Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbana i zgrabna kobieta

jak można być grubym? jak można sie doprowadzić do takiego wyglądu???

Polecane posty

(nie sądzice, że zniesmaczony i kilka innych pomarańczowych to autorka topiku, ktrej zabrakło odwagi, aby byc sobą? :))

Gość zniesmaczony_
a jednak - co wreszcie :P nie krępuj się moją osobą, wcinaj sobie :P

Gość zniesmaczony_
Dżez - to się nazywa inteligencja :P długo nad tym myślałaś, a może po kolacyjce dopiero zaskoczyłaś :P

autorka topicu to pusta dziewczyna, ktorej zadza pokazania sie na ulicy chlopakom z jak najlpszej strony przyslania to ,co sie tak naprawde liczy....Rob sobie co chcesz ze swoim zyciem,ale daj tez zyc innym......

Gość zniesmaczony_
Przyjmę wielkiego parującego kIotza na moją szczurzą klatę, którą codziennie szoruję pumeksem do stóp cioci Małgorzaty :classic_cool:

Gość zniesmaczony_
dobranoc tłuścioszki - miłych snów :P o ile można miło śnić po takim obrzarstwie :P

Gość zniesnaczony_
Wybaczcie. To się już nie powtórzy. W dzieciństwie ojciec gwałcił mnie analnie wypchaną czaplą pakistańską i dlatego nie mam dziś humoru. :(

Gość a jednak
zniesmaczony_ >>>> no i ciągle trzeba tłumaczyc; "wreszcie" przyznałes rację a propos swojej inteligencji :) :) :)

Gość spostrzeżenie...
Jestem nieco starsza i zupełnie nie rozumiem co sie z wami dzieje.Spoglądajac na tematy kafeterii niedobrze mi się robi,ciagle diety odchudzanie , kosmetyki itp.Co dziewczyny z wami sie dzieje,moze lepiej poczytać ksiażke i porozmawiac o czymś znacznie ciekawszym.Człowieka nie ocenia się po wyglądzie. Zastanawiam się co ze sobą zrobicie w wieku 40lat i więcej,wtedy trzeba zabłysnac inteligencją,bo niestety uroda przemija,wiec moze juz teraz czas o tym pomyśleć.

Gość joł wielkie
wychodzi na to że grubasy są najmądrzejsze a chde sliczne laski są pust i głupie tak? 😡 a ja wam powiem że grubasy grube od przeżarcia są głupie bo sie przez swoją głupotę do takiego stanu doprowadziło! 😠 pozdrawiam wszystkie szczuplutkie sliczniutkie... ;)

Gość spostrzeżenie...
Nie twierdze,ze wszystkie szczupłe i dbające o siebie są głupie.Ale dla mnie poruszanie po raz kolejny na kafeterii tematu grubych jest niesmaczne i po prostu głupie,bo ostatecznie to kazdego prywatna sprawa jak wygląda,a nie temat do debat.Moje słowa skierowane były szczególnie do załozycielki topiku i kilki innych wypowiadających się osób,osobiście uwżam,że jeżeli nie ma się nic ciekawego do powiedzenia to najlepiej doczepić się za przeproszeniem do czyjegoś tyłka. Szczupła i zadbana 50letnia kobieta,nie odchudzająca sie i nie ględząca wiecznie o ciuchach,kosmetykach.

Gość moje_skromne_zdanie
i co z tego, że ktoś założył kolejny temat o grubych ludziach? jak ktoś założy kolejny temat o przepisie na tort z kremem to żadna szczupła, dbająca o siebie i o to, co je kobieta nie wcina mu się w topik tekstem: "na swiecie sa ciekawsze rzeczy do roboty niz siedzenie w kuchni i pieczenie niezdrowych rzeczy","niedobrze mi sie robi jak widze te tematy z przepisami" lub "ciekawe co ze soba zrobicie jak zachorujecie na cukrzyce, miazdzyce lub inne cholerstwo?"

w topicu o przepisach nikt nikomu nie ubliza..i nie kategoryzuje na lepszych czy gorszych tak jak ma to miejsce w tym wlasnie topicu...to jest zasadnicza rozica

