Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbana i zgrabna kobieta

jak można być grubym? jak można sie doprowadzić do takiego wyglądu???

Polecane posty

Gość popieram złodzieja marzen
ehhhh popatrzcie na amewryke tam ludzie tyja nie od tego ze wpierdalaja tylko zywnosc jest cholernie niezdrowa :(

Witam serdecznie:) Widze, ze zainteresowanie tematem jest duże co mnie bardzo cieszy:) Generalnie to nie tlumacze sie ale widze , że w tym przypadku musze to zrobić.....Mam skończone studia, świetną prace ,znam 2 języki , jestem wysoką, szczupłą zadbaną dziewczyną (nie lubie sie chwalić, ale niektore z Was mnie do tego \"zmusiły\" ) ..... jestem również osobą wrażliwą ,skromną, absolutnie sie nie wywyższam! Mam swoje zdanie, którego nie zmiene! A Wy zazdrosne puszyste Panie nie obrażajcie szczupłych dziewczyn i nie piszcie, ze lepiej być grubym niż szczupłym....Przecież wszyscy wiemy ze tak nie jest!! Pozdr

Gość elviszyje
ale skarbusiu...tu nie chodzi o to kto ile szkolek skonczyl...chodzi kochanie o madrosc, ktorej Tobie brakuje!!!! ja skonczylam 2 kierunki studiow, do tego podyplomowe oraz studia za graniaca....i co z tego? mozna miec skonczone studia i byc okrutnym i wypatrzonym z serca...nie masz jasnego umyslu ...nie widzisz rzeczy, ktore sa w zyciu wazne...szacunek, zrozumienie..itp i nie mow mi,ze jestes wrazliwa, bo gdyby tak bylo to zanim bys wpisala ten durny topic to bys sie zastanowila ,czy przypadkiem nie krzywdzisz innych ludzi.... Masz wysokie mniemanie pod katem swej fizycznosci...daleko Ci do rozumu......i wrazliwosci

Do autorki Sorry ale za przeproszeniem PIEPRZYSZ !! Cały ten topik to jedno wielkie pieprzenie osoby która gówno wie. Ja urodziłam się chuda, zawsze byłam chudzielcem, a obżerałam się czesto bardziej niż niejedna otyła osoba i za cholere nigdy nie udało mi się nijak przytyć. Wiec nie pieprz mi tu ze z kolei otyłość to kwestia zwykłego zaniedbania 😠 Znam osoby które są ważą po 90-100 kg i są grube a potrafią zjeść w ciągu dnia tyle co kot napłakał. Podczas gdy ja taki patyczak objadam się nieraz ile wlezie, bo lubię po prostu jeśc. To wszystko co ty gadasz to nie takie proste. Jak ktoś juz jest gruby to pewne sprawy są uwarunkowane genetycznie i trzeba nieraz wręcz nadludzkiej siły żeby schudnąc i jeszcze na dodatek utrzymac tą wagę. Wiem coś o tym bo dość kilka bliskich mi osób ma nadwagę i az mi sie robi przykro po czytaniu tych twoich chamskich tekstów, ze ludzie są tacy wredni. Zero zrozumienia dla drugiego człowieka. Co ty myslisz ? ze te wszystkie otyłe osoby które poddały się np. operacji zmniejszenia żołądka to zdecydowały się na to z lenistwa ? 😠 bo im się nie chciało ruszać ? Puknij sie w leb kobito. Trochę zrozumienia dla ludzi by ci sie przydało. Po co ty w ogole założyłas ten topik. Żeby się lepiej poczuc ? Nie rozumiem tego. Jak ja widze ze ktoś jest gruby to dla mnie jest oczywiste ze to delikatna sprawa. W ogóle pomijam ten temat. To prywatna sprawa każdego człowieka i nikt inny nie ma prawa tu nikogo oceniać. A tak w ogóle to otyłe osoby czesto są zdecydowanie sympatyczniejsze i bardziej ludzkie od takich nadętych zapatrzonych w siebie lasek jak np. ty. Dobrze by było jakby ci zycie dało kiedyś niezłą lekcje. Czy wiesz ze jak będziesz dojrzałą kobietą to zmieni ci się metabolizm ??? Ty tez się kiedyś zestarzejesz i również ty mozesz kiedyś na starośc przytyć bez względu na to co teraz mówisz. Zobaczymy czy dalej bedziesz rownie bezwzględna dla innych mając za jakies 20 lat zniekształcone, stare, pomarszczone ciało i czy inni nie beda cie wytykać palcami.

