Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie 30

Rocznik 1976 - chyba tez moze się spotkać?

Polecane posty

Fredi idę szczęścia szukać:) Jak znajdę 7 to normalnie totka wysyłam i nagroda gwarantowana....

Oj lipcowa to wszystko nie jest takie proste.... Dziękuję za te kciuki... Śpij dobrze i przyjemnych snów .... Dobranoc 76 🌻

Dobranoc Raczysko! Dzięki za 🌻 👄 dla Ciebie. Ja też już zmykam. Mężuś właśnie wrócił z pracy, więc biegnę oddać mu się w ramiona. Dobrej nocki

może pomogę, świetne na początek dnia, szcególnie w sobotę, kiedy czlowiek tańczy od rana ze szczęścia :D:D:D:

Witam wszystkich tego prześlicznego dzioneczka :-D Szkoda, że mnie wczoraj nie było - znów imprezke zorganizowliscie maleńką - ale Kłapi zmobilizowała mnie i powłóczyłam się na areobik i ... zmęczyłam się troszkę, ale ... sprzątaniem po swoich facetach których zostawiłam na jakies 2 h ;-)) gdbyby ktoś wrzucił mi granat do domu nie było by widać różnicy ;-))) ojj marzy mi się dziś piwko na rynku we Wrocku i kawałek chlebka ze smalcem... aaaaaaa zapomniałabym - spałam dziś do 9!! z przerwą godzinną w okolicach 5.30 :-D Buziaczki dla Wszystkich z przesłonecznego Kłodzka. Trzymajcie się cieplutko i miłego dzionka !!

do może pomogę - ty chyba dziś po raz pierwszy? Witam cieplutko w naszym gronie 🌼 ty też z 1976? chłopczyk czy dziewczynka? ;-))) Kłapi dzięki za maile ... Raczysko - dawaj dawaj :-D

W końcu wolny weekend- siedzimy sobie w domu... zaraz biorę się do sprzątania mieszkania, bo ostatnio na porzadki stale brakowało mi czasu... i w ogóle- niby jestesmy tylko we dwoje- a zawsze znajdzie się coś do zrobienia... na nudę nie narzekamy;) 🖐️

Siemanko! Wszystkie sobie urządziły pogaduszki poza forum i nasz topik świeci pustkami 😭

Gość magda 1976
a czy to spotkanie ludzi z 1976 rocznika - no to witam po raz pierwszy

Magda z 1976 rocznika, jestem Twoją imienniczką, tymbardziej gorąco pozdrawiam i zapraszam na topik, na który staram się zaglądać, jeśli czas pozwala :D

Witam Magdo 1976 :-D u nas dzisiaj puuuuuchyyyy Wybacz ale ostatnio pobalowaliśmy wirtualnie i chyba teraz robimy to realnie ;-)) 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 dla wszystkich 76\'

To taka mała wklejka :D dla Wszystkich: - samotnych, -zakochanych, -zaręczonych, - w związku, - w separacji, - po rozwodzie, życzę duuuuuuuuużo uśmiechu Tomasz Żółtko - Kochaj mnie i dotykaj Dawnych mistyków ludzkiej duszy pieśń Księżyca ciemna strona Słońce zabija na raty nas w nadfiolecie. Schodami do nieba zacząłem się piąć Tam nie ma autostrady Myślę o tobie, a ptakiem jest myśl zbytek słów. Me światy są obce bez nocy i dnia Tam wiersze z obłędu powstają Lecz póki tu jestem, proszę Kochaj mnie, dotykaj mnie. Ref: Dotykaj delikatnie, bezszelestnie ciepłem palców Dotykaj aksamitnie, rzęs pokłonem, nie przestawaj Dotykaj całowaniem i oddechem tak, jak lubisz Dotykaj smugą włosów niby muślin bólowi zadaj ból. Kochanie, samotność można wypić do dna choć to trudne. Miłość prawdziwą daje tylko Bóg i zrozumienie. Wszędzie Go szukam, dla Niego chcę żyć Wbrew potępieniom. Tęsknię za ciszą bezludnych wysp dzikich plaż. Me światy są obce bez nocy i dnia Tam wiersze z obłędu powstają Lecz póki tu jestem, proszę Kochaj mnie, dotykaj mnie. Ref: Dotykaj delikatnie... Wiem, że chcesz wspólnych snów dam Ci je. Nie bój się, nie bój się. Dziwne jest piękne wciąż twierdzę tak gorsząc dewotów. Na urodziny sam sobie dziś dam znak pokoju. Kochanie, samotność mnożna wypić do dna choć to trudne. Więcej nic nie mów, tylko przytul się dotykaj mnie. Ref: Dotykaj delikatnie... PS. Witam świeżą krew :D i 🌼 dla nowoprzybyłych

