Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie 30

Rocznik 1976 - chyba tez moze się spotkać?

Polecane posty

Witam serdecznie i każdej wręczam 🌻 Wy dziewczyny znów o odchudzaniu :) hmmm... A moja propozycja jest ciagle aktualna :D Proponuję Wam hasło 3 x 30: 30 kg zrzucić na... 30 urodziny, przynajmniej na... 30 tygodni (lub w tym czasie, tzn. jak toś juz nie ma tyle czasu do urodzinek) :) Ai cieszcie się że nie wymyśliłem np. 30 x 30 :D

Kłapi - masz rację, ale w moim miasteczku nie ma żadnych zajęć fitness, a jeśli chodzi o basen to...bardzo bym chciała ale kto mnie pływać nauczy!!!!!!!!!!! Dopiero teorię mam opanowaną ;)

może pomogę, popieram odchudzanko od poniedziałku, rano szło nieźle z jedzeniem, w pracy zjadłam 1 kawałek chleba z serem, jogurt naturalny i jabłko, ale niestety właśnie wróciłam pół godziny temu z pracy, zjadłam obiad, a teraz mam napad na słodycze :( i zjadłam już 2 rogaliki :( od poniedziałku już się nie dam, kalorie przecież razem liczymy :D Fredi, Ty będziesz nam malutkie cele wyznaczał ;) 👄 👄 👄 Kochani, do poklikania

moze pomogę, jamam dziś dfzień raczej bardzo nączący, tzn. jestem po ciężkim tygodniu strasznie zmęczona, spać mi się nie chce , ale i też robić się nie chce, ba, nawet myśleć mi się nie chce, dobrze, koniec marudzenia, jutro sobotai można pospać , odpocząc, zwłaszcza, ze żadnej pracy sobie nie wzięłam do domu :D

może pomogę, znam te n stan, ja zawsze przed egzamonami w domu miałam pięknie wysprzątane, jak miałam sie uczyc , to szykałam wymówki sama przed sobą, by tego nie robić, brałam się wówczas za sprzątanie, prasowanie itp, potem na ostatni moment zakuwałam :P nie martw się, jakoś będzie, troszkę się pouczysz, trochę zdasz się na farta i jakoś pódzie,

O widzę że ładnie pisanie idzie to do 4000 dojdziemy szybcucho :) Tylko piszać normalnie, nie na ilość :) A ja jutro mam 2 egzaminy :O Pozdawiam i znikam do nauki 🖐️ hmmm a co do celów to moja drobna rada: PROSZĘ NIE PRZESTAŃCIE SIĘ ZAMRTWIAĆ O WASZ WYGLĄD, JESTESCIE PIĘKNE, NIE MACIE SIĘ CZEGO WSTYDZIĆ - POWTARZAM NIE MACIE NICZEGO ZA DUZO! Z TEGO CO WIDZIAŁEM NA FOTKACH! Chyba że sobie robiłyście retusze przed wysłaniem mi :O Dziękuję za uwagę teraz już na prawdę znikam :)

Gość to przeciez ja
Witam Ooooo odchudzamy sie od poniedzialku? Super! To ja sie dolaczam... no moze nie 900 kcal, ale postaram sie zrezygnowac ze slodyczy i kolacje bede jadla przed 18. No i troszke pocwicze.... w pracy troche cwicze.... bo wiecie dzieciom to wszystko trzeba pokazywac wiec powyginam sie troche, poskacze jak "zabka", "pileczka" itp. moze odchudzic sie to za bardzo nie chce ale wymodelowac sie to tak!( :) ale to nazwalam!!!) a wiecie ze ja tez dzis taka jakas spiaca jestem.... pisze kilka rzeczy na kompie ale taka jakas nieprzytomna jestem, powoli mysle i taka oslabiona.... Aha co do odchudzania i liczenia kalorii to sluze radami bo kiedys (pare lat temu) przeszlam przez to i co najwazniejsze bez efektu jojo. zawsze bylam pulpecik a teraz nie jest zle! Jak brzuszek rosnie to przez tydzien rezygnuje z kolacji i wszystko wraca do normy! Aaa przypomnialao mi sie, zeby sie wtedy zmotywowac to zalozylam taki specjalny zeszyt, na pierwszej stronie wkleilam zdjecie super modelki (ogladanie tego zdjecia mialo mnie motywowac), mialam tabele z pomiarami (w cm udo, brzuch, pas - bo jest roznica) i co tydzien mierzylam i warzylam sie! wiem moze sie smiejecie ale to naprawde mi pomoglo! I codziennie zapisywalam co zjadlam i ile to mialo kalorii!

