Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki 3

Wrześniowe zapraszam na start !

Polecane posty

Witam wszyskie stare i nowe forumowiczki :-) ja wpadam tylko na chwilkę, bo dzis cały dzień jestem w biegu. Bardzo się cieszę, że nasz antyskupiający krąg się rozrasta :-) zobaczymy, jak długo będzie czekać na rezultaty - myślę, że niedługo :-) Ja dziś pilnie stosuję się do zasad - zero mierzenia, zero obserwacji, zero myślenia o dzidzi (no, z tym mam jeszcze mały problem ;-) ). Będzie dobrze, trzeba w to wierzyć!!!

CZEŚĆ! A ja się nawet cieszę, bo dostałam @ . A to znaczy, że zaczyna się nowy cykl i mogę na dobre próbować. Chociaż jakoś nie wierzę, by udało mi się od razu (chociaż mam taką niadzieję:) ). Pytanie: jak w tabelce pisze\"Cykl\" to mam wpisać 1 gdy teraz zaczyna mi się pierwszy cykl starań czy dopiero PO pierwszym cyklu starań? Na razie wpiszę zero, najwyżej ktoś mnie poprawi. Uaktualniam. PZDR! Nick..............Imię..........Lata......Miasto..........Cykl.....Termin @ Agniesia81......Agnieszka......24......Warszawa......... 1........04.11 Miki3.............Joanna..........28......Wrocław...........2.........23.10 KIKA..............Monika..........27.......Kraków............4.........20.10 Grażyna26......Grażyna........25.......Gdynia.............1.........17.09 Zabajona........Beata............28.......Olsztyn............3........25.10 Anik77...........Ania............. 28......Gliwice..............2........17.10 Zaneta25........Zaneta..........25...... Wejherowo.......1.........11.09 Asiamay..........Asia..............26......Lublin...............2........05.10 Monique80.......Monika..........25......Lodz................3........29.10 J_A_N_A.........Joanna...........22......Zielona Góra......0........08.11 Miki25.............Monika..........25......Warszawa.........3.......28.09 Agnieszka Z..... Agnieszka.......27......Gdansk.............2.......20.10

Hej kobietki :) Hurrra .... to juz prawie weekend ! ciesz sie bardzo, bo mam wiele atrakcji zaplanowanych. Dzisiaj przyjezdza do mnie klezanka ze studiow na caly weekend i wraz z nia mamy zamiar odwiedzic nasze dwie kolezaki. Jedna z nich za jakies 3 tygodnie rodzi, a druga jest w trakcie staranek :) Takze, jak widzicie :D nawet towarzystwo wokolo jest monotematyczne :) ciaza i staranka prawie u kazdej znajomej :) hi hi A wiecie, ze dzisiaj jest Dzien Edukacji Narodowej :D, mnie to juz nie dotyczy, ale wszystkim swietujacym zycze milego dnia :D Jana - w sumie interperetacja nie ma znaczenia, oznaczac ma to tyle, ze kolejny cykl to kolejna cyfra a czy ja wpiszesz na poczatku czy po, to wedlug uznania :) Obys jaknajmniej ich wpisywala, a rozpoczela tabelke nr 2 Milej pracy :) Buziaki :D 🖐️

Witam :-) czy któraś jeszcze świętuje dziś razem ze mną dzień nauczyciela?? :-) co słychać w naszym tajemnym kręgu? u mnie bez zmian, czekam na @ by z nową siła a bez schizów zacząć nowe staranka :-) w sumie dobrze,że starania o dziecko są takie przyjemne, no nie? ;-) Pozdrowionka!

Czesc! Ja Dzień Nauczyciela będę świętować za około 2 lata:) A na razie uczę się psychologii dziecka i przygotowuje psychicznie do tego zawodu:) (jestem na czwartym roku studiów). A ta moja wczorajsza @ to jakiś niewypał. Nie wiem co to było. Trochę plamień (zabarwionego śluzu) i ból brzucha. A dzisiaj nic. Może za parę dni znów dostanę? Bezsens. Nie wiem co o tym myśleć. WEEKEND! Życzę wszystkim udanego piątkowego wieczoru!!!!

