Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbana i zgrabna kobieta

jak można być grubym? jak można sie doprowadzić do takiego wyglądu???

Polecane posty

zniesmaczony - mój kłopot (w twoich oczach) polega na braku powagi, lekkości nastroju i braku lęku przed wyrażaniem mysli. tak tak... wiem, jesteś z tych co nie tolerują odmienności i szukają pochelbców. pamiętaj przekora może być twórcza :)

Gość iwonnkka
lepiej juz byc grubszym i objadac sie batonikami, frytkami i niewiadomo czym tam jeszcze niż np. palic fajki i oprocz tego ze niszczyc sobie zdrowie to jeszcze wszystkim dookola. Jesli ktos lubi jesc to jest to tylko i wylacznie jego sprawa. Nie wiem jak na tym swiecie ma byc lepiej skoro chodza po nim takie pustaki jak autorka tego topicu. Schudnac mozna, a wyleczyc sie z glupizny jest duzo trudniej. Wymiotowac mi sie chce jak slysze takie wypowiedzi kazdy ma prawo do wlasnego zycia i sam nim kieruje

Gość aga_
iwonka autorka tego topicu nie moze tego zrozumiec... za trudne dla niej

Gość zgrabna bez wysiłku
zgrabna zadbana kobieto ---> uważasz że to skandal jak mozna się tak doprowadzać obżarstwem i nie kontrolować swojej wagi ani menu??? a może skoro ty podejmujesz dodzienny wysiłek żeby sobie czekogolwiek kalorycznego odmówić to ma oznaczać, że wszyscy tak mają się męczyć?! człowiek żyje po to żeby byc szczęśliwym dlaczego nie dociera to do ciebie że ktos może byc zadowolony ze swojego ciała nawet jak ma nadwagę jestem szczupła, zawsze taka byłam i nigdy sobie nie odmawiałam czekolady ciasta, pizzy itp. utrzymuje wagę bez wysiłku, pływam, jeżdze na rowerze bo to lubię a nie po to żeby zlikwidować cellulit jestem szczęsliwa taka jak jestem i wiesz co: żal mi takich bidulek które głodzą się całe życie i jada cały tydzień na jogurtach żeby im pól deko nie przybyło I CHOCBYŚ NIE WIEM JAK SIE STARAŁA NIE DORÓWNASZ DZIEWCZYNOM, KTÓRE JEDZA WSZYSTKO I SĄ SZCZUPŁE JAK MOŻNA SIE TAK CAŁE ZYCIE KATOWAĆ? DLA MNIE TO WŁASNIE JEST NIEZROZUMIAŁE

Gość iwonnkka ejjj
jak schudniesz to pogadamy,pasztety na forum DIETY

Gość zniesmaczony_
Dżez - jesteś wyluzowana tu na forum - zauważyłem to :P w domu też, gdy sięgasz po kolejną porcję żarcia też nasz taki dobry nastrój :P jesteś luzakiem przed czy po obżarstwie?

Gość aga_
zniesmaczony czemu ty jestes taki glupi?

Gość zniesmaczony_
zgrabna bez wysiłku - piszesz : człowiek żyje po to żeby byc szczęśliwym szczęście to pełny brzuch ?

zniesmaczony, skąd znasz takie brzdkie słowo \"żarcie\"? choćbyś nie wiem jak chciał, abym ci teraz walnęła tłumaczącą się gadkę, że wszystko jest ze mną ok, to się nie doczekasz... ja w twoją studnię nie zajrzę... latam ponad nią.... :)

Gość dzidzi
prostaki dlaczego wyzywacie kobirty od pasztetow skoro ich nawet nie widzieliscie debilizm nie ma granic

Gość aga_
iwonka ejjj.---polecam pasztet z jalowcem Zbliżony jest w smaku i aromacie do pasztetu z dziczyzny.. pyszny

Gość zniesmaczony_
Dżez - wszystko to otoczka, szklana bańka, którą próbujesz odgrodzić się od rzeczywistości :P