Gość gruba fajna dupa
YEAAAAAAH UWIELBIAM TAKIE TEMATY :D " lepiej być grubym niż szczupłym....Przecież wszyscy wiemy ze tak nie jest!! " serio? bo ja nic o tym nie wiem? coś zmyślasz.. jestem niewysoką, zadbaną grubaską, z miękkim brzuchem, mocnym cyckiem i okragłym tyłeczkiem ( nie lubie się chwalic, ale sorr zmusiłaś mnie do tego) . lubie siebie i mam to w dupie co kto o mnie mysli! mam przystojnego faceta, kochana rodzine, tez znam 2 języki a nawet 3 ( wlącznie z polskim :D ) tłum przyjaciół , ukonczone studia i zajebista prace. również jestem osoba wrażliwą, ale nie skromną! i absolutnie się nie wywyższam. kobieto gdybym była zazdrosna pewnie juz pedałowałabym na rowerze a siedze i trzymam się za brzuch ze smiechu, druga ręką zajdam spagetti z parmezanem i mam cie głęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęboko w dupie :D nie wiem skąd ci sie biorą pomysły ze jak ktoś jest gruby to ci zazdrosci heheh :D to ze ty zazdroscisz ładniejszym, sczuplejszym, zadbanym, myślącym! i kasiastym kobietom to każdy widzi, tylko nie mów ze wszyscy muszą być tacy sami jak ty..

Gość do zadbana i zgrabna kobieta
zadbana i zgrabna kobieta -a ja jestem z aTobą,jestem tez szczupła i dbam o siebie..Jeżeli widze,ze z moja waga jest cos nie tak-po prostu ćwicze,albo ograniczam jedzenie-to nie takie trudne ;) każdy lubi popatrzec na laske zgrabną,szczupłą nie oszukujmy się :P:P:P a grubaski(oczywiście prócz tych chorutkich)mogą schudnąc tylko po prostu im się nie chce :P ja osobiscie tez wole męskie ładne ciała niż rozlane :P zadbana i zgrabna kobieta-ja wiem,ze masz cos w głowie..uważaj po prostu jest tu dużo zakomleksionych zazdrośnic-wiec głupie komentarze są nieuniknione :P

do przypadkowej... widze, ze nie czytalaś wszystkich moich wypowiedzi...... chodziło mi o dziewczyny,które sie objadają, napychają!!!! A nie o Te, ktore np. biorą leki od ktorych tyją czy \"są grube genetycznie\", przeczytaj dokladnie wszystkie wypowiedzi bo widze, ze Ty i inne dziewczyny nie macie pojęcia o czym pisze!!!!!

Gość do zadbana i zgrabna kobieta
absolutnie się nie wywyższamechh dobre.. tyłek pewnie masz rozlany,a cycki jak sciągniesz biustonosz do pasa,mordke jak świnka-hmm i gdzie tu cos ładnego???? chyba Twoje przesłanie nie przekonalo mnie,że mozesz być fajna.. ale zdaża się :P

Zbędne kilogramy to nie powód , by ukrywać się pod powłóczystymi szatami. Te dodatkowe kilogramy mogą stać się zaletą: pełny biust, obfite posladki, piekna gladka skóra... Nikt nie potrafii tak promieniować kobiecością, jak pewna swojej wartości pulchna kobieta. A ja się dzisiaj zauroczyłem w piekną puszystą kobietom , która zobaczyłem w necie :)

Gość a jak można być tak pustą
żałosną i prostacką babą ?:p

Możesz się kiedyś niewąsko zdziwić, panna, jak na przykład zachorujesz i będziesz musiała pchać w siebie masę leków i hormonów. Nagle okaże się, że ruch nie ruch, dieta nie dieta, a waga rośnie. Na przykład o dwadzieścia kilo. I wówczas panieneczko możesz się wspaniale poczuć, kiedy jakaś pustogłowa laska wytknie ci otyłość i z pogardą powie \"jak można się tak zapuścić!...\" Albo za parę latek, jak zaczniesz się starzeć, ciałko straci jędrność, cycki opadną, gęba się pomarszczy, takie same jak ty laseczki będą z obrzydzeniem patrzeć na ciebie na plaży. Albo w bliższej przyszłości na przykład ciąża. Nie każda znosi ją dobrze i wygląda wspaniale z brzuszkiem. Może się okazać że organizm spłata figla i przestawi się na tryb \"czerpiemy ze wszystkiego jak leci\", a ograniczać drastycznie jedzenia w ciąży nie wolno. Można przeleżeć ponad pół roku rąbiąc leki na podtrzymanie, o ruchu możesz wtedy zapomnieć. Albo stawy tak przez całą ciążę bolą, że wyjście do dalej położonego sklepu staje się problemem. I znowu jakaś lalunia popatrzy z pogardą na hipopotama, co nie dość, że się zapuścił, to jeszcze niezgrabnie chodzi, jakież to nieestetyczne! Wykształcenie, hahaha, a co ma do tego wykształcenie. Nic, to raz, a dwa, że tu jest forum, każdy może sobie przypisać choćby i podwójny doktorat na Sorbonie.

no tak ale jak widzisz na ulicy jakieś grube laski to pewnie i tak wrzucasz je do jednego worka bo one przecież nie mają wypisane na twarzy czy są genetyczne czy może się po prostu obżerają. A swoją drogą to moim zdaniem jak ktoś się obżera i jest gruby to i tak jest genetyczny. Tyle że jeden mniej a drugi bardziej.

