Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

Gość orion
Kobietko z klasa ja nie wiem co ten jeden pan napisal bo niepotrafie tego przeczytac ha ha ha

Witumaziz juz zgłebiam temat,coraz więcej nowy stronek przybywa:) to dobrze ze nie tylko ja taka gaduła :D Jak narazie to tak do Was wpadam ,ale jak sie odrobie to poczytam sobie:)

hahhahahaa,niezły rozbawił mnie niemal do łez,mi to raczej góralski przypomina,ale sie nie znam,choc nie powiem-oryginalny :D Orionka -do zobaczonka🖐️ ja juz wracam do zajec...bede zagladała w przerwach,ale to wciąga..:D

Witumaziz jestem cały dzień razem z kobietą z klasą , ale gdyby co to popracowałam sobie dziś i nie zawsze jestem na bierzaco i w temacie jeśli chodzi o nasz topik orionku papapapa smacznego życzę :) kobieta z klasą chodzi o pomarańczowy nick mmm... zastanawiałysmy sie z orionkiem w jakim jezyku on do nas pisze teska papa

kobieta z klasa no niezły był ale czy to goralski tego nie wiem moze jest z nami jakaś goralka i sie wypowie na ten temat :D :D : D

właśnie wrócił mąż z pracy i nadszedł czas wizyty . jadę do Teściowej pewnie wrócę wieczorkiem i jak mąż pozwoli to pogadam z wami.

Gość Pomarańczova
Mi to ten język się kojarzy z naszą polską komedią "Sami swoi" :P Hehe..

Pomarańczova cos w tym jest kobieta z klasa nadal Cię głowa boli ja znam fajny środek - ketonal znasz to dość mocne ale w awaryjnych sytuacjach zawsze pomaga takie niebieskie tableteczki jak wiagra :D

Zajączek ja też przeczytałam :-) ale niestety zawsze znajdą się jakieś głąby którym trzeba wybaczyć :-) no i oczywiście ignorować :P

o prosze jaki kulturalny pan i ten nick olalala dziękujemy,ale raczej to pan wyjdzie,my u siebie ;) Zajączek wiem,ale na receptę musze do lekarza podskoczyć,wogole to za często mnie ta głowa boli:o ale spoko nie umrę,jeszcze Was pomęczę :Phehehe,to pewnie przez pogode,u mnie koszmarna:o

...taaaa, ledwie tu wchodzę a tu taki mega teskt....ehh szkoda gadac Pozdro dla wszystkich tu obecnych, nowych oczywiście też :)

masz rację będziemy go ignorowały i tyle a teraz mam pytanko czy jutro ewentualnie mozna na którąś z was liczyć pojawicie sie na topiku wprawdze sobota i troszkę obowiazków domowych ale chetnie zajrze jak by co :)

Zajączek sobota to taki zwykły dzień jak każdy inny:-) tylko rano zakupy sprzątanko :-) a popołudnie wolne no chyba że jakieś goście odwiedzą ale ja napewno zajrze:-) teraz mówie papki zmykam właśnie do sklepu:D bo tak naprawde to ja nie lubie robić zakupów w sobote:P wróce niebawem:D

heyka Millka :D Ja powinnam zaglądać jutro ;) jak zostanę dopuszczona do koma ;) hehehe,oby pogoda była,wyszłabym gdzies sie zrelaksowac,a jak nie bedzie to i tak bede sie relaksowala:D Jakbym sie dzis spozniła i nikogo nie zastała to pozdrowionka,miłego popołudnia,wieczorka i weekendu,choc pewnie jeszcze zaglądnę,ale jak by co to dla kazdej :)🖐️

Aneta, a może od kręgosłupa głowa cię boli? - ja często tak mam, a pogoda, tak, u mnie też kiepa jak na wakacje...

ja tez powolutku mówie cześć Wam zobaczę co tam bedzie w domku słychać ja wrócę ale postaram sie jeszcze dziś zajrzeć chociażby po to aby Wam dobrej nocki życzyć :) a Wszystkim drogim koleżanką życzę milutkiego weekendu :)

kajla mozliwe ,miałam rok temu uraz lędzwiowy,ale juz wyleczone,choc nieraz czuje go własnie jak pogoda,albo dlugo siedze w jednej pozycji,rwa kulszowa i te sprawy,ale juz wyleczone,choc lubia sie nawracac i czasem dokuczyc:P wpasc musze do mojego fizykoterapeuty a chyba to migrena tez :o zobaczymy... Musze sie narazie chwilowo pozegnac ...🖐️ wszystkim :D

pa kobitki ja też jeszcze jeden dalszy wyjazd mam do załatwienia miłego odpoczynku 🌼 🖐️

Udalo mis ie opanowac balagan w pracy ale widze, ze tu sie pustki zrobily :( wobec tego zmykam rowniez {kwiat] :)

wpadam tu na chwilę w przerwie mega kłótni z mamusią.....wrr. a tu cisza! :)

millka a o co poszło ??? widzę że nikogo nie ma pewnie kolacyjkę robicie :) no nic w razie czego życzę Wszytkim drogim kolezanką miłej i udanej nocy, moze jeszcze zajrzę do Was dziś jak nie to do jutra pa