Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Go艣膰 zlosliwiec
Witam Pozdrawiam i trzymam kciuki za cala paczk臋 nie palaczk臋 :D:D:D wiewi贸reczka 33- :D Michalina 7 -:D JEWEL 75:D s艂oneczko - :D mandarynka - :D i za Wszystkich kt贸rych nie wymieni艂em :D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Zlosliwiec-->cos ma艂o sie ostatnio udzielasz:)czyzbys juz nas nie potrzebowa艂??Pozdrawiam cie serdecznie,zycze mi艂ego wieczorka:) Dzis by艂o w miare,nic nie chodzi艂o za mn膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zlosliwiec
wiewi贸reczko 33 ja na dzie艅 dzisiejszy to czuje si臋 mocno :D Pisa艂em ju偶 ze mi 艣mierdziel prawie rok nie dawa艂 spokoju Wiem ze nie chce pali膰 i staram si臋 nie my艣le膰 o pecie Wiewi贸reczko33, je偶eli pod艂apiecie kobiecy temat to ja si臋 Wam nie wcinam tylko cichutko tu siedz臋 ca艂y czas tu jestem i dla tego si臋 nie odzywam :D wiem ze jest Ci ci臋偶ko bo ja to ju偶 przerobi艂em ale wierze w Ciebie ze i Tobie si臋 uda doko艅czy膰 ta walk臋 ze 艣mierdzielem trzymam za Ciebie kciuki bo walka jest d艂uga i uci膮偶liwa (b膮d藕 cierpliwa to dojdziesz do celu ) :D dzi臋ki za pozdrowionko :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EasyMagic
Rano wypalilam 1cm peta z wczorajszego sklejanego tasma ktory mi sie zlamal.Nie ciagnie mnie narazie.Czuje zapachy bardziej. Nie ciagnie bo nie pale duzo.Srednio jeden dziennie,moze dwa. Nie robi mi roznicy superlajt czy czerwony. Tez bym chciala rzucic.Przyzwyczajenia do reagowania w podobnych sytuacjach glownie stresowych sa o k r o p n e .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zlosliwiec
EasyMagik ja tez zaczyna艂em kiedy艣 od 2 petow a sko艅czy艂em na 3 paczkach Przy艂膮cz si臋 do naszego grona dop贸ki nie jest za p贸藕no mile jeste艣 tu widziana :D

Udost臋pnij ten post

Wiecie co wam powiem,ze jest mi bardzo ciezko,kiedy nic sie tutaj nie dzieje:)Wtedy mysle tylko o jednym,ale po chwili szukam innego ciekawego topiku do poczytania.Jutro 30 dzien BP:) Boshe jaka jestem z siebie dumna:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zlosliwiec
wiewi贸reczko kiedy艣 tez tak by艂o na tym topiku tak nie raz pusto i smutno ale ja wiedzia艂em ze po drugiej stronie kto艣 jest bo to czu艂em i mi to pomaga艂o jutro masz miesi膮c BP 偶ycz臋 Tobie wiele wiele lat BP……:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jesli nie jest Wam obojetne
cierpienie najmlodszych - zbieramy na pompe kroplowkowa dla dzieci chorych na raka!!! Kazdy "grosik" ma ogromne znaczenie!!! Pomozmy dzieciom z Oddzialu Onkologii Szpitalika dzieciecego w Kielcach!!! Info na stronie http://www.robertbiernacki.com/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zlosliwiec
wiewioreczko 33 ze starej paczki to w tej chwili tylko ja zosta艂em tu na tym topiku bo wi臋kszo艣膰 odesz艂a zwyci臋sko pokonuj膮c 艣mierdziela ja tez mog臋 odej艣膰 bo przeszlem wszystkie kroki tej ci臋偶kiej walki ze 艣mierdzielem i uwa偶am ze w chwili obecnej go pokona艂em i za pomoc kt贸ra tu otrzyma艂em d艂ug sp艂aci艂em lecz jestem tu jeszcze 偶eby komu艣 pom贸c wiec trzymam kciuki za potrzebuj膮cych …..BP..:D

