Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 TYLKO RYBY

KLUB ZODIAKALNYCH RYB

Polecane posty

Go艣膰 Narybek
Jestem m艂od膮, figlarna rybka, mam 19 lat. Czytam i czytam wasze wypowiedzi i wiecie co, wszystko mi sie zgadza. Ja te偶 lubie sie poczubic bo jestem zapalczywa ale szybko mija mi i zaraz tego za艂uj臋 wiec przepraszam jesli jestem winna, bo nie lubie aby na mnie sie gniewano :) :) Ale z natury jestem bardzo weso艂a lubie miec wokol siebie weso艂e twarze, nie lubie ponuractwa. Jesli mi sie cos nie podoba, zaraz wale z mostu co o tym mysle. Tak jest najlepiej. Bardzo lubie zwierzeta i jak by艂am ma艂a to stale przynosi艂am do domu bezpa艅skie psy i koty. do dzisiaj mam bezpa艅ska suczk臋, ktora ma juz 11 lat i kota 5-letniego. Mam brata ze znaku Lwa z kt贸rym calkiem dobrze sie zgadzali艣my. On ma juz 25 lat, ale czesto po porady przychodzi do mnie, bo mowi, 偶e ja tylko moge mu dobrze doradzic. Chodzi z dziewczyn膮-ryb膮 i czesto sie k艂贸ca ale to chyba z milosci, bo kto sie czubi to sie lubi. Mi艂y ten klub rybi. spadam :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Te偶 narybek
facet ur. 13 marca. jeszcze mlody. mam 20 lat i tak jak Ty Narybek z poprzedniej wypowiedzi, jestem weso艂ym facecikiem, nie znosze kwa艣nych min, 偶艂o艣liwo艣ci, chamstwa, g艂upoty. Staram sie byc mily dla kazdego i lubie pomagac innym Wcale nie jestem wrednym rybim facetem.Jestem bardzo uczuciowy i chyba taki pozostan臋. :) :) :) Jestem chyba lubiany, bo mam duzo przyjaci贸艂. Dlaczego m贸wicie, 偶e m臋偶czyzni ze znakiem ryby sa wredni, ob艂udni i zdradliwi. Ja taki nie jestem i ciesze sie z tego bardzo. Pa :) :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka zwyk艂a rybka
witam to nasze ca艂e akwarium;)widze ze jest was tutaj troszke:) ja jestem zodiakalna rybk膮 '86. bardzo cenie sobie ludzi szczerych i niosacym innym pomoc.brzydze sie klamstwem,ludzmi dla ktorych liczy sie tylko kasa .nie lubie tez gotowanej marchewki i szparagi bleee.bardzo lubie gapic sie w czyjes oczy, 艂azi膰 po gorach a cale zycie moglabym spedzic w lesie:)bardzo przywi膮zuje sie do ludzi i szybko obdarzam zaufaniem,teraz boje sie zaufac komukolwiek bo niedawno zostalam zraniona...ale zycie i tak jest piekne i kolorowe:)mam tez mnostwo wad ze gdyby mi tu przyszlo wymieniac to ojjj;)bardzo chcialabym wyrobic w sobie systematycznosc ale za cholere mi sie to nie udaje..i to by bylo chyba tyle dzieki za uwage:]i pozdrawiam was kochani

