Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiemdziesiątka

ROCZNIK 1980 - zapraszam

Polecane posty

witam jak nie trudno sie domyśleć mam 25 latek :D .Na codzień siedzę sobie w domku i wychowuje dzieciątko, które dziś skończyło miesiączek. :)

Witaj dalka, miło że sie odezwałaś, ja właśnie nie wiem co tutaj taki zastuj, Drodzy Państwo!! Co ma oznaczać ta nieobecnosć?? Wracać mi tutaj!!

Gość **promyczek**
noi znowu nikogo tu nie ma?? halooo jest tu kto??/

Gość zwariowana80
witam witam co tam słychać mało tu nas jest

Gość **promyczek**
ja aktualnie robie sciągi do jutrzejszej poprawki z matmy :):):)

Gość zwariowana80
przy ściągach można się dużo nauczyć zawsze je pisałam a później okazywało się że są nie potrzebne................

Gość **promyczek**
mam cicha nadzieje ze bedzie dobrze,ale boje sie kurcze...

Gość zwariowana80
ja z matmy zdawałam mature pisemną i ustną i było nas na ustnej tylko 3 osoby na 90 zdających... pamiętam jaka byłam wściekła na siebie że ją wybrałam

Gość **promyczek**
ja tak miałam z niemca bo oczywiście wziełam sobie go na mature ustna,tez tylko 3 osoby na całą szkole ale zdałam,ale wejsc nie chciałam do sali,a teraz zachcialo mi sie uczyc i mam,poprawke

Gość zwariowana80
ja bardzo chce iść na studia tylko czekam aż kaski troszke uskrobie --- bo są drogie te co chce iść ----- chciałabym studiować ekonomie

Gość **promyczek**
ja jestem na uniwerku szczecinskim na ekonomi kierunek:turystyka i hotelarstwo,i nie wiem dlaczego tam poszłam,matma,makro,marketing a teraz jeszcze gorsze przedmioty maja byc porazka

Gość zwariowana80
oj ktoś mieszka blisko mnie jesteś ze szczecina???? wiesz ja lubie takie przedmioty mnie ineresuje kierunek handel -marketig w WYŻSZEJ SZKOLE BIZNESU

Gość **promyczek**
mieszkam w Kołobrzegu i tu otworzyli zamiejscowy wydział i poszłam sobie,nie powiem mnie też to interesuje,ale ja zawód mam typowo hotelarski,marketing znam,ale teoria mnie przeraża brrrr, nie lubie matmy,może z czasem sie do niej przekonam zobaczymy,ja poszłam do szkoły po 4 latach przerwy najnormalniej nie chciało mi sie,pracowałam,zreszta cały zcas pracuje i taki mały kaprys miałam i jestem studentką,i nie żaluje jest wesoło:):):)

Gość zwariowana80
KOŁOBRZEG LUBIE TĄ MIEJSCOWOŚĆ 3 LATA TEMU BYŁAM TAM CHYBA 7 RAZY PO 2-3 DNI PÓŹNIEJ CIĄŻA I NIESTETY NIE MIAŁAM JAK TAM POJECHAĆ ALE W PRZYSZŁYM ROKU ZAMIERZAM ZNÓW TAM POJECHAĆ BARDZO MI SIĘ TAM PODOBA

Gość **promyczek**
to miłe...tylko teraz nie ma co robić,dlatego czasami przejade sie do Szczecina na jakies zakupy :):):)

Gość zwariowana80
powiem ci jedno żadne miasto nadmorskie mi się tak nie podoba jak u ciebia bo nie ma chamstwa duża kultura ludzi i miło spędza się tam czas .... ostatnio mówiłam do męza że chciałabym tam mieszkać .. ale niestety on ma taką pracę że nie chciał by pracować tam gdzie mieszka i w tym jest problem

Gość **promyczek**
aha to twój mąż tu pracuje... nie wiem wiesz ja tu mieszkam,widze co sie dzieje i gdzie,ogólnie nie jest źle,i zawsze jak gdzieś pojade to tęsknie i nie zamieniłabym tego miasteczka na inne,ale czasami nie ma co tu robic i te same twarze wciąż...zreszta juz coraz mniej bo każdy wyjeżdza

Gość **promyczek**
aha kurcze pomieszało mi się....rozumiem on nie chce pracowac i mieszkac w jednym miescie,ale to nie znaczy ze mieszka u mnie,kurcze zakrecona jestem już,sorki :):):)

Gość zwariowana80
nie... pracyje w szczecinie a gdybyśmy pomyśleli o przeprowadzce to by musiał się przenieść do Kołobrzegu a tego by nie chciał napewno.... ma zawód którego połowa społeczeństwa nie cierpi jest policjantem ale niestety ktoś musi wykonywać ten zawód

Gość **promyczek**
czemu mam paru znajomych policjantów;);),zawód jak każdy,a ktoś musi go wykonywać i tu masz racje...ja akurat nie mam nic przeciwko wręcz odwrotnie:)

Gość zwariowana80
czasami spotykam się z negatywnymi opinami wiesz mówia że napewno mnie bije że jest chamem i wogóle ale przecież nie każdy przynosi prace do domu

Gość **promyczek**
wiesz co na twoim miejscu wogóle bym się tym nie przejmowała,bo równie dobrze jakiś mechanik,górnik,no nie wiem menager może bic,pić w domu,a w pracy ziółko...każdy jest sobą...a to że czasami pałki musi uzyc to taka jego praca i już,zresztą ktos kto was zna wie jacy jesteście i jaki jest twój mąż:):):)

Gość zwariowana80
ja już dawno się przestałam tym przejmować ci którzy nas znają wiedzą jaki on jest i wogóle a swoją prace lubi i to jest najważniejsze bo nie chce nawet awansu tylko pracować w prewencij

Gość **promyczek**
mam koleżanke której mąz pracuje w prewencji,:):):)

Gość zwariowana80
ja w przyszłym roku się wybieram do policij bo mała bedzie miała 1 rok....może się dostane

Gość **promyczek**
też kiedyś myślałam o tym,ale jak sie dowiedziałam ze jakies sprawnościowe są egzaminy i z historii to odpada,odkąd mam prawko strasznie leniwa sie stałam hi hi hi,ale gratuluje wyboru

Gość zwariowana80
chodze na siłownie więc sprawnościowe dam rade ale boje się teorii

Gość **promyczek**
aha,kurcze patrze na tą matme i już kompletnie nic nie rozumiem,chyba juz skoncze nie ma sensu,co ma być i tak bedzie

Gość zwariowana80
ja się matmy nauczyłam w 6 miesięcy bo chciałam i w końcu ją zrozumiałam........... dobrze ci pójdzie na egzaminie powodzenia...i nie dziękuj

Gość **promyczek**
nie dziękuje :):):):):)