Nie, ale nie sądzę żebym była w ciąży, za późno chyba zaczęliśmy starania, myślę, że było już po dniach płodnych. Także niestety to raczej rozregulowany organizm (pewnie po tabletkach bo przez 5 lat brałam najpierw Diane35 potem Cilest a potem Jeanine). A szkoda...:(

Witaski ! U mnie z kolei nic wielkiego. Poza tym, że weekend na karku :) z czego ogromniaście się cieszę :)

Ej Jana, a moze to plamianie zwiazane z zagniezdzaniem sie jajeczka ? Ja bym tam test zrobila, a mowienie, ze raczej to bylo po plodnych, to nie koniecznie !!!! Nigdy niewiadomo, co tam sobie organizm sam kombinuje :D Moja kolezanka tez myslala, ze jest po plodnych, a teraz jest w ciazy :) Buziaki :)

Z robieniem testu poczekam (chyba jestem sknerą i nie chcę wydawać niepotrzebnie 10zł ) A jak się okres nie pojawi przez nastepny tydzień lub dwa to zrobię, a jak się coś pojawi to będzie po sprawie (niestety). Jestem cierpliwa. Jak na razie nie ma dalej nic. Czysto. Jak się zagnieżdża jajeczko to ma się jakieś plamienie? Nie wiedziałam (ale biologiczny nieuk jestem:) ) Ja idę się zdrzemnąć, bo wstałam o szóstej. Leń ze mnie i nie jestem przyzwyczajona do tak wczesnego wstawania. Papatki!

No jest znowu jakieś małe plamienie. Pewnie lada dzień rozkręci się na normalny okres. Szkoda, że na weekend Was nigdy nie ma. Ale ja od jutra też znikam na 2 dni (sprzątanie i remont mieszkania ). PZDR!

Gość Ania77
Ja jestem weekendami :-) ale jutro idę na wielką imprezę w pracy, więc jutro - wyjątkowo mnie nie ma. Przykro mi J_A_N_A, że nic z tego :( ale okres też ma swoje dobre strony: to znak, ze można od nowa przystąpić do staranek ;-) życzę ci by następnej @ nie było przez dłuuuugi czas ;-) Pozdrowionka!!!

Hej :) 🖐️ No to szykuje sie weekendowa cisza na naszym topiku :) Mnie raczej tez nie bedzie z racji przyjazdu kolezanki !!! Ale zapewne bedziemy mialy wiele wrazen do opisywania w poniedzialek :) Jana-moze to @, a moze nie ??? ;) Anik - milej i udanej imprezki !!! Buzka :) P.S. Ale dzisiaj jestem i tu bede zagladac jeszcze :) !!!

Cześć Wam Kobietki Na dobre się rozchorowałam, wczoraj byłam u lekarza i grypa. Teraz leże w łóżku i się nudzę, biorę jakieś leki i mam nadzieje że gdyby się udało zajść w ciążę to chyba nie zaszkodzą dzidzi (może głupio zrobiłam ale nie powidziałam lekarzowi że się staram chyba dlatego żeby nie powiedział że mam przerwać staranka). Wczoraj bolały mnie jajniki raz lewy a raz prawy i kłuło w podbrzuszu więc się tak zastanawiam czy to na owulację czy przez chorobę? Szkoda że was dzisiaj nię będzie ale życzę miłego weekendu, bawcie się dobrze.

Hej :) 🖐️ Jestem, jestem Agniesia !!! Rokowalam, ze od rana mnie nie bedzie, ale koleznka zadzwonila, ze dojedzie pozniej, wiec do popoludnia bede tu zagladc, robiac przerwy w sprzataniu i gotowaniu :) Agniesia, zycze zdrowka i szbciutko sie lecz, zeby w razie czego byc zdrowa przed ciaza, no chyba ze juz ci sie udalo !!! Zycze ci tego i trzymam kciki !!! Pozdrawiam :)

Cześć! Agniesia81 zdrowiej jak najszybciej! Ale lepiej poczytaj ulotki do swoich lekarstw, tak na wszelki wypadek. Ale w razie co to tak szybko się chyba nie zaszkodzi? Jak będzie się w ciąży tydzień dwa? Z resztą nie wiem, więc wolę nie gadać...:) Mój okres jak na razie się nie rozkręca. Wstrzymałam się ze starankami, bo mój narzeczony uważa, że gdy się zajdzie w ciążę w czasie @ to większa szansa na ciążę pozamaciczną. Nie wiem czy to nie jakiś przesąd, ale zgadzam się z nim, żeby się nie denerwował:) Mi by to wisiało bo ta moja @ to takie nic że by nie przeszkadzało w staraniach:) Ja zaraz idę na spotkanie z jakąś licealistką(jeszcze jej nie znam) w sprawie korepetycji. Trochę się boję, że sobie nie poradzę, ale kiedyś muszę przełamać strach i tremę... Najwyżej wyjdą moje braki wiedzy:p PZDR!

Dzięki dziewczyny będę szybko zdrowiała. JANA może te plamienia to właśnie @ a ty chyba brałaś jakieś proszki wcześniej ?