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smutna samotna rybka
wszystko to co zosta艂o przez Was drogie ryby jest prawda. Ja posiadam wszystkie cechy charakteru Ryby. I te ujemne i te dodatnie. cechy dodatnie, raczej przewa偶aj膮 nad ujemnymi, bo staram sie duzo pracowa膰 nad sob膮. :( Ale co z tego skoro jestem samotn膮 Ryb膮. Zycie osobiste nie uk艂ada mi sie po mojej my艣li :) Mo偶e za bardzo ufam ludziom, a mo偶e za bardzo ufam sobie samej i na tym bardzo zle wychodze :) Sporo zawiod艂am sie na ludziach. M臋偶czy偶ni na kt贸rych trafi艂am, najpierw m膮z, kt贸ry porzuci艂 mnie dla swojej kochanki. Z drugim m臋偶em zupe艂nie nie moglismy sie dogadac ale on by艂 zodiakalna Pann膮 a ten znak zupelnie ddo ryb nie przystaje :) Teraz jestem zupe艂nie sama, zawiedziona i rozgoryczona. M贸wi si臋, 偶e zawsze obie strony sa winne. Nieprawda.Ja mia艂am pecha, 偶e zosta艂a wykorzystana moja dobro膰 i po艣wiecenie i teraz juz nie ufam nikomu i dlatego jestem sama. Czy dobro膰 w 偶yciu pop艂aca ? :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ryba znad Odry
SMUTNA SAMOTNA RYBKO ! Pytasz, czy warto byc w 偶yciu dobrym. To pytanie moznaby odwr贸cic i zapytac, czy dobrze jest by膰 w 偶yciu z艂ym cz艂owiekiem. Z艂y cz艂owiek, takiego pytania sobie nie zadaje, bo on jest po prostu z艂y. Cz艂owiek dobry, to cz艂owiek wra偶liwy na wszystko co sie wok贸艂 niego dzieje. Wyobraz sobie siebie sam膮, 偶e postapi艂a艣 tendencyjnie 偶le, 偶e skrzywdzi艂a艣 kogos wbrew swojej naturze. S膮dzisz, 偶e mia艂abys z tego jak膮艣 satysfakcj臋 ? Z艂ego nie dr臋czy sumienie. Dobrego tak. Czasami ludzie staraj膮 sie by膰 dobrzy dla w艂asnego, spokojnego sumienia. Tez dobrze. Lepsze to, ni偶 wyrzadzi膰 komus krzywd臋. Post臋puj tak, aby艣 偶y艂a w zgodzie sama ze sob膮, a serce i rozum podpowiedz膮 Ci, czy warto..... Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ryba zawiedziona
Rybko znad Odry ! Takie piekne dajesz odpowiedzi. Mo偶e i dla mnie znajdziesz jak膮艣 porad臋. M贸wisz, 偶e lepiej by膰 dobrym niz zlym czlowiekiem Zgadzam sie z Tob膮. Ja czasami wola艂abym by膰 zz艂ym cz艂owiekiem , bo zly czlowiek nie miewa skrupu艂贸w :( Ja postepowa艂am w zyciu zawsze lojalnie i nigdy nie wyrzadzilam komus 偶adnej przykrosci. Mnie natomiast spotka艂o bardzo duzo z艂ego. Nigdy nie umia艂am sie zrewanzowa膰 pi臋knym za nadobne, tzn. za wyrz膮dzona przykro艣c, taka sam膮 przykro艣ci膮.;( Udawa艂am, 偶e nic sie nie sta艂o, ale w g艂臋bi dusz bardzo przezywa艂am ka偶d膮 pod艂o艣c. Po偶ycza艂am pieniadze, kt贸rych mi nie oddawano i jeszcze sie na mnie za to obrazano.Chcia艂am pogodzic kogo艣 z druga osob膮, znowu lanie. M膮偶, kt贸rego uwielbia艂am i bardzo stara艂am sie o niego, by艂am mu ca艂kowicie podporzadkowana - zostawi艂 mnie dla innej. Teraz zosta艂am sama. jestem zawiedziona i niemog臋 odzyska膰 wiary do ludzi ;9 boje sie, 偶e zgorzkniej臋 i zrobie sie p贸偶niej bardzo z艂o艣liwa. A co najgorzej, boj臋 si臋, 偶e zaczn臋 podchodzic do ludzi, tak jak oni do mnie;( B臋d臋 niedobra, stane sie egoistyczna. Lapie sie na tym, 偶e stale my艣l臋, zeby wla艣nie tak膮 sie stac. Mo偶e wtedy los sie odmieni, mo偶e tak trzeba w zyciu postepowa膰. W艂a艣nie by膰 egoist膮. Najpierw ja, a p贸偶niej dopiero inni. Co o tym s膮dzisz ? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 batka
