Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majoweczka

Termin MAJ 2006

Polecane posty

Cześc Dziewczyny iWasze Maleństwa!!!! Dawno nic nie pisałam, ale forum śledzę na bieżąco. Witam wszystkie nowe majóweczki :) Troche nas juz jest!!!! Vieszę sie ze wszystkie przeszłyśmy ten najwazniejszy początek i w koncu nam rosną brzuchy!!! Ja tez zrobiłam pierwsze zakupy w sklepie z odzieża ciążową - niestety w Toruniu znalazłam tylko jeden... Ale mam już piękne i przede wszystkim wygodne dżinsy! Także naszej małej niuni też jest cieplutko, bo ostatnio narzekala na biodrówki. :) Co do mojego obwodu, to musze sie przyznać, że osiagam już 97cm na wys pępka - takze juz nieźle. A przytyłam 3.5kg - takiej wagi jeszcze w zyciu nie miałam, a co będzie dalej??? Gaga! Czuje się już świetnie. Pracuję i dlatego nie mam czasu pisać. Skończyło się już słodkie lenistwo :) Evi! Witam Cię i prosze o te fotki na maila, bo nie mogę sie do nich dostać: e_szewczyk@interia.pl Z gory dziękuję!

Hejka Idę dzisiaj na usg i już przebieram nogami bo zobaczę moje maleństwo..wydrukuję, oprawię i będę się codziennie patrzeć.. Ja też mam strasznie suchą skórę, ale używam oliwki dla dzieci i jest całkiem lepiej. Buziaki dla Was

...kurcze nie było mnie tylko 3 godzinki a tu tyle sie dzieje:) przed chwilka moja dzidzia miała ochote na pierś z kurczaka z pieczarkami,fryteczki i do tego zestaw surówek, mówie wam pychota:):) mnie ostatnio cos bierze na dania wymyslne obiadowe... -ladybird- przyjedz do mnie moja teściowa ma dwa drzewa jabłek jeszcze sporo zostało i sa soczysto-kwaśne:):)

pamietam ze jak w 8 tyg przyniosłam moja dzidzie nagrana na płycie cd i pokazałam mojemu misiowi to łezka mu poleciała...:) wszystko było widać nóżki,rączkli,główke i bijące serduszko... piekny widok:):)

Evi! Udało mi się! Dotarlam do tych zdjęć i gratuluję Ci pieknego Synusia! Chlopak bez dwu zdań:) Ja 3 dni temu zaczęłam 16 tydz., a wizyte i usg mam dopiero w mikołajki, także muszę uzbroić się w cierpliwośc:) Ale razem z mężem rozmawiamy już z Julką, chociaż to przecież może być chlopiec...Cóż na wszelki wypadek trzeba pomyśleć nad imieniem:) Dziewczyny tak narobiłyście mi ochoty tymi pączkami i napoleonkami, że nie mogłam się oprzeć żeby nie wejść do cukierni:) Kupiłam 2 wielkie pączki-jeden dla Juli i dla mnie a drugi dla tatusia, ale może mu go zjemy??? :) :)

Aniu! Musiasz zarejestrowac się na tym forum i juz masz dostęp - warto :) Obejrzyj sobie też inne zdjęcia. Jest ich dużo, nawet takie z 3D. pozdrawiam!!!

no udało mi sie :) tylko jescze nie wiem jak mam sie tym wszystkim posługiwać i gdzie moge znależc zdjecia :(

Evi_1985 ale śliczne dziecko!!!! normalnie w szoku jestem ,że w 15 t juz tak wygada!!! mi jutro zaczyna sie 16 i za dwa tygodnie może juz tez zobacze czy chlopak czy córka no i wogole zobaczę jak dzidzia wygląda!!!!

....co tak tu pusto??? pewnie wszystkie leżycie juz w łóżeczku,ja tez zaraz sie ide połóżyć:) kolorowych snów dla wszystkich mamus i maleństw... do jutra:)

hejka :) juz nie pusto :) w koncu operator naszej sieci (i moj pracodawca he he) postanowil naprawic usterke i uruchomic necik. Od rana mam szal sprzatania, ale poczytalam zaleglosci (od wczoraj niezle sie ich skumulowalo ;) ) i pedze do cukierni :) na paczusia mniam...

dziekuje zapochwaly synka :) to sa zdjecia z usg dopochwowego robil je dr doering z Gdanska super polecam go szczerze :) powiedzial ze tylko dopochwowo mozna okreslic plec najlepiej ale jakie widoczki... :) raczki i nozki, a jak sie wiercil mowie wam warto teraz wybrac sie na usg :) wszystko mam nagrane na kasete, nawet bijace serduszko (glos) i zaplacilam za wszystko 110 zl i jestem bardzo ZADOWOLONA!!!!!!!!!! zycze i Wam takich widoczkow!!! pozdrawiam serdecznie! acha znam stronke (ale moge podac wieczorem bo jest zapisana na innym kompie) jest to brytyjska stronka i tam jest mnostwo zdjec z usg i brzuszkow w poszczegolnych tygodniach, pa

cze :) a ja zaraz muszę uciekać bo mi się frytki zrobią ppppyyyychhhhaaaaaa a do tego mam kotlecik i ogórki mniammmm.

o jaaaa - FRYTY mniam :) i znowu slinka mi cieknie :) smacznego :) o wlasnie - frytki to moja kolejna obsesja koniecznie z musztarda i keczupem :) ale ze wzgledu na kalorie - sie ograniczam :)

Gość tatia
witam! dziewczyny piszecie o jedzeniu ito i ja głodna. Mam ochote chyba na wszystko o czym napisałyscie!!!!

:) wiecie, z reguly nie lubie burakow ani barszczyku, ktory gotuje moj tata, bo robi na slodko, a ja zawsze wolalam ostrzejsze smaki, ale dzisiaj wszamalam i buraki i barszczyk :D niezle to jest, ze sie tak smaki kickaja jak sie jest w ciazy :)

witam, ja juz po obiadku a jeszcze bym coś zjadła tylko nie wiem co...a checi wielkie...

aaa jeszcze zapomniałam dodać ,że dziś zaczął mi się 16 tydzieńńń!!!co bardzo mnie cieszy :)

witajcie...:) ach właśnie wypiłam kawusie i zjadłam pyszny placuszek jogurtowy z owocami mówie wam pyszny... dzisiaj jak spojrzałam w lustro i zobaczyłam jaki mam duzy brzusio to byłam troszke przerazona ale wiecie co?? wygladam cudownie z tym duzym brzusiem hihi...:):):)