Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Go艣膰 wiewi贸reczka33
Cosmic--> nie odchodz,moze razem wszyscy odbudujemy ten topik:) Stworzymy klimat taki jak by艂 kiedys:) Potrzeba nam starych bywalcow:) Pozdrawiam serdecznie,szanuje jednak twoj膮 decyzje:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a ja mam pytanko
!!do tych , ktorzy rzucili palenie .Bo ja tez tak jak ktos tam wyzej martwie sie ,ze bede gruba .A nie chce ! ile przytyliscie ???? Plisssssssssssss o odpowiedz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juzio
czesc fiona jak przestalas palic papierosy a durzo jesz i bojisz sie rze przytyjesz to ogranisczaj jedzenie i kontroluj sie terz palilem adurzo jem i jestem szczuply

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiesz kto
Wsparcie jest – a gdzie jest Tadeusz D ??? nie plotkuj przyjacielu b膮d藕 soba !!!

Udost臋pnij ten post

cosmic 馃憚- pozdrawiam mocno. Ty by艂a艣 moja podpora, razem, jak dobrze pamietam rzuca艂y艣my palenie :-) Tez robi臋 tu wielkie papapapapa!!!! My艣le, 偶e juz sp艂aci艂am sw贸j d艂ug za wsparcie tu otrzymane :-) DZIEKUJE......馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zlosliwiec
Cosmic- WIELKIE DZIEKI za pomoc, kt贸ra otrzyma艂em ja i inni tu od Ciebie B臋dzie tu nam Ciebie brakowa膰 POWODZENIA BP :D jovik- dzi臋ki za wszystko !!!! Zauwa偶y艂em ze ostatnio jest cos nie tak przez trzecia osob臋 nie jestem twoim wrogiem !!Powodzenia BP :D Ja zostan臋 jeszcze nie czas na emerytur臋:D Dziewczynki pozdrawiam i trzymam kciuki za Was Wszystkich (s艂oneczko,wiewi贸reczka 33, Michalina 7,Kiki 32,.wisienka 32 , Jewel 75, macy , oooo , Kinga dzi艣 mam ci臋偶ki dzie艅 zam臋t w g艂owie przepraszam Jedni odchodz膮 drudzy przychodz膮 my艣le ze ten topik jeszcze b臋dzie 偶y艂 d艂ugo i szcz臋艣liwie jak w bajce :D:D:D Wiewi贸reczko 33 jest OK. WOLNI I NIEZALEZNI OD PETA!!!! Za dobro odp艂acimy dobrem :D BP :D

Udost臋pnij ten post

Wr贸ci艂am na chwilke, ale osobi艣cie do z艂osliwca 馃憚. Nigdy nie uwa偶a艂am Cie za wroga, nawet mi to przez my艣l nie przesz艂o.Rozstaje sie m.in. z Tob膮, wiec bad藕 pewien, ze 艂膮czy艂y i mam nadzieje, 艂膮cza nas jak najlepsze stosunki. sta艂es sie dla mnie przyw贸dca duchowym na tym topiku :-D Szacunek w Twoj膮 strone i ...chyl臋 czo艂o przed Tob膮. Odchodze st膮d nie w z艂osci ale w spokoju ducha. Zyska艂am tu baaardzo duzo i Wam w du偶ej mierze zawdzi臋czam to, 偶e jestem wolna od na艂ogu. Jest to moje najwieksze osiagniecie. Zmierzy艂am sie ze swym na艂ogiem i ..wygra艂am. 呕ycze Wam tego samego, bo radosci z niepalenia nie mozna do niczego por贸wna膰. Uwierzcie mi. Zostawiam Was w dobrych r臋kach (czyt. kciukach) bo nie ma tu nic lepszego od z艂osliwca kciuk贸w. No to pa! Niech moc bedzie z Wami...........:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja ju偶 m-c i 5 dni
ciesz臋 si臋 bardzo bo wiem, 偶e ju偶 nie wr贸c臋 do tego!!! par臋 "zdobytych w nagrod臋 kilogram贸w" mam zamiar zrzuci膰 na jakiej艣 dietce, kochani wierzcie naprawd臋 jak si臋 chce to si臋 da !! nie poddawajcie si臋 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiewi贸reczka33
S艂onkooo-->nie by艂o cie dzis na topiku:)hm chyba wiem dlaczego!pozdrawiam cie wracaj do nas:) Pozdrowienie dla reszty za艂ogi:)

