Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Gość bea67
Witaj Basiu 41!!!!!!

Gość
bea (Wrocław , Panna , 2 córki) aneczka 45 (gdzieś znikneła) mirinda (PIotrków , Panna) mus truskawkowy[gdzieś znikneła) to przecież (tez dawno jej nie było) maja5 ( Sląsk , ) maartyna (Gdańsk, Waga,) kot bury .... ( ? ) gruszka1234 (Sosnowiec , Panna.corka17lat,syn19lat,ksiegowa kocham zwięrzęta, przyrodę,ciępła dobrą dla ucha muzykę,czytam powieści historyczne,psychologiczne -nie kocham pracy ale za to ona mnie uwielbia ) senda 41 (Sieradz , Rak ) senda a jatu wtrące ... starsza trochę luneczka groszek 77( Warszawa , Panna) Igam(Wrocław , Byk) =K= grazynka ]flow 42 (42 lata. Gniezno, Byk, wolna, syn 19 lat, księgowa) jarynka (39 lat a duchowo 3 razy tyle,mąż 2 córki ,pesymistka powracająca do świata \"ŻYWYCH I UŚMIECHNIĘTYCH\" waga , Żary:D) peny (Sosnowiec) diarra ( lat 41 , Szczytno,Baran, pracuje w sądzie, córka 16 lat),

|Jarynka nigdzie nie zniknełam ale nie mam siły już sie wklejać bo tak nikt na to nie zwraca uwagi. \\Bea wszystkiego naj z okazji urodzinek. |Miłego dnia wszystkim dziewczynkom. |Dzis dzieciaki poszły do szkoły ale cisza i pusto....

Hej Nie mam pojęcia skąd Wy wiecie, że ktoś ma urodziny,ale ja postaram się być na bieżąco. BEA Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, bo ono jest najważniejsze pieniędzy, bo choć szczęścia nie dają to warto je mieć sukcesów, bo one są motorem działania szczęścia, bo zawsze się przydaje i spełnienia marzeń choćby tych najmniejszych a przede wszystkim jak najmniej kłopotów z całego serca Ci zyczę

witajcie wszystkie nowe koleżanki Mus truskawkowy Jarynka wkleiła stare dane. Widzimy Cię i cieszymy się ze jesteś.

Gość o zesz ty
to tutaj odbywaja sie zloty podstarzalych czarownic?

Dla Bea Szczęście mam szczęście! krzyczą dzieci chwytając piłkę z nurtów wody a ono - na niebie świeci roześmaine złotem - młode wyciagnij rękę - zamknij płonacy krążek w pięści i głośno - głośno krzyknij - mam szczęście - (Halina Poświatowska) 🌻🌻😘🌻kwiat]😘🌻🌻😘kwiat]

Dziewczyny witajcie z rana. Humor mi dopisuje, dziś przyjeżdza z delegacji mój męzulek i nie mogę się doczekać, jak jakiś małolat :-)) A tak w ogóle to jesteśmy poważnymi ludźmi a gdy jesteśmy razem to dziecinniejemy :-)) ale jest za to wesoło. Ciekawa jestem jak jest w małżeństwie po 10 latach. Jak jest u Was? Czy miłosne uniesienia minęły i jest proza życia czy sa jeszcze romantyczne chwile?? Cieplutko Was wszystkie pozdrawiam.

Dziękuję za ciepłe powitanie. Jeszcze nigdy nie pisałam na żadnym forum i czuję się lekko dziwnie. Jestem raczej typem samotnika, wolę słuchać niż mówić. Przeważnie nie umiem się wygadać, a potem rozważam każde słowo, które powiedzialałam i zastanawiam się czy wyraziłam się dobrze. Czasem jest mi z tym źle, bo tak naprawdę nie mam żadnej koleżanki- takiej bliższej, a moje domowe chłopaki (a mam ich czterech- oczywiście z mężem) to zawsze chłopaki. Ale koniec użalania się nad sobą. Muszę zabrać się do pracy. Bea- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! dużo zdrowia i spełnienia wszystich marzeń. Może znowu za chwilę do was napiszę, tylko trochę popracuję.

