Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudno mi

Czy tylko ja spędzam nudnawy wieczór?

Polecane posty

Gość Nudno mi
Jeszcze raz życzę wszystkim dobrej nocki, jutrzejszego dzionka, no i czekam na powtórkę z rozrywki. Naprawdę świetnie i bardzo miło spedziłam czas z wami wszystkimi, a największą satysfakcję mam z tego, że wspólnymi siłami zdołalismy wyplenić tego chwasta macona z naszego topicu. Kobiety górą!!! Zdrówko!!! cholera, nie mam juz czym wypic za to, ale co tam, jutro to nadrobię. Pozdrawiam. I uciekam już, tzn. "czołgam" do łazienki, haha. papa

ja tez zastanawiam sie na zmianą swojego wizerunku, pomyslalam najpierw o fryzurze, no i mysle sobie... moze grzywka (wiem ze jest teraz modna a ja zawsze sprzeciwiam sie temu co modne lecz ona pasowalaby chyba do mojego ksztaltu twarzy,... hmmm pomysle)

Gość beatisaaa
ja tez ma nudny wieczór ,,siedze sama i....

Gość macon
mogę zakopulawać nudząca się, za friko.

Gość Nudno mi
Aha, jeszcze jedno kobitki, te którym jeszcze co nieco zostało na dnie butelki - wypijcie za mnie, ok? Ażeby mi się żadna kropelka piwka nie zmarnowała!!!

polaa --->ja to niestety mimo mlodego wieku musze siwulce ukrywac bo jest ich coraz wiecej:(

do Nudno mi>>>>>>>>>>>no faktycznie ten chloptas sobie stad poszedl,hehehe!!Hej Polaa ja mam grzywke!!! O kurcze ten kolega znow tu jest:-)

krótka grzywke to ja miałam hmm niech pomyslę... chyba w podstawówce, może teraz tez zetne, troche sie odmłodze a co mi tam ;)

żartujesz? a to przez jakiś ogromny stres, czy genetyka??

Gość Nudno mi
haha, Boże, a ten chwaścik jednak odżył, ale sie na koniec usmiałam, nic tak kobiecie nie poprawia humoru jak facet, robiący z siebie całkowitego debila, macon jesteś WIELKI w swej głupocie!!!

hi hi ja tam sobie pofarbowałam włosy.... Bo na pewno ich nigdy nie obetnę. (czy za każdym razem trzeba wpisywać hasło, czy tylko ja jestem taka niedouczona-(przy nicku oczywiście)

o to jest myśl moje drogie koleżanki mające grzywkę, wymiencie mi wady i zalety jej posiadania (jesli moge prosic oczywiscie...)

to chyba genetyczne ale przeraza mnie to bo jak juz wspomnialam mam 22lata to co bedzie poznie?????????????????????????????????o losie!!!

Gość Nudno mi
ja nie mam problemów z tym wpiywaniem hasła, i za cholerę nie wiem jak ja to zrobiłam, ale mi sie udało i teraz juz nie muszę go za każdym razem wpisywać, kurczę, a miałam się juz iść kąpać...

Nudno mi - ty chyba faktyczne jestes pijana :) nie musisz wpisywac hasla bo nie zarezerwowalas swojego nicka :) pozdrawiam Cie serdecznie :)

dziewczyny pomyślcie sobie co byśmy teraz robiły jak nie miałabysmy internetu

No więc ja sobię obcięłam grzywkę, ale nie taką na całe czoło tylko na pół(na skos)- lepiej wyglądam, ale mam wiele z nią problemów a to nie da się ułożyć , a to po farbowaniu wygląda jak przetłuszczona...No i to obcinanie-raz się uda a raz nie-(nie chodzę do fryzjera).Itd..

Gość Nudno mi
haha, tak tez myślałam, ale dzieki polaa za przypomnienie

Gość Nudno mi
dobra kobitki, wygońcie mnie już z tego topicu, ok? plotę głupoty nie wiadomo czy smiać sie czy płakać. dajcie mi kopa w ...

oj mnie tylko internet trzyma przy zyciu ;) niby zartuje ale cos w tym jest z prawdy... niestety, siedzac calymi dniami w domu nie pozotsaje mi nic innego...