Udost臋pnij ten post

Jestem ;) od czasu do czasu tu patrz臋 !!!!Smutno tak mi sie zrobi艂o, mo偶e dlatego 偶e by艂am dzi艣 sama ca艂y dzie艅, bo m膮偶 wyjecha艂! Wtedy fajki daj膮 o sobie zna膰 i zaczynaj膮 kusi膰...艣ledzi艂y m贸j ka偶dy ruch.., ale ola艂am je hihihi. Na szcz臋艣cie m膮偶 ju偶 wr贸ci艂.... NIe da艂am si臋;D Wiewi贸reczko, zlosliwcu, fakt jakos nic tak sie nie dzieje, ma艂o ludzisk, ale to mo偶e sobotka, ludzie sprz膮taj膮 lub odpoczywaj膮 od codziennej pracki;-) dzis sobie te偶 po膰wicz臋 przy muzyczce, lubi臋 to;-)))i pota艅cz臋 sobie;))) EasyMagic , zlosliwiec ma racje, bedzie ich coraz wi臋cej , jak si臋 z nimi definitywnie nie sko艅czy! Mychulec czemu uciek艂a艣 !!! pomocy pomocy wracaj te偶!!! Pozdrowioneczki dla ca艂ej Paczki Nie-Palaczki!!! Wiewi贸reczki, Zlosliwca, Jovik, Sloneczkaaa, Kinii, Michaliny7, ni艣mia艂ej-艣mia艂ej!!!!:D i dla wszystkich co nie wymieni艂am i si臋 dopisuj膮 tiu:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zlosliwiec
呕ycz臋 kolorowych sn贸w dla Wszystkich z paczki nie palaczki …:D DOBRANOC

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EasyMagic
zlosliwiec : e nie nie, nie zrozumielismy sie chyba..Ja nie zaczynam palic!! :D Zaczelam majac 16, potem roznie to bywalo.W ogolniaku palilam paczke dziennie.Teraz to jest luuziiikk... U mnie jest uzaleznienie psychiczne. Trzymanie fajki,branie jej do ust,wciaganie..wypuszczanie dymka. Mi to by sie jakas atrapa przydala takiego peta:D

Udost臋pnij ten post

Hej zlosliwcu - nie zostales tak zupelnie sam tylko reszta sie nie udziela :D Ciezko pisac w kolko o tym samym - nigdy za tym nie przepadalam... Co do uzaleznienia psychicznego to w nie nie wierze... nikotyna wywoluje silniejszy fizyczny nalog niz heroina (serio!) wiec nawet jeden papieros dziennie swiadczy o fizycznym uzaleznieniu. Ciekawe ze tak niewiele osob sie przyznaje - wola udawac przed soba ze to tylko psychiczne :) Gdyby bylo tylko psychiczne to wiekszosc palaczy by rzucilo bez problemu - zmiana przyzwyczajen jest latwiejsza, o wiele, od wyrwania sie z fizycznego uzaleznienia. No ale to moja opinia ;) czesciowo bazowana na tym co przeczytalam o nikotynowej bestii - www.whyquit.com (jesli znacie angielski to goraco polecam) A uporczywe mysli zwalczam prosta metoda - po prostu zajmuje sie czyms przyjemnym - u mnie jakos dziala :D Mala hedonistka ze mnie... Pozdrawiam wszystkich bywalcow i trzymam kciuki 馃尰 Kazdy moze rzucic palenie jesli uczciwie podejdzie do problemu...

Udost臋pnij ten post

Pozdrawiam gor膮o w niedzielny poranek:) Doczeka艂am sie:)30 dni bez 艣mierdziela:)Huraaaaaaaaa. Teraz bede czekac na kolejny miesiac,pozniej p贸艂 roku i rok:) Doczekam sie moze,kto wie!!!!Na razie jednak mimo tego,ze czasem kusi to daje rade,oby tak dalej:)Buziaki:)

Udost臋pnij ten post

Pozdrowionki;-)co艣 wywia艂o Was wszystkich!!! Ale si臋 trzymamy BP!!! ;-)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zlosliwiec
EasyMagic – trafnie zauwa偶y艂a艣 ze si臋 nie zrozumieli艣my Ja r贸wnie偶 trzyma艂em fajk臋 w prawej rece wci膮ga艂em i wypuszcza艂em dym Dla mnie nie potrzebna by艂a – atrapa – tylko 3 paczki dziennie fajek Bo by艂em uzale偶niony od peta a nie od imitacji fajki nie gniewaj si臋, ale nadal Cie nie rozumiem Wiewi贸reczko33 gratuluje 30 dni bez 艣mierdziela to naprawd臋 nie lada wyczyn :D Jeste艣 wzorem do na艣ladowania na tym topiku 偶ycz臋 nast臋pnych miesi臋cy BP:D Powodzenia i trzymam kciuki :D JEWEL 75 pozdrowionko na pewno b臋dziemy si臋 trzyma膰 BP :D Pozdrawiam cala paczk臋 nie palaczk臋:D i Tych, co nas po cichu podczytuj膮 Zapraszam Wszystkich uzale偶nionych od 艣mierdz膮cego peta z nami pozb臋dziesz si臋 艣mierdz膮cego na艂ogu a ja jestem tego dowodem By艂em (jestem) zawodowym palaczem Palilem oko艂o 40 lat 3 paczki dziennie nie wyobra偶a艂em sobie zycia bez papierosa A jednak UDALO SI臉 ………..zapraszamy !!!!!!!!!!!!!!.......:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zlosliwiec
hidden – pozdrawiam szkoda ze tak rzadko si臋 odzywasz :D ika - :D jovik - :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niewiedz膮ca
A je艣艂i nie mo偶e si臋 znale藕膰 co艣 przyjemnego zamiast fajki??? je艣li chcia艂o si臋 walczy膰 ale przyjemno艣膰 z niepalenia nie by艂a satysfakcjonuj膮ca i w艂a艣ciwie obojetna dla innych, bo chcia艂o sie tego bardziej dla innych, a dla siebie nie jest to tak wa偶ne??? co wtedy???