A to dla pozostałych ;) Tomasz Wachnowski - Ona nie widzi mnie Kiedy przechodzi, to jak złocisty grom Z nieba na, którym już nic, poza nią Królowa, dla której tylko królewski dom Mój nie królewski miecz Ona nie widzi mnie A kiedy tańczy w ramionach ma cały świat I wokół niej wszystko słońce ma blask Ma w sobie światło, którego innym brak To co chciałbym mieć Ona nie widzi mnie Gdy jestem blisko niej czuję jak głos mi drga I nienawdzie, że chodzę jak słoń Granice każdą można przejść pomimo tysiąca wad Lecz nie umiem walczyć dziś z nią On ma swój wdzięk uklubieńca tysiąca pań Bo życie żadko mu każe się bać A tak na prawde jest inny niż by chciał Lecz one nie chcą znać Prawdy o tym śnie Ona nie widzi mnie Bieg sparw odwrócić można jeśli sie tylko walczy i chce Ale różnice akurat te nie Kiedy przechodzi, to jak złocisty grom Z nieba na, którym już nic, poza nią Królowa, dla której tylko królewski dom Inny ktoś niż ja Niepodobnym wręcz Ona nie widzi mnie

Witajcie kochani. Nie mialam dzis czasu,aby sie przywitac ,wiec nadrabiam zaleglosci:) Caly dzień tak szybko jakos uleciał... Cichutko tu bo sobota,czyli praca w domu,wizyty u znajomych,pieczenie ciast {a ja dzis upieklam pleśniaka...nie chwale sie ale pycha... moze ktos ma ochote?} Fredi czy sa faceci,ktorzy jeszcze potrafia tak kochać?

hej! Ludziska czy nasz topik umiera? Malo tu zagladacie jakos.... Juz mi smutno strasznie😭 Jest tu kto? Hop hop... hop hop... hop hop...

Fredi czy niektórzy {niektóre:) } w bardzo burzliwy sposób dyskutowały na innych topikach?

HEJJJJJ a co tu takie puchy? niedziela czy co? :-D a może śpi caly 76\' ? zabalowało się wczoraj? a może odpoczywamy od siebie? ;-)))) buziaczki dla ALL P.S. znalazłam tylko 6 koniczynek:-( liczy się to do szczęścia?

Kochani, jak tam weekend minął?? Ja jak zwykle zadowolona, szkoda, że jutro poniedziałek, ale cóż, i to przeżyć trzeba :) Fredi, kto miał taką pracowitą noc?? Raczysko, kto burzliwie dyskutował ??? Ja coś nie w temacie :P

co tutaj tak cichutko, czyżby senna niedziela, ludzie, ludzie, trochę balu nam trzeba przed tygodniem harówki, ja muzykę głośno podkręciłam i właśnie się luzuje ;)

hej, lipcowa, jak tam niedziela i nastrój przed nadchodzącym tygodniem? Ja dziś chyba trochę na haju jestem, bo humor mam niesamowity, nawet nie wiem czemu to zawdzięczam, jestem takim typem troszkę pokręconym :)

lipcowa, ❤️ dam ci troszkę humorku chandrę wypędzimy daleko, niech dopada polityków (tych, których nie lubię, .....ups, większości) Włącz muzę głośno, pośpiewaj, potańcz nawet zrób jakieś dobre jedzonko, zobaczysz małymi drobnostkiami i przyjemnościami cieszyć się można :D:D:D może powiedz, dlaczego humoru ci brak, jakoś temu zaradzimy .....