heja, rybka z 2 marca po raz pierwszy na forum znalaz艂am temat, gdzie jest tyle opinii z kt贸rymi mog臋 si臋 identyfikowa膰 mam zawsze problem w kt贸r膮 stron臋 p艂yn膮膰 i szybciej m贸wi臋 ni偶 my艣l臋. Za swoj膮 g艂贸wn膮 wad臋 uwa偶am te moje my艣lenie, rozmyslam o wszystkim, co by by艂o gdyby... I wiecie co wi臋cej chyba jest u mnie pesymizmu, bo ma艂o rzeczy widz臋 przez r贸偶owe okulary. Cholera i mam jeszcze to, 偶e tak 艂atwo mnie zrani膰, bardzo du偶o bior臋 do siebie. A to co uwielbiam to spotyka膰 si臋 z lud藕mi i rozmawia膰... gor膮co Was wszystkich pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ryba znad Odry
Zawiedziona Rybko ! Mi艂o mi, 偶e zwracasz sie do mnie po porad臋. Pewnie czyta艂a艣 wypowiedz, jakiej udzieli艂am o jeden post wy偶ej Smutnej, Samotnej Rybce. ty masz prawie taki sam problem co ona. Pytasz, czy warto by膰 egoistk膮. Tu nie jest 艂atwo odpowiedziec jednoznacznie, bo to zale偶y dla kogo mogliby艣my byc egostyczni. By膰 dobrym, to nie znaczy, 偶e trzeba by膰 艂atwowiernym i naiwnym i da膰 sie wykorzystywa膰. Ryby s膮 troch臋 艂atwowierne przez sw贸j altruizm. Jest troche prawdy w tym, 偶e ludzi s膮dzi sie wed艂ug siebie. K艂amca i ob艂udnik nie wierzy, 偶e ktos m贸wi prawd臋, bo s膮dzi wed艂ug siebie. Cz艂owiek amoralny, te偶 my艣li, 偶e inni tak samo post臋puj膮, jak on. Altruizm nie idzie w parze z egoizmem i tego sie w zasadzie nie da pogodzi膰. Trzeba wypo艣rodkowa膰. Zastanowic sie, 偶e ta osoba, mam na my艣li obc膮 osob臋, warta jest naszego altruizmu.Tylko, 偶e tego trzeba si臋 nauczy膰 na podstawie do艣wiadczenia 偶yciowego. M艂oda Rybka z natury jest ufna i altruistyczna, ale jak na przestrzeni lat, dostanie po uszach, w艂a艣nie tak, jak Ty, zaczyna si臋 zastanawia膰, czy nie lepiej by膰 egoistk膮. Dlatego skarbie, trudno mi tu wypowiedzie膰 si臋 zdecydowanie. Nas Ryby ratuje jeszcze jedno - intuicja. To ona cz臋sto podpowiada nam, jak nalezy post膮pi膰. Kieruj sie zatem intuicja, bad偶 dobr膮 obserwatork膮 ludzi i ich charakter贸w. Tylko tyle mog臋 Ci powiedzie膰. Pozdrawiam 艣wi膮tecznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Datka
Monterrey Girl. Wpisa艂a艣 swoja date urodzenia i co dalej ? Taki wpis, to kazdy mo偶e zamiescic, bo kazdy ma swoja dat臋 urodzenia. Trzeba cos napisa膰, co sie kryje pod t膮 data urodzenia.Chyba troche poczyta艂a艣 wypowiedzi. Powinnas, skoro jeste艣 zodiakalna Ryb膮, wyrazi膰 pogl膮d, czy te wypowiedzi pasuja do Ciebie, czymo偶e akurat masz troche inny charakter. Dobrze wiedzie膰, czym Ryby moga jeszcze zaskoczy膰. Napisz prosz臋. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tutka
Ja to chyba jestem troche inna ryba. Wcale nie jestem wrazliwa i nie cierpie na rozdwojenie jazni. Kieruje sie intuicja,to prawda, ale dobrze na tym wychodze datego nie tak 艂atwo dam sie oszuka膰 albo wykorzystac. ;) Mam wesole usposobienie, troche lubi臋 hazard, szybka jazde samochodem :) Potrafie byc cholernie zlos艂iwa i nie warto ze mna zaczyna膰. Lubie jednak dzieci i zwierzeta nawet przygarnelam bezdomnego psa, ktory jest u mnie juz 7 lat. Mysle, ze jestem taka ryba, ktora wie czego chce i dlugo nie lubi sie zastanawia膰 nad problemem. Ale r贸zni sa ludzie wiec i ja jestem rozna i chwa艂a BoGU, BO PO CO MIELIBYSMY BYC JEDNAKOWI, PRAWDA ? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Flota dalekomorska
