Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudno mi

Czy tylko ja spędzam nudnawy wieczór?

Polecane posty

Gość Pancerna Elżbietka
a ja jestem z Białegostoku, mogę się też przyłączyć ?:)

No porozrzucało nas po świecie :) No ja właściwie się umówiłam się z kolezanką na babskie polteczki ale nie wypaliła, i mi i jej coś wypadło. No i tak wylądowałam samotnie przed kompem

Ja siedze teraz przed kompem, bo przyjechalam niedawno z wakacji, mój chłopak pracuje a moje przyjaciółki wyjechały :(

Gość Pancerna Elżbietka
a ja nudzę się po części z własnego wyboru, wogóle to czuje się dziś jakaś taka ospała i brzydka- to chyba przed okresem! a do tego ta zmienna pogoda, nie wiadomo jak czas sobie zaplanować :)

witamy pancerna Elzbietke!Ja tu siedze bo nigdzie na wakacje nie wyjechalam,moj facet jest daleko i na razie nie mozemy sie zobaczyc:-(No i znajomi tez powyjezdzali;-(

Gość zuzanka25
cześc dziewczynki! poczytałam sobie wasze wszystkie wpisy. Fajne jesteście ;) narazie sobie podglądnę was a może kiedyś cos napiszę. Buziaki przesylam :)

Pancerna Elżbietka ja też jestem dzisiaj zdechła, najchetniej zapakowałabym się do łózka hehe, nic mi sie dzisiaj nie chciało robic, a dodam ze jestem raczej aktywną osóbką:) Wkurza mnie ta beznadziejna pogoda! Byłam nad naszym morzem i pogoda do bani, zimno ciągle, przyjechalam do domu i tez marzne....jakby byla jesien...

Gość Pancerna Elżbietka
dziękuje za przyjecie mnie do grona babeczek znudzonych dzisiejszym wieczorem :) mam 20 lat, studiuje administrację- też nudne jak cholercia :) , nie posiadam żadnego "obiektu" westchnień a przydałby się na wakacyjne długie wieczory!! mam sporą gromadke znajomych, ale albo powyjezdzali, albo czasu nie mają itd...

A w ogóle jestem nocnym markiem i uwielbiam siedzieć do nocy:P wczoraj poszłam spać o 3 :D

Gość Pancerna Elżbietka
tylko gdzie takiego spotkać? :)

--->Pancerna Elżbietka wiesz ja na swoj obiekt czekalam 20lat a wszystko zaczelo sie przez glupi sms i poki co jestesmy razem juz dwa lata no i kroi sie cos powaznego....wiec odnosnie\"reguly\" gdzie oni sa to raczej nie ma tej reguly...

Gość angellll
Witam Was Kobitki Kochane!!! jak wieczor? dzisiaj jestesmy w lepszych humorach? ja zdecydowanie tak :) Nudno mi....powiedz mi kto wygral amerykanska ksiezniczke, bo ja tez ogladalam podczas prasowania, ale podczas reklam przelaczylam i zapomnialam wrocic i sie skonczylo :) a jestem ciekawa :)

Gość Pancerna Elżbietka
Gula ja to bym jakoś zmusiła Jadzke zeby odkręciła wyjazd Eweliny, bo to tylko jej zasługa!! oj nie chciałabym być w takiej sytuacji! powodzenia! :)

No ale to nie tylko odemnie zależy. Oni naprawde nie chcą żeby jechała

Gość Pancerna Elżbietka
wygrała ta blondynka :) i wybrała sobie na noc tego co jej najbardziej w oko wpadł :)

No właśnie Jadźka miała jechać, namieszała a teraz mówi że nie jedzie. A Ewelina chce jechać ale my nie chcemy żeby ona jechała

Ja jestem ze swoim 4 lata, a poznałam go będąc w 1 klasie liceum :) Gula ja tez bym pogadala z Jadzką i powiedziala jej jaka jest sytuacja i niech ona pogada jakos z ewelina

Gość Pancerna Elżbietka
idę do kuchni jakąs kawke wypije, a Wy piszcie, piszcie, jak wrócę to przeczytam :)

mi sie wydaje ze jezeli wam zalezy na tym wyjezdzie to i tak i tak pojedziecie a sytuacja wyklaruje sie na miejscu na az tak honorowi chyba nie jestescie?