Gość Do zadbanej i zgrabnej
Zgadzam się w 100% z Panią pod pseudonimem Spostrzeżenie. Sama mam kilka kilo nadwagi i jest mi z tym dobrze, nie czuję się przez to głupia. Znam osobiście sporo szczupłych i chudych kobiet. 90% z nich to głupie larwy nie mające nic mądrego do powiedzenia poza tym jakie to one są wspaniałe. Dzięki temu, że nie nigdy myślałam ciąle o kosmetykach, lusterkach itd. mam czas na dwa kierunki studiów. Tak naprawdę to prawdziwy mężczyzna nie szuka głupiutkiej dziewczyny paplającej o bzdurach tylko mądrej i inteligętnej kobiety , która reprezentuje odpowiedni poziom, i z którą można normalnie porozmawiać na różne tematy. Pozdrawiam wszystkie puściutkie laleczki Barbie szukające swoich równie pustych i głupiutkich Kenów.

No sorry. NIe chcialam sie na tym temacie wypowiadac bo ja jestem taki maly slonik wiec co mi tam do tego... ale... Fakt ze szczuple jest sliczne, cacy, cacy. Fakt ze wiekszosc, nawet tych co bardziej inteligentnych facetow, tylko na takie sliczne, cacy, cacy leci... I co z tego? A dupa. Czy ktos mi kaze przemieniac sie w sliczna tylko po to zebym mogla sie poczuc cacy, cacy i zeby za mna w wywieszonymi jezorami te zwierzaki lataly? No sorry, ale ja dziekuje. Sie nie znizam juz od dlugiego czasu do tego sfrustrowanego seksualnie i mentalnie spoleczenstwa... Skoro cala reszta lata za slicznosciami ja mam nareszcie swiety spokoj i moge sie zajac praca, wlasnymi planami, wlasnymi przyjemnosciami, poglebianiem wlasnej wiedzy i moje zycie jest perfekt. No i genow \"grubasa\" nikomu nie przekaze, same plusy przeciez... Wiec slicznotki wszystkie meskie i damskie - nie zauwazajcie nas grubaskow ja bardzo prosze - my skorzystamy na sytuacji i wreszcie na spokojnie bedziemy szczesliwi i nigdy nie glodni...

Witajcie Kobitki..... no prosze, zainteresowanie tematem wciąż rośnie...:) bym Was oszukała, ze przeczytałam wszystkie wypowiedzi, ale niektóre owszem:) i zastanawia mnie coś... co Wy tak bojowo jesteście do mnie nastawione??!! uważam, ze nikogo nie obraziłam... ale widze, ze Wasza kulturka jest..heh szkoda gadać...ale nie mam zamiaru sie zniżać do poziomu niektórych wypowiedzi... to świadczy o Waszym prostactwie... bo co sądzić o ludziach , którzy przeklinają...??coś sie kumus nie spodobalo i odrazu \"h\" i \"k\"..... heh...dziwi mnie to , ze po założeniu tematu umiecie ocenic człowieka..... ...znam swoja wartość , jestem szczesliwą żoną i matką..... a zdania nie zmienie.... dbam o siebie i bede to robić!!! A Wy puszyste Panie objadajcie sie ... tylko potem prosze nie marudzić, ze jesteście grube!!!:) Pozdr Angelika:)

Angeliko.. Jest takie mądre przysłowie, które znakomicie odnosi się do ciebie: widzisz drzazgę w oku bliźniego, a nie zauważasz belki w swoim. To ci mówi szczupła baba po dwudziestce, która ma w nosie czyjś wygląd, bo ma większe problemy, niż obrabianie komuś tyłka.