Udost臋pnij ten post

Wiewi贸reczko---> by艂am, jestem... Jovik---> dzi臋kuj臋 Ci za wsparcie...b臋d臋 pachnie膰 dla siebie i dla 膰iebie...wiele zrozumia艂am !!! Z艂o艣liwcze---> badz z nami jak najd艂u偶ej ....twoje kciuki sa niezastapione !!!! :D Wszystkich 艣ciskam mocno :D

Udost臋pnij ten post

A w艂a艣nie !!!!.....gdzie jest reszta za艂ogi ????? wraca膰 mi tu szybko i chwalic si臋 !!! bo chyba jest czym prawda ? :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia/
Jakos nie chce mi sie palic.Jestem moze troszke nerwowa ale mam nadz.,ze to minie. Nie jem chyba wiecej , staram sie nie zrec slodyczy i katuje sie cwiczeniami.Juz dzis bulo 30 min na rowerku stacjonarnym i brzuszki.Kurcze, jak ja sie boje ,ze przytyje.To co tu przeczytalam mnie zalamalo .Prawie wszyscy przytyli. Nie przepadam za sportem ale musze go polubic , bo nastepne lato bedzie porazka. Szkoda tylko,ze was tu tak malo.Byliscie kiedys fajna ,zwarta grupa. Bede tu zagladala. pa!

Udost臋pnij ten post

Kinia--->odesz艂y stad osoby kt贸re tworzy艂y specyficzny klimat...ja te偶 czy艂am si臋 z nimi bezpieczniej..ale ten topik istnieje nadal i nie pozwol臋, 偶eby *umar艂* .....przynajmniej si臋 b臋d臋 stara膰, tym bardziej, 偶e jest nasz kochany Z艂osliwiec, Wiewi贸reczka i pozosta艂e osoby, kt贸rym zalezy na walce z petami. Je艣li chodzi o nadwag臋----> hmmm....膰wicz, odzywiaj si臋 racjonalnie i my艣l pozytywnie---> my艣l jest tw贸rcza i z regu艂y to czego najbardziej si臋 boimy----> dostajemy A kilka kilogram贸w wi臋cej nie jest pora偶k膮( jak napisa艂a艣) pora偶k膮 jest szara cera, 偶贸艂te zeby, matowe w艂osy, wory i zmarszczki pod oczami....czy mam wymienia膰 jeszcze ???? decyzja nale偶y do Ciebie !!!! Skup si臋 teraz na walce ze smierdzielem !!!! :D...:D Wygrasz i b臋dziesz pachnia艂a !!!!! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia/
to wszystko wiem.Dlatego rzucilam , bo po co mi drogie perfumy jak smierdze ? ale panicznie nie chce przytyc, bo juz to przerabialam. Nie lubie sie zaokraglonej . moze nie bedzie tak zle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia/
dzieki za rady!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiewi贸reczk33
Witam wszystkich!!! S艂onkooo-->jestem z tob膮,postaram sie zrobic wszystko,aby topik Fiony nie "umar艂":)Jestes w pracy czy w domciu? Jutro juz 3 tygodnie bez Peta!!!Sama nie wierze,ze daje jakos rade. Bardzo,bardzo zalezy mi aby rzucic to swinstwo.Mam nadzieje,ze mi sie to uda,bo ja tego chce:) Zlosliwiec-->prosze o pomoc w prowadzeniu topiku:) Mam nadzieje,ze ktoregos dnia pojawi sie Fiona i bedzie bardzo dumna,ze topik istnieje:) W pracy sporo osob chce wziasc ze mnie przyk艂ad. Jedna kolezanka nie pali od soboty.Inna tez chce przestac,ale musi najpierw zmobilizowac corki w domu:) Hmm.Moj Misio nie pali od soboty,niestety wczoraj w pracy go pokusi艂o i wypali艂 2 Pety.Nie by艂am na niego z艂a,bo wiem ze ciezko jest wyzbyc sie na艂ogu.Pomagam mu dalej,aby uda艂o mu sie w koncu rzucic.Mysle i bardzo w to wierze,ze mu sie uda:)