Zgadzam sie z Toba bielszczaninie. Kobiety ryby sa wspania艂e. stale mialem z nimi do czynienia. Bo sa 艂adne wiec zauwazalne. Bardzo interesujace, maja nie tylko temperament ale mozna na nich liczyc w kazdej sytuacji. Zadna ryba mnie nie zdradzi艂a. ;0 Nie moge tego powiedziec o sobie, jestem ze znaku Barana wiec miewalem skoki w bok, ale dlatego ze czesto by艂em dlugo w morzu. O偶eni艂em sie oczywiscie z Ryba. Mam c贸rke rybe i syna barana. ;) dogadujemy sie zawsze. Mam szczescie ze trafilem na taka kobiete. Chc膮c sie ozenic szukalem kobiety, zodiakalnej ryby i teraz nie 偶alujE. Zycze wszystkim - Weso艂ych 艣wi膮t ! ;) ;) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darusia
A mnie rzuci艂 facet Ryba. Kocha艂 bardzo i nagle odszed艂 po 7 latach zwi膮zku. Zostawi艂 mnie bez zadnego t艂umaczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tarlak
Hej Ryby ! witam Was i pozdrawiam. Jestem ch艂opo-ryba. erotyczna ch艂opo-ryba. I ja te偶 bardzo lubie babo-ryby, a wiecie dlaczego ? Bo baby-ryby, s膮 przeurocze ! Intelektualistki cholerne, ale za to namietne to to i wiedza czego chca w milosci i tylko to dla nich sie liczy :) Nie sa na dodatek materialistkami. Nie spotka艂em dotad zadnej ryby - materialistki. Kieruja sie wyzszymi uczuciami, cenia sobie ognisko domowe. Moja matka tez jest ryba wiec wiem co mowie. Tez byla piekna kobieta i nadal taka jest. bardzo wyrozumia艂a dla wszystkich, chociaz z moim tatem nie mia艂a 艂atwego zycia, bo wiem 偶e czasami ja zdradza艂 :) Ja natomiast 偶yje od 1,5 roku z ryb膮 i jest nam fajnie. Planujemy 艣lub na Wielkanoc. Mysl臋, ze sie nam u艂ozy. zycze wszystkim rybom na tym topiku - radosnych 艣wi膮t.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobiety rybki to z艂ote rybki
Ja te偶 jeszcze nigdy nie spotka艂em kobiety Ryby dla kt贸rej wa偶ne by艂yby pieni膮dze. Nie s膮 materialistkami, najwa偶niejsza dla nich w 偶yciu jest mi艂o艣膰 i rodzina. Temu potrafi膮 si臋 po艣wi臋ci膰 bezgranicznie. M臋偶czyzna, kt贸ry po艣lubi Rybke jest szcz臋艣ciarzem, Rybka 偶ona b臋dzie kocha艂a bezgranicznie i nie zawiedzie swoich bliskich. Kobiety Ryby s膮 pi臋kne, one nawet starzej膮 si臋 tak, ze nie wida膰 po nich wieku. Moja mama jest tak膮 ryb膮, sko艅czy艂a 50 lat a nie wygl膮da nawet na 40, mam 偶on臋 ryb臋. M贸j ojciec jest dumny z mamy s膮 razem ponad 30 lat. M贸j sta偶 mal偶e艅ski to 5 lat i jestem bardzo szcz臋艣liwy. Pozdrawiam wszystkie pi臋kne i m膮dre panie ryby. Innych nie znam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ryba znad Odry
KOCHANE RYBY ! Jako za艂o偶ycielka tego topiku, pragne podziekowa膰 tym wszystkim, kt贸rzy tak pi臋knie wypowiadali si臋 tutaj, a z okazji 艣wi膮t BN, 偶ycz臋 tym, kt贸rzy w gronie rodzinnym bed膮 dzieli膰 si臋 op艂atkiem - samych mi艂ych i serdecznych s艂贸w. A samotnym RYBOM, 偶ycz臋 przede wszystkim pogody ducha i nadziei na lepsze jutro. Pozdrawiam wszystkich 艣wi膮tecznie i uroczy艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czerwony kawior
Wszystkim sympatycznym zodiakalnym Rybom 偶ycz臋 , jak zwykle duzo usmiechu dla wszystkich, 偶eby Nasz u艣miech rozwesela艂 wszystkich zawsze i wsz臋dzie . :) :) :) ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rybi膮tko
Pozdrawiam ca艂e rybie towarzystwo. Wpisy fajne, bo wszystkie ryby sa fajne :):):):):)

