Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbana i zgrabna kobieta

jak można być grubym? jak można sie doprowadzić do takiego wyglądu???

Polecane posty

zniesmaczony_ nietstey tak i na dodatek jesteś niewykształcony . Tak podejrzewam/. :P

Gość ehV
GRUBASYYYYYYYYYYYY

Jeśli mam chęć, to bronię, jeśli nie - objeżdżam albo milczę. Uderzenie w głowę pominę milczeniem, bo nie warto komentować.

Gość zniesmaczony_
Stalker - dobrze podejrzewasz :P ludzie szczupli nie mogą być mądrzy i i wykształceni, tylko grubasy cieszą się ogromnym potencjałem intelektualnym i zdiobytą wiedzą:P ale jak dla mnie to oni najwięcej w życiu zgromadzili ....sadła , a sadło - mędrcem nie czyni - jednak :P

Czy jeśli zacznę krzyczeć \"grubasom nie\", zmieszczę się w twoją określającą mnie szufladkę? uspokoję cię tym? Faktycznie, najwyraźniej jesteś tu krótko. Zresztą niewiele mnie obchodzi twoje zdanie, wybacz.

Gość padnę ze śmiechu
Ja nie mam nic do grubych.Tylko wkurza mnie jak ktoś twierdzi że to jest fajne. Wyraziłam swoje zdanie i tyle. Ja nie jestem idealna bo idealnych ludzi nie ma, Mi chodzi o ludzi z 30 kg nadwagi, bo to już lekka przesada

Gość a co TO 111222222222222222222
MIEJSCE BURAKOW JEST W ZIEMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja jestem spokojny. Mozesz mi wierzyc. Za to twoje wypowiedzi świdczą o czym ś zgoła odwrotnym . :D zniesmaczony_ nie przejmuj sie dzięki temu topikowi juz wiesz co zrobic by IQ znacznie wrosło. :D

Gość zniesmaczony_
Stalker - wolę pozostać jednak przy własnym :P

Gość aga_
padne ale powiedz co tobie do tego.. co cie to interesuje? twoje zycie czy tej osoby?.. zacznij zyc wlasnym zyciem...

Gość a jednak
zniesmaczony_>>>> poziom Twoich wypowiedzi i.....otaczanie się lustrami :))))))) wskazuje na to, ze jestes "małointeligentny" :))))))))))))

Gość zniesmaczony_
a jednak - jeżeli to właśnie jest wg ciebie wyznacznik inteligencji to przyznaję, jestem małointeligentny :P

a jednak \"nadejszła wiekopomna chwila\" po twojej wypowiedzi wszystkie testy na IQ i podobne bzdety do kosza. IQ od dziś można oceniec po ilości luster w domu. Brawo. :D Iron Hill niestety nie. Ja sie taki urodziłem. :D

Gość xl
Moze dla szczupłych to szok ale sa meżczyźni któzy marza o takich kobietach z biodrami i piersiami, wystarczy wejsc na czat jako puszysta i nie mozna sie opedzić od facetów któzy sa znudzeni żonkami o ktore mozna ręce pokaleczyć (nie twierdze ze odwrotnie tez nie bywa). Wejdzie np na puszystą nimfomankę- ja mimo ze posiadam własna rodziną na brak zainteresowania nie narzekam - dla kazdego cos miłego i tyle. Lubie siebie - moze to byc dziwne ale ludzie z odstajacymi uszami, piegami, rudzi, w okularach tez sie lubia i zyją z tym i moga być szczesliwi. Za pare lat zmienic si e moze moda (Marylin Monroe miała rozmiar 44/46). Dlaczego kazda nie patrzy na siebie -bo musi sie wiecznie dowartosciowywać.

Dlaczego zaraz niestety... Przynajmniej oszczędzono ci bólu przy łupnięciu w łeb. ;) A tak z ciekawości - ile masz luster? I ile trzeba ich zgromadzić, aby IQ wynosiło 150? Jako twórca teorii powinieneś stworzyć jakiś uniwersalny przelicznik. ;)

Gość zniesmaczony_
Iron Hill - nie ten adres:P, to pytanie powinnaś skierować do - a jednak:P

Gość ja sadze
ze jakby kazdy byl piekny zgrabny to swiat bylby nudny. nie wszyscy musza byc piekni. pogodzcie sie z tym

Gość padnę ze śmiechu
aga_ mi nic do tego. A swoim życiem żyję.

Gość zniesmaczony_
ok. na mnie już pora :P jeszcze tylko życzenia dla grubasków : jedzcie i tyjcie , aby błyszczeć humorem i........... :P dobrego apetytu miłe panie 👄

Gość a jednak
zniesmaczony_ >>>>>> no wreszcie! :) :) :) :) :) Stalker >>>> to sie nazywa wyciaganie wniosków z wypowiedzi ;) gratuluje dedukcji :););) Ale nie przejmuj sie tymi lustrami. Tobie są niepotrzebne, bo podobno masz kiepski wzrok i dlatego nie czytasz (to Twoje słowa:) :) :) :) :) :) :)

Gość grubasy są wstrętne
i nie ważne czy to choroba czy obżarstwo. Ten wylewający się tłuszcz...bleeeeee......