Igam🌻ddla ciebie i 🌻dla syna, myślę, że teraz już będzie ok. Groszek - jak tam po urodzinkach? bea - i jak mały? robili mu prześwietlenie tej nogi - tak zrozumiałam? Diarra - dzięki, że jesteś - pomogłaś mi wczoraj tymi fajnymi stronkami. gruszka- z Wodzisławia Śląskiego ten zielarz?! no nie - a gdzie konkretnie, masz jeszcze namiary? Preparat niestety nie na moją kieszeń. basia41 - gdzie ze Śląska?, bo ja z Wodzisławia jestem. Fajnie, że wpomogłaś bilans chłopaków - bo dziewczyny przeważały (chodzi o dzieci). Pisz co myślisz i czujesz - my jesteśmy fajne koleżanki. mus truskawkowy - chyba musimy wymyślić co innego niż tą kopiowaną listę - też już nie mam siły. Musiku - wszydtkie cię na pewno widzimy 😘 to przecież - to szykuj się na bóstwo!! POWODZENIA!!!

Jestem zmowu. Mieszkam w Rudzie Śląskiej, a pracuję w Katowicach. Wieczorem postaram się napisać coś więcej, jak uda mi się odgonić synów od komputera. Mają swoją listę i każdy korzysta równo, zgodnie z zegarkiem w ręku (oczywiście mnie nie ma na tej liście, muszę ich wypraszać, ale potem wiszą na mnie i przestępują z nogi na nogę ze zniecierpliwienia). Jeszcze jedno. Jak można dopisać ten topik do ulubionych, bo za każdym razem przeszukuję wszystkie po kolei i zabiera mi to niepotrzebnie dużo czasu? Pozdrawiam!

Gość kot bury europejski
Cześć dziewczyny 🖐️, 🌻 przy poobiedniej kawie:) Bea, całusy urodzinowe, duzo zdrowia i spełnienia marzeń 🌻

Gość Groszek77
Witajcie Dziewczyny. Przede wszystkim bardzo dziękuję za kolejne życzenia urodzinowe. Bea- a Tobie życzę spełnienia wszystkich marzeń ,dużo zdrówka i radości z życia. Dziewczątka :mąż i mała nie zapomnieli o moich urodzinach i wystartowali z pięknym bukietem ,aż sie wzruszyłam lekko.Ja w ogóle jestem jakaś dziwna i szybko mnie bierze do płaczu i z żalu i z radości. Witamy nowe panie .Fajnie że tu piszecie ,u nas jest fantastycznie . Miła atmosfera i wspaniałe dziewczyny. PS.Piszę tylko do godz. 15.00 bo z pracy ,domowy komp w serwisie bo coś się zepsuło ,ale mam nadzieje ,że wkrótce będzie w domu i córka dopuści mnie do niego.Całuski cmok, cmok.

Gość bea67
Wszystkim dziewczyną wielkie dzięki za życzenia ,uciekam bo zostały mi do zrobienia jeszcze małe zakupy szkolne ,bede wieczorkiem papapapa.

Cześć kobietki, stęskniłam się za Wami, wreszcie mogę sobie poczytać i popisać. Jesteście takie kochane, że czasami jak wszystko czytam nie wierzę, że znalazłam taki fajny topik, a czasami tak jak kot bury-milczę, bo po prostu nie wiem co napisać. Nie uzupełniam listy, bo nie bardzo wiem jak i którą listę się kopiuje. Senda41, kiedyś pytałaś co ja już tak piszę, więc czytaj :): kończę swój program autorski, bo zaczęłam ostatni rok awansu, przepisuję i uzupełniam plan wynikowy, pisałam również (ale to na dzisiaj :)) katki z planem i potrzebnym wyposażeniem dla dzieci, bo mam maluchy. Oprócz tego jestem w komisji opracowującej dyżury, więc i to przede mną. Wszystko muszę zrobić do 5 września, a w sobotę idę na wesele. Czy któraś może wie, ile \"kasy\" dają teraz goście na weselu? Nie byłam chyba z 10 lat. Wczoraj na dodatek wysiadła mi lodówka, zalało całą kuchnię, fachowiec był aż dwa razy i tylko mnie zdenerwował, bo wmawiał mi bzdury. Usiłował przekonać, że to normalne, gdy lodówka parzy, bo w każdej jest grzałka, która się nagrzewa i może tak być. Dziewczyny czy to prawda? Czy któraś ma gorącą (serio parzy) obudowę lodówki??! Dodam jeszcze, że mam ją 10 lat i nigdy wcześniej tak nie było, ale \"pan specjalista\" był nieprzekonywalny. :( Ale już nie będę Was tym zanudzać, sorry. bea moc buziaczków 👄 👄 👄, następnych \"dzieści\" lat pełnych radości, spokoju i szczęścia. 🌼 Witaj basiu41, fajnie, że jesteś, ja też jeszcze nigdy wcześniej nie pisałam na forum, a tu czuję się jak u siebie. To przecież - mój staż małżeński to 15 lat i powiem, że bywa różnie, ale raczej te romantyczne chwile zniknęły. Głównie proza życia, może czasem chwile radości... Tak przynajmniej jest u mnie. Życzę Ci miłego powitania z mężulkiem... Papa, postaram się też być wieczorem.