Udost臋pnij ten post

pozdrawiam ...ja te偶 rybka taka jak piszecie...:) poczyta艂am ostanie posty i naprawd臋 mi艂o s艂ysze膰 jak Panowie si臋 wypowiadaj膮 o Rybkach...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tylko Ryba
Tak to prawda. Mi艂o by艂o na pewno paniom rybom czyta膰 takie mile slowa dla nas. Cos chyba musi byc prawd膮, 偶e faceci tak chwala kobiety ryby.Widocznie maja same dobre doswiadczenia i dlatego nas lubia. A my lubimy wszystkich mi艂ych, m膮drych pan贸w, kt贸rym dziekuj臋, ze nas tak tutaj chwalicie. Zycz臋 mi艂ych pa艅 ryb :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rybica
Cze艣c Rybki. Dopiero dzisiaj zauwazylam, ze istnieje taki topik. Ale fajne wypowiedzi. Ja urodzona 8 marca w tradycyjny Dzie艅 Kobiet a wiec jestem taka prawdziwa kobieca Rybka. Wszystko mi sie zgadza o czym tu piszecie. Jestem calkiem Ladna babka, mam wielkie wzi臋cie u m臋偶czyzn - nie narzekam, o nie. Poza tym troche mam zmienne nastroje, niepewnosc w kt贸ra strone mam plyn膮膰. Bardzo wrazliwa jestem i zamartwiam sie na zapas ale nie o siebie tylko o bliskie mi osoby :) Lubie wszystkie zwierz臋ta i te male i te du偶e, a najwiecej te najwi臋ksze, czyli pan贸w tylko ze to musza byc panowie w kazdym calu, a nie jakie艣 zarozumia艂e dupki :) Jednym slowem, fajnie bylo to wszystko poczytac, no moze nie wszystko bo tego jest za duzo, ale wiekszo艣c , jest fajnie napisane. Pozdrawiam wszystkich absolutnie wszystkich tutaj piszacych i 偶ycz臋 Wam duuuzo szcz臋scia w NOWYM ROKU. :) :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Syrena i.....
Witam wszystkie morowe Ryby. Jestem z Was dumna.Jeste艣cie pi臋kni duchem i cia艂em. B膮d偶cie zawsze sob膮: 偶yczliwi, altruistyczni, optymistyczni. P艂y艅cie zawsze z pr膮dem, niech Was wyniesie na szerokie wody. tego 偶ycz臋 Wam w nadzchodz膮cym Nowym Roku !:)

