Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssss

co leży w tej chwili na waszym biurku obok kompa?

Polecane posty

Gość milka-s.
czasopisma telefon ksiazki notesy 2myszy do kompa 4piloty jemiola skaner czekolada kawa chusteczki dlugopis pudelko cienie do powiek zeszyt katalogi puzderka slomki krople Kot chrupki Kota muszle

Gość dobrapasta
hm u mnie etui na okalary do komp:) kubek a wnim długopisy linijak pilniczek do paznokci zeszy książki pluszowy delfin zegarek monitor głośniki mikrofon tel.kom krople do oczu nawilżające i w pudełeczku słoneczniki🌻

Gość dobrapasta
Dobre: monitor głośniki mikrofon pluszowy delfin kubez a w nim:długopisy ołówki linijka pilniczek do paznokci zegarek etui do okularów do kompa krople do oczu nawilżająće tel.kom kubeczek a wnim słonecznik książki🌻

-Komp -mysz i podkładka - piórnik -zeszyt z historii - komórka - lampka - Potop ;D - plan lekcji - figurki zajączka i aniołka - drewniany kwiatek a na nim wiszą kapsle z Tymbarka - głośniki of course -korektor - słuchawki - bransoletka Live Strong - kredka - pudełko z jakimś serialem w odcinkach tyle :) ale mam porządek :D

Gość i ja i ja i ja
kwiatek w doniczce, wieża, nożyczki, krem nivea, kubek z herbatą , komórka, zakładka do książki, łyżeczka, podstawka pod kubek, słoń, mikołaj, kalendarz, notes, kartki w pudełku, kubek z długopisami i linijką, notes:)

Gość assiuunncciiaa
popielniczka termos komora ksero na zajecia drukarka glosniki mikrofon gumka do mazania spinacze podkladka pisaki dyskietka kartki samoprzylepne

telefon stacjonarny szminka taśma lejąca stary pilot tv szklanka od piwa po herbacie z sokiem malinowym ze słomką \\notatki pudełko na mp3 pudełko po galaretkach w czekoladzie-zjadłam całe mniam... $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Gość joannaaaaadocc
długopisy -telefon komorkowy -ksiązki -zeszyty -

płyty DVD, CD, opaska na włosy,. szklanka, komórka, korple do nosa, jakieś notatki, rachunki do zapłacenia :o klej, nici, zszywacz, dziurkacz, pilot od wieży, przewodnik pascala, przybornik z długopisami..mnóstwo tego.. bałagan.. :D

Gość u mnie trochę dużo
- Kubek z pisadłami i nożyczkami - pudeło z kartkami do zapisywania różnych pierdółek - zdjęcie Narzeczonego - 7 flakoników perfum - lampka nocna - budzik - lusterko - 4 pudełka na "rozmaitości" ;) - szczotka do włosw i grzebień - kuferek na kosmetyki - kosmetyki (np. tonik, płyn do demakijażu, kolejny tonik,krem do twarzy, witaminy) - głośniki - chusteczki higieniczne - kubek z herbatą - spinka do włosów -mysz do kompa -pilot do TV echhhh.... że też mam tu jeszcze miejsce na komputer ;) 🖐️

Gość PENOLEPA
WIECZNIE I ZAWSZE WIBRATOR NAWET NIERAZ DWA )))) praca pracą a przyjemność w pracy i w domu zachęcam i polecam wszystkim panim za biurkiem .

Gość ziom69
PSIA KUPA.

Gość ehh_
ja mam taki burdel,że nie starczyłoby tu miejsca na wypisanie tego waszystkiego....juz nie mówiąc,że większość rzeczy jest po trzy sztuki i ledwo mam miejsce na mój telefonik ;p 👄 👄 👄 👄 👄

Gość ooooooooo
........a mi facet połozył własnie swojego fiuta abym odeszła od kompa................hihi

Gość _._._.a
Zeszty z notatkami do pracy inz, komorka pilot do wierzy dlugopis glosniki jakis dziwny kabel (nie wiem do czego) karteczki (sklerotyczki czy jakos tak) bateria cieniki paluszek myszka klawiatura kolejne 2 dziwaczne kable (tym razem z jeszcze dziwaczniejszymi zakonczeniami) i lampko-budziko-radio 5 podkladek pod myszke

Gość a u mnie...............
klawa myszka głosniczki kupa lampka dyskietki drukarka cd papierki po slodyczach resztki jedzenia z obiadu (alto to juz miedzy przyciskami klawy ale tez sie liczy:P )

Gość mini89
dziurkacz zwilzacz do palców lampa ksiazka Tombaka głosniki :D bez sensnu :D:D:D pozdr dla wszytkich :D:D:):):

Gość DBSL
ja leze i nie na biurku tylko w lozku z laptopem

Gość Evlenka
moje rozneglizowane zdjecie

Gość kaskaaaa
pieniądze, kartki-dużo, dłgopis, cappy, gazeta, papierek, lekarstwo, cv- kurcze muszę tu posprzątać:P:P

U mnie: Mp3 aparat fotograficzny komórka płyty czyste i z grami filmami podkładka pod mysz 2 zapachowe świeczki pudełko siemensa pieniądze gumka do włosów lampka mikrofon słuchawki głośniki plan lekcji naklejki medalik matki Boskiej przybornik do pisania tzn długopis ołówek gumka mazaki wizytówki okulary przeciwsłoneczne smyczka klucze plakaty

Gość patagarza
kubek dezodorant płyn mincelarny siweczka zapachowa zegarek budzik komorka talerzyk długopis X4 notes gumka do włosów pedzelek do cieni słuchawki do komórki pilniczek puder pedzel do pudru opaska do wlosow przybornik z igłami kredka do oczu, tusz do rzęs nozyczki kolczyki lakier do paznokci eyeliner pęseta

Gość eff
1 duzy kubek 1 mały kubek 1 szklaka 1 pokal 1500 karteczek 5 puszek po piwie pojemnik do urabiania zioła karteczka z urobionym ziołem :p futerał na lufki szałwia paczka papierosów długopis popielniczka zeszyt na hasełka :o lufka tabletki zyrtec zapalniczka rolka papieru sralnego zajebiaszcza lampka telerz chyba po obiedzie :o

Gość ...bleffff...
butelka z woda pusta butelka po wodzie kalkulator balsam do ciała pilniczek do paznokci obcinaczki piórnik z wysupłującymi się z niego długopisami i ołówkami kubek po kawie kilka zeszytów teczka z projektami jakieś katalogi zegarek telefon ładowarka krem do rąk pendrive nożyczki program TV pilot do TV i pełno luźnych kartek na kupce :D

Gość bloody_sunday19
-brudny kubek po kakao, mojej siostry -tel -spinka -pilniczek

Ja mam zawsze porzadek na biurku,wiec lezy malo rzeczy:) * laptop *lampka(za laptopem) * po prawej stronie mysz bezprzewodowa * obok podkladka a na niej szklanka z cola Tyle :)

Gość kurde to on jest ddziwny
u mnie: - zarówka - ksiazki - kubek - nozyczki - paleta kolorow na sciane - dlugopis w ogole to ktos mi tu chyba posprzatał, bo nie bylo tak czysto :D