Gość KONRAD LAT 26
SŁUCHAJCIE DROGIE PANIE, WTRACE SIE, BO NIE WYTRZYMAM! PRAWDA JEST TAKA, ZE FAJNIE JEST POPATRZEC NA ZGRABNE CIAŁKO A NIE NA PASZTETA!!!!!NIKT NIE LUBI GRUBYCH BAB! TAKA JEST PRAWDA! NIE CZYTALEM WSZYSTKIEGO BO NAWET NIE CHCE MI SIE... ALE TAK POPROSTU JEST!

Aha. Jeszcze jedno. Gruby z objadania się wygląda tak samo jak gruby z choroby. Na twarzy nie ma wypisane, dlaczego jest gruby.

Spodobał mi się ten podwójny doktorat na srobonie. :D Tylko ca z nim można by było zrobić. ? :D

Gość Gosiuniaa
SPIERDALAJ ABY CI METABOLIZM ZMINIŁ PO DZIECKU CZEKAJ JAK BEDZIESZ MIEC 30 -40 Lat

Gość zadufani w sodie zal
Ejj już zostało wyjasnione,ze nie chodzi tu o osoby chore :P A wy drążycie jedno i drążycie :P Chodzi tu o laski zaniednabe przez same siebie :P

Gość Silenta
A ja przez dwadzieścia lat (od urodzenia niemal) miałam nadwagę, bo z początku pasiono mnie jak prosię, a potem trudno mi było się przestawić. Mam teraz dwadzieścia jeden i jestem w miarę szczupła, ale kosztowało mnie to w cholerę walki z samą sobą, zwłaszcza, że mam beznadziejny metabolizm, a gimnastyka niewiele mi pomaga - jedynym sposobem na schudnięcie była dla mnie ostra dieta. Nawet nie masz pojęcia, głupia autorko, jak męczyłam się przez pierwsze pół roku. Wydaje ci się, że schudnąć to równie łatwe, jak pierdnąć. A ja chodziłam nieprzytomna z głodu, mdliło mnie i miałam zawroty głowy - a to na diecie 1000 kcal, która nie jest wcale tak bardzo restrykcyjna. Kilka razy zemdlałam. Toteż nie pierdol nam tu o schudnięciu.

Gość do zadbanej i zgrabnej
i dlatego uważasz się za lepszą od innych? Pamiętaj,że z wiekiem ciało się zmienia! Możesz tak utyć po ciąży, że i ty będziesz miała rozlazłą dupę i na dodatek obwisłe cycki:p A może zachorujesz? I co z tego,że jesteś szczupła? Ja też jestem! :p Dla mnie jednak jesteś tylko pustą, zarozumiałą, żałosną lalą! :p

Mości Konradzie, ty czy ty plus twoi koledzy to nie wszyscy. Tak się składa, że mam dość grubą znajomą i ma ona szalone powodzenie. Sama byłam świadkiem jak zaczepiali ją na ulicy i na basenie, no a na basenie to już prawie wszystko było widać, ciuchem się tam nie skoryguje :p nie mam pojęcia jak to działa, grunt że ma coś w sobie, co niesamowicie wabi facetów.

\"Toteż nie pierdol nam tu o schudnięciu.\" No nie widać czy akurat pierdoli. :D

Gość eeeeeeeeee
EEE GRUBE LASKI MAJĄ LENIA NA ĆWICZENIA-POZNIEJ STRACH TAKA DOTKNĄĆ-CAŁA FALUJE JAK ŁÓZKO WODNE :p FEFEFE :p I CO Z TEGO,ZE MA CYCKI-ROZLANE JAK BABCIA 60LETNIA,STACH NA NIE SPOJRZEC :p A DUPA SAM CELULIT-BLLEE LASKI TROCHE CHECI

Stalker, jak to co można zrobić. Zamienić na profesurę w Harvardzie :p

Gość ja byc stasia zza oceanu
ja być duża, gruba dzewczynka. nie znac dobrze polski, ale dziekowac ludziom dobrej woli za miłe pogaduszki na internet kafe. peace.