Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kłapi

Co warto kupić w Biedronce a co zdecydowanie odradzacie .......Zróbmy liste !!!

Polecane posty

Gość nad reklamą
kupowałam u nich flaki wołowe-były b dobre,ale ostatnio znowu wzięłam-OHYDA! flaków prawie wcale,ale zmielone resztki i potworny smród krowi! w folii wyglądały ok!już nie kupię...

Gość __bywalczyni__
ja polecam: napój jabłko-mięta chipsy top: ostatnio pyszne póścili z koperkiem i zsiadłym mlekiem parówki wędzone z kurczaka lubię ich martadele - choć nie jestem do tego typu wędlin przekonana ryż majonez koronny - pychota kukurydza do mikrofalówki herbata rooibos mydło w płynie wkładki chigieniczne pakowane każda z osobna ręcznik papierowy pakowany po 4 rolki z biedronkami płyn do mebli magic to są stałe zakupy, które robimy w biedronce w porównaniu z innymi sklepami zdecydowanie lepiej smakują i mniej kosztują a majonezu i chipsów wolimy nie jeść jeśli nie mamy tych z biedronki:) jeszcze mają fajne okazje: ostatnio dania dla dzieci z bobovity 190g były dwa za 5zł

ciastka Paryskie bananowe z białą czekoladą, zajebisteeeeee. trzeba sie obkupić bo to edycja limitowana :(

Gość marlut
noooooooooo...super.własnie zeżarłam pół paczki.w ramach odchudzania oczywiście.

Gość aga jest szersza od olki
Ja polecam MAGIC-aerozol jakby Pronto do podlog.Uzywam do schodow,bo po PRONTO sa tak sliskie te drewniane schody,ze nie raz bym spadla z nich.A po MAGIC schody lsnia i nie sa sliskie :)

Gość pytanie mam do was
jaką kawę w biedronce warto kupić ?

Gość makaron szpinakowy tagiatele
pastani z biedronki no po prostu super

Gość zarąbiście zaiste
te orzeszki w czekoladzie i kolorowej glazurze jak kamyczki coś takiego ;) pycha tylko nazwa mi wyleciała z głowy caneloni i krokiety z kapustą i grzybami , herbatka roibos ketchup madero, herbata milton i minutka ,pastani makaron ,draże czekolada cóż nie polecam proszku ultra i pasztetów

ja kupuje wody smakowe<cytrynowa i truskawkowa>niegazowana,gazowana jabłkowo miętowa,steki w paczkach po 12 chyba,kawa<nazwy nie pamiętam>,warzywa na patelnie,sery żółte,różne słodkości,dżemy<pycha>,płyn do prania,jogurty,kanapki mleczne minni czy jakoś tak.,..ooo nie będę wszystkiego wymieniać bo to z godzinę zajmie.Ogólnie mi smakują rzeczy z biedronki<większość>Nie kupuje np pierogów z mięsem bo tyle się słyszy o tym 20letnim mięsie w pierogach.A NO I ZAPOMNIAŁAM ZAWSZE KUPUJE ZIELONĄ HERBATKĘ PYCHA.

Gość Rzeszowianka skądś
u nas są krokiety z kapusta i z grzybami pycha ;)takie jak domowe ;) w naszej biedronce Rzeszów Okulickiego;)

Gość Biedronkowa mamaaaa
Ja polecam mleka dla niemowląt i małych dzieci: BEBILON duże opakowanie (czasem nawet jest o 10 zł tańszy niż w innych sklepach), Bebiko, zupki, soczki i desery Bobo Vita też są tańsze. Pieluchy Dada. Papier toaletowy. Są również tańsze jogurty i nabiał znanych firm.

Gość mój sąsiad to stary pijak
dużo jest dobrych rzeczy ;) odradzam pasztety biedronkowe

Gość a co powicie na temat ryzu

Gość karma dla kota jest dobra
za 3.90 4 saszetki i koty szaleją jak za wiskasem ;)

Gość na temat ryżu
Ryż w torebkach (ten droższy, kiedyś były dwa tańszy i droższy, nie wiem czy teraz nie został tylko ten droższy), kasze, droższe makarony, wszystko bardzo dobre

Gość k444444
Polecam keczup,napoj jablko-miet.brzoskwiniowy,ser zolty w kostce ok16zl/kg,chleb tostowy,platki czekoladowe do mleka,mleko...

Gość ja tam wiem co by było
golonka robiona przez sokołów

Gość kalosze gumowe
za 19,90 bardzo fajne :) kupiłam czarne w białe kwiatki

Gość brudzia767
ja polecam flaki w słoiku-pycha!pikantne, nie trzeba nic doprawiać, ser salami w plastrach,

Gość halooo pisze kto
małe kabanosy pakowane po 5szt ;)

Gość Biedrona...
Właściwie większość firmowych produktów można kupić tam taniej-np. ptasie mleczko Wedel, kosmetyki Garnier, Domestos. poza tym dobre i tanie są krakersy sezamowe, worki na śmieci 120l, chusteczki higieniczne te po 1.79zl, krokiety z kapusta i grzybami, musli, chipsy. Wódki i piwo markowe również tańsze nawet o kilka zł na butelce Zawsze kupuję tam śmietankę do kawy w proszku po 1,79- niewiele się różni od firmowych po 3 zł

Gość polecam pierogi i krokiety
Sa rownie pyszne jak VIRTU. Co do flakow,jeszcze nie kupowalam,ale sprobuje :) Wszystkie sloiki-buraczki,seler,oliwki. W ogole ja w Biedronie robie zakupy od kilku lat niezmiennie i dodam ze jakosciowo niektore produkty maja lepsze niz w Tesco czy Lidlu,a na pewno takie same jak w osiedlowym sklepiku tylko duzo tansze. A carrefour express to jak dla mnie pomylka nr 1-drogo a kolejki do kas masakryczne!!

Gość biedronka górą
uważam że w Biedronce można naprawdę kupić tanio a produkty są dobrej jakości,nie to co carrefourze niby mają produkty swojej marki, które są tańsze,ale niestety od tych markowych odbiegają jakością i to sporo.

Gość PASTA!
KUPUJCIE PASTE JAJECZNĄ I z ŁOSOSIA !!!!! taaaaaaaaaaaak

Gość u mnie w wawie nie ma
flaków w słoiku :-0

Gość mailer daemon
soczki pycholandia i vitanella ,jogurcik wyśmienity herbata milton i herbatka roibos,mydło w płynie i kremowe mydło pod prysznic i szampon natei, płyn do prania kłębuszek ;) oraz produkty sokołów bo tańsze niż w normalnych sklepach mi nie smakują lody z biedronki

Gość pajac przytulanka
krokiety i pierogi

Gość odrrrrrrrrrrrr
odradzam rekawiczki te zólte do mycia, sprzatania- rozpadaja sie po chwili, tragedia. Karma dla psów super

polecam chlebek ryżowy, parówki Wyborne oraz sok multiwitamina :D