Udost臋pnij ten post

Horoskop na 2006 rok dla Ryb ;) I Po艂owa roku 2006 Rydwan Wspania艂a wr贸偶ba na pocz膮tek nadchodz膮cego roku. Pojawienie si臋 tej karty w rozk艂adzie zapowiada zwyci臋stwo. Pokonacie wszelkie przeciwno艣ci, odniesiecie sukces w danej dziedzinie 偶ycia, wszystko toczy膰 si臋 b臋dzie do przodu. Mo偶e to by膰 zwyci臋stwo w rywalizacji, a nawet czasem s艂odka zemsta nad rywalem lub rywalk膮. Karta sugerowa膰 te偶 mo偶e pokonanie swoich niskich instynkt贸w, a tym samym zadowolenie z 偶ycia i rzucenie dr臋cz膮cych Was na艂og贸w. Otrzymacie stosowne pozwolenia i dokumenty oraz poznanie dobrego partnera 偶yciowego. II Po艂owa roku 2006 Si贸demka Denar贸w Karta ta ostrzega, a偶eby nie poddawa膰 si臋 zbytniemu marzycielstwu, odlatywaniu od rzeczywisto艣ci, a tak偶e nadmiernej rozrzutno艣ci. Pami臋tajcie, 偶e nieprzemy艣lane wydatki to nie tylko kupno rzeczy, na kt贸r膮 w danym momencie nie mo偶emy sobie pozwoli膰, ale te偶 i zbytnie szafowanie uczuciami. Mo偶e si臋 zdarzy膰, 偶e niekt贸re Ryby ulokuj膮 swoje uczucia w osobie, kt贸ra na nie nie zas艂uguje i potem mog膮 z tego powodu zbytnio cierpie膰. Z drugiej strony karta ta zapowiada szcz臋艣cie i sukces finansowy, to czas zbierania profit贸w ze swojej ci臋偶kiej pracy. Trzeba jednak pami臋ta膰, 偶e nale偶y korzysta膰 z losu i wykorzystywa膰 jego szanse. Podsumowanie Kap艂an Rok przysz艂y b臋dzie dla wielu Ryb bardzo szcz臋艣liwy i wa偶ne b臋dzie to, 偶e nie do艣wiadcz膮 one w tym czasie takiej zwyk艂ej, trudnej rzeczywisto艣ci, 艂膮cz膮cej si臋 z walk膮 o byt, o kawa艂ek chleba. Pieni膮dze przyjd膮 do Was ot tak sobie, mimochodem, nie b臋dziecie si臋 zbytnio martwi膰 o nie, gdy偶 one faktycznie b臋d膮 w Waszych portfelach. Wa偶na dla Was stanie si臋 m膮dro艣膰, warto艣ci rodzinne, patriotyzm, prawo, sprawiedliwo艣膰. Zastanawia膰 si臋 b臋dziecie nad sensem 偶ycia i bardzo wa偶ne stanie si臋 przestrzeganie prawa, szuka膰 te偶 b臋dziecie autorytet贸w, na kt贸rych zechcecie si臋 oprze膰. Jam Waga - ale moja po艂owa to Ryba ;) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ryba znad Odry
A.I.R. Dziekuj臋 w imieniu wszystkich RYB za horoskop dla nas na 2006 rok. To by艂o mi艂e z twojej strony. My艣l臋, 偶e kazdy znajdzie tam cos dla siebie, w zale偶no艣ci, kto na co czeka, na co liczy. Najwazniejsze przecie偶 zadowolenie, spe艂nienie dla nas samych i dla naszych bliskich. Zycz臋 Zatem Tobie i Twojej Rybie - POMY艢LNEGO NOWEGO ROKU.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DLA RYB
WITAJCIE WSZYSTKIE RYBY - JAKO ZE I JA RYBA, TO CHCIA艁EM WSZYSTKIM RYBOM NA TYM TOPIKU Z艁O呕Y膯 ZYCZENIA NOWOROCZNE - A ZATEM - D O S I E G O R O K U !

Udost臋pnij ten post

witam ja tez ryba czytam z uwaga zycz臋 wszystkim w nowym roku aby sie nam spelnialo to o czym myslimy ...7.03 ...urodzony

Udost臋pnij ten post