Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbana i zgrabna kobieta

jak można być grubym? jak można sie doprowadzić do takiego wyglądu???

Polecane posty

Gość do zadbanej
lepiej być prosiakiem ale z mózgiem:p niż pustą laską:p

Gość Przepiękna laska po prostu cud
Jak można byc głupim??? jak można doprowadzić się do takiej głupoty??? Przecież oświata w naszym kraju jest ogólnie dostępna i bezpłatna. Nasze państwo płaci ciężkie pieniądze z nadzieją na wykształcone społeczeństwo a tu takie "kwiatki". Już lepiej nic nie piszcie bo wybory blisko i jeszcze każą płacić za naukę w zerówkach i nadzieja na wasze dokształcenie pryśnie jak bańka mydlana. Częściowo was rozumiem, głód budzi agresję :P

Gość sponsorP-ń
podszywacz -a co mam rezerwowac nick-po co?ciesz sie debilu :Pnie rezerwuje żeby tacy idioci jak Ty mieli radoche :):):) fajna Ci zabawe zorganiozwałem nie :) a frajer to Cie zrobił i zapomniał zabić,echh i ta kurwa z A2 Cie wychowała z tymi alfonsami..teraz jetses niedowarosciowany i sie podszywasz...echh zdaz sie,no nie? :P myślisz,ze boli mnie ze ktos sie podszywa?nawet mi to koło dupy nie przechodzi :D więc podszywacz-zabawa trwa :P więc popwa sie bo nie masz nic lepszego do roboty :D

Sorry.. uderzyłem rano się w głowę jak schodziłem do kanałó. Tam pracuję. Pewno dla tego piszę takie straszne bzdury. :)

zgrabna i zadbna kobieto.... gdybyś miała inny nick to być może skusiłabym się na poczytanaie Twoich wypocin. skoro jest inaczej to smiem twierdzić, że jesteś uzależniona od akrylu na pazurach katalogu avon lakieru do włosów naciągania skóry na udach w poszukiwaniu celulitisu nieustannego porównywania się z innymi kobietami itp no i oczywiście raz w tygodniu przeszywa cię lęk, że kiedyś przyjdzie starość, i że twoja córka może być powabniejsza od ciebie.

Gość sponsorP-ń
Okej koło dupy mi to nie lata bo mam to w dupie. :(

Gość Dżez nic dodać nic ująć
:) Przecież ona , jak zobaczy zmarszczkę albo fałdkę na brzuchu, to wpadnie w deprechę:p

Ewa-45 No własnie mówie m.in. o takich kilkudniowych wyjazdach gdzieś ze znajomymi. No chyba że ktoś by w kiblu po kryjomu się obżerał ... ale to mało prawdopodobne, bo musiałby nosić plecak do kibla. Ja tu sie z nikim nie chce kłócić. I absulutnie nie twierdze ze lepiej być grubym. Ja tylko mówię zebyście sobie darowali takie prostackie wulgarne teksty o takich osobach. Do eeeeeeeeeeeee No to w takim razie wolałabym już spotykać się z grubym facetem ale tolerancyjnym dla otoczenia niż z kimś kto ma takie gadanie jak np. ty. Jak dla mnie to jesteś chamidłem ale istnieją też na świecie wartościowi faceci wiec nie ma co tragizować. A tak w ogóle to skąd ty wiesz jak ja wygladam ?? Masz przed sobą szklaną kulę czy co ? :P To tak jakbym ja nie widząc cie z góry osądziła ze jesteś brzydki a przecież skąd ja niby mam to wiedzieć. Na razie widzę tylko tyle że jesteś dość płytki i raczej grubiański w wypowiedziach. No ale wytłumaczę to sobie tym ze się po prostu wkurzyłeś. Każdy ma prawo do złości :P

Gość pobszywacz.
czasem swedzi mnie odbycik-jem tyle czekolady,ze z dupki wylatuja mi białe robaczki jak robie kupke :(