|Mirinda u nas to na weselach róznie dają idziesz jako zwykły gość czy rodzic chrzesny\\? \\Bo rodzice chrzestni to około 1000zl. ||Nigdy nie slyszałam żeby lodówka z zewnatrz grzała czy to nie którys z fachowców z |TVN|?

kochana Beatko, samych słonecznych dni , duzo zdrowia i uśmiechu : Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, ,niechaj zyje nam , sto lat, sto lat, sto lat, sto lat ,niechaj zyje nam , niech zyje nam , niech zyje nam, w zdrowiu szczęściu pomyślności niechaj żyje nam . 🌻👄

Witajcie babeczki. Niewiele mam czasu na pisanie, ale troszkę uaktualniłam naszą listę . U mnie remont miał się skończyć a jeszcze niestety jak to bywa, trwa nadal. A ja tak biegam i wkurzam się bo niczego nie mogę porządnie posprzatać. Moja córcia pierwszy dzień w nowej szkole, narazie zadowolona. Zobaczymy co będzie dalej . Teraz też czekam na majstra spoglądając przez okno , bo już miał dawno temu przyjechać . O zgrozo . Ciesze się, że podobało wam się to co przesłałam . Jak coś jeszcze ciekawego znajdę to wyślę. Przyznam się , że nie do końca przeczytałam co zostało przez was napisane od mojej ostatniej wizyty , bo chciałam dać znać , ze zyję , a pewnie zaraz będe musiała znowu znikac . Jutro też mam ciężki dzień , a po południu gości. W sobotę ide na imieniny i moja dieta pewnie będzie wystawiona na trudną próbę. Ale może jakoś sobie poradzę. Pozdrawiam cieplutko . Biorę się za lekturę . 🌻,:) Witam nową koleżankę Basię - miło mi, że będziesz z nami 🌻. bea (Wrocław , Panna , 2 córki) aneczka 45 (gdzieś znikneła) mirinda (PIotrków , Panna) mus truskawkowy to przecież (tez dawno jej nie było) maja5 ( Sląsk , ) maartyna (Gdańsk, Waga,) kot bury .... ( ? ) gruszka1234 (Sosnowiec , Panna.corka17lat,syn19lat,ksiegowa kocham zwięrzęta, przyrodę,ciępła dobrą dla ucha muzykę,czytam powieści historyczne,psychologiczne -nie kocham pracy ale za to ona mnie uwielbia ) senda 41 (Sieradz , Rak ) senda a jatu wtrące ... starsza trochę luneczka groszek 77( Warszawa , Panna) Igam- Wrocław , Byk, 2 synów ( 14 i 17 lat ), ma psa i trchorzofredkę =K= grazynka ]flow 42- (42 lata. Gniezno, Byk, wolna, syn 19 lat, księgowa) jarynka -(39 lat a duchowo 3 razy tyle,mąż 2 córki ,pesymistka powracająca do świata \"ŻYWYCH I UŚMIECHNIĘTYCH\" waga , Żary) peny - 41 lat,Sosnowiec, syn student, diarra - lat 41 , Szczytno- Mazury ,Baran, pracuje w sądzie, córka 16 lat, 4-letnia suczka , Jesli możecie to uaktualniajcie. Basia41 - Ruda sląska,3 synów ( 18,14,13 l), księgowa

Aha , dobrze że jesteś mus truskawkowy , wpisz parę swoich danych , wiem ze masz 2 synów i że jesteś z lubelszczyzny - ale skąd ? 🌻

\\Diarra kochanie -\\Lubartow znak zodiaku -strzelec |Pozdrawiam. ||A tak wogóle to nasze dziewczyny dzisiaj strasznie przejete początkiem roku. |Słoneczka gdzie jesteście|?\\:)

Witajcie dziewczyny, cieszę się,że nareszcie małam tu zajrzeć. A więc najpierw BEA: z okazji urodzin życzę Ci: Szczęścia w miłości, która nie zmienia się, gdy wszystko wokół się zmienia, która świeci tak samo jasno w każdej chwili życia. Niech zawsze będzie coś, czego chciałabyś się nauczyć: coś, co chciałabyś zrobić, ktoś kogo chciałabyś spotkać; miejsce, do którego chciałabyś pojechać. Niech twoje życie nigdy nie skostnieje. A tak wogóle to wszystkiego tego co dobre, najlepsze..... Przepraszam, że tak póżno, ale wcześniej nie miałam możliwości, zajrzenia tu.