Udost臋pnij ten post

Kinia !!!!---> dodatkowe kilogramy mo偶na zrzuci膰 migiem.... A teraz p贸jd臋 w 艣lady Jowik i Iki----> daj臋 Ci solidnego kopa za takie marudzenie....sama od nich takiego dosta艂am i pomog艂o....hehehehe Na pocieszenie dodam, 偶e ja schud艂am ju偶, niewiele, ale dla mnie to sukces !!!!!! ca艂uj臋 i trzymam kciuki !!!!!! :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia/
Wlasnie zjadlam czekoladke do kawy , nie moglam sie oprzec. Bede gruba , jak nic..wiem ,ze marudze sorry.

Udost臋pnij ten post

KINIA czekoladka to nie cuchn膮cy pet !!!!! Kochana, 偶ycie jest takie kruche...takie kr贸tkie..przekona艂am si臋 o tym osobi艣cie....wi臋c 呕YJ , jedz czekoladk臋 do kawy jak masz ochot臋, tylko nie skracaj sobie 偶ycia petami.... BO 呕YCIE CUDEM JEST !!!!!!........buziaczek :D

Udost臋pnij ten post

hej wszystkim! chcia艂am tylko powiedzie膰,偶e naprawde warto rzuci膰 to 艣wi艅stwo!!osobi艣cie nie pal臋 od 2,5 roku i jestem z siebie niezmiernie dumna!:)rzuci艂am z dnia na dzie艅,pami 臋tnej niedzieli o 21 zapali艂am ostatniego peta i jak go gasi艂am powiedzia艂am-to 偶egnaj na艂ogu zgubny,mam do艣膰 smrodu,chrypki i ca艂ej reszty...wcale nie b臋d臋 t臋skni膰\";)wa偶ne aby przez pierwsze 2 tyg.unika膰 kontaktu z \"zaka偶onymi\".gdy po ok.2,5 tyg.otworzy艂am szafe,to my艣la艂am,偶e si臋 lew膮 nog膮 prze偶egnam,taki smr贸d!!!wszystko do prania...masakra!naszcz臋scie wog贸le mnie nie ci膮gnie,bo obawia艂am si臋 imprez i alkoholu,bo wiadomo,偶e wtedy mo偶na si臋 z艂ama膰,ale nic! A co to tycia...to wcale nie tak..cho膰 niekt贸rym sie zdarza,ale c贸偶 to 2-3 kg w por贸wnaniu z t膮 wolno艣ci膮 jak膮 w zamian mamy??!!Poprostu nie wolno si臋 rzuca膰 z jednego na艂ogu w drugi(zamieni艂 palenie na jedzenie).zacz膮膰 nowe,zdrowe 偶ycie..POWODZENIA szkoda czasu na palenie-pomy艣l ile na tym tracisz -nie wspominaj膮c o kasie...mnie obudzi艂 fakt,偶e b臋d膮c za granic膮 w ci膮gu 2 miesi臋cy przepali艂am 300 euro(!!!!!),a za tak膮 sumk臋 moja znajoma(niepal膮ca z reszt膮!)pojecha艂a jesieni膮 na tydzie艅 na Majorke!Mi to wystarczy艂o!:) pozdrawiam i TRZYMAM KCIUKI!!!TRZEBA BY膰 TWARDYM A NIE MI臋TKIM:);)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia/
dzieki dziewuszki ! bede silna , mam nadzieje.

