Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta z klasą

Babska kawiarenka

Polecane posty

Gość
witam wszystkich cieplutko w zimowe południe🖐️ Mój urlopik dobiega końca. We wtorek niestety już do pracy....W sumie przez ponad 3 tygodnie byłam 3 dni poza domem.Bardzo żałuję że tak późno wpadłam na wasz topik:(Miło się was czyta.... Czy mogę .......?????

Witumaziz i co tam wymyśliłaś na ten obiadek.Wiecie co mi to juz czasem brakuje pomysłów co gotować, a jeszcze wymagania tego nie tamtego nie szkoda gadać. Tak mi się nie chce siedzieć w tej pracy ale mus to mus, zapale papieroska i wracam do pisania. Jarynka Witam Cię moja droga w imieniu wszystkich i pozrawiam serdecznie, dziewczyny pewnie zapracowane są dziś, więc komitet powitalny będzie jednoosobowy ale szczery.:) pozdrawiam

Dwuosobowy komitet powitalny bezie ;) Jarynka milo mi rowniez :) Ciagle pada, a raczej leje :0 lato mamy nieciekawe, jak tak dalej pojdzie, to nawet deszczu meterow nie poogladamy ;0

A teraz na bardziej optymistyczna nutke :) hej Babeczki :) kawusie juz sobie wzielam, kto chce ciacho?? :) mam pyszniutkie z czekoladka :) A oprocz ciasteczek mam jeszcze milion rzeczy do zrobienia, wiec rzucam sie w wir pracy :)

Witam ponownie🖐️ Zajaczek co na obiadek od wczoraj zostały klopsy :-) dzisiaj dokupiłam sosik i już gotowe:-) Efciak 🖐️ Jarynka miło mi również powitać Cię w naszym gronie🖐️usiądz z nami do kawusi:-) coś mi powoli chodzi kafe :( Wam teżżżżżżżżż

witumaziz ja przed południem miałam też problemy z dostaniem się na forum nie wiem czemu :( ale teraz chodzi dobrze ja mam dziś na obiadek pomidorową z makaronem a jutro nie wiem co ?

Gość Witum
nie mam nerwów na czekanie wejde jak będzie dobrze chodzić 🖐️

Witam nowa Jarynkę i Was wszystkie :) chyba juz ok z kafe, przynajmniej u mnie.

Witajcie wszystkie moje kochane :) Coś ostatnio nie mam szczęścia na Was trafić :o wiem,wiem,kazda ma swoje zajęcia,witam nowe kobietki,jarynka🖐️ Witumaziz dzięki milutka-juz powoli dochodzę do siebie,ale jeszcze ładnie \"szczekam\" hehe;) Ale chyba praca mnie leczy,hihihi,marzę o urlopie,ale pogody nie ma :( mam nadzieję ze jeszcze mi się uda złapać troszkę lata,za niedługo mykam na chatkę,a co tam u Was? pozdrawiam Efciaka,Zajączka,Millkę,jarzynkę,Witumaziz,Pomarańczovą i całą resztę kobietek :D

Gość
dziękuję serdecznie za miłe i ciepłe przyjęcie❤️ Kaweńka jest wyśmienita w waszym towarzystwie🌻 Przez chwilę mnie nie było przy kompie , a tu taka niespodzianka:D tyle postów.....zastanawiam się czy któraś z was mieszka w mojej okolicy... Mieszkam blisko niemieckiej granicy. Posiedzę teraz i zaczekam na nowe posty. Może ktoś się odezwie???:D🖐️

Gość
czasami wolniej śmiga necik. Jakiś czas temu miałam łącze radiowe. Boszeeeeeeee co to było za przekleństwo...... o tlenie nie mogłam pomarzyć...Od kiedy przeszłam na neostradę jest o niebo lepiej.Dużo czasu ostatnio siedzę w sieci. Ale jak skończy się urlop to już będę tylko wieczorkami.

- no i po pogrzebie - a na pogrzebie.... hm........ jak to na pogrzebie :o cześć jarynka - ja po ostatnich doświadczeniach jeszcze trochę w \"grobowym\" nastroju - ale drinknęłam sobie i już jest lepiej.... Ja pochodzę z centralnej Polski, więc deko daleko od granicy niemieckiej... Witu... - a może z kompem masz coś nie tak, bo mi na razie kawiarenka bystro chodzi. Widzę, że kobitki zajęte lub śpiące 😴 - więc słodkich snów życzę - zwłaszcza Tobie Millka ;)

Gość Pomarańczova
:D 🖐️

Gość Pomarańczova
Ojejku ktoś tu był na pogrzebie, a ja nie doczytałam ostatnich postów i jeszcze głupie miny wysyłam.... No to teraz to mi głupio.. Ja tak tylko kuknełam tu i juz znikam. Dobrej nocy drogie Panie 🌻

Heyka kobietki :D Ja powoli szykuję się do wyjścia,jeszcze popijam kawkę:) Życzę wszystkim udanego i cieplejszego dnia od poprzednich,zaglądnę poźniej do Was,zapraszam na kawkę,buziaki🖐️:D

witam Was dziewczyny :) Kajla- dzięki, było słodko, przed snem też :D właśnie się zastanawiam, jak tu miło spedzić weekend. A Ey, co planujecie?