Witaj BASIU 🌻, cieszę się, że jesteś. Miło, że spodobało ci się u nas. o zesz ty- to jednak nie jest zlot czarownic, więc zmykaj stąd, najlepiej zrobisz, jeśli założysz topik dla czarownic i będzie to wspaniałe miejsce dla ciebie. Mus truskawkowy napewno pamiętam, że jesteś, pozdrawiam Cię. To przecież fajnie, że tak macie fajnie z mężem. Ja jestem już prawie 17 lat po ślubie i jest różnie, jeśli pamiętasz ,co pisałam na początku było źle, ale nie zawsze jest, czasami rzeczywiście jest tak jak dawniej i wtedy czuje się przy nim świetnie. On jest ciepłym i miłym facetem, tylko często z równowagi wyprowadza mnie ta jego zrzędzenie, wtedy nie widzę dla nas szans. Zawsze pamięta o różnych rocznicach i świętach w przeciweństwie do mnie, ja czasami o nim nie pamiętam. Groszku cieszę się bardzo, że twoi najbliżsi nie zapomnieli o Tobie i mogłaś przeżyć z nimi chwile szczęścia. Mirinda- gdy idę jako zwyczajnygość to daję 300zł i jakiś drobny prezencik. Ja też wtym roku kończę staż na dyplomowanego. Nie wierz temu fachowcowi, grałka może być gorąca, ale nie obudowa, mój mąż mówi, że musi być izolacja. Wogóle ta dziś miałam ciężki dzień, gdyż mój 4,5 dzięn miesiączki jest okropny i powódź i ból. W domu wyzywają mnie, że biorę za dużo tabletek. Czy wy też tak macie \"upierdliwie\", przepraszam jeśli kogoś uraziłam. A oprócz tego się zdenerwowałam, bo moja córka chodzi znowu na 12:45, to jest okropne, czy wasze dzieci też tak póżno chodziły lub chodzą.

Gość oczywiscieze nie
Czesc:-) mam na imie Ania i jestem z Krakowa. W tym roku skonczylam 40ke. Jakos specjalnie tego nie przezylam, jestem jeszcze mloda i wszystko przede mna;-) W grudniu wychodze za maz (pierwszy raz), tak wiec dopiero zaczynam zycie. pozdrawiam

Witaj Aniu cieszę się, że chcesz do nas dołączyć. Wszystko przed Tobą. Zyczę Ci wielu wspaniałych chwil w tym nowym związku.Powodzenia!!!

Dziewczyny, muszę wam powiedzieć, że mój mąż już zaczyna być o was zazdrosny. Jest dobrze.

senda41 cieszę się że o mnie pamiętasz|:) co do trudnych dni to ja mam najgorzej 2 i 3 dnia chociaz ostatnio to juz wogole poprzestawiane. |Skarbie raczej z tymi tabletkami to ostroznie bo wątroba w naszym wieku juz nie ta sama.|Moje dziciaki w mlodszych klasach chodziły tez po południu teraz spokój maja na rano.|Przepraszam ze tak nieskladnie pisze ale starszy ,,zajechał,, klawiaturę, trzeba nową ale we wrześniu przy dwójce dzieci to niemozliwe. |Pozdrawiam wszystki dziewczyny całusy

Mus truskawkowy- idę na wesele jako zwyczajny gość, a faceta od lodówki od razu chciałam wysłać do \"Usterki\". Ta lodówka wciąż nie daje mi spokoju. Dzięki Senda za Twoje porady, może to i izolacja, ale ja nie mam o tym zielonego pojęcia, a mój małżonek zachowuje stoicki spokój (czyli wszystko po nim spływa). W chłodziarce mam temperaturę ok.11-13 stopni, a i to wydaje mi się za dużo. Samo życie... :( chyba trzeba będzie kupić nową lodówkę... Ja już tak nie cierpię w czasie miesiączki, przeszło mi po porodzie, wcześniej zaś sporo się namęczyłam i też brałam dużo tabletek. Współczuję, gdy dziecko chodzi po południu do szkoły, to trudne i dla dziecka i rodziców, ale czy Ty z racji swego zawodu nie mogłabyś coś zadziałać? Może przepisać do innej klasy?

O rany, Senda, ale się uśmiałam, gdy przeczytałam o zazdrości Twojego męża!! Ja już to przeszłam!!! Mój był autentycznie zazdrosny i zły! I to o kogo??! O kobiety! Ale numer! Nie pisałam o tym, bo po prostu myślałam, że jestem wyjątkiem, że tylko ja mam takiego męża. :D