Udost臋pnij ten post

Kinia kochana---> dasz rade, a jak b臋dzie ci baaaaardzo ciezko to wal od razu na topik .....je艣li nikogo nie bedzie - czytaj wszystkie watki od poczatku...mi pomaga艂o, pomoze i Tobie....nie daj si臋 smierdzielowi !!!! :D :D :D No to teraz spokojniejsza id臋 na kawk臋...oczywi艣cie BP hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia/
dostosuje sie !

Udost臋pnij ten post

Przed chwil膮 dosta艂am e-maila od naszej kochanej IKI !!!!! Trzyma si臋 dzielnie BP !!!! Na jej pro艣b臋 pozdrawiam ca艂y topik, a szczeg贸lnie Z艂o艣liwca, kt贸rego kciuki sa jej teraz bardzo potrzebne !!!!!! :) IKA do nas wr贸ci...:) Ika---> jestem z Tob膮 !!!!! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zlosliwiec
jovik – oboj臋tnie co sobie o mnie my艣lisz i tak uwa偶am Ciebie za PRZYJACIELA z powa偶aniem Z艂o艣liwiec :( Kinia widze ze si臋 pogodzi艂a艣 ze nie b臋dziesz pali膰 i to jest najwa偶niejsze w tej walce ze 艣mierdzielem Tez zle si臋 czu艂em z dodatkowymi kg i ze wszelkimi dolegliwo艣ciami Ale nie wiem jak i kiedy to wszystko min臋艂o i jest OK. a ja jestem szcz臋艣ciarzem, bo nie pale Trzymam za Ciebie kciuki pisz du偶o, bo to pomaga:D b膮d藕 cierpliwa to zwyci臋偶ysz :D:D Sloneczkooo, wiewi贸reczko , jestem razem z Wami na dzie艅 dzisiejszy to czuje si臋 bardzo mocno czego i Wam 偶ycz臋 . Wiem ze nie jestem dobrym m贸wc膮 i robie b艂臋dy, ale wiem ze to wszystko mi wybaczacie i akceptujecie mnie takim, jakim jestem:D pozdrawiam :D Pozdrawiam Wszystkich bywalc贸w tego topiku za potrzebuj膮cych trzymam kciuki i za tych, co nas po cichu podczytuj膮 :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zlosliwiec
Ika WROC DZEWCZYNO B膭D殴 RAZEM Z NAMI BO CIEBIE TU BRAK DZIEWCZYNO 

Udost臋pnij ten post

z艂o艣liwcze ---> podaj臋 m贸j nr gg...jak b臋dziesz mia艂 ochot臋 pisz pozosta艂ych te偶 zapraszam..........6499301

Udost臋pnij ten post

Witam !!!!! A c贸z to ?....zmowa milczenia?....a moze palicie juz jak smoki co????? Dzisiaj posiedz臋 tu d艂uzej...hmmm...poczekam !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wisienka 32
Czesc ja nie wroci艂am do na艂ogu, wcanie mysle juz o tych petach, chociaz czasami niema co z rekami zrobic, ale mam inny problem tz. przyty艂am juz 4 kg, a to 3 tydz. jak nie pale, czuje sie strasznie oci臋偶a艂a i napuchnieta jak balon. Gdyby ktos mi wbi艂 szpilke w brzuch to polecia艂abym chyba na ksie偶yc. Mam okropne zaparcia i nic mi nie pomaga. Mysla艂am ze to bedzie inaczej wygl膮da艂o, nie, nie chce wr贸cic do palenia, ale pom贸偶cie bo zwariuje, nie nawidze sie tak czu膰! Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