Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbana i zgrabna kobieta

jak można być grubym? jak można sie doprowadzić do takiego wyglądu???

Polecane posty

do KONRAD LAT 26 Pewnie i zazwyczaj przyjemniej spojrzeć na szczupłą kobiete ale to nie znaczy ze można od razu tak chamsko kogoś oceniac że jest zaniedbany, leniwy, zapuszczony, że powinien się wstydzić...itd.

Ananke - trochę się zagalopowałaś w roztaczaniu tak czarnej wizji przyszłości. Przedstawiłaś niemalże całą patologię ciąży, a przecież cała masa kobiet przechodzi ciążę normalnie :) Obżeranie się w ciąży też nie jest na nic dobre,, dziecko nie potrzebuje tyle jedzenia, jak się niektórym przyszłym matkom wydaje. Często bywa tak , że ciąża stanowi dobry pretekst dla folgowania słabością - tu czytaj obżerania się za dwóch . Co do starzenie się : wydaje mi się, że obwisa bardziej tym, którzy - panów to też dotyczy - mają dużo do obwiśnięcia, a nie szczupłym :)

Gość eeeeeeeeee
KURDE Przypadkowa CO TY GADASZ,CHCESZ BYC GRUBA TO BADZ PASZTECIE! A NIE CHCESZ SIE USPRAWIEDLIWIC CZY CO? FACECI WOLĄ SZCZUPŁE,SEXOWNE LASKI-CZYLI ZADBANE!!! I NIE WYJEZDZAJACIE ZNOWU Z CHOROBAMI-BO TO JUZ PRZERABILAISMY!

Gość Wrocławiak
Podobno "eeeeeee" u małych dzieci oznacza chęć zrobienia kupy. A więc wysraj się wreszcie i nie zawracaj ludziom głowy.

Gość gifer
z tą ciążą to chyba ktoś przesadził,moja mama urodziła trójke dzieci i przytyła od 7-10kg,zadnych rozstępów itd.sama mówi odzywaiła sie zdrowa,ale sie nie objadała znowu moja kuzynka jak sobie nie załowała przytyła az 25kg :( więc wszystko zalezy od podejścia...

Gość Wrocławiak
jem gówna i jestem chuda -obieg trwa lalalaa

Przypadkowa - Diego Armando Maradona - poddał się takiej operacji z lenistwa , tzn, najpierw się obżerał, a potem nie chiało mu się walczyć z otyłością :) \"Znam osoby które są ważą po 90-100 kg i są grube a potrafią zjeść w ciągu dnia tyle co kot napłakał.\" - nie wierz w to. Też znam takie osoby, które - w ich mniemaniu nie jedzą prawie nic a tyją - grubasy po prostu jedzą nie zwracając uwagi na to co robią. To jest odruch.

więc wszystko zalezy od podejścia... albo od odległości jaka nas dzieli do lodówki. :D

Gość do eeeeeeeeeeeee
za to kobiety wolą inteligentnych , kulturalnych facetów:p A ty jeśli nie masz przynajmniej 180 cm, :kaloryferka' na brzuchu i chociaż 18 cm , to się nie odzywaj :p Bo kobiety wolą takich :p :p :p

Gość eeeeeeeeeeeeeee
O jak chce mi się srać!!!!! Chyba posmaruję sobie moim parującym stolcem kromkę pieczywa Wasa :)

Gość eeeeeeeeee
nie jestem nastolatkiem,źle trafiłas to chyba normalne,ze facet lubi ładne smukłe laski a nie pontony? pisze jak jest-sama dobrze wiesz,ze tak jest-kogo chcesz oszukać??? laska musi być zadbana

Gość eeeeeeeeeeeeeee
Najlepiej chudnie się na sałatce z kozich bobków :)

Gość sponsorP-ń
No normalka facet pisze,że woli fajne dupcie to już ma pojechane :P Tylko gratulować :PJa podzielam Twoje zdanie eeee dziewczyna musi być szczupła.Tez nie lubie grubasów.Laski zastanówcie sie-to są realia.napisac wam prawde to juz zal dupe sciska podszywacie sie,robicie afere-to chyba świadczy o waszej zazdrosci i kompleksach.naprawde wspólczuje...............

\"Znam osoby które są ważą po 90-100 kg i są grube a potrafią zjeść w ciągu dnia tyle co kot napłakał.\" No znam te osoby bo nieraz spędzałam z taką osobą cały dzień :) i widziałam co i ile przez cały dzień zjadła

Gość do eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pamiętaj o tym ,że facet też MUSI BYĆ ZADBANY!!!!!!!!!!! :p

Gość sponsorP-ń
Udostępnię odbyt do wielorazowego użytku w zamian za mrożone warzywa z Carrefoura :classic_cool:

Przypadkowa - noc też z nimi spędzasz? Ja niekiedy z takimi osobami spędzam kilka tygodni - wspólne wyjazdy na wakacja i wiem jak wygląda to ich niejedzenie :)

Gość wwo
można mało jesc i być puszystnym ok-ale to się wtedy leczy!Nie zyjemy w średniowieczu!Mamy dietetyków,baseny,mozna troche pobiegać-ale jak ktos nie chce to cóz...

Gość do sponsora
a jak wam się napisze że facet z mniejszym niż 15 cm to nie facet, to dopiero wam dupę ściska! :p

Gość podszywacz-
Okej więcej tego nie zrobie.. Choc pewien nie jestem. :(

Sponsor, widzisz, frajerze, w tym twój problem, że nie zarezerwowałeś jeszcze nicka - a to kusi... :classic_cool:

Wbrew pozorom nie przesadziłam. Po pierwsze, napisałam, że w ciąży nie wolno d r a s t y c z n i e ograniczać jedzenia, co zdaje się nie jest równoznaczne z obżeraniem się? Tak się składa że znam dwie dziewczyny, które ciążę dokładnie w ten sposób przechodziły. Obie przed ciążą szczupłe i zdrowe. Jedna leżała pół roku plackiem, w tym dużą część na patologii ciąży. Drugiej dokopały właśnie stawy, aktywność fizyczna była czymś z kosmosu, bo ledwo chodziła. Obie trocin zamiast mózgu nie miały i obie odżywiały się rozsądnie, nie obżerały. Mimo to obie bardzo utyły, tej drugiej, od stawów, lekarz powiedział, że tak się czasami zdarza. Organizm po prostu czerpie ze wszystkiego i wszystko magazynuje. Jedna urodziła i już schudła, druga dopiero będzie rodzić, kwestia dni. Mogłabym na deser dołożyć jeszcze rozstępy - można ich uniknąć albo i nie, niezależnie od ilości wsmarowywanych kremów, albo na przykład ostudę, czy jak się to nazywa - duże przebarwienia na twarzy. To, że ktoś tam akurat przebył ciążę bez problemów, nie znaczy, że kłopoty nie trafią się tobie czy mnie.

Gość do sponsora
Przepraszam mnie raz wykorzystał taki co miał 30 cm. I teraz cały czas mi male w głowie. Nie obiecuje że jeszcze raz tego nie napisze :(

Gość wwo
Można tez połknąć piłke do gry wkosza . Możecie mi wierzyć to utrudnia jedzenie.