Do \"do zadbana i zgrabna kobieta\" Pewnie dlatego tak twierdzisz, że jesteś obłędnie pusta i z braku zalet intelektualnych musisz stawiać na ciało. Ja jestem szczupła, nawet bardzo, i nie wywyższam się z tego powodu. Wcale mi nie zależy na tym, aby wszedzie wokół łaziły moje klony, chude - vbo ja jestem chuda, ubrane na czarno - bo nie lubię neonowych barw itp. niech sobie ludzie, do diabła, wyglądają jak chcą. Jeżeli ktoś lubi sport, proszę bardzo. Jeżeli komuś sprawia przyjemność jedzenie, tym lepiej, co mnie to obchodzi? Cholera, jak czytam wypowiedzi takich zblazowanych idiotek, to aż mi wstyd za baby. :/

Gość a to ty zadbana uważasz się za
fajną laskę?????????? hahahahhahahhaaaaaaaaaaaaaaa :p :p :p nie dosyć,że mądra , to i jeszcze skromna :p pokaż nam foto , to przynajmniej się pośmiejemy :p

Gość a co TO 111222222222222222222
do autorki topiku -a co za twoje kurea je czy co , zal ci dupe sciska twoj iloraz inteligencji rowny jest 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000, zebys tak do konca zycia zestrachem w oczach wchodzila na wage ( NIE JESTEM GRUBA 165CM, 46KG)

Gość nigdy nie zachodź zadbana
w ciążę,bo jak urośnie ci brzuch i nie tylko, to będziesz potrzebowała psychoterapeuty :p

Ojjj ale afera :P Ja jestem szczupła,ale mam dużo fajnych znajmych \"grubasków\"-dla mnie wyglądają ok-więc jak sie dobrze czują po co ich zmieniać :P Hmm czasem warto kogos poznać zanim sie go oceni..

Gość grubaskaaaaaa
to był moment :D

Gość do założycielki
mam 18 lat waze 56 kg i nie mam z tego powodu kompleksów, nie mam specjalnie długich nóg ani za wielkiego biustu fryzury też nie noszę jakiejś szałowej poprostu kucyka od kiedy pamiętam. jem zawsze to co chcę nie patrzę na to czy zjadłam dwie czekolady jednego dnia czy może o paczkę chipsów za dużo. lubię siebie i swoje ciało czuję sie w nim bardzo dobrze i coraz częściej utwierdzam się że słowa piosenki "pokochaj siebie a pokocha Ciebie świat" są prawdą. nie narzekam na brak powodzenia mimo że nie jestem lalą barbie. wkurza mnie że tak piszesz zajmij się sobą i skoro Tobie dobrze z dietą to Ty się z tego ciesz inni być może czują się dobrze z frytkami i deserem. narazie

Gość a ja ciekawa jestem ilu
adoratorów ma nasza zadbana założycielka topiku? :p

Gość madzia4
Jestem raczej szczupła choc ostatnio trochę przytyłam (5 kg). Mam dużo szczęścia bo mogę jeść dosłownie wszystko i o każdej porze, a te 5 kg to przez to ze rzuciłam papierosy i brałam tabletki. No ale na szczęście 2 kilo już schudłam. To chyba normalne ze chce się ładnie wyglądać, być szczupłym i zgrabnym, więc nie rozumiem jak można doprowadzić do tego aby przytyć około 20 kilogramów. Ja po tych 5 kg juz źle się czułam, pewnych rzeczy nie mogłam założyć bo grubo wyglądałam i sadełko mi wystawało. Mam koleżankę która jest, duszą towarzystwa i ładną dziewczyną ale niestety jest bardzo gruba,oczywiście jej kilogramy mi nie przeszkadzają, ale wiem że zawsze miała duże kompleksy. Np miała chłopaka który trochę źle ją traktował i ona mówiła że go nie zostawi bo nikt inny jej nie zechce.Chociaż tłumaczyłam jej że jeszcze będzie miała sto razy lepszego bo naprawdę była tego warta. Albo kiedyś mi opowiadała jak szła sobie i jechał jakiś pijany facet na rowerze i zaczął do niej krzyczec :- " Co się gapisz stara babo". Ona nie wiedziała o co mu chodziło. Niestety ale ona w wieku 23 lat wygląda na jakieś 35. Uważam że szczupłym ludziom jest we wszystkim łatwiej bo teraz bierze się pod uwagę również wygląd nie tylko inteligencję.