Gość hehheee
ALE SIE TŁUMACZYCIE OBRZARSTWEM :p ŚMIESZNE :p

Gość dzidzi
jakas debilka zalozyla topic a wszystkie babby zamiast sie akceptowac to sie beda klocic... ZAŁOSNe

Gość a jednak
zniesmaczony_ no cóz nigdy sie nie dowiesz, jak wyglada ślinienie sie na czyjs widok, bo pewnie nigdy nikt tego nie robił na twój widok :p a ze mna przynajmniej oprócz slinienia sie mozna jeszcze pogadac, wiec wyczuwam u ciebie bariere intelektualna nie do przekroczenia przez ciebie :)))))))))))

Gość aga_
znieszmaczony powaliles mnie...swoim textem tokiem myslenia ...brawoooo dlugo jeszcze bedziesz pierodlil trzy po trzy?

Gość padnę ze śmiechu
Jak wy się biedne grubaski bronicie. Jakbyście mogły to byście się pogryzły. Czytam i czytam i widze że wmiawiacie wszystkim że grube jest piękne. Sory ale nie rozumiem tego. "Kobieta może być puszysta i zadbana, może mieć odpowiednio dobraną fryzurę i ubrania w których jest jej bardzo twarzowo " Nawet tak wystrojona nie dorówna szczupłej i zgrabnej równie dobrze ubranej i uczesanej kobiecie. I taka jest prawda ! Wystające sadło spod ubrań i wielkie tyłki są naprawdę kuszące. A wy żryjcie i tyjcie dalej i mówcie sobie że to jest piękne.

zniesmaczony... dziećinko... ja mówię o mentalności, a ty o kilogramach... skoro nie złapałeś o co chodzi, to niestety musiałam ujawnić ci tą brutalną prawdę. nie porozumiemy się. nie rozmawiajmy. nie chcę kopać leżącego. między nami cisza w eterze... ciiiiiiiiiiiiii

Gość prawda jest taka
że grubaska jest niesmaczna i tyle. Co tu dużo gadać???

a jednak .... bedzie wiedzial zawsze sam może się ślinic na przykład na twój widok. :D

do padnę ze śmiechu. o przepraszam ja nie twierdzę, że otyłośc jest piękna i zdrowa. tego nie napisałam. ja mam negatywny stosunek do ludzi, którzy zajmują się innymi tylko dlatego, aby nie zając się sobą... mi ludzie obcy są z reguły obojętni, to po co mój wzrok ma tropić ich ciała, ciuchy, zachowania. co mnie to na ulicy może obchodzić? mijamy się i tyle...

Gość padnę ze śmiechu
właśnie na polsacie w wiadomościach było o otyłych ludziach. Że coraz więcej ludzi choruje przez to na serce, szkoda że prze swoje obrzarstwo ludzie mają potem problemy zdrowotne. Zdrowie jest najważniejsze !!!

Gość hehheee
TAK GRUBE SA FEFEFE SZCZUPŁE MIANMNIAMMNIAM DOTARŁO??????????????ZAZDROŚNICE PSSSSSSSSSSSSSSS NAJLEPSZE,ZE ŁADNE SA NIBY GŁUPIE A GRUBE MĄDRE-SUPER TEORIA-TYLKO GRATULOWAĆ

Gość aga_
padne ze smiechu.. sorry ale z czego sie smiejesz , rozumiem ze z wlasnego toku myslenia.Powaznie mowiac rece opadaja gdy sie czyta wasze nieprzemyslane opinie. Kazdy ma prawo do zycia chudy gruby mniej lub bardziej glupi kazdy... i nie macie prawa oprocz wlasnego zycia komentowac. mam do was pytanie czy jestescie idealnymi ze oceniacie innych?

Poza tym - do cholery, piszę po raz drugi: ja jestem szczupła i zwisa mi serdecznie, jak ktoś wygląda. Tak wam trudno to pojąć? Macie najwyraźniej zbyt mało problemów, skoro spotkana na ulicy babka z nadwagą może być przyczyną wyrąbanią dziesięciu pod rząd postów ociekających nienawiścią.

Gość zniesmaczony_
a jednak - skoro nie lubię grubych bab to oznacza, że jestem małointeligentny :P gratuluję ......tuszy :P