Gość ja jestem gruba
bardzo bym chciala pozbyc sie kilkunastu kilogramow,ale niestety nie umiem:( to jest silniejsze odemnie,poprostu kocham jesc!:(

Gość Anuskaaaaa
Ale glupie pytanie. ja wiem jak. Niepostrzezenie :)

Gość Sedinka
Wiesz co ci powiem ze zal mi Ciebie tak bardzo mi Ciebie zal. Musisz miec strasznie stresujace zycie ups uwaga zjadlam jedna kalorie wiecej i mega stresior bo trza zaraz wsiasc na rowerek i to spalic. Kuzwa mac co cie intersuja inne kobiety? To wlasnie przez takie debilne wypowiedzi jak Twoje wciaz grono anorektyczek sie powieksza. Wez mloteczek i stuknij sie w swoj pusty mozdzeczek. Do twojej tepej gloweczki juz nic nie dotrze bo zrzarlo ja liczenie kalorii kazdego zjedzonego produktu oby tak dalej spotkamy sie na oiomie

Gość do tej wyzej
na oiomie spotkasz szybciej ludzi jedzących tluste i ni8ezdrowe zarcie a nie tych ktorzy dbają o siebie i jedzą zdrową zywność!!!

Ale co to Ciebie obchodzi czy leżą na ojomie? Tylko ludzie grubi tam trafiają?

Gość piekna kobieta
tak sobie czytam...i czytam...juz kolejny raz ten topik i sie zastanawiam o co tu chodzi?? z pewnoscia to prowokacja! pytanie dlaczego tej pieknej i zadbanej,szczuplej kobiecie przeszkadzaja dziewczyny z nadwaga? MOZE CI PRZYPOMINAJA PRZESZLOSC? MOZE W KAZDEJ GRUBASCE WIDZISZ SIEBIE? ZDOLOWANA I NIEAKCEPTOWANA PRZEZ SPOLECZENSTWO,OSOBY BLISKIE,A PRZEDE WSZYSTKIM SAMA SIEBIE!!!!!!!!!!! ja mam 10kg nadwagi-jak mialam 20 lat to bylam piekna i szczupla dzis jestem juz dojzala kobieta,matka i zona:P-oczywiscie przybylo kilka kg po dzieciaczkach ale mnie to nie martwi! mam cudowna rodzine,wspanialego meza,kochane dzieci-i wciaz grono przyjaciol! maz mnie bardzo kocha nawet z moja nadwaga! przyjaciele-hm...wciaz wzrasta ich grono! dlaczego mam sie zamartwiac? nie czuje sie brudasem zaniedbanym! jestem bardzo elegancka pania,a ta lekka nadwaga-no coz ..kochanego cialka nigdy za wiele:) pozdrawiam wszystkie ,,puszyste,, te bardziej i te mniej:D

Gość sraszkowski
no jezeli jest tak z tymi grubasami dobrze - nie maja sie czym przejmowac to czemu wogole problem jest poruszany? to tak jakby poruszac problem ze ktos ma pare oczu. a jednak wychodza kompleksy i dorabia sie ideologie i dobra mine do zlego. opasli ludzie ze znaczna nadwaga sa po prostu uposledzeni i ruchowo i mentalnie - chorzy .to tak jak z moda - eleganckie jest zawsze : kostiumj i garnitur a moda ma zaklamac np. krzywe nogi lub brzuch za wielki i inne niedociagniecia . oraz nabic kabze czynicielom rzekomego dobra.

Gość ej ty piekna kobieto
wydaje mi sie ze naszej kolezance chodzi o mlode dziewczyny a nie stare babska!

JAK MOŻNA BYĆ DEBILEM? JAK MOŻNA DOPROWADZIĆ SIĘ DO TAKIEGO STANU INTELEKTUALNEGO??? Lepiej by było gdybyście, ATRAKCYJNE PANNY, zabrały się za jakąś książkę i poćwiczyły składanie literek...

Gość skulska a co ty
taka wsciekla??? czyba mamy kompleksy?? co??? :D

Gość Hiena
Można sie doprowadzic bawiąc sie męskim narządem płciowym

Jestem wściekła, bo kupę lat chorowałam na pieprzoną bulimię, choć nadwagi wcale nie miałam. Przez 7 cholernych lat wpędzałam się w kompleksy przez takie właśnie puste babsztyle, dla których tylko idealny tyłek jest wyznacznikiem wartości człowieka!