madzia 4 \"więc nie rozumiem jak można doprowadzić do tego aby przytyć około 20 kilogramów\" - to znaczy, że masz jakiś problem z rozumieniem - tak po prostu. zajmij się sobą, świat traktuj lekko, omijaj wzrokiem tych co ci są niemili i niestetyczni, nie kupuj w klepach gdzie sprzedają grube baby, nie oglądaj amerykańskich tok szołów (tam ich pełno), nie chodź na aerobic dla grubasów. będziesz wtedy lżejsza od cząstki faszyzmu, która w tobie tkwi (chyba nawet o tym nie wiesz)

Gość a jednak
kobiety! jak patrze na tego typu topiki to wcale sie nie dziwie, ze faceci smieja sie z kobiet i uwazaja je za idiotki! Boze, Ty widzisz i nie grzmisz? Droga księzniczko, proponuje, zebys poszła cos zjesc, bo chyba na mózg ci siadło. Czy ten problem spedza ci sen z powiek? Jak mi przykro. Ide sobie zjesc czekoladki i wafle, aha i jeszcze pozwole sobie na fryteczki. Mniam! :) Niedobrze Ci? to sie wyzygaj! jakos mało mnie to interesuje i zapewne puszyste Panie tez. to, ze masz kompleksy na punkcie swojego ciała nie znaczy, ze wszystkie tak maja. Żałosne!!!!!:)

Gość zniesmaczony_
a jednak - a szkoda, że ich nie masz - kompleksów znaczy się :P a może Ty po prostu lustra w domu nie masz :P

Gość jestem sobie ja
nie mam w domu wagi za szczupła tez nie jestem. jest prawdą to że na wygląd teraz też się patrzy ale na wygląd nie na wagę. kobieta może być puszysta i zadbana może mieć odpowiednio dobraną fryzurę i ubrania w których jest jej bardzo twarzowo. poza tym chudzielce i lalusie które nadmiernie dbają o siebie i mają na tym punkcie fioła wcale nie cieszą się taką dużą popularnością wśród panów...facet woli patrzeć na księżniczkę a nie na przemiany kopciuszka w ksieżniczkę to fakt tyle że jak któraś musi przemieniać się w tą ksiązniczkę 24h na dobę to już jej sprawa...

Gość aga_
Ewa –45 mam nadzieje ze to nie jest twój wiek...Pierdolisz jak potłuczona Do zadbanej... Dziewczyno czy ty sobie zdajesz sprawę, jakim jesteś niewypałem...? Eeee- zamiast mózgu masz trociny.. Ttrzeh prymitywów.... Którzy są tak ograniczeni w swoim myślenia ze aż mi ich szkoda.Eee ty szukasz wyjebanej w kosmos laski wiesz już dla ciebie kogoś mam..Zadbana.. Co ty na to? Charakteryzuje was pustka...Pustka i jeszcze raz pustka... wszytskiego dobrego...

Gość zniesmaczony_
Dżez - może to jednak Ty masz kłopot - pomyśl :P

Gość aga_
blad TRZECH*

dobra, już ich tak nie biczujmy bo wezmą się za swoją inteligencję i kulturę osobistą. pociągną się na maksa i dopiero wtedy spuszczą nam lanie - a to byłoby nie do zniesienia - otrzymać baty intelektualne od pieknej, zgabnej, zawsze młodo wyglądającej intelektualistki z manierami dworu angielskiego... kurcze już się boję...

Gość a jednak
nie mam..... bo nie potrzebuje :p Wystarczy mi widok sliniacych sie facetów wokół mnie :)))))))))

Gość zniesmaczony_
a jednak - szkoda, że nie masz :P może wzrok też cię zawodzi:P