Udost臋pnij ten post

Przyjemnosc z palenia?!To nie przyjemnosc tylko wstretny na艂贸g. Przyjemnie jest ci wydawac tyle kasy na trucizne?? Przyjemnie jest cuchn膮c fajkami?? Przyjemnie jest patrzec w lustro i widziec jak twoja cera robi sie matowa i przybywa zmarszczek?? Przyjemnie patrzysz na swoje 偶贸艂te zeby?? Niewiedz膮ca-->czy te argumenty cie nie przekonuj膮 do tego,aby rzucic to swinstwo?Jest tyle innych przyjemnosci. Przemysl to sobie i wroc do nas tu otrzymasz wsparcie:) Ja tez nie wyobraza艂am sobie zycia bez papierosa!!! Nie pale juz 31 dni,jestem z siebie dumna naprawde,oby tak dalej! Chociaz nie zarzekam sie,bo roznie moze byc:) Pozdrawiam wszystkich:)

Udost臋pnij ten post

Podsumowanie 30 dni bez Peta!!! -艂adniejsz cera -bielsze z臋by -ja zawsze pachnaca:) -c贸rka szczesliwa,ze nie smierdzi w domu:) -niezalezna od niczego i nikogo:) -wr贸ci艂 mi smak i zapach -nie m臋cze sie po schodach -spadek wagi z 65 na 63:) NO I 180 Z艁OTYCH WI臉CEJ W PORTWELU :):):) HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia/
Wiewioreczko , masz racje !!!! Brawo !Ciesze sie ,ze sie nie skusilas. Ja nadal tez nie, choc weekend spedzialam z palaca kolezanka.Ona palila a ja pilam czerwone wino.Nawet cala butelke wytrabilam. Pomyslalam o fajce a na tym sie skonczylo. Tyle ,ze przytylam juz kilogram.BUUUUUUUUUUUUU!!! Osadzil mi sie na brzuchu ,normalnie zaczyna mi rosnac oponka. Nie cwiczylam przez trzy dni ,wiec moze to dlatego i folgowalam sobie z amkiem. hmmmmmmmmm..zobaczymy co bedzie dalej! pozdrowka dla calej Paczki-Nie Palaczki !

Udost臋pnij ten post

wiewi贸rka, nooooooooooooooooo, dajesz tak du偶o... I jeszcze Z艂o艣liwiec, i jeszcze S艂oneczko, czytam i te偶 zaczynam sobie radzi膰 B.P. Z trudem, ale jednak... Dobrze, 偶e jeste艣cie.

Udost臋pnij ten post

a wszystkich dochodz膮cych do topiku pozdrawiam.... Hmmm..., szczerze m贸wi膮c, nie lubi臋 for贸w, gromadnego bycia...., wola艂abym chocia偶 jednego prywatnego maila w sprawie niepalenia... Sorry, no tak mam...

Udost臋pnij ten post

Witajcie kochani moi !!! :classic_cool: Co wiecz贸r wysy艂a艂am Wam z podmuchem morskiego wiatru s艂odziutkie buziaczki 馃槝... Mam nadziej臋, 偶e dotar艂y Bardzo si臋 za wami st臋skni艂am.... Wiewi贸reczko---> ja wiedzia艂am, 偶e ty jeste艣 porzadna kobieta i petem sobie g艂owy nie b臋dziesz zawraca艂a...a 偶e on Ci si臋 przypomnia艂 :P....to co? on tak czasem broi...a Ty si臋 nie dasz ja wiem !!!!! Z艂osliwiec ---->Ty jeste艣 mega fantastyczny facet BP pozdrawiam wszystkich bez wyj膮tku

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