................??? serek..............30.04.06............?????.........????..............????? Lolcia..............23.04.06............????.........?????..............???? Lolcia pozwoliłam sobie dopisać Cię do tabelki :), tez jestem z Olsztyna:):) Moje samopoczucie dobre, ale dzisiaj jestem strasznie śpiąca , nic innego mi nie dolega ;P

witajcie wielkanocne mamy!! no faktycznie duzo nauczycielek sie zebralo :) fajnie ze kazda napisala cos o sobie :) napiszcie mi czy Wam tez ciagle zimno??? normalnie jak jestem w gronie osob to tylko ja narzekam ze jest zimno :( nie wiem czy ze mna jest cos nie tak ? czy moze to taka dolegliwosc ciazowa :-P pozdrawiam 👄

Evi ja też szybko marznę, wczoraj jak przyszłam do domu to trzęsłam sie jakby mnie przeziębienie brało, najbardziej marzna mi stopy, ale ja zawsze lubiłam ciepełko :)

ROZA wlasnie czytalam na innym forum ze faktycznie moze tak byc i nie swiadczy o niczym zlym :) to dobrze bo ja tez ciagle czuje sie jak na chorobe 😠 a do tego ciagle zmeczenie :( wszedziem moglabym sie polozyc i spac

he he ja do tego zauważyłam ze szybko staje sie marudna i zniecierpliwiona, łatwo także szybko mnie wnerwić , A Ty jak sie czujesz???

Hej! Ja tez tak miałam, ze siedziałam w polarze, kiedy wszyscy obok w krotkich rekawkach, a zwłaszcza wieczorem miałam dreszcze, ale juz mi przechodzi, zreszta inne dolegliwosci tez mijaja, mam nadzieje, ze na dobre. Całuski!

heh no o 2 dni ale wiesz jeszcze sie wyjasni u gina :) ja sie dobrze czuje a marudna jestem juz od okolo tygodnia latwo wpadam w zlosc, o wszystko sie gniewam i robie awantury 😠 oj my kobiety... :) a Ty jak sie czujesz?

hej Ania:) Dziewczyny kiedy mozna już zobaczyć serduszko ??

to mnie pocieszylas Ania :) mam nadzieje ze faktycznie kiedys przejda (czyt. niedlugo :-P ) mam dosyc tych drgawek z zimna :( 👄

Identycznie, ale jestem szczęśliwa, rozgadałabym całemu światu o tym , ale sie boję jeszcze , choć nie mam złych myśl nasi rodzice jeszcze nie wiedzą, ale za to moja trzy przyjaciołki i siostra :)

Ja tylko słyszałąm serduszko mojego Maleństwa, ale nie widzialam niestety, chyba za malutkie jeszcze, nie wiem tez kiedy bedzie mozna juz zobaczyc.

Ania a w ktorym dokladnie tygodniu uslyszalas?? ja bede 40 dni po ostatnim okresie to bedzie 5/6 tydzien chyba za wczesnie?

Evi, ja jutro zaczynym 10 tyd. i powoli mijaja mi wszystkie dolegliwosci. Caluski!

Ania ty juz 8 tydzzaczęłaś to powinno:), a kiedy byłaś u gina?? ja juz za tydzień, nie moge sie doczekać, ciekawe czy załozy mi karte ciąży . jeszcze jej nie mam

Roza, na UsG byłąm w tym tyg, czyli 9 i juz slyszalam, a karte ciąży mam założona od 7 tyg, a pierwszy raz u lekarza bylam w 6.

Roza, na suwaczku jest 8 week&6dey, czyli 8 tyg. i 6 dni, wiec koniec 9 tyg., sprawdzalam przed momentem. A serduszko zaczyna bic w 4 tyg, wiec powinnas juz usłyszeć.❤️

Ja byłam w 4 tyg i jeszcze nic mi nie powiedział ale nastepnym razem napewno :), ojjj brzusio mnie boli okresowo buuu

no mam nadzieję , to taki chwilowy ból u mnie , ale sie cieszę:)

mnie tez chwilami pobolewa jak na okres ale ciesze sie ze nie mam takich boli jak inni ze spac nie moga :) w sumie to coraz zadziej mnie pobolewa, moze niedlugo calkiem ustapi?? :) pozdrawiam Ania czy w 6 tygodniu slyszalas juz serduszko?