Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

noe to się nazywa przytomność umysłu :D cześć Beatek faktycznie zagrałyście mi na ambicji od dzisiaj JUTRA ;P lEO IDZIE NA SZKOLENIE TRZYMANIA SZTUĆCÓW :). capslok szaleje. ALE LEONEK CZASAMI ZAJAda zupe łyżką i nabija parówke na widelec to chyba nie jest tak żle

ej co dzisiaj parsknełam smiechem !!!!ale to na glos normalnie stała taka babinka przede mna w miesnym i kupiła zeberka i mói takim bardzo drzacym łosem\"czy mogła by mi pani rąbnac ze dwa razy , albo nawet trzy!!!!\":):):) a potem zajazryłamz e to o te zeberka chodzi:):) taka jakas zakrecona jestem:)

Noe - a wiesz, że wysłałaś mi dwa razy to samo? Zdobycze i pusty maila :O Ale cos jeszcze idzie, może tym razem zdjęcia Patryka :P;)

tak to zdjecia Patryka bo nie mogłąm ci wysłac jakos :( Betaek to ss to jest sauna solution?:):)

taaa ..tyle że wyjechałam z cenami od 1 zeta i zrobił sie ruch:D ale dzięki , dzięki Karolinko mam nadzieję że ten znaczek przy nicku pomoże mi rozwinąc skrzydła:D

tak Beatek rozwin skrzydła kup se narty i lec ADAM:):)

Noe :D a co myslałaś, ze prosi rzeźnika o morderstwo? A Maks ostatnio zobaczył policjantów i na cały głos pyta: \"Mama, ijo ijo?\" Myślałam, ze padnę ze śmiechu. policjanci też się uśmiali :)

Noe śmiech to zdrowie,ja terazparskam dzieki tobie.aaa fotki Patryka dostałam wysyłasz te same razy 2 :)

a ja Patrykowi kupiłąm juz gumowce:)

Noe - stylowe kapelusze mają Patryk, i jak mniemam, dziadek :) A co za kropki ma Patryk ma rączkach? Mam nadzieje, ze to farbka a nie krew :O

Noe tak jak Adaś to ja nigdy nie zalece , nie ujmując nic z jego talentu i uroku to chłopak śpi na forsie:D

kurde dziewczyny a co ja sie najadłam ostatnio wstydu jak Patryk zobaczył murzyna w sellgrossie i wołała i pokazywał palcem \"mamam ooooo!!! mammaOOOO! ha mamma hahhah oooo!!

Karolinka to biedronki patrz w opisie:):)

A ja wczoraj czy przedwcozraj zauważyłam, że Małysz się strasznie postarzał :P

zarz maz wraca z pracy i bedzie wypad od kompa:(

lipa z tym murzynem ale jakis był wyrozumiały bo sie jeszcze usmiechnał:)

JA DZISIAJ IDE PO leona do babci mówie zbieramy się do domu,a Leo z pełną powagą ALE JA NIGDZIE NIE IDE. a później z przedpokoju krzyczy do mnie i męża IDŹCIE DO PRACY!!!

Noe ja dostałam tylko zdjęcia spodenek ,bluzeczki i \"skorup\" :) może jakieś zdjęcia Patryka byś dosłała ??

A moja koleżanka z pracy twierdzi iż Małysz jest hojnie \"obdarzony\" wskazuje na to jego długachny nosek ;):P

dzis mknełam poldzetem przez autostrade ze strykowa na poznan i anai w jedna ani w druga strone nie jechał zaaden poldzet same jakies fajne fury albo tiry ale 200km pokonalismy w półtorej godzinki

Maks ostatnio \"twierdzi\", że nie idzie spać bo jeszcze nie jest późno :) A w ogóle to ubzdurał sobie, że musi mieć w domu choinke i lampki. Jak mu wyciągnełam z szafy zepsute lampki to mówi do mnie \"Mama, kup!! lammppki\" no więc poszłam z nim do papierniczego :P

Noe :) I jeszcze zapomniałam dodać, że jak wychodzimy na dwór to Maks za kazdym razem pyta czy jest zima i czy jest śnieg :) i każe zakładac sobie rękawiczki :)

beatek sprawdz jeszcze raz bo wysąłąłm

Leo wie że choinka bedzie na świeta,ale z powaga mówi o 22 że świeci słońce i jest jasno,więć nie trzeba iść spać:)