Gość to przeciez ja
Ale sie rozkrecilam...... MPM ma egzaminy dlatego dam mu dzis spokoj! Powodzenia, ja wiem, że dasz sobie radę i zdasz najlepiej jak potrafisz..... 😘 - to tak na zachęte!

to przecież ja, Zimowa Panienka, podajcie swoje e-maile, jeśli oczywiście chcecie, czasami wysyłamy sobie różne rzeczy :)

Gość to przeciez ja
prawie 30 ----> moj meil juz u ciebie w skrzynce siedzi!

Gość to przeciez ja
noooo faktycznie to piekne czasy byly....... brakuje mi ich strasznie.... i pomyslec teraz by sie sesja zaczynala i ten stres..... wtedy koniec swiata dla nas! Dzis chetnie bym jakis egzamin zdala.... dla samej adrenalinki! :)

mnie też tych stresiorków lekko brakuje, choć byłam na s. zaocznych, mile wspominam :) e-milki zapisane

to przecież ja------> w czerni bardzo Ci do twarzy :D zajrzyjcie jescze za chwilkę do poczty :)

witam wieczorową porą!!!Słuchajcie ja mam156cm wzrostu więc 45 kg to było dla mnie normalne kiedyś ale teraz :-( niestety trochę ponad 50 a nawet 55kg.Ale już tak nie szaleje z odchudzaniem jak kiedys ...wyluzowałam się...

Fredi trzymam kciuki za jutrzejsze egzaminy!!!! :-) MP ucz się dziewcze ucz...;-) Ja też chcę meila Zimowa !!!! :-D Witam odchudzoną To przecież ja i PRAWIE 30🖐️

banitka, masz rację, ja też jakos tragedii nie robię z kilku kilogramów ponad normę, owszem, mam zamiar schudnąć, ale właśnie poprzez ograniczenie kalorii, a nie drastyczne diety,

witajcie!!! Fredi cos nie moge otworzyc tych stronek- a moze łacze mam do d..y Kurcze dzis w nocy mysłam ze zamorduje swojego psa. Zakochał sie jamnior i stał pol nocy przy drzwiach....;-)

Witam 🖐️ dzięki za e-maile, :) ŚPIOCHY WSTAWAĆ!!!!!!! Zimowa panienka ---------->widzę że tylko obie jesteśmy z rana :) to może po małej kawce ;) a co do stron to ja też mam problem z otwarciem , e-maila sobie Twojego zapisałam czasami podeślę coś ciekawego mój jest pod nickiem. Tak to jest z jamnikami mój też potrafił stać przy drzwiach i jeszcze wyć jak oszalały.

oki po kawusi +cisteczko = pychotka agars - moj ma wszystkie cechy jamnika te negatywne niestety tez - takze czesto go trzeba \"ustawic\" do szeregu;-) bo inaczej chce byc szefem rodziny - bestia;-)))))ale kochaniutki bardzo meil zaraz zapisuje🌻 Reszta towarzystwa zaimprezowała chyba;-)

a mialo nie byc ciasteczek .... ale ja chetnie hihihiih na kawusie tez ... Fredi trzyma kciuki iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii milego dnia 🌻 ki poranne dla WAs 🖐️

Carlaa ------->fajnie że dołączyłaś do nas kawusia czeka a co do ciasteczka to zakaz dopiero od poniedziałku :):): Zimowa panienka ------->ale kochane są te nasze pieski nawet z wadami mój jest strasznie złośliwy i pamiętliwy a przy tym obrażalski

:D dobrze wiedziec bo ja w lodowce mam tort mandarynkowy dzisiaj przychodza do mnie rodzice meza ... maly ma jutro 5 miesiecy hihihi :D :D :D :D :D slinka mi cieknie na ta smietanke ...ale wiecie co oboje z mezem postanowilismy zdrowiej sie odzywiac teraz bede szukac ..przeisow ... a pieski ... bardzo fajnie ze je macie ja tez chce jak maly podrosnie :D 🌻

Carlaa ucałuj maluszka z okazji jego 5 miesiąca (no no rośnie Ci mały mężczyzna jeszcze ctroszkę i ....) :) :) :) Ok. kawka wypita idę do kuchnii robić pierogi na obiadek . Porem jeszcze wrócę a teraz po 🌻-ku na resztę dnia