Gość
witam kawowo z uśmiechem na ustach:DPogrzeby to dość przykra sprawa....Wyrazy współczucia.... Zbieram się z moją młodszą latoroślą na zakupy.Znów popłynę z kasą....Panienki w wieku 17 lat mają spore wymagania. Jak ja byłam w jej wieku........:D Wpadnę tu później to naskrobie coś jeszcze, a teraz już mykam 🖐️

witam, co prawda już po kawce, ale za to przy pysznej szarlotce :) muszę spakować całą rodzinkę i pędzimy jutro z rańca na Mazurki :D, a wracam dopiero za tydzień, albo za półtora, więc życzę Wam miłego kawowania w necie - ja się \"pokawuję\" na łonie przyrody 🌼 a teraz kończę szarlotkę, biegnę na papieroska - a potem \"przedwyjazdowe\" zakupy i pakowanko pozdrawiam wszystkie kobitki 🌼 - i \"do-napisania\" za czas jakiś 🖐️

Jarynka- miłych zakupów- hehe wiem coś o tym, moje wymagania też niemałe a że ja jeszcze nie pracuję, to moja mama często daje mi sie z tego powodu we znaki :) Kajla- udanego wypoczynku...na łonie natury :) ja się zajadam ciastem, bo ktośtam ma wesele i nam przynieśli spory koszyczek pyszności. serniczek...pycha!

heyka laseczki:) Kajla miłego wypoczynku:) heheh,zakupy ze mna to dopiero koszmar,hihihi,nikt ze mna nie chce chodzić poza moim doradcą-narzeczonym,on uwielbia;) az mu się czasem dziwię :) ale ja uwielbiam chodzic na zakupki:) właśnie dziś muszę wcześniej wyskoczyć po prezenik dla niego bo ma urodzinki,widze,ze wszystkie zajęte,zatem zaglądnę później wszystkim udanego weekendziku🖐️

Witajcie wszyscy🖐️:-) ale was tu dzisiaj dużo ja narazie podpisuje liste a później siąde :-) teraz za bardzo nie mam czasu pozdrawiam 🌻

Dziendoberek Anetka 🌻 kajla 🌻 Pomaranczova 🌻 Millka 🌻 Witumazis 🌻Zajaczek 🌻 Simonka 🌻 jaynka 🌻 i wszystkie inne panie 🌻 :) Anetko, top ja poprosze o rade - bo nigdy nie wiem co mam kupic na prezent :D Moj Men jest nalogowym filmomaniakiem i kanarko maniakiem - wiec pomyslalam, zeby zabrac go na pol dnia do kina kupic mega gigamntyczny atlas kanarkow (tylko jeszcze takiego nie spotkalam) Dzisiaj jest deszcz meteorw :D tak tylko przypominam :)

mam nadzieję, ze cos wyniknie z tego deszczu meteorytów na moim niebie, bo może uda mi się to jakoś wykorzystać....:D

heyka wszystkim i ostatnio aktywnym Millka,Witumaziz ,Efciak-Ewelinko bardzo fajny pomysł,zabierz go do kina na jakiś fajny film,a atlas myślę,że Ci się uda znaleźć w jakiejś księgarni,popytaj,myślę,że powinnaś coś spotkać w tym stylu,bardzo fajny pomysł :) ja kupiłam perfumy,bo akurat mu się skonczyły i robię kolację przy świecach akurat pięknie będzie na tle deszczu meteorytów ;) :D :) hehe:D pozdrawiam wszystkie cieplutko:)🌼🖐️

witam ponownie🖐️ no tak ja zawsze mam problem z wybraniem prezentu :( a co dopiero doradzać ale atls niezły pomysł:-)no i taka kolacja przy świecach hummmm uwielbiam takie :-) zaproś go do naszej kawiarenki:-)

Gość Pomarańczova
To co kobiety ?? Umawiamy się na deszcze meteorytów ?????? :D:D:D To w takim razie o 23 w ogródku, na balkonie lub w oknie :D[czesc}

dobry wieczór drogie koleżanki wybaczcie mi że Was tak dziś zaniedbałam ale miałam zwariowane lotnisko w pracy ale jest super dziewczyny długi weekend się zaczoł na dobre i sobie odpoczniemy byle byla pogoda życzę Wam wszystkim miłego wieczorku i nocki znikam pozmywać po kolacyjce później troszkę TV i łóżeczko jestem padnięta zajrze jutro pa :) :) :)