No to @ (tyle że taka że jej nie ma na podpasce). Tylko się wkurzam, bo jest nienormalna i boję się, że gin będzie mi przez to kazał jakieś tabletki brać. A wcześniej jadłam Duphaston, od 15 dnia cyklu przez 10 dni. Ale to nie od tego bo zaczęło się jak jeszcze jadłam Duphaston. Pokręcił mi się cykl niestety. A potem pewnie będę miała problemy z zajeściem, bu.....:(

Czesc kobietki:) Dawno mnie tu nie bylo, ale widze, ze dajecie sobie rade beze mnie:) Przyznam sie wam, ze wchodzac tu dzis po tak dlugim czasie myslalam, ze juz ktoras z was bedzie juz sie cieszyc z faktu, ze zostanie mamusia:P Ja czekam na @, wyleczylam juz swoje bakteryjki i od nastepnego cyklu pelni nowej pozytywnej energi zabieramy sie do dzialania:) Pozdrawiam:)

Witam, grażynko, może chcesz przystąpic do naszego klubu? ;-) obiecałyśmy sobie nie schizować, nie mierzyć tempki, nie liczyć dni tylko cieszyc się bliskością. Może to jest jakaś metoda. Ja muszę się przyznać że przychodzi mi to z trudem ale staram się, kobietki, jak mogę :-) Pozdrowionka i miłego weekendu! Ja wybieram się na dalszy ciąg imprezy - tym razem z rodzinkami :-)

:) Jasne dolanczam do klubu:) zero schizowania:P Anik, jak mija weekend? Widze, ze tylko my tu jestesmy:) Pozdrawiam

Zawsze przez weekend są tu pustki :-) ja mam dziś imprezowy dzień - w pracy była wielka impreza. Właśnie wróciłam i jestem troszeczkę zmęczona :-) Fajnie, że dołączasz do nas :-) mnie gin powiedział, że często ogromna chęć zajścia w ciązę blokuje owulację i są problemy - mówił, że wszystko zaczyna się w mózgu i trzeba o tym pamiętać. No więc luzuję a dziewczyny przyłączyły się i mamy klub ;D pozdrowionka!!

No, ja już po wielkim sprzątaniu. Chyba naciągnęłam sobie mięsień na lewej ręce, jak wczoraj taszczyłam zakupy z Carrofoura... Eh, moi rodzice rozpowiedzieli, że się staram o dziecko i teraz wszyscy z sąsiadami włącznie będą mi liczyć miesiące...:/ Grazynko, Anik jestescie jeszcze moze?

:) Czesc Jana, ja jestem, pozdrawiam cie. Jejku jaki mam dzis nudny i leniwy dzien, nic mi sie nie chce, to chyba przed @. Jeszcze jak na zlosc moj maz ma dzis nocke w pracy. Wszystko mnie denerwuje i plakac mi sie chce:( My postanowilismy nie mowic znajomym i rodzinie, ze sie staramy o dzidzie, zeby nie zapeszac:) pozdrawiam:)

Witaj Grażynko, ja musiałam rodzicom powiedzieć, bo jeszcze studiuje. Ale cieszą się i trzymają kciuki. Nie są już najmłodsi, jestem późno urodzona, bo moja mama miała problem z zajściem w ciążę (komplikacje po ciąży pozamacicznej). PZDR

Gość miki25
witajcie dziewczatka, widze ze u was wesolo a czasem smutno jak w zyciu z tym pomyslem o nie mierzeniu tempki to moze byc dobry pomysl, zwlaszcza ze mnie to w tym cyklu doprowadza do szalu. jak wam wczesniej pisalam (a moze nie) tak wiec zadnych objawow nie bylo, epm na poziomie 36,7 a dzis w 17 dn cyklu 37,1 czyli rozumiem ze mnie owu ominela w tym m-cu zato w nastepnym sie zabieram za starania a do konca tego musze sie odstresowac zycze wszystkim powodzenia w spelnianiu tego marzenia ktore byc moze jest najpiekniejszym w zyciu kobiety :-)

:) Dzien dobry wszystkim paniom:) Halo, halo, jest tam kto:P Rozumiem, ze jest niedziela i do tego szaro bura i deszczowa, ale to nie znaczy, ze macie sie wylegiwac w lozkach do poznych godzin i zaniedbywac nasz topik:), no chyba, ze jestescie wlasnie w trakcie staranek o dzidzie, to wtedy jestescie usprawiedliwione:P pozdrawiam:)

J_A_N_A, ja też powiedziałam rodzince o planach, a teraz widząc co chwilę pytające spojrzenia \"czy już..???\" szczerze żałuję, że w porę nie ugryzłam się w język. miki25, czemu mówisz, że cie owu minęła? przecież wzrosła ci tempka. Ale namawiam cie na wstąpienie do naszego klubu :-) olej to a będzie dobrze! ;-) pozdrawiam w niedzielę! idę gotować obiadek a potem na urodzinki do psiapsiółki :D